Matt87 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, taslikos είπε Η εταιρία μια χαρά δίνει, οι δικοί μας το έχουν κάνει το τσίρκο. 14 λεπτά πριν, alkis__7 είπε Δε νομίζω να είναι ζήτημα της Apple όταν οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη υπάρχει εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, εκτός της Ελλάδας. Υπάρχουν άπειρα βιντεάκια στο TikTok πχ από ανθρώπους που έχουν προπαραγγειλει και έχουν ημερομηνία παράδοσης, έστω και στο περίπου. Μπορεί να γκρινιάζουν και αυτοί που καθυστερεί η Apple, αλλά τουλάχιστον αυτοί ξέρουν. Εμείς είμαστε εντελώς στην τύχη με κύρια ευθύνη των αλυσίδων. Ποια είναι τοτε μια εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης για μια αντίστοιχη χώρα πρώτης παραλαβής όπως η Ελλλάδα? Να έχουμε ολοι μια ιδέα να σταματήσει η γκρίνια για την κάθε Ελληνική εταιρεία..
darionaharos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, pariskavadias είπε Θα περιμένουμε να μας πεις αν όντως καίει η όχι να μας φυγει η απορία γιατί εμείς το περιμένουμε ακόμα 😂 Δεν καίει καθόλου. Κάθε μέρα βγάζουν και κάτι καινούριο μήπως απαλύνουν τον πόνο τους
kosmas0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Να μπω και εγω στην παρεα με προπαραγγελια 13/9 απο Κωτσο και να πω την ιστορια μου. Θα ξεκινησω με το ποτε ξανα απο εκει. Πριν την κυκλοφορια που καλεσα στις 20/9 με ειπαν καλοριζικο αυριο φευγει , θα λαβετε το sms. Κοιταω την εξελιξη και οντως ηταν στο σταδιο αποστολης με ημερομηνια 21/9. Φυσικα δεν εφυγε ποτε και η παραγγελια μου πλεον φαινεται ακυρωμενη online γιατι εστειλαν τμηματικα και κατι αλλο που ειχα μαζι, με δικαιολογια οτι προσθαφερεσαν μεταφορικα και φαινεται ακυρωμενη απο συστημικο λαθος. Η επομενη εβδομαδα κύλησε με το να καλω καθε μερα και να με λενε αυριο και αυριο και αυριο φευγει και μετα που βαρεθηκα κανω ενα εβδομαδιαιο τηλεφωνο και ειπαν τρεις εβδομαδες σερι οτι μεχρι την ερχομενη Παρασκευη θα εχει φυγει. Εχοντας περασει τρεις ερχομενες Παρασκευες, καταληγω στο οτι οι ανθρωποι ειναι ερασιτεχνες,o καθε υπαλληλος λεει διαφορετικα πραγματα λες και βλεπουν αλλες οθονες και δεν ξανα αγοραζω ουτε μολυβι απο εκει. Πηγα εστω σε 2-3 καταστηματα να επιβεβαιωσω οτι οντος τρεχει εστω η παραγγελια και δεν περιμενω τσαμπα. 1
Mosdi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, kosmas0 είπε Να μπω και εγω στην παρεα με προπαραγγελια 13/9 απο Κωτσο και να πω την ιστορια μου. Θα ξεκινησω με το ποτε ξανα απο εκει. Πριν την κυκλοφορια που καλεσα στις 20/9 με ειπαν καλοριζικο αυριο φευγει , θα λαβετε το sms. Κοιταω την εξελιξη και οντως ηταν στο σταδιο αποστολης με ημερομηνια 21/9. Φυσικα δεν εφυγε ποτε και η παραγγελια μου πλεον φαινεται ακυρωμενη online γιατι εστειλαν τμηματικα και κατι αλλο που ειχα μαζι, με δικαιολογια οτι προσθαφερεσαν μεταφορικα και φαινεται ακυρωμενη απο συστημικο λαθος. Η επομενη εβδομαδα κύλησε με το να καλω καθε μερα και να με λενε αυριο και αυριο και αυριο φευγει και μετα που βαρεθηκα κανω ενα εβδομαδιαιο τηλεφωνο και ειπαν τρεις εβδομαδες σερι οτι μεχρι την ερχομενη Παρασκευη θα εχει φυγει. Εχοντας περασει τρεις ερχομενες Παρασκευες, καταληγω στο οτι οι ανθρωποι ειναι ερασιτεχνες,o καθε υπαλληλος λεει διαφορετικα πραγματα λες και βλεπουν αλλες οθονες και δεν ξανα αγοραζω ουτε μολυβι απο εκει. Πηγα εστω σε 2-3 καταστηματα να επιβεβαιωσω οτι οντος τρεχει εστω η παραγγελια και δεν περιμενω τσαμπα. Υπάρχει και ο συνήγορος του καταναλωτή… Όσο πιο πολλοί θα μαζευόμαστε τόσο καλύτερα θα γίνει δουλειά… Αν δεν έχουμε το θάρρος να κάνουμε κάτι όλοι μαζί ας τα γευτούμε… Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από Mosdi
kosmas0 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Mosdi είπε Υπάρχει και ο συνήγορος του καταναλωτή… Όσο πιο πολλοί θα μαζευόμαστε τόσο καλύτερα θα γίνει δουλειά… Αν δεν έχουμε το θάρρος να κάνουμε κάτι όλοι μαζί ας τα γευτούμε… Εχει μερες που εκανα φιλε μου αλλα δεν νομιζω να τους πιανουν αυτα. 1
Mosdi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, kosmas0 είπε Εχει μερες που εκανα φιλε μου αλλα δεν νομιζω να τους πιανουν αυτα. Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη πίστεψε με κάποια στιγμή θα τους πιάσουν… 1
teol20 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Καθίστε εσεις να σφάζεστε ενώ οι φίλοι μας οι Γερμανοί το έχουν ετοιμοπαράδοτο 1
dimpia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 12 ώρες πριν, Mosdi είπε Διάβασε λίγο ποιο πίσω τον διάλογο που είχα εγώ το πρωί… 😂😂😂 μου έκλεισε το chat στα μούτρα… πραγματική κοροϊδία… θα περιμένω την προπαραγγελία μου αυτή την φορά και από εδώ και στο εξής αν θες πίστεψε με ούτε απέξω από Κώτσο… Επίσης έχω μια απορία… όσοι παίρνουν κινητά με refresh είναι 512 ή 256; 512 κατα 99% στο 1% καναδυο σουπερ κωλοφαρδοι που πηραν 256 την ώρα που κοιμόταν ο Θεός
pariskavadias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, darionaharos είπε Δεν καίει καθόλου. Κάθε μέρα βγάζουν και κάτι καινούριο μήπως απαλύνουν τον πόνο τους Καλά και εγω αυτο πιστεύω
gkat2829 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, dimpia είπε 512 κατα 99% στο 1% καναδυο σουπερ κωλοφαρδοι που πηραν 256 την ώρα που κοιμόταν ο Θεός Εγω παντως με το REFRESH πηρα 2 256αρια Λευκο και Μπλε PRO MAX (1 για εμενα και 1 για τον αδελφο μου)την Τριτη το μεσημερι που ειχα διαλειμμα 15λεπτο απο τη δουλεια απο τον Κωτσο και χωρις να το εχω ξαναπροσπαθησει. Στις 17.00 τα εβαλα και στις 17.40 πηγα και τα πηρα απο τον Κωτσο της Νεας Σμυρνης. Απο το ISTORM και το PUBLIC 1 μερα στο πρωτο 10 λεπτο παραγγελιες ακομη περιμενω χωρις να γνωριζουν ακομη και οι ιδιοι ποτε θα παραλαβουν συμφωνα με τις ερωτησεις μου. Φυσικα αν με ενημερωσουν θα δωσω την σειρα μου εδω μεσα για οποιον περιμενει και για τα 3 PRO MAX 256αρια NATURAL. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από gkat2829 1
pariskavadias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Ακύρωσε κανεις από κότσο ξέρει σε πόσες μέρες μπαίνουν τα λεφτά;;
ideal09 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 15 ώρες πριν, anaplas4 είπε και σε εμενα το ιδιο...πως τα κανουν μερικοι δεν μπορω να καταλαβω... Κανονικά λεει διαθέσιμο αλλα δεν εμφανιζει καποιο διαθεσιμο. Αλλα προφανως δεν ψαχνεις με ΤΚ, απλα πατας να εμφανισει ολα τα καταστηματα, και αμα σου κατσει καλως. Κανεις μερικες ανανεωσουλες και βλεπεις. Έτσι εκανα και γω και μου εμφανισε καταστημα(Καβαλα). Προχθες εκανα παραγγελια 15 Pro 128 και μεσα σε 30λεπτα μου ηρθε μηνυμα να παω να το παρω, μπαμ μπαμ.
Pwpwpw Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, ideal09 είπε Κανονικά λεει διαθέσιμο αλλα δεν εμφανιζει καποιο διαθεσιμο. Αλλα προφανως δεν ψαχνεις με ΤΚ, απλα πατας να εμφανισει ολα τα καταστηματα, και αμα σου κατσει καλως. Κανεις μερικες ανανεωσουλες και βλεπεις. Έτσι εκανα και γω και μου εμφανισε καταστημα(Καβαλα). Προχθες εκανα παραγγελια 15 Pro 128 και μεσα σε 30λεπτα μου ηρθε μηνυμα να παω να το παρω, μπαμ μπαμ. Όπως τα λέει. Εχθές το απόγευμα βρηκα μαύρο PM 512 δοκίμασα να το βάλω παραλαβή από το κατάστημα που είχε την διαθεσιμότητα και προχώρησε κανονικά η παραγγελία, μετά από ένα 20λεπτο ήρθε και το μυνημα ότι η παραγγελία είναι ετοιμη για παραλαβή.. Αν κάποιος άλλος έχει ειδοποίηση παραλαβής από πλαίσιο να ενημέρωςει γιατί χθες είδαμε ότι άρχισε να ενημερώνει άτομα με προπαραγγελίες για παραλαβή. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Dimitrisbud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Όπως τα λέει. Εχθές το απόγευμα βρηκα μαύρο PM 512 δοκίμασα να το βάλω παραλαβή από το κατάστημα που είχε την διαθεσιμότητα και προχώρησε κανονικά η παραγγελία, μετά από ένα 20λεπτο ήρθε και το μυνημα ότι η παραγγελία είναι ετοιμη για παραλαβή.. Αν κάποιος άλλος έχει ειδοποίηση παραλαβής από πλαίσιο να ενημέρωςει γιατί χθες είδαμε ότι άρχισε να ενημερώνει άτομα με προπαραγγελίες για παραλαβή. Δυστυχώς νομίζω μόνο άσπρα θα δώσουν αυτή την εβδομάδα. Εσύ ποιο χρώμα έχεις επιλέξει;
Pwpwpw Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε Δυστυχώς νομίζω μόνο άσπρα θα δώσουν αυτή την εβδομάδα. Εσύ ποιο χρώμα έχεις επιλέξει; Το natural επελεξα, νομιζω ειναι και το πιο "δυσευρετο" επειδη μαλλον εχει την μεγαλυτερη ζητηση απ ολα. Aν το ειχα φανταστει θα ειχα επιλεξει το λευκο το οποιο ειναι φανταστικο, ισως και καλυτερο απο το natural Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις