aparadektos1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήμουν Μιλανο 23/9. Μεγάλη βλακεία που δε το πήρα από εκεί διότι το είχα ήδη προπαραγγείλει. Στο κατάστημα της Apple ειχαν διαθέσιμα κομμάτια σε όλα τα χρώματα και όλες τις χωρητικότητες στα pro max Αναμένουμε από Κωτσόβολο τώρα για pro max 256 blue titanium. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από aparadektos1
Mosdi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, darionaharos είπε μιλας με bot τι περιμενεις να σου πει? βεβαια και ο υπαλληλος σαν bot απανταει αλλα αλλο αυτο. δεν είναι bot φίλε μου… είναι υπάλληλος που συνδέθηκε μαζί μου… ας γράφει bot. 25 λεπτά πριν, darionaharos είπε Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Mosdi
enlightened Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, aparadektos1 said: Ήμουν Μιλανο 23/9. Μεγάλη βλακεία που δε το πήρα από εκεί διότι το είχα ήδη προπαραγγείλει. Στο κατάστημα της Apple ειχαν διαθέσιμα κομμάτια σε όλα τα χρώματα και όλες τις χωρητικότητες στα pro max Αναμένουμε από Κωτσόβολο τώρα για pro max 256 blue titanium. Ισχύει ότι στα Apple Stores η Apple κρατάει και φυσικό απόθεμα στα καταστήματά της για walk-in purchases. Είναι άλλη η αναμονή για παραγγελία μέσω site. Εδώ πάντα δίνουν προτεραιότητα στις ηλεκτρονικές παραγγελίες και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στα φυσικά καταστήματα εώς ότου φτιάξουν τα αποθέματα. 28 minutes ago, Thrall said: Προπαραγγελία ProMax 512 Nat σε πλαίσιο και όσο παραλάβατε εσείς, άλλο τόσο κι εγώ. Ακύρωσα προχτές μόλις είδα διαθεσιμότητες στο γερμανικό Amazon, αλλά περιμένοντας το χρώμα, έριξα 1-2 refresh στον Κώτσο, το τσίμπησα και παρέλαβα σήμερα. Το μόνο που έχω να πω στους υπόλοιπους είναι υπομονή... Κι εμένα πριν λίγες ώρες μου έβγαλε διαθέσιμο για παραλαβή το NaTi 512 PM αλλά όταν το πάτησα είχαν τελειώσει. Μάλλον εσύ μου το πήρες χααχαχα Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από enlightened
Cappliv Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, The0104ad είπε ''Καλησπέρα σας, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το συγκεκριμένο προϊόν είναι με σειρά προτεραιότητας και δεν είναι κανένα άμεσα διαθέσιμο.Τα τεμάχια μας έρχονται περιορισμένα από τον προμηθευτή και δίνονται με βάση την σειρά προτεραιότητας. Είμαστε στην διάθεση σας. '' Η απάντηση από you για παραγγελία 18/9. Και γω 18/9 για PM black 256 ιδια απαντηση σε μαιλ αλλα και τηλεφωνικα απο infoquest.τηρουν σειρα προτεριοτητας κανονικα απλα δεν εχουν αποθεμα και δε χερουν ποτε θα εχουν.σε ερωτηση μου τι εννοειτε δε ξερετε αφου εσεις ειστε ο εισαγωγεας για ελλαδα μου απαντησε οτι δεν υπαρχει επικοινωνια infoquest me quest και για αυτο δεν ξερουν αποθεμα.😂😂😂😂😂 Μιλαμε για τρελη παπατζα.
panoulhs007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 15/9 pro max NT 256gb Επικοινωνία με το public…. Κωμωδία 1
gio2739 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, manost89 είπε Κάποιοι από 14/09, όπως εγώ που ακόμα δεν το έχω. 😒 Έλα να κάνουνε παρέα φίλε 14/9 13:00 και άλλος με 15 //9 παρέλαβε σημερα 1
pariskavadias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά όσοι έχετε κάνει παραγγελία από κότσο σε κατάστημα όταν περνάτε τηλέφωνο και δίνετε αριθμό παραγγελίες στο bot τι σας λέει ;
Mosdi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, pariskavadias είπε Παιδιά όσοι έχετε κάνει παραγγελία από κότσο σε κατάστημα όταν περνάτε τηλέφωνο και δίνετε αριθμό παραγγελίες στο bot τι σας λέει ; «Σε εξέλιξη…»
pariskavadias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Mosdi είπε «Σε εξέλιξη…» Μετά την εξέλιξη δεν σας λέει τίποτα εμενα σε εξέλιξη και μετά Βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας από το κατάστημα που έχετε επιλέξει και σύντομα θα ενημερωθείτε με μήνυμα στο bot στο τηλέφωνο όταν παιρνω Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από pariskavadias
Mosdi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, pariskavadias είπε Μετά την εξέλιξη δεν σας λέει τίποτα Η παραγγελία σας είναι σε εξέλιξη. Και η πληρωμή της είναι " Μη επιβεβαιωμένη "
ideal09 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 18 ώρες πριν, dmamais7 είπε Ρόδο ? Όχι, επαρχία. 18 ώρες πριν, legbeard89 είπε Πως; Στο σπίτι; Όχι, απ το κατάστημα. Όλα καλα το παραλάβαμε 😁
annachtz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 24 λεπτά πριν, ideal09 είπε Όχι, επαρχία. Όχι, απ το κατάστημα. Όλα καλα το παραλάβαμε 😁 Σε ποσες μερες παρελαβες; γιατι βλεπω υπαρχει διαθεσιμο 512 pro max nt κ γραφει παραδοση σε 3-5 μερες
Pwpwpw Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, annachtz είπε Σε ποσες μερες παρελαβες; γιατι βλεπω υπαρχει διαθεσιμο 512 pro max nt κ γραφει παραδοση σε 3-5 μερες To εχουμε γραψει Τοσες φορες ρε παιδια. Με την μεθοδο του refresh παραγγελνουμε μονο κομματια τα οποια τα δειχνει αμεσα διαθεσιμα σε συγκεκριμενα καταστηματα και επιλεγουμε παραλαβη και πληρωμη στο καταστημα που εχει την διαθεσιμοτητα. Αυτος ο τροπος εχει μηδαμινο ρισκο γιατι ακομη και να μην υπαρχει εν τελη το προιον δεν θα εχει προηγηθει πληρωμη και δεν θα εχουν δεσμευτει τα χρηματα μας. ΔΕΝ παραγγελνουμε κομματια που απλα φαινονται διαθεσιμα αλλα δεν δινουν δυνατοτητα παραλαβης απο καταστημα, γιατι σε αυτη την περιπτωση πρπει ανγκαστικα να επιλεξουμε αποστολη στο χωρο μας πραγμα που προυποθετει εξοφληση του ποσου για να ολοκληρωθει η παραγγελια και υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να γινει η πληρωμη και μετα να υπαρξει ενημερωση οτι τελικα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και μετα θελει τρεξιμο για επιτροφη του χρηματικου ποσου. Παραγγελνουμε και επιλεγουμε πληρωμη και παραλαβη απο καταστημα ΜΟΝΟ. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
majnun Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Εν τω μεταξύ σε ήδη ακριβά κινητά υπάρχει μια συστηματική έλλειψη των χαμηλότερων χωρητικοτήτων οπότε όλοι βγάζουν + κάποια επιπλέον χρήματα από την τσέπη για να μεταβούν σε υψηλότερη χωρητικότητα. Τι όμορφα ανεβάζει η Apple τη μέση τιμή πώλησης και πόσο καλά αισθάνεται ο καταναλωτής που βρήκε έστω αυτή την κατά Χ% πόσό ακριβότερη έκδοση για το κινητό που τον ενδιαφέρει. Πόσο ωραία το έχουν στήσει ρε παιδί μου. 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, majnun said: Εν τω μεταξύ σε ήδη ακριβά κινητά υπάρχει μια συστηματική έλλειψη των χαμηλότερων χωρητικοτήτων οπότε όλοι βγάζουν + κάποια επιπλέον χρήματα από την τσέπη για να μεταβούν σε υψηλότερη χωρητικότητα. Τι όμορφα ανεβάζει η Apple τη μέση τιμή πώλησης και πόσο καλά αισθάνεται ο καταναλωτής που βρήκε έστω αυτή την κατά Χ% πόσό ακριβότερη έκδοση για το κινητό που τον ενδιαφέρει. Πόσο ωραία το έχουν στήσει ρε παιδί μου. Σαν να μιλάμε για Έλληνα επιχειρηματία
Προτεινόμενες αναρτήσεις