Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 minutes ago, Lewnidas1995 said:

Αυτό που είπα, ήταν εξήγηση διευθυντή καταστήματος ο οποίος κάτσαμε μαζί και είδαμε διαθεσιμότητες μήπως πάρουμε τίποτα 😁

Έκατσες με τον διευθυντή καταστήματος Κοτσόβολου είπες για να προσπεράσετε τις λίστες αναμονής και προπαραγγελιών για να πάρεις κινητό. Σωστα κατάλαβα?

Just now, panoulhs007 said:

Έκατσες με τον διευθυντή καταστήματος Κοτσόβολου είπες για να προσπεράσετε τις λίστες αναμονής και προπαραγγελιών για να πάρεις κινητό. Σωστα κατάλαβα?

Μου θυμίζει λίγο τις σχέσεις του σάπιου κράτους που μας κυβερνά με τους πολίτες. Και οι δύο είναι το ίδιο. :)

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 minute ago, panoulhs007 said:

οχι δεν καταλαβες σωστα. Εκατσα μαζι του να συζητησω το συμβαν με τα ρεφρες και κατσαμε στον υπολογιστη συστηματος να δουμε ακριβή διαθεσιμοτητα ανα καταστημα. Οπως παιρνουν με τα ρεφρες αλλα πιο αμεσα θα το εβλεπε απο εκει. Και μαλιστα μου ειπε οτι τα περισσοτερα καταστηματα εχουν ακομη και εκθεσιακα και αυτος ειχε μονο ενα 15 απλο :)

Ο μονος τροπος για να βρουμε ΝΑΤΜπορεί να είναι εικόνα τηλέφωνο, διακόπτης φωτισμού και παρκόμετρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε

Παιδιά εγώ μετά την ακύρωση που σας είχα γράψει ότι έκανα στην istorm, πήγα Vodafone και πήρα μπλε iphone 15 . Επειδή το έψαξα και το σκέφτηκα πολύ και σαν κάτοχος τού pro 14 , δεν έχει καμία διαφορά το 15 με το 15 pro καλά η μόνη διαφορά η οποία είναι κοινή κ με το 14p  είναι η απουσία micro cameras. Κατά τα άλλα έχει ίδια οθόνη με το 15p , πιο ελαφρύ, καλύτερη μπαταρία, ίδια και για μένα καλύτερη αίσθηση στο χέρι και σας μένουν και τόσα χρήματα από το να περνάτε το 15p. Σας τα λέει αυτά ένας που περίμενε ένα μήνα για το 15p , τελικά όμως δεν χρειάζονταν, το απλό 15 είναι μακράν καλύτερο δείτε και τόσα review παντού.  Αποχωρώ από το φόρουμ καλή υπομονή σε όλους όσους συνεχίζετε να περιμένετε, εύχομαι γρήγορα να παραλάβετε όλοι!!

Για να καταλάβουμε  είχες 14pro και αλλάξες σε απλό 15;

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε

Παιδιά εγώ μετά την ακύρωση που σας είχα γράψει ότι έκανα στην istorm, πήγα Vodafone και πήρα μπλε iphone 15 . Επειδή το έψαξα και το σκέφτηκα πολύ και σαν κάτοχος τού pro 14 , δεν έχει καμία διαφορά το 15 με το 15 pro καλά η μόνη διαφορά η οποία είναι κοινή κ με το 14p  είναι η απουσία micro cameras. Κατά τα άλλα έχει ίδια οθόνη με το 15p , πιο ελαφρύ, καλύτερη μπαταρία, ίδια και για μένα καλύτερη αίσθηση στο χέρι και σας μένουν και τόσα χρήματα από το να περνάτε το 15p. Σας τα λέει αυτά ένας που περίμενε ένα μήνα για το 15p , τελικά όμως δεν χρειάζονταν, το απλό 15 είναι μακράν καλύτερο δείτε και τόσα review παντού.  Αποχωρώ από το φόρουμ καλή υπομονή σε όλους όσους συνεχίζετε να περιμένετε, εύχομαι γρήγορα να παραλάβετε όλοι!!

'Αρα πήγες στο 15 που δεν έχει 120 hz proMotion, μια καμερα λιγοτερo, ιδιο επεξεργαστη και ιδια ram όπως το iphone 14 pro.

.

.

.

Γιατι;

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Πλήρωσε για υποβάθμιση μόνο 1000€. 

Πραγματικά ότι χειρότερο χαχαχαχχα

9 λεπτά πριν, ideal09 είπε

'Αρα πήγες στο 15 που δεν έχει 120 hz proMotion, μια καμερα λιγοτερo, ιδιο επεξεργαστη και ιδια ram όπως το iphone 14 pro.

.

.

.

Γιατι;

Για να έχει το 15 μπροστά 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρω δεν σας φαίνεται λογικό αλλά για μένα το βάρος του 14p δεν ήταν υποφερτό με κούραζε στο χέρι το 15 μακράν πολυ ελαφρύτερο πιο μαλακό και άνετο κράτημα και επίσης έχει καλύτερη μπαταρία. Εντάξει αυτό με την κάμερα την επιπλέον δεν μου ήταν τόσο μεγάλο ζήτημα.  Το θέμα είναι να το αισθάνεται άνετα στο χέρι σου κ το 14p , με αυτό το σκεπτικό τι έδωσα γιατί δεν με βόλευε

Στις 14/10/2023 στις 4:04 ΜΜ, Mitsi86 είπε

Ξέρω δεν σας φαίνεται λογικό αλλά για μένα το βάρος του 14p δεν ήταν υποφερτό με κούραζε στο χέρι το 15 μακράν πολυ ελαφρύτερο πιο μαλακό και άνετο κράτημα και επίσης έχει καλύτερη μπαταρία. Εντάξει αυτό με την κάμερα την επιπλέον δεν μου ήταν τόσο μεγάλο ζήτημα.  Το θέμα είναι να το αισθάνεται άνετα στο χέρι σου κ το 14p , με αυτό το σκεπτικό τι έδωσα γιατί δεν με βόλευε και είδα ότι το 15p , θα ήταν πιο ελαφρύ κλπ κ έκανα την προπαραγγελία, αλλά μετά τα όσα έγιναν και την έρευνα που έκανα σε reviews κλπ το 15 ήταν η πιο καλή επιλογή. Μακάρι να είχα το 15p , αλλά επειδή είχα το 14p δεν μου λείπει κάτι με το απλό το 15. Καλά η οθόνη και καλά στα 120hz ασχολιαστο ρουφαγε την μπαταρία σφαίρα, πάντα απενεργοποίηση την είχα . Επίσης το πούλησα 1100 το 14p.

Επεξ/σία από Mitsi86
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε

Ξέρω δεν σας φαίνεται λογικό αλλά για μένα το βάρος του 14p δεν ήταν υποφερτό με κούραζε στο χέρι το 15 μακράν πολυ ελαφρύτερο πιο μαλακό και άνετο κράτημα και επίσης έχει καλύτερη μπαταρία. Εντάξει αυτό με την κάμερα την επιπλέον δεν μου ήταν τόσο μεγάλο ζήτημα.  Το θέμα είναι να το αισθάνεται άνετα στο χέρι σου κ το 14p , με αυτό το σκεπτικό τι έδωσα γιατί δεν με βόλευε και είδα ότι το 15p , θα ήταν πιο ελαφρύ κλπ κ έκανα την προπαραγγελία, αλλά μετά τα όσα έγιναν και την έρευνα που έκανα σε reviews κλπ το 15 ήταν η πιο καλή επιλογή. Μακάρι να είχα το 15p , αλλά επειδή είχα το 14p δεν μου λείπει κάτι με το απλό το 15. Καλά η οθόνη και καλά στα 120hz ασχολιαστο ρουφαγε την μπαταρία σφαίρα, πάντα απενεργοποίηση την είχα .

Οκ περί ορέξεως όλα αφού είσαι καλυμμένος αυτό μετράει 😊

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/10/2023 στις 4:09 ΜΜ, farcry33 είπε

Οκ περί ορέξεως όλα αφού είσαι καλυμμένος αυτό μετράει 😊

Καλα ναι εννοείται αυτο!!  

Επεξ/σία από Mitsi86
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

Παιδια το 15 ειναι πιο κατω απο 13 pro max…

δεν ισχύει. το 15 είναι το 14pro, χωρίς τα έξτραδακια (120hz κλπ)

Επεξ/σία από Rubble
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Rubble είπε

δεν ισχύει. το 15 είναι το 14pro, χωρίς τα έξτραδακια (120hz κλπ)

Ακριβώς έτσι!! Και τα 120hz στα iPhone είναι πιστεύω μια κοροϊδία μόνο στην πλοήγηση στα μενού και σε άλλα πράγματα έβλεπες ένα κλικ και καλά . Μόνο στα ipad pro έχουν μια διαφορά μεγάλη στο μάτι σε σύγκριση με τα ipad με τα 60hz που να πεις αξίζει και επίσης στα ανδροιντ μόνο έχω δει να δουλεύουν καλά ακόμα κ σε συσκευές της πλάκας που το έχουν. Δεν είναι κάτι που θα μου λείψει καθόλου αυτό και νομίζω ούτε κ εσάς, για την έξτρα κάμερα οκ δεν αντιλέγω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε

Καλα ναι εννοείται αυτο!!  Ξέχασα να αναφέρω ότι το είχα πάρει το14p 1096 και το πούλησα 1100 . 

Αγορασε ανρθωπος μετεχειρο 14pro 1100 ευρω? Η μια εκπληξη διαδεχεται την αλλη

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αγορασε ανρθωπος μετεχειρο 14pro 1100 ευρω? Η μια εκπληξη διαδεχεται την αλλη

Πραγματικά. Τόσο κάνει να το πάρεις καινούργιο πλέον. Εκτός αν ήταν 256+ και πλήρωσε παραπάνω για τον χώρο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...