Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

54 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Αυτό είναι για συσκευές που υποστηρίζουν TB4. Το iPhone 15 Pro είναι USB 3. 

Το ξέρω. Το θέμα είναι τι πουλάει η εταιρεία. Κι αν παρατηρήσεις την πρώτη φωτογραφία το κινητό συνδέεται με το συγκεκριμένο καλώδιο μαύρο όπως φαίνεται. Αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για τ ίδιο  καλώδιο .Επίσης όπως βλέπεις είναι καινούριο προϊόν. Οπότε κατά 99 τοις 100 αυτό είναι το καλώδιο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 17/9/2023 στις 4:17 ΜΜ, CarbonFibre είπε

Έριξα μια ματιά στο περσινό θέμα και είδα ότι istorm 1-2 μέρες πριν επικοινώνησαν με όσους ήταν να παραλάβουμε day one.

Εμένα με είχαν πάρει μια μέρα πριν για παραλαβή από κατάστημα την επόμενη μέρα.

Για να δούμε φέτος τί θα γίνει...😁

Εμένα παιδιά με πήραν τηλέφωνο χθες πως παραλαμβάνω Παρασκευή!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έκανα προπαραγγελια τηλεφωνικώς το 15 pro max σε λευκό στον κωτσοβολο 15/9 και μου ζητησαν να δωσω προκαταβολή 140€. Στο site γράφει σε συλλογή προετοιμασία...λέτε να γινει το θαύμα και να παραλάβω Παρασκευή;;

Επεξ/σία από Katia123456

14 λεπτά πριν, Katia123456 είπε

Εγώ έκανα προπαραγγελια τηλεφωνικώς το 15 pro max σε λευκό στον κωτσοβολο 15/9 και μου ζητησαν να δωσω προκαταβολή 140€. Στο site γράφει σε συλλογή προετοιμασία...λέτε να γινει το θαύμα και να παραλάβω Παρασκευή;;

Το ίδιο γράφει και εμένα , και έκανα πρόαραγγελια αργα το αππγευμα της Δευτέρας από κατάστημα . Μακάρι 

17 λεπτά πριν, Katia123456 είπε

Βλέπω ο Κωτσόβολος οτι ναναι λέει στον καθένα για προκαταβολή... εμένα μου είπαν να βάλω οσα θέλω...σε άλλον 100€ και άλλος το προπληρωσε... μακάρι να παραλάβουμε

Παιδιά εγώ έβαλα παραγγελία σε Κωτσόβολο από Internet Κυριακή βράδυ για 15 Pro Max Natural Titanium 256GB για παράδοση στον χώρο μου και από τότε ούτε mail ούτε sms ούτε τίποτα, η κατάσταση της παραγγελίας «επεξεργασία- σε εξέλιξη», μάλλον για του χρόνου το βλέπω Ε;

Εντωμεταξύ παίζει ρόλο το κατάστημα που εξυπηρετεί την περιοχή; Ή έχουν κεντρικές αποθήκες και τα στέλνουν στον χώρο μας;

Παρασκευή προλαβαίνουμε να πάμε να τα πάρουμε από τα καταστήματα και να ακυρώσουμε την προπαραγγελία; Αν βρούμε κανένα… 

Σε αυτό το βίντεο, αναφέρεται ότι διάφοροι γνωστοί του πωλητές, τον ενημέρωσαν ότι iPhone 15 θα έχουμε Χριστούγεννα και μετά στην Ελλάδα. Κατά πόσο στέκει ή το ανέφερε για να προκαλέσει εντυπώσεις, κανείς δε ξέρει.

Παραγγελία iphone 15 pro, 256gb, bt, στις 15/09/2023, 18:51 από Κωτσόβολο με προπληρωμή. Σήμερα έλαβα μήνυμα για παράδοση στις 26/09/2023 μέσω της μεταφορικής τους. Τοποθεσία: Ρόδος.

• Like 3

Ο συγκεκριμένος συμπαθής κύριος μένει στη Λάρισα. Η πληροφόρηση που έχει είναι από τον κάμπο. Δεν ξέρω γιατί φέτος που η Ελλάδα παραλαμβάνει ίδια μέρα και ίδια τιμή με Γερμανία Γαλλία Αγγλία Ιταλία να μαστε γκρινιάρηδες. Όσοι δε παραλάβουν τώρα θα το πάρουν  τον επόμενο μήνα 

19 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Ο συγκεκριμένος συμπαθής κύριος μένει στη Λάρισα. Η πληροφόρηση που έχει είναι από τον κάμπο. Δεν ξέρω γιατί φέτος που η Ελλάδα παραλαμβάνει ίδια μέρα και ίδια τιμή με Γερμανία Γαλλία Αγγλία Ιταλία να μαστε γκρινιάρηδες. Όσοι δε παραλάβουν τώρα θα το πάρουν  τον επόμενο μήνα 

Επόμενο μήνα??κάτι ακούστηκε για επικείμενη παραλαβή 20/11

• Super Moderators
2 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Επόμενο μήνα??κάτι ακούστηκε για επικείμενη παραλαβή 20/11

Παιδιά ηρεμήστε και σταματήστε να αναπαράγετε ό,τι μπούρδα γράφει ο καθένας! :) 

• Like 5

Έκανα προπαραγγελία iStorm 15:06 στις 15/9 και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έχω στείλει 3 mail και μου λένε θα εξυπηρετηθούν όλοι με σειρά προτεραιότητας. Δηλαδή τόσοι πολλοί πρόλαβαν στα 5 πρώτα λεπτά που είχε πέσει το σύστημα και έκανα συνεχώς refresh μέσω 4 browser? Μάλλον με δουλεύουν.

5 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Έκανα προπαραγγελία iStorm 15:06 στις 15/9 και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έχω στείλει 3 mail και μου λένε θα εξυπηρετηθούν όλοι με σειρά προτεραιότητας. Δηλαδή τόσοι πολλοί πρόλαβαν στα 5 πρώτα λεπτά που είχε πέσει το σύστημα και έκανα συνεχώς refresh μέσω 4 browser? Μάλλον με δουλεύουν.

Είχες προπληρώσει?  Ο Κωτσόβολος με προπληρωμή και παράδοση στον χώρο μου, με ειδοποίησε για παράδοση στις 26/09. Τοποθεσία: Ρόδος. Προ παραγγελία 15/09, 18:51.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...