Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, pabou13 said:

Με την τεχνικη aka refresh εχει μεινει διαθεσιμο ενα pm 512 natural καταστημα πειραια για φιλο που τελικα δεν θα το παρει, οποιος ενδιαφερεται ας στειλει 

Καλησπερα σου εστειλα! 

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, anaplas4 είπε

και σε εμενα το ιδιο...πως τα κανουν μερικοι δεν μπορω να καταλαβω...

Πολλές φορές refresh το καλάθι και πρπχωταει η παραγγελεια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgebad είπε

Πολλές φορές refresh το καλάθι και πρπχωταει η παραγγελεια

αυτο λεμε οτι βρισκουμε διαθεσιμο το βγαζει και μετα οταν πας να βρεις καταστημα και βαζεις το τ.κ. σου δεν σου εμφανιζει κανενα καταστημα διαθεσιμο.απο χτες το βραδυ το ιδιο κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως βλέπετε δεν έχουν καμία ιδέα για τις παραδόσεις και όχι μόνο αυτό μου προτείνουν να παρακολουθώ την εξέλιξη της παραγγελίας στο site τους ενώ γνωρίζουν ότι είναι εκτός λόγω τεχνικού προβλήματος οι άνθρωποι είναι απλά τραγικοί! 

IMG_20231012_210439.jpg

Screenshot_2023-10-12-21-01-35-074_com.android.chrome.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Xariskap είπε

Όπως βλέπετε δεν έχουν καμία ιδέα για τις παραδόσεις και όχι μόνο αυτό μου προτείνουν να παρακολουθώ την εξέλιξη της παραγγελίας στο site τους ενώ γνωρίζουν ότι είναι εκτός λόγω τεχνικού προβλήματος οι άνθρωποι είναι απλά τραγικοί! 

IMG_20231012_210439.jpg

Screenshot_2023-10-12-21-01-35-074_com.android.chrome.jpg

Διάβασε λίγο ποιο πίσω τον διάλογο που είχα εγώ το πρωί… 😂😂😂 μου έκλεισε το chat στα μούτρα… πραγματική κοροϊδία… θα περιμένω την προπαραγγελία μου αυτή την φορά και από εδώ και στο εξής αν θες πίστεψε με ούτε απέξω από Κώτσο… 

Επίσης έχω μια απορία… όσοι παίρνουν κινητά με refresh είναι 512 ή 256;

Επεξ/σία από Mosdi
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Διάβασε λίγο ποιο πίσω τον διάλογο που είχα εγώ το πρωί… 😂😂😂 μου έκλεισε το chat στα μούτρα… πραγματική κοροϊδία… θα περιμένω την προπαραγγελία μου αυτή την φορά και από εδώ και στο εξής αν θες πίστεψε με ούτε απέξω από Κώτσο… 

Πραγματικά φίλε οι άνθρωποι είναι ανίκανοι και εγώ το ίδιο θα περιμένω τη παραγγελία μου και ποτέ ξανά από αυτούς

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xariskap είπε

Πραγματικά φίλε οι άνθρωποι είναι ανίκανοι και εγώ το ίδιο θα περιμένω τη παραγγελία μου και ποτέ ξανά από αυτούς

Πήγες 148 σελίδα; Για γέλια… καλά θα κάνεις… ποτέ ξανά Κώτσο… τελείωσε και ελπίζω να ακολουθήσει όσο ποιο πολύς κόσμος γίνεται…. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darionaharos είπε

Παραλαβή από Vodafone σήμερα και παραγγελία προχθές PM 512gb blue titanium. 

IMG_0005.jpeg

IMG_0006.jpeg

IMG_0007.jpeg

Θα περιμένουμε να μας πεις αν όντως καίει η όχι να μας φυγει η απορία γιατί εμείς το περιμένουμε ακόμα 😂

Δημοσ.

Πάντως  προσωπικά εχω απογοητευθεί  περισσότερο με την Apple, δεν μπορεί να δώσει εναν γενικό  προσδιορισμό ανά χώρα σχετικά  με τις παραλαβές? Πως θα ξέρουν τα καταστήματα  εδω αν η ίδια  η εταιρεία Apple πετάει χαρταετό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Matt87 είπε

Πάντως  προσωπικά εχω απογοητευθεί  περισσότερο με την Apple, δεν μπορεί να δώσει εναν γενικό  προσδιορισμό ανά χώρα σχετικά  με τις παραλαβές? Πως θα ξέρουν τα καταστήματα  εδω αν η ίδια  η εταιρεία Apple πετάει χαρταετό 

Δε νομίζω να είναι ζήτημα της Apple όταν οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη υπάρχει εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, εκτός της Ελλάδας. Υπάρχουν άπειρα βιντεάκια στο TikTok πχ από ανθρώπους που έχουν προπαραγγειλει και έχουν ημερομηνία παράδοσης, έστω και στο περίπου. Μπορεί να γκρινιάζουν και αυτοί που καθυστερεί η Apple, αλλά τουλάχιστον αυτοί ξέρουν. Εμείς είμαστε εντελώς στην τύχη με κύρια ευθύνη των αλυσίδων.

Επεξ/σία από alkis__7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ολοταχώς για iPhone 16 επετειακό με προπαραγγελία μια εβδομάδα πριν καν ανακοινωθεί… έτσι θα έχουμε ελπίδα του χρόνου μήπως πάρουμε συσκευή μετά από ένα μήνα και να λέμε και ευχαριστώ(αφού πρώτα πάρουν τα βύσματα, γνωστοί, influencers και λοιποί με διαφορά bug στα site τις εκάστοτε επιχείρησης)…  είμαστε για γέλια… 

Επεξ/σία από Mosdi
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...