Pwpwpw Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Vyrron είπε Πραγματικά. Τόσο κάνει να το πάρεις καινούργιο πλέον. Εκτός αν ήταν 256+ και πλήρωσε παραπάνω για τον χώρο. Καινουργιο στο best price το βρισκεις με 950 ευρω πλεον. 1200 εχει το 15pro(οκ θελει αναμονη) 1100 για μετεχειρισμενο 14Pro πραγματικα οποιος το πληρωσε βρισκετε εκτος πραγματικοτητας. Τεσπα ειναι αλλη κουβεντα ας μην διαλυσουμε το νημα εδω. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
giorgoskgs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους , ένας από τους πολλούς με iPhone 15 PM NaTi 256 παραγγελία από το Πλαίσιο .Ύστερα από 5 προσπάθειες μέσω τηλεφώνου και αλλά τόσα μέσω μηνύματος επικοινωνίας στο site ,Σήμερα μου έστειλαν email ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου ανεπιτυχώς 😑 Τελικά κατάφερα και μίλησα μαζί τους διότι είχα ζητήσει να αλλάξει η παραγγελία σε black μήπως έρθει νωρίτερα μιας και είμαι ναυτικός και καίγομαι αλλά με ενημέρωσαν ότι θα χάσω την όποια σειρά έχω,οπότε αναγκαστικά παρέμεινα ως έχει.Μου είπαν ότι «λογικά» θα εξυπηρετηθεί την επόμενη εβδομάδα ΜΑΞ μέχρι τέλος του μήνα .Τώρα με όσα εχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ,Reddit κτλπ τουλάχιστον οι προπαραγγελίες θα έπρεπε να έχουν εξυπηρετηθεί σε μεγάλο βαθμό ναι σίγουρα υπάρχει καθυστέρηση αλλά σε λογικά πλαίσια και υπάρχει ενημέρωση αλλά εδώ κλασσικά Ελλάδα ότι κάτσει … Την παραγγελία την έκανα 19/09 .
Pwpwpw Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, giorgoskgs είπε Καλησπέρα σε όλους , ένας από τους πολλούς με iPhone 15 PM NaTi 256 παραγγελία από το Πλαίσιο .Ύστερα από 5 προσπάθειες μέσω τηλεφώνου και αλλά τόσα μέσω μηνύματος επικοινωνίας στο site ,Σήμερα μου έστειλαν email ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου ανεπιτυχώς 😑 Τελικά κατάφερα και μίλησα μαζί τους διότι είχα ζητήσει να αλλάξει η παραγγελία σε black μήπως έρθει νωρίτερα μιας και είμαι ναυτικός και καίγομαι αλλά με ενημέρωσαν ότι θα χάσω την όποια σειρά έχω,οπότε αναγκαστικά παρέμεινα ως έχει.Μου είπαν ότι «λογικά» θα εξυπηρετηθεί την επόμενη εβδομάδα ΜΑΞ μέχρι τέλος του μήνα .Τώρα με όσα εχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ,Reddit κτλπ τουλάχιστον οι προπαραγγελίες θα έπρεπε να έχουν εξυπηρετηθεί σε μεγάλο βαθμό ναι σίγουρα υπάρχει καθυστέρηση αλλά σε λογικά πλαίσια και υπάρχει ενημέρωση αλλά εδώ κλασσικά Ελλάδα ότι κάτσει … Την παραγγελία την έκανα 19/09 . Εσυ με παραγγελια 20/9 εχεις και θρασσος😄 Περιμενω ακριβως το ιδιο απο 15/9 απο πλαισιο και τιποτα ακομη
giorgoskgs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Χαχαχαχα το ξέρω εχω διαβάσει το νήμα από την αρχή 🤣 Και την στιγμή που όλοι περιμένουμε παραγγελίες προπληρωμένες ή μη βλέπω αυτό…. έλεος
farcry33 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Από Γερμανό Cosmote ξέρουμε ποτέ θα έρθουν κομμάτια παρέλαβε ο αδερφός μου ρε από Vodafone σε μια βδομάδα και εγώ ακόμα περιμένω από και καλά τον καλύτερο πάροχο στην Ελλάδα …. Τραγικοί
Pwpwpw Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, giorgoskgs είπε Τελικά κατάφερα και μίλησα μαζί τους διότι είχα ζητήσει να αλλάξει η παραγγελία σε black μήπως έρθει νωρίτερα μιας και είμαι ναυτικός και καίγομαι αλλά με ενημέρωσαν ότι θα χάσω την όποια σειρά έχω,οπότε αναγκαστικά παρέμεινα ως έχει.Μου είπαν ότι «λογικά» θα εξυπηρετηθεί την επόμενη εβδομάδα ΜΑΞ μέχρι τέλος του μήνα . Eμενα που ακουγεται υπερβολικο αισιοδοξο αυτο που σου ειπαν, ειδικα για την επομενη εβδομαδα. Ειμαι με προπαραγγελια απο την πρωτη ημερα και μαλιστα μεσημερι λιγη ωρα αφοτου ανοιξαν οι προπαραγγελιες και πολυ αμφιβαλω οτι θα εξυπηρετηθουν απο εβδομαδα ολες οι 15/9 ποσο μαλλον παραγγελιας 4-5 ημερων μετα. Μακαρι να κανω λαθος και απο εβδομαδα να εχουμε ολοι τις συσκευες να τις χαρουμε Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Rubble Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, giorgoskgs είπε Χαχαχαχα το ξέρω εχω διαβάσει το νήμα από την αρχή 🤣 Και την στιγμή που όλοι περιμένουμε παραγγελίες προπληρωμένες ή μη βλέπω αυτό…. έλεος ούτε μια Σίσυ δε κατάφερε να βρει pro max. γυφτιές
giorgoskgs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι ούτε εγώ πιστεύω να εξυπηρετηθούν οι παραγγελίες και γενικά όσον αφορά Πλαίσιο ότι εχω διαβάσει σε αυτό το νήμα και στο Fb ελάχιστοι έχουν εξυπηρετηθεί ειδικά από το πλαίσιο ανεξάρτητου χρώματος Μακάρι να εξυπηρετηθούν όλοι βέβαια Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από giorgoskgs
Marios092 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Marios092 είπε Δοκίμασα και εγώ την μέθοδο του refresh και βρήκα ένα 512 προ μαξ natural.... θα ενημερώσω εάν παραλάβω. Σε περίπτωση που παραλάβω θα παραχωρήσω σε όποιον εδιαφέρετε την παραγγελία μου απο istorm που έχω απο τις 15/9. (256 pro max natural) Τελικά παρέλαβα με την μέθοδο refresh. Δεν περίμενα πως θα δούλευε αλλά όντως συμβαίνει. Όπως έγραψα και παραπάνω μόλις ενημερωθώ για την παραγγελία από το iStorm (pro max 256 natural) θα επανέλθω μήπως και θέλει κάποιος από το forum να το πάρει ο ίδιος.
dmamais7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Marios092 είπε Τελικά παρέλαβα με την μέθοδο refresh. Δεν περίμενα πως θα δούλευε αλλά όντως συμβαίνει. Όπως έγραψα και παραπάνω μόλις ενημερωθώ για την παραγγελία από το iStorm (pro max 256 natural) θα επανέλθω μήπως και θέλει κάποιος από το forum να το πάρει ο ίδιος. Εννοείτε και δουλεύει αν προλάβεις, αφου τα ακυρώνουν και βγαίνουν διαθέσιμα στο σύστημα γιατί να μην δουλέψει ?
Rizoulis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorgoskgs είπε Καλησπέρα σε όλους , ένας από τους πολλούς με iPhone 15 PM NaTi 256 παραγγελία από το Πλαίσιο .Ύστερα από 5 προσπάθειες μέσω τηλεφώνου και αλλά τόσα μέσω μηνύματος επικοινωνίας στο site ,Σήμερα μου έστειλαν email ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου ανεπιτυχώς 😑 Τελικά κατάφερα και μίλησα μαζί τους διότι είχα ζητήσει να αλλάξει η παραγγελία σε black μήπως έρθει νωρίτερα μιας και είμαι ναυτικός και καίγομαι αλλά με ενημέρωσαν ότι θα χάσω την όποια σειρά έχω,οπότε αναγκαστικά παρέμεινα ως έχει.Μου είπαν ότι «λογικά» θα εξυπηρετηθεί την επόμενη εβδομάδα ΜΑΞ μέχρι τέλος του μήνα .Τώρα με όσα εχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ,Reddit κτλπ τουλάχιστον οι προπαραγγελίες θα έπρεπε να έχουν εξυπηρετηθεί σε μεγάλο βαθμό ναι σίγουρα υπάρχει καθυστέρηση αλλά σε λογικά πλαίσια και υπάρχει ενημέρωση αλλά εδώ κλασσικά Ελλάδα ότι κάτσει … Την παραγγελία την έκανα 19/09 . Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από Rizoulis
Basilis27 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Επικοινωνια με public Ηρακλειου σημερα. Δεν υπαρχει καμια ενημερωση ποτε θα παραλαβουν. Ουτε ποσοι περιμενουν ουτε σειρες προτεραιοτητας ουτε τιποτα. Οταν της ειπα αν κινειται γενικα το πραγμα μου ειπε οτι παει παρα πολυ αργα, εχουν δωθει λιγα για προπαραγγελιες. Καλη υπομονη σε ολους μας. Αφηστε να περασουν οι μερες και θα τελειωσει και αυτο.
Lbj236 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 36 λεπτά πριν, dmamais7 είπε Εννοείτε και δουλεύει αν προλάβεις, αφου τα ακυρώνουν και βγαίνουν διαθέσιμα στο σύστημα γιατί να μην δουλέψει ? Έκανα το ίδιο PM 256 white, έκλεισα παραλαβή κατάστημα και αφού πήγα στο κατάστημα να το πάρω μου είπαν πως είναι το εκθεσιακό και φαινόταν κατά λαθος διαθεσιμο. Οι τύποι είναι για γέλια.
giorgoskgs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, Rizoulis είπε Ναι για pro Max 256 go Nat είναι η παραγγελία 1
Stelaras1993 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, giorgoskgs είπε Ναι για pro Max 256 go Nat είναι η παραγγελία Εγω απο μεγάλη vodafone αθηνών με βύσμα ακόμα περιμένω!! Μου λεει με το σταγονόμετρο έρχονται . Το πρωτο που θα παραλαβει Nat 256 pro max μου το δινει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις