Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, giorgos56 said:

Γενικά γνωρίζει κανείς από παλιότερες προπαραγγελίες αν ο Κωτσόβολος ενημερώνει αυτούς που θα παραλάβουν την Παρασκευή;

Με αυτά που διαβάζω έχω χάσει κάθε ελπίδα, συν ότι έκανα το μέγα λάθος να προπληρώσω το κινητό νομίζοντας ότι ίσως παραλάβω νωρίτερα...

Θα σου πω δικιά μου εμπειρία σχετικά με την προπαραγγελια πάντως.

Με παίρνουν τηλέφωνο επειδή εκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Δεν έστειλαν ποτέ το κωδικό πληρωμής έπρεπε να τους πάρω τηλέφωνο να τους το θυμίσω.

Εχθές μίλησα και στο τηλέφωνο και στο τσατ γιατί δεν έβγαζε τίποτα στην εξέλιξη παραγγελίας δεν με βοήθησαν καθόλου άσε που στην συζήτηση μου λένε να διαγράψω τα cookies ίσως αλλάξει κάτι, με λίγα λόγια μπούρδες. Άσε που σήμερα μίλησα στο τσατ μαζί τους επιτέλους μου είπαν ότι η πληρωμή πρέπει να σταλθεί για να επιβεβαιωθεί η παραγγελία.

Με λίγα λόγια μακριά από Κωτσόβολο.

Για μια παραγγελία άνοιξα δέκα τσατ και 20 τηλέφωνα.

Επεξ/σία από Vanton
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, giorgos56 είπε

Γενικά γνωρίζει κανείς από παλιότερες προπαραγγελίες αν ο Κωτσόβολος ενημερώνει αυτούς που θα παραλάβουν την Παρασκευή;

Με αυτά που διαβάζω έχω χάσει κάθε ελπίδα, συν ότι έκανα το μέγα λάθος να προπληρώσω το κινητό νομίζοντας ότι ίσως παραλάβω νωρίτερα...

Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση τους σήμερα γιατί ήθελα να μάθω αν έχουν κάτι νεότερο … τίποτα απόλυτος , θα σας ενημερώσει το κατάστημα … κατάλαβα , καλό 2024 . Ουαν του είπα για Παρασκευή μου είπε ουι θα παραλάβουν συγκεκριμένα κομμάτια και φετος 

• Sad 1

Παιδια μην σκατε. Απο προπαραγγελιες παιρνουν κινητα ή γνωστοι(βυσματα) ή χρονια πελατες. Φιλος μου εκανε την εκδηλωση ενδιθαφεροντως 16 ωρες μετα απο εμενα και τον πηραν τηλεφωνο 18 ωρες πριν απο εμενα. Σημερα πρωι τον πηραν για εξοφληση του ποσου και παραλαβη Παρασκευή πρωι στο σπιτι του.

Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε

Παιδια μην σκατε. Απο προπαραγγελιες παιρνουν κινητα ή γνωστοι(βυσματα) ή χρονια πελατες. Φιλος μου εκανε την εκδηλωση ενδιθαφεροντως 16 ωρες μετα απο εμενα και τον πηραν τηλεφωνο 18 ωρες πριν απο εμενα. Σημερα πρωι τον πηραν για εξοφληση του ποσου και παραλαβη Παρασκευή πρωι στο σπιτι του.

Kαταστημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, Pwpwpw said:

Kαταστημα?

Κωτσοβολος. Με τον φιλο μιλησαν Τετάρτη απογευμα και με εμενα Πεμπτη μεσημερι.

Παντως εγω το παρατησα, οποτε με παρουν θα παω να το παρω. Αρκετα αρρωστησα. 
Ειπα να κανω και γω την μεταβαση ξανα σε μηλο μετα απο το 3gs και θα φαω τετοια ταλαιπωρια... 
Οταν προπαραγγειλα το P30 Pro μου ηρθε τακα τακα... Θα μου πειτε χαβαη , αλλα τοτε ηταν 2η στην παγκοσμια καταταξη...

Επεξ/σία από Lewnidas1995

16 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Κωτσοβολος. Με τον φιλο μιλησαν Τετάρτη απογευμα και με εμενα Πεμπτη μεσημερι.

Και εμένα Πέμπτη μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο.

Από τότε καμιά ενημέρωση και σε ερώτηση που έκανα στο live chat, μου είπαν τα γνωστά θα σας έρθει μήνυμα όταν είναι να παραλάβετε

• Like 1

10 minutes ago, giorgos56 said:

Και εμένα Πέμπτη μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο.

Από τότε καμιά ενημέρωση και σε ερώτηση που έκανα στο live chat, μου είπαν τα γνωστά θα σας έρθει μήνυμα όταν είναι να παραλάβετε

μπορεις να δεις εξελιξη παραγγελιας ;

Εγώ έχοντας κάνει παραγγελία 13/9 iPhone 15 pro max Black και Apple Watch 9 μου έστειλαν μήνυμα σήμερα το απόγευμα ότι βρίσκεται στις κεντρικές αποθήκες και θα δρομολογηθεί με κούριερ 22/9. 
παραγγελία που εκανε η αδερφή μου εχτές μέσω τηλεφώνου για 15 απλό χρώμα μπλε της έστειλαν το ίδιο μήνυμα .

Το κατάστημα είναι του Κωτσόβολου που δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο γρήγορη απόκριση 

• Like 1

21 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

μπορεις να δεις εξελιξη παραγγελιας ;

Ναι, στην εξέλιξη παραγγελίας φαίνεται να είναι σε συλλογή και προετοιμασία από την Δευτέρα το απόγευμα. 

12 λεπτά πριν, apog9 είπε

Εγώ έχοντας κάνει παραγγελία 13/9 iPhone 15 pro max Black και Apple Watch 9 μου έστειλαν μήνυμα σήμερα το απόγευμα ότι βρίσκεται στις κεντρικές αποθήκες και θα δρομολογηθεί με κούριερ 22/9. 
παραγγελία που εκανε η αδερφή μου εχτές μέσω τηλεφώνου για 15 απλό χρώμα μπλε της έστειλαν το ίδιο μήνυμα .

Το κατάστημα είναι του Κωτσόβολου που δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο γρήγορη απόκριση 

Άρα χλωμό το κόβω να παραλάβουμε Παρασκευή αν δεν μας έχει έρθει κάποιο μήνυμα.

Εκτός αν αλλάζει κάτι για παραλαβή από το κατάστημα.

Εάν έβαλε κάποιος προπαραγγελία pro max 256 μαύρο ή μπλε στο goldenhall και δεν το θέλει τελικά, ενδιάφερομαι να πάω να το πάρω εγώ.

Ο σωτήρας μου να μου στείλει πμ. 😅

10 λεπτά πριν, giorgos56 είπε

Ναι, στην εξέλιξη παραγγελίας φαίνεται να είναι σε συλλογή και προετοιμασία από την Δευτέρα το απόγευμα. 

Άρα χλωμό το κόβω να παραλάβουμε Παρασκευή αν δεν μας έχει έρθει κάποιο μήνυμα.

Εκτός αν αλλάζει κάτι για παραλαβή από το κατάστημα.

Από πτι διάβασα πέρυσι , δεν είχαν στείλει μνμ μέχρι και τελευταία στιγμή . μπυ είπαν το κατάστημα ειναο αρμόδιο για να ενημερωσει

5 ώρες πριν, Spc1983 είπε

Ρε παιδιά εγώ που θέλω 15 plus θα βρω εύκολα  σε κάποιο κατάστημα την Παρασκευή ;θα ήθελα ιδανικά σε istrom που έχω έκπτωση 10% .,.

Η εκπτωση πως; Τρεχει καποια εκπτωση για ολους ή μονο μαθητες/φοιτητες; 🤔

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...