alex19871987 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Από πλαίσιο με πήραν μόλις.ειχα βάλει μια παραγγελία το απλό και μια για το προ.ακυρωσα του απλού άλλος από Πλαίσιο και να είχε κλήση αλλά για προ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vanton Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Σας παρακαλώ πείτε μου ότι η προπαραγγελια από τον Κωτσόβολο δεν ήταν ένα μεγάλο λάθος, γιατί ακούω συνεχώς μόνο αρνητικά για την συγκεκριμένη αλυσίδα.. Με πήραν τηλέφωνο σχετικά με την δήλωση ενδιαφέροντος και με έβαλαν σε "λίστα προτεραιότητας". Ξεχασαν να με στείλουν το RF και έπρεπε να τους τηλεφώνησω για να μου το στείλουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, Vanton said: Σας παρακαλώ πείτε μου ότι η προπαραγγελια από τον Κωτσόβολο δεν ήταν ένα μεγάλο λάθος, γιατί ακούω συνεχώς μόνο αρνητικά για την συγκεκριμένη αλυσίδα.. Με πήραν τηλέφωνο σχετικά με την δήλωση ενδιαφέροντος και με έβαλαν σε "λίστα προτεραιότητας". Ξεχασαν να με στείλουν το RF και έπρεπε να τους τηλεφώνησω για να μου το στείλουν.. Τους προπλήρωσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vanton Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, marmagia said: Τους προπλήρωσες; Ζητησαν προκαταβολή 100€. Δεν πρόκειται να το πλήρωνα όλο χωρίς να μου πουν ακριβώς ημερομηνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, Vanton said: Ζητησαν προκαταβολή 100€. Δεν πρόκειται να το πλήρωνα όλο χωρίς να μου πουν ακριβώς ημερομηνία. Βλέπεις κάποια αλλαγή status στα στοιχεία παραγγελίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vanton Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, marmagia said: Βλέπεις κάποια αλλαγή status στα στοιχεία παραγγελίας; Αυτό είναι το θέμα βάζω το κωδικό της παραγγελίας στην εξέλιξη και δεν βγάζει καν ότι υπάρχει, εντομεταξυ όταν πήγα στο κατάστημα μου είπαν ότι είναι κανονικά στο σύστημα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, Vanton said: Αυτό είναι το θέμα βάζω το κωδικό της παραγγελίας στην εξέλιξη και δεν βγάζει καν ότι υπάρχει, εντομεταξυ όταν πήγα στο κατάστημα μου είπαν ότι είναι κανονικά στο σύστημα τους. Πολύ περιεργο.. δε τους κανείς ένα τηλέφωνο; Αν και δε φημίζονται για την εξυπηρετικότατα τους. Έτσι κ σε μένα είχα βάλει μια προ παραγγελία τηλεφωνικά κ στο πλαίσιο μου είπε το όνομα μου κανονικά μόλις έδωσα το τηλ αλλά στο λογαριασμό μου δε φαίνεται κ δε μου είπαν κάποιον αριθμό παραγγελίας όποτε τους έχω ξεγράψει ετουτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Από πλαίσιο με πήραν μόλις.ειχα βάλει μια παραγγελία το απλό και μια για το προ.ακυρωσα του απλού άλλος από Πλαίσιο και να είχε κλήση αλλά για προ?? Πήρες το pro η το pro max? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vanton Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 7 minutes ago, marmagia said: Πολύ περιεργο.. δε τους κανείς ένα τηλέφωνο; Αν και δε φημίζονται για την εξυπηρετικότατα τους. Έτσι κ σε μένα είχα βάλει μια προ παραγγελία τηλεφωνικά κ στο πλαίσιο μου είπε το όνομα μου κανονικά μόλις έδωσα το τηλ αλλά στο λογαριασμό μου δε φαίνεται κ δε μου είπαν κάποιον αριθμό παραγγελίας όποτε τους έχω ξεγράψει ετουτους Εχθές η πρόταση τους ήταν να διαγράψω τα cookies από την ιστοσελίδα τους και να ξαναπροσπαθησω.. Το τηλέφωνο κλασσικά δε το σηκώνουν ήμουν 20 λεπτά σε αναμονή και στο τσάτ μου το έκλεισαν δυο φορες και προσπαθώ τώρα Τρίτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phil2375 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Από πλαίσιο με πήραν μόλις.ειχα βάλει μια παραγγελία το απλό και μια για το προ.ακυρωσα του απλού άλλος από Πλαίσιο και να είχε κλήση αλλά για προ?? παραλαβή Παρασκευή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 trade in - ανταλαγή το 14 προ μαχ σε άρστη κατάσταση-αγοράσ 2 μηνών δίνουν 715 ευρώ. οπότε το βάλα αγγελία όπως κάθε χρόνο. natural titanium + Blue ανάρπαστα, μαύρο και άσπρο κάτι υπάρχει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, phil2375 είπε παραλαβή Παρασκευή? 18 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Πήρες το pro η το pro max? Για να μην σας μπερδεψω.Κυριακη βράδυ είχα βάλει προπαραγγελια το απλό 15αρι μέσω ίντερνετ και Δευτέρα πρωί το 15 pro μέσω καταστήματος.με πήραν πριν μια ώρα για το απλό για Παρασκευή ότι έχει διαθέσιμο.απλα το ακύρωσα αυτό γιατί θέλω το προ.φανταζομαι τα απλά θα έχει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 8 hours ago, Just_travel_everywhere said: Αυτό είναι το καλώδιο για την μεταφορά δεδομένων !! Thunderbolt 4!! Όπως έβαλα και παραπάνω . USB 3 βλέπω, και στα ψιλά γράμματα λέει 10Gbps. Πού είδες TB4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Με πήρε και εμένα ο Κωτσόβολος τηλ σήμερα ενώ έχω κάνει ήδη παραγγελία από istorm. Είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον για το 15 προ μαξ πριν τις 15 του μήνα αλλά με θυμήθηκαν τώρα. Της λέω της κοπέλας στο τηλ τώρα που πήρατε θα το πάρω με το νέο έτος. Μου λέει θα μας δώσετε 100€ και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.. Καλή τύχη να ευχηθώ στον κόσμο που τους τα ακούμπησε. Προτιμώ να μην το πάρω καν από το να στηρίξω τέτοιες πρακτικές.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos56 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Γενικά γνωρίζει κανείς από παλιότερες προπαραγγελίες αν ο Κωτσόβολος ενημερώνει αυτούς που θα παραλάβουν την Παρασκευή; Με αυτά που διαβάζω έχω χάσει κάθε ελπίδα, συν ότι έκανα το μέγα λάθος να προπληρώσω το κινητό νομίζοντας ότι ίσως παραλάβω νωρίτερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις