Quikis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 κοιταξε φιλε μου οταν ολοι παιρνουν και τη δικη μ σειρα με τα refresh ε θα κανω κι εγω το ιδιο Εχω κανει προπαραγγελια 15/9 Pm 256gb black και φιλος εκανε 17/9 το ιδιο τηλ και το εχει παρει ηδη κι εγω ακομα τπτα Όποτε κατι παει λαθος Ωστοσο ενημερωνω να βοηθησω την ομαδα Τωρα απο εκει και περα Ο καθενας οπως το βλεπει
Pwpwpw Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Παλι βλεπω ο καθενας παραγγελνει 3-4 κινητα και παιρνει το ενα. Σταματηστε τοτε να κλαιγεστε σε 169 σελιδες οτι αργουν και φταινε και δεν ενημερωνουν και και…! Κυριως για το bold γινονται τα παραπονα οχι τοσο για τις καθυστερησεις. Μονο στην Ελλαδα σου λενε δεν ξερω ποτε θα παραλαβεις, σε ολοκληρο τον κοσμο υπαρχει estimated delivery. Οταν εγω εχω στειλει 3 φορες γραπτη ερωτηση στο πλαισιο σχετικα με την εξελιξη της προπαραγγελιας μου και δεν παιρνω καν απαντηση, αναγκαζομαι να παρω τηλεφωνα και η απαντηση ειναι δεν ξερουμε τιποτα και παμε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα ειναι νομιζω λογικο να ειμαι δυσαρεστημενος σαν πελατης για την μη επαγγελματικη αντιμετωπιση που εχω και ενω εχω ηδη συμπληρωσει ενα μηνα στην αναμονη. Στο οτι οι πολλαπλες παραγγελιες δημιουργουν προβλημα συμφωνουμε, αλλα ακομη και τις ακυρωσεις παλι τα κατστηματα επιλεγουν να τις χειριζονται λαθος(βλεπε refresh που η υπαρξη του ειναι 100% ευθυνη του καταστηματος). Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
enlightened Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 11 minutes ago, Pwpwpw said: Μονο στην Ελλαδα σου λενε δεν ξερω ποτε θα παραλαβεις, σε ολοκληρο τον κοσμο υπαρχει estimated delivery. Μόνο στην Ελλάδα όμως μπορείς να κάνεις παραγγελία χωρίς εξόφληση! Σε όλες τις άλλες χώρες πληρώνεις υποχρεωτικά για να περάσει η παραγγελία ΑΛΛΑ ξέρεις πότε θα παραλάβεις!
Pwpwpw Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, enlightened είπε Μόνο στην Ελλάδα όμως μπορείς να κάνεις παραγγελία χωρίς εξόφληση! Σε όλες τις άλλες χώρες πληρώνεις υποχρεωτικά για να περάσει η παραγγελία ΑΛΛΑ ξέρεις πότε θα παραλάβεις! Στο αμαζον παντως σου δεσμευει το ποσο οταν γινει dispatch το προιον. Επισης αναφερα οτι η γκρινια ειναι για την ελλειψη ενημερωσης και την ελλειψη estimated delivery. Το οτι μπορω να παραγγειλω χωρις προεξοφληση(αυτο ελλειπε να απαιτουν προεξοφληση με αγνωστη ημερομηνια παραδοσης) σημαινει οτι απαλλασσει το καταστημα απο την υποχρεωση να ενημερωσει τον πελατη για την εξελιξη της παραγγελιας, την εκτιμηση του χρονου παραδοσης καθως και να παραδοσει την παραγγελια σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Guccis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Στο αμαζον παντως σου δεσμευει το ποσο οταν γινει dispatch το προιον. Επισης αναφερα οτι η γκρινια ειναι για την ελλειψη ενημερωσης και την ελλειψη estimated delivery. Το οτι μπορω να παραγγειλω χωρις προεξοφληση(αυτο ελλειπε να απαιτουν προεξοφληση με αγνωστη ημερομηνια παραδοσης) σημαινει οτι απαλλασσει το καταστημα απο την υποχρεωση να ενημερωσει τον πελατη για την εξελιξη της παραγγελιας, την εκτιμηση του χρονου παραδοσης καθως και να παραδοσει την παραγγελια σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα? εμενα στα public γιατι δεν μου ειχε την επιλογη μη προεξοφλησης;
Pwpwpw Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Guccis είπε εμενα στα public γιατι δεν μου ειχε την επιλογη μη προεξοφλησης; Δεν γνωρίζω. Ρώτησε αυτούς που λένε ότι σε ολα τα ελληνικά καταστήματα μπορείς να προπαραγγείλεις χωρίς προεξόφληση χωρίς προκαταβολή κτλ. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
gio2739 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, moutsa είπε Δεν είσαι υποχρεωμένος να το προπληρώσεις μπορείς να προχωρήσεις με διαφορετικούς τρόπους. Αυτό ήταν γνωστό εκ των προτέρων το ήξερες όλοι τους έλεγαν θα σας στείλουμε την παραγγελία όταν λάβουμε απόθεμα όποτε είναι στην κρίση σου αν θες να προχωρήσεις. Αν έλεγαν ακριβείς ημερομηνίες και δεν τις τηρούσαν τότε ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Ναι οι influencers αγοράς;με το απόθεμα και τώρα το πουλάμε στο marketplace ας μην τρελαθούμε όλοι ξέρουμε ότι δεν υπέχει απόθεμα και η ζήτηση είναι τεράστια. Μια χαρά ζητούσαν να το πληρώσεις και αναγκάστηκα άλλο ένα αντικείμενο apple τουλάχιστον σε εμένα παραγγελία 14/9 pro max n t 256
Mimisc2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Ακόμα ένας εγώ με day one προπαραγγελία από μπλε καταιγίδα σε αναμονή και φυσικά χωρίς ενημέρωση..Για εμένα φταίει η Apple για ένα 80% λόγω της χαμηλής διαθεσιμότητας..εταιρία κολοσσός ας κάνει τα κουμάντα της για επαρκή αποθέματα..τελευταία φορά το παραμύθι με τις προπαραγγελίες..την επόμενη μόνο όταν στοκάρουν τα καταστήματα..και στο μεταξύ να ακούς ένα σωρό για burn in οθόνες, ζεματιστά iPhone , χαλασμένα ηχεία, χτυπημένα τηλέφωνα κτλ..
nikos1965ny20 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 καλα να ρωτησω κατι ? για ποιο λογο κανετε ετσι ? αν παρετε το τηλεφωνο 1 μηνα μετα θα παθετε τιποτα ? τρεχετε ολοι πρωτη μερα να σκασετε 1500 ευρω και μετα αρχιζετε την κλαψα ποτε θα παραλαβω !!!! συγνωμη παιδια αλλα καλα σας κανουν ...καρατανε τα λεφτακια σας ...και φυσικα θα σας δωσουν τα τηλεφωνα οταν θελουν...... 1
moutsa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 40 λεπτά πριν, gio2739 είπε Μια χαρά ζητούσαν να το πληρώσεις και αναγκάστηκα άλλο ένα αντικείμενο apple τουλάχιστον σε εμένα παραγγελία 14/9 pro max n t 256 Μόνο ο Κωτσόβολος ζητούσε προκαταβολή στην αρχή πριν ανοίξουν επίσημα οι προπαραγγελίες κανένας άλλος στα υπόλοιπα καταστήματα υπήρχε και υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα η να κανείς τηλεφωνική παραγγελία χωρίς πληρωμή. Το μοναδικό κατάστημα που φέρεται τελείως σκάρτα είναι ο κωτσόβολος που αντί να δώσει τις συσκευές στα άτομα που έχουν κάνει παραγγελία προτιμάει να τα διαθέτει μέσω των καταστημάτων για να φέρνει πελάτες στο φυσικό μαγαζί και να αυξήσει τα κέρδη του.
aparadektos1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 57 λεπτά πριν, moutsa είπε Μόνο ο Κωτσόβολος ζητούσε προκαταβολή στην αρχή πριν ανοίξουν επίσημα οι προπαραγγελίες κανένας άλλος στα υπόλοιπα καταστήματα υπήρχε και υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα η να κανείς τηλεφωνική παραγγελία χωρίς πληρωμή. Το μοναδικό κατάστημα που φέρεται τελείως σκάρτα είναι ο κωτσόβολος που αντί να δώσει τις συσκευές στα άτομα που έχουν κάνει παραγγελία προτιμάει να τα διαθέτει μέσω των καταστημάτων για να φέρνει πελάτες στο φυσικό μαγαζί και να αυξήσει τα κέρδη του. Συμφωνώ απόλυτα. Αν και έκανα παραγγελία 2/10 το πλήρωσα όλο το ποσο με τιμολόγιο και απλά περιμένω. αν κρίνω με την κατάσταση βλέπω να παραλαμβάνω Γενάρη…
gkat2829 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Τα μοναδικα Καταστηματα που μπορουσες να βαλεις παραγγελια χωρις προπληρωμη ηταν το ISTORM και το PUBLIC. Εγω δουλεω στον ομιλο COMSOTE και μου ζητησαν μποροστα ολα το ποσο απο τον Γερμανο.
Rubble Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Τα μοναδικα Καταστηματα που μπορουσες να βαλεις παραγγελια χωρις προπληρωμη ηταν το ISTORM και το PUBLIC. Εγω δουλεω στον ομιλο COMSOTE και μου ζητησαν μποροστα ολα το ποσο απο τον Γερμανο. και το πλαίσιο δεν ζητούσε προπληρωμή, αλλά τι σχέση έχει αυτό; 1
Mitsi86 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν ζούσε ο Steve με όλα αυτά τα γελοία που κάνει η Apple θα τους είχε σουτάρει όλους από εκεί μέσα. Δεν αναφέρομαι στις προπαραγγελίες αλλά είναι γενικό το σχόλιο για την Apple σήμερα σαν εικόνα εταιρίας. Ποτέ δεν θα δεχόταν καταρχάς υποβάθμιση του προϊόντος του σε πρώτη και δεύτερη ταχύτητα, λαμογιες και κουτσουρεματα τύπου απλό και προ μοντέλο, αφαίρεση χαρακτηριστικών που προϋπήρχαν σε παλιές σειρές στα βασικά μοντέλα και πλασάρισμα σαν καινούργιο σούπερ ουαο Χαρ του προ μοντέλου το δούλεμα πάει τρένο. Τόσα σφάλματα και ελαττώματα σε συσκευές που βγαίνουν μια φορά το χρόνο και έχουν τόσο χρόνο να τα ελέγξουν όλα πριν το κυκλοφορήσουν ( αλλά ήθελαν να γίνουν λαίμαργοι κ την μια συσκευή να την κάνουν σε κομμάτια για περισσότερα χρήματα ( απλό ,plus, μίνι, pro , max κλπ ) έχει χαθεί το όραμα ,η ποιότητα και ο έλεγχος που υπήρχε όταν ήταν ο Steve ) , αντιγραφή των περισσότερων χαρακτ από ανδροιντ καμια έκπληξη και να φέρει κάτι καινούργιο) μας παρουσιάζουν το ακτιον κουμπί σαν κάτι το επαναστατικό όταν φθηνά ανδροιντ 7ετιας το είχαν κ έχουν και τώρα ένα τέτοιο κουμπί για έξτρα λειτουργίες. Type c 2 ταχυτήτων σαν να λέει το iPhone του φτωχού και το άλλο του πλούσιου, διάλεξε και πάρε χαχαχα ( Ο κόσμος με την κοροϊδία που πέφτει θα της γυρίσει το κεφάλι κάποτε όσο και να ακούγεται όνειρο θερινής νυκτός αυτό και εγώ φάν της είμαι ). Ο κόσμος έχει περάσει γενικά με όσα ζούμε σε ένα δύσκολο μονοπάτι ζωής και αβεβαιότητας τα πάντα γύρω μας είναι ρευστά και θα αρχίζουμε έτσι πιστεύω, να υπολογίζουμε πλέον και να εκτιμούμε περισσότερο και πράγματα που κάναμε τα στραβά μάτια πριν και δεν τα βλέπαμε. πχ πόσο μας σέβεται μια εταιρία και τα χρήματα μας που τις δίνουμε. Οπότε όταν μια Apple μας γράφει με αυτές τις πρακτικές και δεν μας σέβεται ,είναι νομοτελειακό και σε συνδυασμό με την ζωή όλων μας που έχει αλλάξει παγκόσμια, τα πάντα δυσκολεύουν, ότι θα της γυρίσουν την πλάτη. Δεν είναι τυχαία καμία άνοδος πχ κάτι αγνώστων realme poko moko loko klp όταν δίνεις 180 και έχουν μέσα θήκη τζαμακι φορτιστή ένα σωρό που δεν τα θεωρείς δεδομένα για τόσα λίγα χρήματα που δίνεις, όμως αυτό μετράει ψυχολογικά και σαν αξία που σου δείχνουν σαν πελάτη ότι σε σέβονται. Μπορεί να φαίνονται μακρινά όλα αυτά , αλλά η ζωή κάνει κύκλο και έχει για όλους τα πάνω και τα κάτω, εγώ πιστεύω ότι αν συνεχιστεί σε συνδυασμό με την ζωή που έχουμε και θα ζήσουμε όλοι μας τα επόμενα χρόνια, αυτή η κοροϊδία, ότι πολλές μεγάλες εταιρείες θα τα φάνε τα μούτρα τους και Samsung κλπ που θέλουν για ένα κινητό 1200 και βάλε, όταν στο τυλίγουν λες και είναι ένα πιτογυρο και σου έχουν αφαιρέσει και πατάτα κρεμμύδι ντομάτα από μέσα.. χαχαχα αυτό κάνουν και αυτοί!! Τα αφαιρούν όλα από μέσα και μας πουλάνε ένα κινητό μόνο σε τιμή χρυσού. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Mitsi86 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις