HateMe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Σαν χθες θυμάμαι που λέγατε τα ίδια στο thread του 14 pro max. Μ αρέσει που σας φαίνεται παράξενο που δεν έχετε πάρει τις συσκευές σας. ΚΛΑΙΩ 1 2 1
Xristinanip Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Έχουμε κανένα νέο από ΠΛΑΙΣΙΟ;;; Πήρε κανείς συσκευή ειλικρινά κουράστηκα με αυτήν την αναμονή!
gkat2829 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Παντως Εγω που Δουλευω στον Ομιλο Cosmote και ξερω οτι περιμενουν παρα πολλοι συναδελφοι να παρουν με τις εταιρικες επιδοτησεις τους PRO MAX 256αρια η ενημερωση απο τον Γερμανο ειναι οτι διαθεσιμα στα καταστηματα θα υπαρχουν απο Μεσα Δεκεμβριου και Βλεπουμε. Η προηγουμενη ενημερωση ηταν για τελος Νοεμβριου. Στο δικο μου τμημα περιμενουν 3 και τηλεφωνουν σχεδον καθε μερα αλλα η εσωτερικη ενημερωση γραφει το παραπανω. Να ενημερωσω εδω οτι για PRO και PRO MAX δεν παιζει καμια επιδοτηση και καμια εκπτωση στον Ομιλο του ΟΤΕ. Μονο οταν θα υπαρξουν διαθεσιμα στα καταστηματα 1
pariskavadias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Εγω ακύρωσα το απόγευμα και ησύχασα 🙃
farcry33 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 52 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Παντως Εγω που Δουλευω στον Ομιλο Cosmote και ξερω οτι περιμενουν παρα πολλοι συναδελφοι να παρουν με τις εταιρικες επιδοτησεις τους PRO MAX 256αρια η ενημερωση απο τον Γερμανο ειναι οτι διαθεσιμα στα καταστηματα θα υπαρχουν απο Μεσα Δεκεμβριου και Βλεπουμε. Η προηγουμενη ενημερωση ηταν για τελος Νοεμβριου. Στο δικο μου τμημα περιμενουν 3 και τηλεφωνουν σχεδον καθε μερα αλλα η εσωτερικη ενημερωση γραφει το παραπανω. Να ενημερωσω εδω οτι για PRO και PRO MAX δεν παιζει καμια επιδοτηση και καμια εκπτωση στον Ομιλο του ΟΤΕ. Μονο οταν θα υπαρξουν διαθεσιμα στα καταστηματα Καλά απαράδεκτο ότι εξυπηρετούνται πρώτα οι εργαζόμενοι και μετά οι πελάτες αστεία πράγματα σαν να έχω εγώ εστιατόριο με μετρημένες μερίδες και να τρώω πρώτα εγώ. Ξεφτιλίκια απλά.
dimpia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Και το οτι δεν προλαβαινουν να διαμοιρασουν τις ακυρωσεις απ’τα μαγαζια στον επομενο στη σειρα των προπαραγγελιων μουφα κι αυτο, απλα βαριουνται 15 pro μαυρο στο Αιγιο, αυτη τη στιγμη διαθεσιμο και πανω απο 7 ωρες ποιος ηταν ο επομενος στη σειρα;;; Refresh για παντα, και δεν τους νοιαζει
gkat2829 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, farcry33 είπε Καλά απαράδεκτο ότι εξυπηρετούνται πρώτα οι εργαζόμενοι και μετά οι πελάτες αστεία πράγματα σαν να έχω εγώ εστιατόριο με μετρημένες μερίδες και να τρώω πρώτα εγώ. Ξεφτιλίκια απλά. Δεν εξυπηρετουνται. Κανενας απο τους υπαλληλους δεν εχει παρει. Αυτο λεω. Ολοι θελουν να χρησιμοποιησουν τις επιδοτησεις τους. Απαγορευεται μεχρι να εχουν διαθεσιμα στα καταστηματα. Οποιος συναδελφος θελει το προπληρωνει ολοκληρο και το παραλαμβανει εν καιρο (λες να μην θελουν να το παρουν με 200 - 400€ φθηνοτερα λογω επιδοτησης?). Μονο ετσι μπορεις. Την εχω στα χερια μου την ενημερωση του Ομιλου. Η ενημερωση η προηγουμενη ελεγε τελος Νοεμβριου διαθεσιμα στα Καταστηματα για ολους και τους υπαλληλους. Η χθεσινη λεει για Μεσα Δεκεμβριου μαλλον μετα απο ενημερωση της Apple. Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι οι παραδοσεις για την Ελλαδα μετακινηθηκαν για μεσα Δεκεμβριου.
Pwpwpw Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Δεν εξυπηρετουνται. Κανενας απο τους υπαλληλους δεν εχει παρει. Αυτο λεω. Ολοι θελουν να χρησιμοποιησουν τις επιδοτησεις τους. Απαγορευεται μεχρι να εχουν διαθεσιμα στα καταστηματα. Οποιος συναδελφος θελει το προπληρωνει ολοκληρο και το παραλαμβανει εν καιρο (λες να μην θελουν να το παρουν με 200 - 400€ φθηνοτερα λογω επιδοτησης?). Μονο ετσι μπορεις. Την εχω στα χερια μου την ενημερωση του Ομιλου. Η ενημερωση η προηγουμενη ελεγε τελος Νοεμβριου διαθεσιμα στα Καταστηματα για ολους και τους υπαλληλους. Η χθεσινη λεει για Μεσα Δεκεμβριου μαλλον μετα απο ενημερωση της Apple. Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι οι παραδοσεις για την Ελλαδα μετακινηθηκαν για μεσα Δεκεμβριου. Είναι διαφορετικό αυτό που λες εσυ. Το να στρώσει η διαθεσιμότητα στα κατάστημα εντελώς και να πας όποτε γουστάρεις να το αγοράσεις επειδη υπάρχει ετοιμοπαράδοτο παντού είναι σίγουρο ότι θα αργήσει, πάντα αργεί, παίζει να φτάσουμε και Γενάρη-Φλεβάρη για να φτάσουμε στο σημείο αυτό. Εμας εδώ μας νοιάζει αλλο πράμα. Μας νοιάζει να παραλάβουμε τις προπαραγγελίες μας οι οποίες έκλεισαν ήδη ένα μήνα αναμονής, αυτό συζηταμε. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
gkat2829 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 50 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Είναι διαφορετικό αυτό που λες εσυ. Το να στρώσει η διαθεσιμότητα στα κατάστημα εντελώς και να πας όποτε γουστάρεις να το αγοράσεις επειδη υπάρχει ετοιμοπαράδοτο παντού είναι σίγουρο ότι θα αργήσει, πάντα αργεί, παίζει να φτάσουμε και Γενάρη-Φλεβάρη για να φτάσουμε στο σημείο αυτό. Εμας εδώ μας νοιάζει αλλο πράμα. Μας νοιάζει να παραλάβουμε τις προπαραγγελίες μας οι οποίες έκλεισαν ήδη ένα μήνα αναμονής, αυτό συζηταμε. Δεν φαινεται παντως να καλυπτονται ουτε την Επομενη εβδομαδα οι προπαραγγελιες διοτι ολο και σε καποιον θα ειχαν τηλεφωσει για να παραλάβει την Δευτερα. Ειδες εσυ να εχει γινει κανενα τηλεφωνο εχθες ή σημερα? Οι παραλαβες συνηθως την Παρασκευγη γινονται συνηθως στο ISTORM.
Pwpwpw Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, gkat2829 είπε Δεν φαινεται παντως να καλυπτονται ουτε την Επομενη εβδομαδα οι προπαραγγελιες διοτι ολο και σε καποιον θα ειχαν τηλεφωσει για να παραλάβει την Δευτερα. Ειδες εσυ να εχει γινει κανενα τηλεφωνο εχθες ή σημερα? Οι παραλαβες συνηθως την Παρασκευγη γινονται συνηθως στο ISTORM. Είπα εγώ ότι θα καλυφθούν την επόμενη εβδομάδα; Εγω τα περί διαθεσιμότητα στα καταστήματα για μέσα Δεκέμβρη σχολιάσα. 1
Stelaras1993 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πιθανότα και ιανουαριο παιδια . Τα 14 pro max περσυ δεν υπηρχαν μεχρι Δεκέμβρη . Και φετος λενε ειναι χειροτερα απο περσυ. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από Stelaras1993 1
darionaharos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 φετος τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα θεωρω απο περσυ. Απο τη μια επεσαν οι τιμες οποτε υπαρχει μεγαλυτερη ζητηση και επισης το PM φετος το επιλεγει η συντριπτικη πλειοψηφια.. Μακαρι να παραλαβετε ολοι το συντομοτερο αλλα τα πραγματα δεν φαινονται καλα. Ειστε τοσοι εδω μεσα που απο 15/9 δεν εχετε παραλαβει. Φανταστειτε τα παιδια που παρηγγειλαν και μετα τις 15 και παραγγελνουν ακομα και τωρα.. Κ εγω αν δεν αποφασιζα να δωσω παραπανω και να παω σε 512 δεν θελω να ξερω ποτε θα παραλαμβανα δεδομενου του οτι ειχα κανει προπαραγγελια στο πλαισιο 24/9. Καλη υπομονη σε ολους!
dorristheo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, την Παρασκευή 13/10 εμφάνιζε στο σάιτ της istorm το 15pro 512gb με περιορισμένη διαθεσιμότητα στο κατάστημα της Τσιμισκή. Έκανα για πλάκα παραγγελία με πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα. Σε 5 λεπτά έλαβα μηνύμα ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή. Πήγα το απόγευμα και το πήρα κανονικά και με αποφορολογηση.
Lewnidas1995 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 32 minutes ago, dorristheo said: Καλησπέρα, την Παρασκευή 13/10 εμφάνιζε στο σάιτ της istorm το 15pro 512gb με περιορισμένη διαθεσιμότητα στο κατάστημα της Τσιμισκή. Έκανα για πλάκα παραγγελία με πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα. Σε 5 λεπτά έλαβα μηνύμα ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή. Πήγα το απόγευμα και το πήρα κανονικά και με αποφορολογηση. Τα προβλήματα είναι κυρίως στα pro max και 256gb. Είναι πιο εύκολο να βρεις απλό Pro πόσο μάλλον 512.
kazantzidis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, dorristheo said: Καλησπέρα, την Παρασκευή 13/10 εμφάνιζε στο σάιτ της istorm το 15pro 512gb με περιορισμένη διαθεσιμότητα στο κατάστημα της Τσιμισκή. Έκανα για πλάκα παραγγελία με πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα. Σε 5 λεπτά έλαβα μηνύμα ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή. Πήγα το απόγευμα και το πήρα κανονικά και με αποφορολογηση. Εγώ το είχα κάνει αυτό αλλα με αντικαταβολή. Φυσικά δεν με πήραν ποτέ. Βαρέθηκα να το κυνηγήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις