Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αν κανείς μπει να παραγγείλει από ευρωπαϊκό apple store (πχ Γερμανίας ή Ιταλίας) και κάνει σήμερα παραγγελία, τα NaTi 256 τα δείχνει για παράδοση γύρω στις 10 με 20 Νοέμβρη. Συνήθως αντίστοιχα το άσπρο και λίγο πιο νωρίς μπλε / μαύρο. Στο 5-6 εβδομάδες που δείχνει και το αμερικάνικο apple store δηλαδή.

Ε δε μπορεί, μέχρι τότε θα έχουμε πάρει όλοι τις προπαραγγελίες μας, του π@@@@η.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, marios_p_89 είπε

Πάντως αν κανείς μπει να παραγγείλει από ευρωπαϊκό apple store (πχ Γερμανίας ή Ιταλίας) και κάνει σήμερα παραγγελία, τα NaTi 256 τα δείχνει για παράδοση γύρω στις 10 με 20 Νοέμβρη. Συνήθως αντίστοιχα το άσπρο και λίγο πιο νωρίς μπλε / μαύρο. Στο 5-6 εβδομάδες που δείχνει και το αμερικάνικο apple store δηλαδή.

Ε δε μπορεί, μέχρι τότε θα έχουμε πάρει όλοι τις προπαραγγελίες μας, του π@@@@η.

Σωστα ειναι τα estimated delivey που αναφερεις αλλα οπως επισης σωστα γραφεις αφορουν παραδοσεις εαν καποιος παραγγειλει σημερα. Οι περισσοτεροι εδω μεσα ομως περιμενουμε απο 15/9 που σημαινει συμπληρωσαμε ηδη  4 εβδομαδες αναμονης και αρχιζουμε να διανυουμε την 5η εβδομαδα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Πρώτη φορά στη ζωή μου έκανα προπαραγγελια από το πλαίσιο και μετά από 3 μέρες αφού κατάλαβα τι παίζει γενικά την ακύρωσα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Η προπαραγγελια στην Ελλάδα απλά δεν υπάρχει! Λειτουργεί όπως και η υπόλοιπη χώρα! Θα εξυπηρετηθεί το μέσο και ο γνωστός πρώτα μετά αυτός που θα κάνει refresh επειδή τα σάιτ μας είναι για τον π@@τσο, όλοι οι influencers που όχι μόνο παίρνουν το δικό τους αλλά δίνουν δώρα και σε διαγωνισμούς και τελευταίοι εμείς τα κορόιδα που προπληρωνουμε από την πρώτη μέρα! Ποτέ ξανά προπαραγγελια!

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Εχει κανεις εικονα τι γινεται εαν παρω απο Applestore Ευρωπαικο καποιο κινητο? Θα ειμαι εξωτερικο για δουλεια και στην πολη που παω εχει επισημο Applestore, εκει γινεται αποφορολογηση με Ευρωπαικο ΑΦΜ? Εγγυηση το καλυπτει η Infoquest Ελλαδα?

Δεν μπορεις να κανεις αποφορολογηση σε κανενα Apple Store. Απο εξωτερικο γινεται μονο online  στα Ευρωπαικα AMAZON αν ανοιξεις εταιρικο λογαριασμο. Στην INFOQUEST για service δεν θα εχεις κανενα προβλημα μονο αν το αγοαρασεις απο Ευρωπαικο Apple Store. Αν αγορασεις  Απο Αμερικανικο υπαρχουν τα γνωστα προβληματα με την Εγγυηση εδω στην Ελλαδα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, legbeard89 είπε

Έχω προπληρώσει με PayPal στο πλαίσιο. 
αν ακυρώσω σήμερα, ξέρει κανείς πόσες μέρες θα πάρει η επιστροφή;

ειχα κανει το ιδιο... σε 2 μερες τα γυρισαν. Ηταν πληρωμη με καρτα μεσω paypal. αν τα λεφτα τα ειχες στο wallet του paypal μπορει και αυθημερον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, legbeard89 είπε

Έχω προπληρώσει με PayPal στο πλαίσιο. 
αν ακυρώσω σήμερα, ξέρει κανείς πόσες μέρες θα πάρει η επιστροφή;

Στο παρελθόν που είχα κάνει κάτι ανάλογο αλλά είχα πληρωρει μέσο τραπεζικού λογαριασμού, είχε κάνει 2-3 μέρες να μπουνε τα χρήματα στον λογαρισμο μου. 
Παρε και ρώτησε τους για σιγουριά αλλά δεν νομίζω ότι θα αργήσουν να μπουν.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.

''Καλησπέρα σας, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το συγκεκριμένο προϊόν είναι με σειρά προτεραιότητας και δεν είναι κανένα άμεσα διαθέσιμο.Τα τεμάχια μας έρχονται περιορισμένα από τον προμηθευτή και δίνονται με βάση την σειρά προτεραιότητας. Είμαστε στην διάθεση σας. '' Η απάντηση από you για παραγγελία 18/9. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Σωστα ειναι τα estimated delivey που αναφερεις αλλα οπως επισης σωστα γραφεις αφορουν παραδοσεις εαν καποιος παραγγειλει σημερα. Οι περισσοτεροι εδω μεσα ομως περιμενουμε απο 15/9 που σημαινει συμπληρωσαμε ηδη  4 εβδομαδες αναμονης και αρχιζουμε να διανυουμε την 5η εβδομαδα.

Αυτό ακριβώς, αν παραγγέλνοντας σήμερα έχεις EDT 5-6 εβδομάδες, είναι αδιανόητο εμείς με day 1 προπαραγγελία να έχουμε περισσότερη αναμονή από τόσο, άρα μέχρι τέλος Οκτωβρίου παραλαβή.

Από την άλλη, σκέφτομαι ότι είμαστε Ελλάδα και αγοράζουμε από εταιρίες εδώ και με λούζει ένας κρύος ιδρώτας.

• Like 1
Δημοσ.

Προπαραγγελία ProMax 512 Nat σε πλαίσιο και όσο παραλάβατε εσείς, άλλο τόσο κι εγώ. Ακύρωσα προχτές μόλις είδα διαθεσιμότητες στο γερμανικό Amazon, αλλά περιμένοντας το χρώμα, έριξα 1-2 refresh στον Κώτσο, το τσίμπησα και παρέλαβα σήμερα.

Το μόνο που έχω να πω στους υπόλοιπους είναι υπομονή...

iphone15promaxtinat.jpg

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thrall είπε

Προπαραγγελία ProMax 512 Nat σε πλαίσιο και όσο παραλάβατε εσείς, άλλο τόσο κι εγώ. Ακύρωσα προχτές μόλις είδα διαθεσιμότητες στο γερμανικό Amazon, αλλά περιμένοντας το χρώμα, έριξα 1-2 refresh στον Κώτσο, το τσίμπησα και παρέλαβα σήμερα.

Το μόνο που έχω να πω στους υπόλοιπους είναι υπομονή...

iphone15promaxtinat.jpg

Καλορίζικο 512 είναι η 256;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, πως μπορώ να σας βοηθήσω;
Maria - 1:32 μ.μ.
Είπατε: kalispera sas
Είπατε:
kalispera sas
Είπατε: exw kanei mi paraggelia
Είπατε: edw kai ena mina
Είπατε: ena iphone 15 pro max
Είπατε: vasika den itan kan paraggelia.... itan proparaggelia
Είπατε: pou simainei oti 8a eprepe na to exw idi sta xeria mou
Είπατε: ti ginete?
1:33 μ.μ. - Απεσταλμένα
Το bot WC είπε: Στείλτε μου παρακαλώ το κινητό και το ονοματεπώνυμο όπου δηλώσατε στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση τιμολογίου ή πλάνου δόσεων θα χρειαστώ το ΑΦΜ
Maria - 1:34 μ.μ.
Είπατε: ----------- to kinito
Είπατε: ------------- o air8mos paraggelias
1:34 μ.μ. - Απεσταλμένα
Το bot WC είπε: Το προϊόν της παραγγελίας σας βρίσκεται σε αναμονή διαθεσιμότητας. Μόλις παραλάβουμε το τεμάχιό σας από τον προμηθευτή, θα σας ενημερώσουμε για να οριστεί η ημέρα παραλαβής του.
Maria - 1:35 μ.μ.
Είπατε: pote 8a ginei auto diladi peripou giati exei perasei enas minas
Είπατε: ?
1:36 μ.μ. - Απεσταλμένα
Το bot WC είπε: Δεν έχουμε ενημέρωση από το προμηθευτή σχετικά με το απόθεμα, τη δεδομένη στιγμή.
Maria - 1:37 μ.μ.
Είπατε: den prepei na kanete kati me auto? pos ksekinisate kai dexeste proparaggelies an den ta "vriskete" me ton promi8euti sas
Είπατε: parauta den me endiaferi ti kanete me ton promi8euti sas.... me enediaferi i metaksi mas sinergasia
Είπατε: opou mou eipate na kanw proparaggelia kai edwsa kai lefta mprosta
Είπατε: opote 8elw ena plano to pote 8a paralauw
Είπατε: vasika oxi apla to 8elw to apeto....
Είπατε: dioti eiste ipoxrwomenoi na dwsete ena plano gia to pote 8a paralauw gia kati pou exw proplirwsei
Είπατε: etsi toulaxiston leei o nomos
1:40 μ.μ. - Απεσταλμένα
Το bot WC είπε: Μόλις υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το απόθεμα της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε.
Το bot WC είπε: Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να δούμε μαζί;
Maria - 1:42 μ.μ.
Είπατε: nai yparxei
Είπατε: an auti i enimerosi er8ei se ena xrono apo twra eimai ipoxreomenos na perimenw ena xrono?
Είπατε: kapou iparxoun oria
Είπατε: poia einai auta ta oria?
1:42 μ.μ. - Απεσταλμένα
Το bot WC είπε: Δεν υπάρχει νεότερο ενημέρωση για το απόθεμα της παραγγελίας σας..
Maria - 1:44 μ.μ.
Είπατε: nai
Είπατε: den mou apantisate
Είπατε: se auo pou sas rwtaw
Μου απάντησε κάτι του στυλ ότι εγώ είμαι εδώ μόνο για τις παραγγελίες και μου το έκλεισε στα μούτρα…

«Κώτσος αθάνατος…» για κλάματα… 

Επεξ/σία από Mosdi
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Καλησπέρα σας, πως μπορώ να σας βοηθήσω;
Maria - 1:32 μ.μ.
Είπατε: kalispera sas
Είπατε:
kalispera sas
Είπατε: exw kanei mi paraggelia
Είπατε: edw kai ena mina
Είπατε: ena iphone 15 pro max
Είπατε: vasika den itan kan paraggelia.... itan proparaggelia
Είπατε: pou simainei oti 8a eprepe na to exw idi sta xeria mou
Είπατε: ti ginete?
1:33 μ.μ. - Απεσταλμένα
Το bot WC είπε: Στείλτε μου παρακαλώ το κινητό και το ονοματεπώνυμο όπου δηλώσατε στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση τιμολογίου ή πλάνου δόσεων θα χρειαστώ το ΑΦΜ
Maria - 1:34 μ.μ.
Είπατε: ----------- to kinito
Είπατε: ------------- o air8mos paraggelias
1:34 μ.μ. - Απεσταλμένα
Το bot WC είπε: Το προϊόν της παραγγελίας σας βρίσκεται σε αναμονή διαθεσιμότητας. Μόλις παραλάβουμε το τεμάχιό σας από τον προμηθευτή, θα σας ενημερώσουμε για να οριστεί η ημέρα παραλαβής του.
Maria - 1:35 μ.μ.
Είπατε: pote 8a ginei auto diladi peripou giati exei perasei enas minas
Είπατε: ?
1:36 μ.μ. - Απεσταλμένα
Το bot WC είπε: Δεν έχουμε ενημέρωση από το προμηθευτή σχετικά με το απόθεμα, τη δεδομένη στιγμή.
Maria - 1:37 μ.μ.
Είπατε: den prepei na kanete kati me auto? pos ksekinisate kai dexeste proparaggelies an den ta "vriskete" me ton promi8euti sas
Είπατε: parauta den me endiaferi ti kanete me ton promi8euti sas.... me enediaferi i metaksi mas sinergasia
Είπατε: opou mou eipate na kanw proparaggelia kai edwsa kai lefta mprosta
Είπατε: opote 8elw ena plano to pote 8a paralauw
Είπατε: vasika oxi apla to 8elw to apeto....
Είπατε: dioti eiste ipoxrwomenoi na dwsete ena plano gia to pote 8a paralauw gia kati pou exw proplirwsei
Είπατε: etsi toulaxiston leei o nomos
1:40 μ.μ. - Απεσταλμένα
Το bot WC είπε: Μόλις υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το απόθεμα της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε.
Maria - 1:42 μ.μ.
Είπατε: nai yparxei
Είπατε: an auti i enimerosi er8ei se ena xrono apo twra eimai ipoxreomenos na perimenw ena xrono?
Είπατε: kapou iparxoun oria
1:42 μ.μ. - Απεσταλμένα
Το bot WC είπε: Δεν υπάρχει νεότερο ενημέρωση για το απόθεμα της παραγγελίας σας..
Maria - 1:44 μ.μ.
Είπατε: nai
Είπατε: den mou apantisate
Είπατε: se auo pou sas rwtaw

μιλας με bot τι περιμενεις να σου πει? βεβαια και ο υπαλληλος σαν bot απανταει αλλα αλλο αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...