teol20 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, alkis__7 είπε Ναι γιατί εμάς στα Public είναι καλύτεροι πιστεύεις 😂 Πάντως σε σημερινή επίσκεψη σε κατάστημα της προαναφερθείσας πορτοκάλι αλυσίδας, ενημερώθηκα ότι περιμένουν παραλαβή 25 με 27/10 χωρίς όμως να έχουν ιδέα τι θα τους έρθει και τι ποσότητες. Αλλιώς μετά πάμε 10-15/11 για επόμενη παραλαβή. Εγω γιατι πιστευω οτι απλα πετανε ημερομηνιες τυχαια; Απλα στη λογικη "φυγε κακό απο τα ματια μου"...
dimpia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Όπως τα λέει. Εχθές το απόγευμα βρηκα μαύρο PM 512 δοκίμασα να το βάλω παραλαβή από το κατάστημα που είχε την διαθεσιμότητα και προχώρησε κανονικά η παραγγελία, μετά από ένα 20λεπτο ήρθε και το μυνημα ότι η παραγγελία είναι ετοιμη για παραλαβή.. Αν κάποιος άλλος έχει ειδοποίηση παραλαβής από πλαίσιο να ενημέρωςει γιατί χθες είδαμε ότι άρχισε να ενημερώνει άτομα με προπαραγγελίες για παραλαβή. Και τελικά παρέλαβες ή οχι?
marios_p_89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Αν θεωρήσουμε ότι ισχύουν τα άρθρα που κυκλοφορούν για 100.000 προπαραγγελίες για την σειρά 15 στην Ελλάδα. (Οι παρακάτω αριθμοί είναι καθαρά θεωρητικοί από το μυαλό μου) Έστω ότι τα pro αποτελούν το 60% των παραγγελιών (κάπου τόσο νομίζω ότι υπολόγιζε η apple να είναι η ζήτηση). Και ότι από αυτά τα pro max είναι πάλι το 60% (λόγω διαφοροποιήσεων από το απλό pro λογικά υπάρχει και μεγαλύτερη ζήτηση) Έχουμε 36.000 συσκευές. Έστω ότι οι μισές από αυτές είναι για την βασική χωρητικότητα των 256 (μπορεί να είναι και παραπάνω βέβαια). ΜΙλάμε για 18.000 συσκευές. Ας πούμε ότι η ζήτηση για αυτές στα 4 χρώματα είναι η ίδια, χρειαζόμαστε 4.500 συσκευές pro max 256 από κάθε χρώμα για τις προπαραγγελίες. Αν έχουμε 7 μεγάλες αλυσίδες (Istorm, Κωτσόβολο, Public, Πλαίσιο, Γερμανό, Electonet, you.gr) και η καθεμία να φέρνει από 50 συσκευές τη βδομάδα από κάθε χρώμα, χρειαζόμαστε συνολικά 13 εβδομάδες για να καλυφθούν οι προπαραγγελίες μας;
WizeMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Αυτό τώρα είναι εκτίμηση παράδοσης ; Τέτοια εκτίμηση κάνω και εγώ, οι day one προπαραγγελίες θα έχουν παραλάβει μέχρι Χριστούγεννα 😂 ποτε έκανες την προπαραγγελια; Όπως γράφω παραπάνω έκανα 23/09/2023 κανονική παραγγελία με προπληρωμή όλου του ποσού. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από WizeMan 1
legbeard89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Πέρασα από διαφορά καταστήματα σήμερα ψάχνοντας ένα pm 512. Δεν υπήρχε σε κανένα διαθέσιμο, όπως το περίμενα. Σε ένα κατάστημα μάλιστα μου είπαν ότι από Νοέμβριο θα είναι γεμάτο το στοκ τους για άμεσες παραλαβες. Λέω «ενδιαφέρον, γιατί από ό,τι ακούω ούτε οι προπαραγγελίες δεν έχουν αποσταλεί ακόμα». Και μου απαντάει με μια αυτοπεποίθηση «οι δικές μας προπαραγγελίες έχουν παραδοθεί όλες, τώρα περιμένουμε στοκ για τα μαγαζιά». 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
aces Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, marios_p_89 είπε Αν θεωρήσουμε ότι ισχύουν τα άρθρα που κυκλοφορούν για 100.000 προπαραγγελίες για την σειρά 15 στην Ελλάδα. (Οι παρακάτω αριθμοί είναι καθαρά θεωρητικοί από το μυαλό μου) Έστω ότι τα pro αποτελούν το 60% των παραγγελιών (κάπου τόσο νομίζω ότι υπολόγιζε η apple να είναι η ζήτηση). Και ότι από αυτά τα pro max είναι πάλι το 60% (λόγω διαφοροποιήσεων από το απλό pro λογικά υπάρχει και μεγαλύτερη ζήτηση) Έχουμε 36.000 συσκευές. Έστω ότι οι μισές από αυτές είναι για την βασική χωρητικότητα των 256 (μπορεί να είναι και παραπάνω βέβαια). ΜΙλάμε για 18.000 συσκευές. Ας πούμε ότι η ζήτηση για αυτές στα 4 χρώματα είναι η ίδια, χρειαζόμαστε 4.500 συσκευές pro max 256 από κάθε χρώμα για τις προπαραγγελίες. Αν έχουμε 7 μεγάλες αλυσίδες (Istorm, Κωτσόβολο, Public, Πλαίσιο, Γερμανό, Electonet, you.gr) και η καθεμία να φέρνει από 50 συσκευές τη βδομάδα από κάθε χρώμα, χρειαζόμαστε συνολικά 13 εβδομάδες για να καλυφθούν οι προπαραγγελίες μας; Σωστα ολα αυτα , Σε 3 μηνες εφόσον τηρειται κανονικά η σειρά προπαραγγελιών κ δεν εχουν προτεραιοτητα υπαλληλοι κατ/των με αγγελιες κλπ, διευθυντες καταστηματων που εξυπηρετουν κατ το δοκουν, celebrities τραγουδιστες κ.α κλπ γιοι πολιτικων, δημαρχοι, επιχειρηματιες κλπ Μπαινει ο αλλος με refresh αγοράζει κλπ κλπ. Ολοι αυτοι παρακαμπτουν τη σειρα day 1 προπαραγγελιων κλπ Η ζητηση που υπολογιζεις πρεπει να υπολογισεις και τη ζητηση πισω απο την κουρτινα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από aces
legbeard89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, legbeard89 είπε Πέρασα από διαφορά καταστήματα σήμερα ψάχνοντας ένα pm 512. Δεν υπήρχε σε κανένα διαθέσιμο, όπως το περίμενα. Σε ένα κατάστημα μάλιστα μου είπαν ότι από Νοέμβριο θα είναι γεμάτο το στοκ τους για άμεσες παραλαβες. Λέω «ενδιαφέρον, γιατί από ό,τι ακούω ούτε οι προπαραγγελίες δεν έχουν αποσταλεί ακόμα». Και μου απαντάει με μια αυτοπεποίθηση «οι δικές μας προπαραγγελίες έχουν παραδοθεί όλες, τώρα περιμένουμε στοκ για τα μαγαζιά». 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Από περιέργεια, ποιος από εδώ έχει παραλάβει από Γερμανό; Η σιγουριά της υπαλλήλου με κάνει να αμφισβητώ την επαφή μου με την πραγματικότητα.
sadeadu Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Παιζεί να ειμαι η μοναδική εδω μεσα με 1 προπαραγγελία. Ολοι οι υπολοιποι βλεπω εχουν κανει προπαραγγελίες παντού και όπου κάτσει η μπίλια!! Παράλληλα παιζουν αβέρτα το refresh (βεβαια αυτο που γραφετε μερικοι "εκανα 1-2 refresh" ή εκανα refresh στο διαλειμμά μου για 10 λεπτα" κτλ...δεν παιζουν....) κάποιος πρεπει να είναι είτε εξαιρετικα (φάρδος) ή να πρεπει να παιξει joker καλυτερα για να το πετυχει αυτο...ή απλά να μην εχει να κανει ΤΙΠΟΤΑ αλλο στην ημέρα του και να ειναι κολλημένος/νη με αγγυλωμένο το δάχτυλο στο f5...ή πανω κάτω στην οθόνη του κινητού! Όπως και να έχει...αντιλαμβάνομαι πως πλεόν δεν φταίνε μονο οι εταιρείες...αν η ζητηση ειναι πλασματική και όχι actual και ο καθένας εχει 5-6 requests για το κινητό....αντιλαμβάνεστε οτι ΚΑΙ εμεις τα κανουμε μπάχαλο...και καλά κανουν οι εταιρείες εν τέλει και μας δουλευουν ψιλό γαζί. 4 2
hellojim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Εγώ με βάση την εικόνα που υπάρχει τώρα, θεωρώ πως σε ένα μήνα από τώρα (μέσα Νοέμβρη) οι πιθανότητες να παραδοθούν οι προπαραγγελιες είναι οι ίδιες με σήμερα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα 1 μήνα τώρα, οι προπαραγγελιες δεν έχουν αρχίσει να εξυπηρετούνται. Επομένως το ίδιο θα ισχύει και τότε.
nikmak7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μήπως πρώτα πρέπει κι εμείς με τη σειρά μας ν’ακυρωσουμε τις 10 παραγγελίες που έχει ο καθένας σε 10 διαφορετικά καταστήματα και κρατήσουμε μια..μήπως και μπουν όλα σε κάποια σωστή σειρά!! Όλοι έχουν ευθύνη αλλά και από τη δίκη μας μερια έχουμε κι εμεις ένα μερίδιο σε αυτό το μπάχαλο που επικρατεί!! 3
Lbj236 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Έχω το παρακάτω κινητό προς παραλαβή σε κατάστημα στην αθηνα , έκανα τη παραγγελία σημερα οπως φαινεται αλλα δεν με τρελαινει το ασπρο. Αν υπαρχει καποιος που να εχει κανει το ιδιο για μπλε ή μαυρρο και ειναι η παραγγελια εντος των 3 ημερων κρατησης στο καταστημα μπορει να μου στειλει pm το ιδιο screenshot και να κανουμε ανταλλαγη αριθμων παραγγελιας και ονοματος κρατησης.
Katia123456 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Lbj236 είπε Έχω το παρακάτω κινητό προς παραλαβή σε κατάστημα στην αθηνα , έκανα τη παραγγελία σημερα οπως φαινεται αλλα δεν με τρελαινει το ασπρο. Αν υπαρχει καποιος που να εχει κανει το ιδιο για μπλε ή μαυρρο και ειναι η παραγγελια εντος των 3 ημερων κρατησης στο καταστημα μπορει να μου στειλει pm το ιδιο screenshot και να κανουμε ανταλλαγη αριθμων παραγγελιας και ονοματος κρατησης. Σε ποιο κατάστημα έχεις δηλώσει παραλαβή;
Lbj236 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Katia123456 είπε Σε ποιο κατάστημα έχεις δηλώσει παραλαβή; κορυδαλλος
Katia123456 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Lbj236 είπε κορυδαλλος Σου έχω στείλει προσωπικό
legbeard89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, sadeadu είπε Παιζεί να ειμαι η μοναδική εδω μεσα με 1 προπαραγγελία. Ολοι οι υπολοιποι βλεπω εχουν κανει προπαραγγελίες παντού και όπου κάτσει η μπίλια!! Παράλληλα παιζουν αβέρτα το refresh (βεβαια αυτο που γραφετε μερικοι "εκανα 1-2 refresh" ή εκανα refresh στο διαλειμμά μου για 10 λεπτα" κτλ...δεν παιζουν....) κάποιος πρεπει να είναι είτε εξαιρετικα (φάρδος) ή να πρεπει να παιξει joker καλυτερα για να το πετυχει αυτο...ή απλά να μην εχει να κανει ΤΙΠΟΤΑ αλλο στην ημέρα του και να ειναι κολλημένος/νη με αγγυλωμένο το δάχτυλο στο f5...ή πανω κάτω στην οθόνη του κινητού! Όπως και να έχει...αντιλαμβάνομαι πως πλεόν δεν φταίνε μονο οι εταιρείες...αν η ζητηση ειναι πλασματική και όχι actual και ο καθένας εχει 5-6 requests για το κινητό....αντιλαμβάνεστε οτι ΚΑΙ εμεις τα κανουμε μπάχαλο...και καλά κανουν οι εταιρείες εν τέλει και μας δουλευουν ψιλό γαζί. Κι εγώ μια παραγγελία έχω, επιχείρησα δοκιμαστικά το refresh και η αλήθεια είναι ότι δεν μου πήρε πολύ χρόνο (~10 λεπτά) να βρω διαθεσιμότητα, αλλά όχι στην περιοχή μου. σκεφτόμουν κι εγώ ότι μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα οι πολλαπλές παραγγελίες, αλλά τελικά δεν ξερω* αν επηρεάζεται εφόσον δεν υπάρχει απόθεμα ούτως ή άλλως. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από legbeard89 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις