EiVo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους!προπαρηγγειλα απο πλαίσιο 15/09 18:30 τηλεφωνικά iPhone 15 pro max natural titanium 512,σημερα με κάλεσαν για τα το παραλάβω την Δευτέρα απ το καταστημα!ελπιζω να το παραλάβω και ευχομαι να σημαίνει οτι επιτέλους ολοι άμεσα θα πάρουμε τα κινητα μας! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από EiVo 3 1
Matt87 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 'Ενας μήνας αναμονή προπληρωμένη παραγγελία iStorm 17/9, ακύρωσα την παραγγελία και επιστροφή χρημάτων. Να είναι καλά το refresh, μεσα σε 1 ώρα είχα το Pro Max 256gb Blue στα χέρια μου. 2
Pwpwpw Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, EiVo είπε Καλησπερα σε ολους!προπαρηγγειλα απο πλαίσιο 15/09 18:30 τηλεφωνικά iPhone 15 pro max natural titanium 512,σημερα με κάλεσαν για τα το παραλάβω την Δευτέρα απ το καταστημα!ελπιζω να το παραλάβω και ευχομαι να σημαίνει οτι επιτέλους ολοι άμεσα θα πάρουμε τα κινητα μας! Μονο εμενα δεν παίρνει τηλέφωνο το πλαίσιο.
Dimitrisbud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μονο εμενα δεν παίρνει τηλέφωνο το πλαίσιο. Πλέον και natural.... 512 αλλά και πάλι. Εμείς με τα 256 nati kai blue αν και δεν ήθελα να το πιστέψω στην αρχή πλέον όλα δείχνουν ότι όντως πάμε για μέσα στον Νοέμβριο
alexopouli Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Dimitrisbud είπε Οκ δε το γνώριζα. Εγώ με προπαραγγελία 15/09 15:24, πληρωμή στο κατάστημα (river west) I storm, παρέλαβα 6/10 το απόγευμα (PM 256 black), απλά να το θυμίσω. public plaisio και isystem ούτε φωνή ούτε ακρόαση εδώ και 1 μήνα σχεδόν… 1
pariskavadias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω αυριο πάω για ακύρωση από κότσο 15/09 καμία ενημέρωση λέγοντας ψέματα ότι θα το πάρω day1 και ακόμα έρχεται 😂τα φιλία μου Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από pariskavadias
marios_p_89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν πάντως τα καταστήματα είχαν απλά ένα (έστω μεγάλο) παράθυρο παράδοσης ακόμα και μόνο στις προπληρωμένες παραγγελίες (το μεγάλο δικό τους φταίξιμο) να σε προπληρώσω ρε φίλε Κώτσε public κλπ, πες μου όπως πότε θα παραλάβω - ακόμα και αν είναι Χριστούγεννα - και άσε με να αποφασίσω αν το θέλω, και εμείς δεν κάναμε 2-3-10 παραγγελίες και δημιουργούσαμε τέτοια πλασματική ζήτηση (το δικό μας μικρό φταίξιμο - μικρό γιατί ξέραμε ότι θα γινόταν το χάος με τις παραδόσεις) πόσο πιο απλά και ήρεμα θα ήταν τα πράγματα. Και φυσικά το άλλο μεγάλο φταίξιμο / αστείο με τις προπαραγγελίες, που κανονικά θα έπρεπε να κλειδώνουν για κάθε κατάστημα όταν θα έφταναν τον αριθμό της πρώτης παραλαβής και όχι να παίρνουν χιλιάδες αβέρτα. Εγώ πάντως θα περιμένω τώρα καρτερικά (ίσως, δεν είμαι και σίγουρος) το προπληρωμένο PM 256 NaTi μου από τον Κώτσο (ούτως ή άλλως σπασμωδική αγορά είναι, δεν το χρειάζομαι με το 14 pro), θα συνεχίσω να ψωνίζω από εκεί γιατί γενικά δεν είχα ποτέ άλλοτε πρόβλημα μαζί τους (και μάλιστα σε προπαραγγελίες πέρσι 14 pro και φέτος 15 pro blue έλαβα day one), αλλά δεν θα ξανά μπλέξω με προπαραγγελίες τέτοιων ειδών και με τέτοιες συνθήκες γιατί είναι πολύ κουραστικό και χρονοβόρο το περίμενε. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από marios_p_89
Xristinanip Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Στις 12/10/2023 στις 5:09 ΜΜ, ChristosRK21 είπε Καλησπέρα σε όλους σήμερα έπεσε τηλέφωνο από Πλαίσιο θα παραλάβω το Σάββατο ! Προπαραγγελία 15/09 στις 17:00 ηλεκτρονικά για Pro Max 256 Λευκό . Καλησπέρα ειλικρινά το πλαίσιο μας κοροϊδεύει;;; Εγώ παρήγγειλα 15/09 στις 15:30 pro max λευκό και ακόμη περιμένω! Μίλησα σήμερα μαζί τους απάντηση δεν έδωσαν αναφέροντας το γεγονός ότι με προσπέρασαν! Πόσο ακόμηηηη....!Με το καλό να παραλάβεις!
hellojim Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, REPLAY33 είπε Μια χαρά είναι για την κατάσταση μας για τον συνήγορο του καταναλωτή γιατί μας κοροϊδεύουν κανονικά ,εγώ ξέρω άτομο που έκανε παραγγελία ( όχι προ παραγγελία) την Δευτέρα και μετά από 2 ημέρες πήγε και παρέλαβε το ίδιο κινητο που εγώ έχω προ παραγγείλει και προ πληρώσει από 15/9 από την ίδια αλυσίδα Ναι οκ δεν είπα ότι δεν είναι άδικο. Αλλά τι θα κάνει ο συνήγορος του καταναλωτή δεν έχω καταλάβει. θα αναγκάσει την αποθήκη να αναθέσει απόθεμα στην παραγγελία σου;!
Pwpwpw Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Xristinanip είπε Καλησπέρα ειλικρινά το πλαίσιο μας κοροϊδεύει;;; Εγώ παρήγγειλα 15/09 στις 15:30 pro max λευκό και ακόμη περιμένω! Μίλησα σήμερα μαζί τους απάντηση δεν έδωσαν αναφέροντας το γεγονός ότι με προσπέρασαν! Πόσο ακόμηηηη....!Με το καλό να παραλάβεις! Καλά σοβαρά τώρα; 256 περιμένεις και εσυ;
stefanosnik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, darkman είπε Τους πηρες τηλεφωνο να του ενημερώσεις για το πρόβλημα ? πιστευεις ειναι θεμα του κινητου ? γιατι ειπε και αλλος του το εβγαλε με το ios 17 ...
Xristinanip Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Στις 12/10/2023 στις 5:37 ΜΜ, DayTheGreaT είπε Μόλις με κάλεσαν και εμένα από Πλαίσιο για επιβεβαίωση παραγγελίας, αύριο μου το στέλνουν μόλις παραλάβανε. Iphone 15 pro max 256 white! Ηλεκτρονική παραγγελία από 16/9 Εύχομαι καλές παραλαβές σε όλους!!! Με αποφορολόγηση θα το παραλάβεις;;; Εγώ ακόμη περιμένω αν και παρήγγειλα στο πλαίσιο 15/09 15:30 256 pro max λευκο! Μία μέρα πριν και μισή ώρα αφότου δόθηκε η δυνατότητα προπαραγγελίας! Μας κοροϊδεύουν;;; Τι παίζει ρε παιδιά... Αγανάκτηση! Παρέλαβες;;;Μπορώ να έχω σε pm αριθμό αποστολής μήπως τους πιέσω που με προσπέρασαν και παραλάβω επιτέλους;;;;Γιατί το ανέφερα γενικά και απλά αδιαφόρησαν γιατί δεν έχω στοιχεία λένε.... 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Καλά σοβαρά τώρα; 256 περιμένεις και εσυ; ναι λευκό... Και παρήγγειλα πιο νωρίς.. Καμία ενημέρωση σε ποια μέρα / ώρα προπαραγγελίας βρίσκονται... Απλά λένε να αναμένουμε ενημέρωση όταν και αν... Μπορώ να έχω αριθμό αποστολής σου σε πm ώστε να τους πιέσω;;;
Quikis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα. Μόλις παρείγγειλα μέσω refresh iphone 15 pro max 512 gb blue απο κωτσόβολο και παραλαβή απο το κατάστημα πατησίων. Βρίσκομαι Σπάρτη. Ερώτηση πρώτη : Το τηλ γίνεται να μ το στείλουν στο κατάστημα της Σπάρτης, να το πληρώσω και να το παραλάβω εκεί? Ερώτηση δεύτερη: Λέει ότι το τηλ θα το κράτησουν για 3 μέρες. Η παραγγελία έγινε παρασκευή βράδυ. Άρα το τηλ θα το έχουν κρατημένο μέχρι την Τρίτη?
Pwpwpw Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Xristinanip είπε ναι λευκό... Και παρήγγειλα πιο νωρίς.. Καμία ενημέρωση σε ποια μέρα / ώρα προπαραγγελίας βρίσκονται... Απλά λένε να αναμένουμε ενημέρωση όταν και αν... Μπορώ να έχω αριθμό αποστολής σου σε πm ώστε να τους πιέσω;;; Εγώ δεν εχω να σου στείλω κάτι γιατί δεν είμαι από τους τυχερούς που παρέλαβαν. Για δώσε εσυ καποια στοιχεία μπας και βγάλουμε άκρη. Η παραγγελία σου αφορά απόδειξη λιανικής η τιμολόγιο; Είναι εξοφλημένη η όχι; Αν δεν ειναι εξοφλημένη η πληρωμή είναι να γίνει μετρητής η με δόσεις;
marios_p_89 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Quikis είπε Καλησπέρα. Μόλις παρείγγειλα μέσω refresh iphone 15 pro max 512 gb blue απο κωτσόβολο και παραλαβή απο το κατάστημα πατησίων. Βρίσκομαι Σπάρτη. Ερώτηση πρώτη : Το τηλ γίνεται να μ το στείλουν στο κατάστημα της Σπάρτης, να το πληρώσω και να το παραλάβω εκεί? Ερώτηση δεύτερη: Λέει ότι το τηλ θα το κράτησουν για 3 μέρες. Η παραγγελία έγινε παρασκευή βράδυ. Άρα το τηλ θα το έχουν κρατημένο μέχρι την Τρίτη? Από παρόμοια κατάσταση έχω τα εξής δεδομένα να σου πω (δεν ξέρω τι ισχύει κανονικά αφού καταλαβαίνω ότι ο κάθε υπάλληλος λέει το μακρύ του και το κοντό του, δεν παρέλαβα τελικά γιατί τα δεσμευμένα από refresh τηλέφωνα σε αλλά καταστήματα τα άφησα για συμφορουμιτες και περιμένω την αρχική μου παραγγελία): α) μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης δεν μπορούν να κανονίσουν εσωτερική διακίνηση μεταξύ καταστημάτων β) το κατάστημα που θες να παραλάβεις μπορεί να ζητήσει από άλλο κατάστημα να σου φέρουν απόθεμα, μέσω κούριερ, αλλά είναι λίγο στην ευχέρεια τους να το κάνουν, δεν είναι υποχρεωμένοι γ) μπορείς να το πληρώσεις στο κατάστημα Σπάρτης, ακόμα και αν έχεις δώσει προκαταβολή/εξοφλήσει ή ακόμα και αν είναι άλλο χρώμα η αρχική σου παραγγελία δ) υπάρχει ο κίνδυνος να σου πουν στο κατάστημα Σπάρτης ότι αυτό που έχεις δεσμεύσει στην Αθήνα είναι εκθεσιακό, ή συστημικό λάθος ή οτιδήποτε άλλο (πχ ότι αν τελικά δεν υπάρχει η συσκευή στην Αθήνα και έχεις κάνει αντικατάσταση παραγγελίας θα χάσεις και την αρχική σειρά σου). Αν μπορείς βρες έναν τρόπο να επικοινωνήσεις με το κατάστημα Πατησίων ότι όντως υπάρχει η συσκευή που έχεις δεσμεύσει με τον κωδικό πελάτη σου και σίγουρα μην αρκεστείς στο email επιβεβαίωσης αν δεν σου έχει έρθει το sms για την παραλαβή (και πάλι προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα Πατησίων) ε) λογικά μέχρι και Τρίτη θα είναι δεσμευμένο, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις