Vyrron Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, gkat2829 είπε Τα μοναδικα Καταστηματα που μπορουσες να βαλεις παραγγελια χωρις προπληρωμη ηταν το ISTORM και το PUBLIC. Εγω δουλεω στον ομιλο COMSOTE και μου ζητησαν μποροστα ολα το ποσο απο τον Γερμανο. Τραγικό. Εγώ το παράγγειλα μέσω φίλου στη Vodafone και δεν χρειάστηκε να δώσω ούτε προκαταβολή.
Rubble Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mitsi86 είπε Αν ζούσε ο Steve με όλα αυτά τα γελοία που κάνει η Apple θα τους είχε σουτάρει όλους από εκεί μέσα. Δεν αναφέρομαι στις προπαραγγελίες αλλά είναι γενικό το σχόλιο για την Apple σήμερα σαν εικόνα εταιρίας. Ποτέ δεν θα δεχόταν καταρχάς υποβάθμιση του προϊόντος του σε πρώτη και δεύτερη ταχύτητα, λαμογιες και κουτσουρεματα τύπου απλό και προ μοντέλο, αφαίρεση χαρακτηριστικών που προϋπήρχαν σε παλιές σειρές στα βασικά μοντέλα και πλασάρισμα σαν καινούργιο σούπερ ουαο Χαρ του προ μοντέλου το δούλεμα πάει τρένο. Τόσα σφάλματα και ελαττώματα σε συσκευές που βγαίνουν μια φορά το χρόνο και έχουν τόσο χρόνο να τα ελέγξουν όλα πριν το κυκλοφορήσουν ( αλλά ήθελαν να γίνουν λαίμαργοι κ την μια συσκευή να την κάνουν σε κομμάτια για περισσότερα χρήματα ( απλό ,plus, μίνι, pro , max κλπ ) έχει χαθεί το όραμα ,η ποιότητα και ο έλεγχος που υπήρχε όταν ήταν ο Steve ) , αντιγραφή των περισσότερων χαρακτ από ανδροιντ καμια έκπληξη και να φέρει κάτι καινούργιο) μας παρουσιάζουν το ακτιον κουμπί σαν κάτι το επαναστατικό όταν φθηνά ανδροιντ 7ετιας το είχαν κ έχουν και τώρα ένα τέτοιο κουμπί για έξτρα λειτουργίες. Type c 2 ταχυτήτων σαν να λέει το iPhone του φτωχού και το άλλο του πλούσιου, διάλεξε και πάρε χαχαχα ( Ο κόσμος με την κοροϊδία που πέφτει θα της γυρίσει το κεφάλι κάποτε όσο και να ακούγεται όνειρο θερινής νυκτός αυτό και εγώ φάν της είμαι ). Ο κόσμος έχει περάσει γενικά με όσα ζούμε σε ένα δύσκολο μονοπάτι ζωής και αβεβαιότητας τα πάντα γύρω μας είναι ρευστά και θα αρχίζουμε έτσι πιστεύω, να υπολογίζουμε πλέον και να εκτιμούμε περισσότερο και πράγματα που κάναμε τα στραβά μάτια πριν και δεν τα βλέπαμε. πχ πόσο μας σέβεται μια εταιρία και τα χρήματα μας που τις δίνουμε. Οπότε όταν μια Apple μας γράφει με αυτές τις πρακτικές και δεν μας σέβεται ,είναι νομοτελειακό και σε συνδυασμό με την ζωή όλων μας που έχει αλλάξει παγκόσμια, τα πάντα δυσκολεύουν, ότι θα της γυρίσουν την πλάτη. Δεν είναι τυχαία καμία άνοδος πχ κάτι αγνώστων realme poko moko loko klp όταν δίνεις 180 και έχουν μέσα θήκη τζαμακι φορτιστή ένα σωρό που δεν τα θεωρείς δεδομένα για τόσα λίγα χρήματα που δίνεις, όμως αυτό μετράει ψυχολογικά και σαν αξία που σου δείχνουν σαν πελάτη ότι σε σέβονται. Μπορεί να φαίνονται μακρινά όλα αυτά , αλλά η ζωή κάνει κύκλο και έχει για όλους τα πάνω και τα κάτω, εγώ πιστεύω ότι αν συνεχιστεί σε συνδυασμό με την ζωή που έχουμε και θα ζήσουμε όλοι μας τα επόμενα χρόνια, αυτή η κοροϊδία, ότι πολλές μεγάλες εταιρείες θα τα φάνε τα μούτρα τους και Samsung κλπ που θέλουν για ένα κινητό 1200 και βάλε, όταν στο τυλίγουν λες και είναι ένα πιτογυρο και σου έχουν αφαιρέσει και πατάτα κρεμμύδι ντομάτα από μέσα.. χαχαχα αυτό κάνουν και αυτοί!! Τα αφαιρούν όλα από μέσα και μας πουλάνε ένα κινητό μόνο σε τιμή χρυσού. Αιώνια η μνήμη σου Steve, πάμε παρακάτω 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, enlightened είπε Μόνο στην Ελλάδα όμως μπορείς να κάνεις παραγγελία χωρίς εξόφληση! Σε όλες τις άλλες χώρες πληρώνεις υποχρεωτικά για να περάσει η παραγγελία ΑΛΛΑ ξέρεις πότε θα παραλάβεις! Κανείς λάθος . Στην Apple online κανείς παραγγελίες είτε προπαραγγελίες και αν δεν σταλεί από την αποθήκη δεν σε χρεώνει τίποτα . 3 ώρες πριν, Mitsi86 είπε Αν ζούσε ο Steve με όλα αυτά τα γελοία που κάνει η Apple θα τους είχε σουτάρει όλους από εκεί μέσα. Δεν αναφέρομαι στις προπαραγγελίες αλλά είναι γενικό το σχόλιο για την Apple σήμερα σαν εικόνα εταιρίας. Ποτέ δεν θα δεχόταν καταρχάς υποβάθμιση του προϊόντος του σε πρώτη και δεύτερη ταχύτητα, λαμογιες και κουτσουρεματα τύπου απλό και προ μοντέλο, αφαίρεση χαρακτηριστικών που προϋπήρχαν σε παλιές σειρές στα βασικά μοντέλα και πλασάρισμα σαν καινούργιο σούπερ ουαο Χαρ του προ μοντέλου το δούλεμα πάει τρένο. Τόσα σφάλματα και ελαττώματα σε συσκευές που βγαίνουν μια φορά το χρόνο και έχουν τόσο χρόνο να τα ελέγξουν όλα πριν το κυκλοφορήσουν ( αλλά ήθελαν να γίνουν λαίμαργοι κ την μια συσκευή να την κάνουν σε κομμάτια για περισσότερα χρήματα ( απλό ,plus, μίνι, pro , max κλπ ) έχει χαθεί το όραμα ,η ποιότητα και ο έλεγχος που υπήρχε όταν ήταν ο Steve ) , αντιγραφή των περισσότερων χαρακτ από ανδροιντ καμια έκπληξη και να φέρει κάτι καινούργιο) μας παρουσιάζουν το ακτιον κουμπί σαν κάτι το επαναστατικό όταν φθηνά ανδροιντ 7ετιας το είχαν κ έχουν και τώρα ένα τέτοιο κουμπί για έξτρα λειτουργίες. Type c 2 ταχυτήτων σαν να λέει το iPhone του φτωχού και το άλλο του πλούσιου, διάλεξε και πάρε χαχαχα ( Ο κόσμος με την κοροϊδία που πέφτει θα της γυρίσει το κεφάλι κάποτε όσο και να ακούγεται όνειρο θερινής νυκτός αυτό και εγώ φάν της είμαι ). Ο κόσμος έχει περάσει γενικά με όσα ζούμε σε ένα δύσκολο μονοπάτι ζωής και αβεβαιότητας τα πάντα γύρω μας είναι ρευστά και θα αρχίζουμε έτσι πιστεύω, να υπολογίζουμε πλέον και να εκτιμούμε περισσότερο και πράγματα που κάναμε τα στραβά μάτια πριν και δεν τα βλέπαμε. πχ πόσο μας σέβεται μια εταιρία και τα χρήματα μας που τις δίνουμε. Οπότε όταν μια Apple μας γράφει με αυτές τις πρακτικές και δεν μας σέβεται ,είναι νομοτελειακό και σε συνδυασμό με την ζωή όλων μας που έχει αλλάξει παγκόσμια, τα πάντα δυσκολεύουν, ότι θα της γυρίσουν την πλάτη. Δεν είναι τυχαία καμία άνοδος πχ κάτι αγνώστων realme poko moko loko klp όταν δίνεις 180 και έχουν μέσα θήκη τζαμακι φορτιστή ένα σωρό που δεν τα θεωρείς δεδομένα για τόσα λίγα χρήματα που δίνεις, όμως αυτό μετράει ψυχολογικά και σαν αξία που σου δείχνουν σαν πελάτη ότι σε σέβονται. Μπορεί να φαίνονται μακρινά όλα αυτά , αλλά η ζωή κάνει κύκλο και έχει για όλους τα πάνω και τα κάτω, εγώ πιστεύω ότι αν συνεχιστεί σε συνδυασμό με την ζωή που έχουμε και θα ζήσουμε όλοι μας τα επόμενα χρόνια, αυτή η κοροϊδία, ότι πολλές μεγάλες εταιρείες θα τα φάνε τα μούτρα τους και Samsung κλπ που θέλουν για ένα κινητό 1200 και βάλε, όταν στο τυλίγουν λες και είναι ένα πιτογυρο και σου έχουν αφαιρέσει και πατάτα κρεμμύδι ντομάτα από μέσα.. χαχαχα αυτό κάνουν και αυτοί!! Τα αφαιρούν όλα από μέσα και μας πουλάνε ένα κινητό μόνο σε τιμή χρυσού. Σε κάποια έχεις δίκιο σε κάποια όχι . Δυστυχώς τα κινητά δεν θα πέσουν κ σίγουρα δεν θα φάνε τα μούτρα τους . Αν ζούσε που λες ο Steve σίγουρα θα ήταν αλλιώς κάποια πράγματα αλλά ….. σίγουρα θα προσαρμόζονταν στην εποχή … η εποχές αλλάζουν και ο κόσμος ακολουθεί … θεωρό ξεφτίλα και εγώ της τιμές αλλά έτσι είναι αυτοί κρατάνε τ μαχαίρι !! 1
panoulhs007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Σας είπα πως αυτή είναι η τελευταία φορά που θα αγοράσω από ελληνικό κατάστημα ; Το είπα ! Το είπα μερικές δεκάδες φορές, Ε άλλη μια για να το θυμάμαι λοιπόν. Μαύρο σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες που δεν σέβονται τον καταναλωτή. Και καλώδιο από Amazon! 1
Mitsi86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Κανείς λάθος . Στην Apple online κανείς παραγγελίες είτε προπαραγγελίες και αν δεν σταλεί από την αποθήκη δεν σε χρεώνει τίποτα . Σε κάποια έχεις δίκιο σε κάποια όχι . Δυστυχώς τα κινητά δεν θα πέσουν κ σίγουρα δεν θα φάνε τα μούτρα τους . Αν ζούσε που λες ο Steve σίγουρα θα ήταν αλλιώς κάποια πράγματα αλλά ….. σίγουρα θα προσαρμόζονταν στην εποχή … η εποχές αλλάζουν και ο κόσμος ακολουθεί … θεωρό ξεφτίλα και εγώ της τιμές αλλά έτσι είναι αυτοί κρατάνε τ μαχαίρι !! Ναι συμφωνώ!! Καλα εδώ τα έφαγαν κολοσσοί και κολοσσοί Nokia Motorola Sony lg , προσπαθούν να ξανά σηκώσουν κεφάλι πάλι να γίνουν οι ηγέτες που ήταν παλιά για την κινητή πάντα μιλάω και δεν μπορούν με εξαίρεση την Sony που πιστεύω βγάζει ακόμα κ τώρα κινητήρες, αλλά ο κόσμος δεν την προτιμάει πλέον. Κάποτε θα πέσουν και αυτοί που τώρα μας φαίνεται απίθανο αλλά πιστεύω η ιστορία τι έχει δείξει ότι πάντα έτσι γίνεται στην ζωή. Τεσπά εδώ είμαστε θα τα σχολιάζουμε, υγεία να έχουμε να περνάμε απλά την ώρα μας με το χόμπι μας που είναι η τεχνολογία. Ποιο πολύ εγώ αποσύρθηκα εδώ κ 3 μέρες από την αναμονή αυτή να περιμένω την συσκευή κατέληξα άλλου , απλά γράφω που κ που να σας κρατώ παρέα μέχρι να παραλάβετε όλοι σας . Μου έγινε συνήθεια η ομάδα χαχαχα ένα μήνα κλείσαμε όλοι να περιμένουμε. Εύχομαι γρήγορα να παραλάβετε παιδιά όλοι 3
Just_travel_everywhere Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Mitsi86 είπε Ναι συμφωνώ!! Καλα εδώ τα έφαγαν κολοσσοί και κολοσσοί Nokia Motorola Sony lg , προσπαθούν να ξανά σηκώσουν κεφάλι πάλι να γίνουν οι ηγέτες που ήταν παλιά για την κινητή πάντα μιλάω και δεν μπορούν με εξαίρεση την Sony που πιστεύω βγάζει ακόμα κ τώρα κινητήρες, αλλά ο κόσμος δεν την προτιμάει πλέον. Κάποτε θα πέσουν και αυτοί που τώρα μας φαίνεται απίθανο αλλά πιστεύω η ιστορία τι έχει δείξει ότι πάντα έτσι γίνεται στην ζωή. Τεσπά εδώ είμαστε θα τα σχολιάζουμε, υγεία να έχουμε να περνάμε απλά την ώρα μας με το χόμπι μας που είναι η τεχνολογία. Ποιο πολύ εγώ αποσύρθηκα εδώ κ 3 μέρες από την αναμονή αυτή να περιμένω την συσκευή κατέληξα άλλου , απλά γράφω που κ που να σας κρατώ παρέα μέχρι να παραλάβετε όλοι σας . Μου έγινε συνήθεια η ομάδα χαχαχα ένα μήνα κλείσαμε όλοι να περιμένουμε. Εύχομαι γρήγορα να παραλάβετε παιδιά όλοι Εγώ Γερμανια πήρα ένα 15 pro 1TB και ένα max 1TB nati και τα δυο γιατί αναποφάσιστος δεν ήξερα ποιο να παρω !! Εδώ είναι ποιο εύκολα να τα βρεις διαθέσιμα
Mitsi86 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Εγώ Γερμανια πήρα ένα 15 pro 1TB και ένα max 1TB nati και τα δυο γιατί αναποφάσιστος δεν ήξερα ποιο να παρω !! Εδώ είναι ποιο εύκολα να τα βρεις διαθέσιμα Xaxaxa είναι και αυτά διλήμματα φίλε μου🤣😭
Pwpwpw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει, ξεπεράσαμε και τον πρώτο μήνα αναμονής από 15/9. Λέτε να πάρει κανένα τηλέφωνο το πλαίσιο αυτή την εβδομάδα; Λέω κανένα ανέκδοτο να μπει ευχάριστα η βδομάδα 😂 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Rubble Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει, ξεπεράσαμε και τον πρώτο μήνα αναμονής από 15/9. Λέτε να πάρει κανένα τηλέφωνο το πλαίσιο αυτή την εβδομάδα; Λέω κανένα ανέκδοτο να μπει ευχάριστα η βδομάδα 😂 Τους πήρα εγώ πλαίσιο και istorm. Κλασικά δεν έχουν ιδέα τα ρίχνουν στην apple 1
alkis__7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει, ξεπεράσαμε και τον πρώτο μήνα αναμονής από 15/9. Λέτε να πάρει κανένα τηλέφωνο το πλαίσιο αυτή την εβδομάδα; Λέω κανένα ανέκδοτο να μπει ευχάριστα η βδομάδα 😂 Προσωπικά παίρνω ένα τηλέφωνο στα τέλη της βδομάδας, πιο πολύ από περιέργεια αν και ξέρω την απάντηση τους. Όσο ανυπομονησία είχα στην αρχή να το πάρω, τόσο ξενερώνω όσο περνάνε οι μέρες. Ελπίζω μόνο να αντέξει την αναμονή το κακόμοιρο το OnePlus μου, δεν το υπολόγιζα ότι θα τράβαγε τόσο πολύ η κατάσταση 😂
Phlegon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλή εβδομάδα σε όλους. Το μόνο που με ανησυχεί είναι οι αναφορές στο Reddit για προβληματικές οθόνες με συμπτώματα burn-in (έχουν ποστάρει και φωτογραφίες). Δεν είναι πολλές αλλά επίσης δεν έχουν ακόμα πολλοί στα χέρια τους το κινητό. Ελπίζω να είναι μεμονωμένα περιστατικά. Φέτος δεν βλέπω καλό QC. Έχει φύγει συσκευές με γρατζουνιές και προβληματικές οθόνες. Και αυτή την εβδομάδα προβλέπω ανθρώπους να παραλαμβάνουν μόνο με refresh κτλ και όχι κανονική προ παραγγελία. Ελπίζω να κάνω λάθος. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Phlegon
Pwpwpw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, alkis__7 είπε Προσωπικά παίρνω ένα τηλέφωνο στα τέλη της βδομάδας, πιο πολύ από περιέργεια αν και ξέρω την απάντηση τους. Όσο ανυπομονησία είχα στην αρχή να το πάρω, τόσο ξενερώνω όσο περνάνε οι μέρες. Ελπίζω μόνο να αντέξει την αναμονή το κακόμοιρο το OnePlus μου, δεν το υπολόγιζα ότι θα τράβαγε τόσο πολύ η κατάσταση 😂 O συμφοριτης πιο πανω πηρε ηδη τηλεφωνο, εσυ παιρνει στα τελη της εβδομαδας και εγω συνηθως ενα εβδομαδιαιο τηλεφωνο στα μεσα της εβδομαδας την κλεισαμε την εβδομαδα ενημερωσης😂 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
t3llis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 34 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει, ξεπεράσαμε και τον πρώτο μήνα αναμονής από 15/9. Λέτε να πάρει κανένα τηλέφωνο το πλαίσιο αυτή την εβδομάδα; Λέω κανένα ανέκδοτο να μπει ευχάριστα η βδομάδα 😂 Κλείνω σήμερα ένα μήνυμα από την προπαραγγελία και είδα κλήση από αριθμό που δεν γνώριζα. Σκίρτησε το φυλλοκάρδι μου..... αλλά μπα......
Pwpwpw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, t3llis είπε Κλείνω σήμερα ένα μήνυμα από την προπαραγγελία και είδα κλήση από αριθμό που δεν γνώριζα. Σκίρτησε το φυλλοκάρδι μου..... αλλά μπα...... Εγω το επαθα αυτο την περσμενη εβδομαδα και μαλιστα λιγο πριν ειχα διαβασει εδω στο νημα οτι παιρνανε τηλεφωνο απο πλαισιο για παραδοση PM 256 λευκα. Χτυπαει τηλεφωνο απο αριθμο που δεν ηξερα, το σηκωνω και μου λεει, γεια σας παιρνω να σας προτεινω φθηνοτερο ρευμα. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
taslikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Εγώ εν τέλη παρέλαβα απο amazon.de γιατί όλες οι προπαραγγελίες απο Ελλάδα μάλλον έγιναν σκόνη στα χέρια φίλων και γνωστών των καταστημάτων.. Το κινητό είναι μια χαρά. Μην ασχολείστε με μεμονομένα περιστατικά που αναπαράγουν πολλοί. Πέρυσι δεν είχαμε το 14 pro max που έτριζαν οι κάμερες; Δεν θυμάμαι τι είχαν πει για τα 12 και 13άρια αλλά σχεδόν κάθε χρόνο κάτι βγαίνει στην αρχή.. Με το καλό να παραλάβουν όλοι εύχομαι και να το χαρούν! Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, μην διστάσει. Ξεκαθαρίζω και πάλι πως όταν με πάρουν για παραλαβή απο Ελλάδα θα τις δώσω εδώ μέσα. Δεν τις ακυρώνω γιατί ειδικά η μία είναι day one παραγγελία 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις