Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 minutes ago, pariskavadias said:

Ακύρωσε κανεις από κότσο ξέρει σε πόσες μέρες μπαίνουν τα λεφτά;;

2-14 εργασιμες λενε, ειμαι στις 4 και δεν εχει επιστραφει τιποτα ακομα

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThodorisAthina είπε

Εως και 14 ημερες να σου επιστρεψουν τα χρηματα? Απλα LoL!

Δημοσ.
3 hours ago, kosmas0 said:

Να μπω και εγω στην παρεα με προπαραγγελια 13/9 απο Κωτσο και να πω την ιστορια μου. Θα ξεκινησω με το ποτε ξανα απο εκει.

Πριν την κυκλοφορια που καλεσα στις 20/9 με ειπαν καλοριζικο αυριο φευγει , θα λαβετε το sms. Κοιταω την εξελιξη και οντως ηταν στο σταδιο αποστολης με ημερομηνια 21/9. Φυσικα δεν εφυγε ποτε και η παραγγελια μου πλεον φαινεται ακυρωμενη online γιατι εστειλαν τμηματικα και κατι αλλο που ειχα μαζι, με δικαιολογια οτι προσθαφερεσαν μεταφορικα και φαινεται ακυρωμενη απο συστημικο λαθος.

Η επομενη εβδομαδα κύλησε με το να καλω καθε μερα και να με λενε αυριο και αυριο και αυριο φευγει και μετα που βαρεθηκα κανω ενα εβδομαδιαιο τηλεφωνο και ειπαν τρεις εβδομαδες σερι οτι μεχρι την ερχομενη Παρασκευη θα εχει φυγει. 

Εχοντας περασει τρεις ερχομενες Παρασκευες, καταληγω στο οτι οι ανθρωποι ειναι ερασιτεχνες,o καθε υπαλληλος λεει διαφορετικα πραγματα λες και βλεπουν αλλες οθονες και δεν ξανα αγοραζω ουτε μολυβι απο εκει. Πηγα εστω σε 2-3 καταστηματα να επιβεβαιωσω οτι οντος τρεχει εστω η παραγγελια και δεν περιμενω τσαμπα. 

Πλήρωσες πριν το στείλουν; 

Γιατί και εγώ έχω φίλο που παρέλαβε έτσι ακριβώς και για να σταλθεί του ζήτησαν εξόφληση και το χαίρεται από την πρώτη μέρα. Το μαλα*****νο όμως με έχει πρήξει τα τέτοια που το πήρε και γω όχι. 

Δημοσ.

Έκλεισα πριν λίγο για παραλαβή απο κατάστημα Κωτσου Αθήνα 15 pro max 256 white .

Επειδή δεν με τρελαίνει το χρώμα υπάρχει κάποιος που να έχει κλείσει σε blue ή black αντίστοιχο μοντελο σε κατάστημα?

Αν υπάρχει κάποιος μου στέλνει pm να κάνουμε ανταλλαγή παραγγελιών.

Δημοσ.

Σήμερα ξεκίνησε το εκτιμώμενο παράθυρο παράδοσης (Παρασκευή, 13-10-2023 έως Τρίτη, 07-11-2023) της παραγγελίας μου (23/09/2023) από Public. Not holding my breath αλλά έχω περιέργεια πόσο μπορεί να το τραβήξουν :P .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, WizeMan είπε

Σήμερα ξεκίνησε το εκτιμώμενο παράθυρο παράδοσης (Παρασκευή, 13-10-2023 έως Τρίτη, 07-11-2023) της παραγγελίας μου (23/09/2023) από Public. Not holding my breath αλλά έχω περιέργεια πόσο μπορεί να το τραβήξουν :P .

Αυτό τώρα είναι εκτίμηση παράδοσης  ; Τέτοια εκτίμηση κάνω και εγώ, οι day one προπαραγγελίες θα έχουν παραλάβει μέχρι Χριστούγεννα 😂 

ποτε έκανες την προπαραγγελια;

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Lbj236 είπε

Έκλεισα πριν λίγο για παραλαβή απο κατάστημα Κωτσου Αθήνα 15 pro max 256 white .

Επειδή δεν με τρελαίνει το χρώμα υπάρχει κάποιος που να έχει κλείσει σε blue ή black αντίστοιχο μοντελο σε κατάστημα?

Αν υπάρχει κάποιος μου στέλνει pm να κάνουμε ανταλλαγή παραγγελιών.

Τσεκαρε inbox

Δημοσ.
4 ώρες πριν, darionaharos είπε

Δεν καίει καθόλου. Κάθε μέρα βγάζουν και κάτι καινούριο μήπως απαλύνουν τον πόνο τους

Παιδιά εγώ περιμένω το pro max η γυναίκα που πήρε το pro , χθες μου είπε μιλούσε πόλη ώρα στο τηλ και ζεμάτουσε  έβγαλε και την θήκη ( original διαφανή apple )  μπας και είναι καλύτερα τα ίδια .. τσέκαρε το λογισμικό έχει το 17.03  , δεν ξέρω….

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Κι ομως, εως 14 εργασιμες!!! για επιστροφη... τραγικα πραγματα.

45 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Δεν πειραζει αρκεί να μην τα πάρουν αυτοί πολύ δούλεμα φαγαμε

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, WizeMan είπε

Εγώ με 17/9 από Public δεν έχω παράθυρο ακόμα. 

Δημοσ.

Εχθές πέρασα από κωτσο και τους λέω προχθές έκανε παραγγελία από το site ένας γνωστός μου 15pm nati και σήμερα παρέλαβε και γώ που είμαι με προπαραγγελία σχεδόν 1 μήνα καμία εξέλιξη.

μου λέει η υπάλληλος ότι γίνονται πολλές ακυρώσεις και εκείνη το στιγμή το έβγαλε διαθέσιμο και το πήρε

Πολύ αμφιβάλλω αν έχει ενημερωθεί κάποιος από προπαραγγελια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, alkis__7 είπε

Εγώ με 17/9 από Public δεν έχω παράθυρο ακόμα. 

Εμάς ο Κωτσόβολος δεν μας δίνει παράθυρα, για να μην πηδήξουμε από πάνω κάτω λογικά 😅

Επεξ/σία από manost89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, manost89 είπε

Εμάς ο Κωτσόβολος δεν μας δίνει παράθυρα, για να μην πηδήξουμε από πάνω κάτω λογικά 😅

Ναι γιατί εμάς στα Public είναι καλύτεροι πιστεύεις 😂

Πάντως σε σημερινή επίσκεψη σε κατάστημα της προαναφερθείσας πορτοκάλι αλυσίδας, ενημερώθηκα ότι περιμένουν παραλαβή 25 με 27/10 χωρίς όμως να έχουν ιδέα τι θα τους έρθει και τι ποσότητες. Αλλιώς μετά πάμε 10-15/11 για επόμενη παραλαβή.

Επίσης ας μην αναφέρω τι μου είπε ο άνθρωπος για το "τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας" γιατί θα γελάσουμε (ή θα κλάψουμε) όλοι μαζί. Αυτό που θα πω είναι να μην προπληρωνετε όλο το ποσό ποτέ.

Επεξ/σία από alkis__7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...