pariskavadias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Φιλε δεν βγαζεις ακρης μας δουλευουν, δεν γινετε να ειμαι ενα μηνα στην αναμονη και να μου λενε οτι δεν ξερουμε τιποτα για ημερομηνια παραδοσης, απλα δεν παιζει. Μολις βγαλει διαθεσιμο το amazon ψωνιζω απο εκει τρωνε ακυρο και ξεμπερδευω, αρκετα με την κωμωδια Ακριβως αυτο. τουλαχιστον να δωσουνε εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης, να εχει περασει ενας μηνας και να λενε οτι δεν εχουν ιδεα ποτε θα γινει παραδοση μονο ως κοροιδια μπορω να το εκλαβω. Ειναι αδυνατο ενα μηνα μετα να μην εχουν ενα στοιχειωδη χρονοδιαγραμμα παραδοσεων Οι μισοί 15/09 είμαστε και κανεις μας δεν το πήρε 😂 καλά πάει αυτο
Pwpwpw Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, pariskavadias είπε Οι μισοί 15/09 είμαστε και κανεις μας δεν το πήρε 😂 καλά πάει αυτο απο πλαισιο και εσυ?
Mitsi86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά το Amazon είναι ασφαλές, αξιόπιστο και από πού ; Amazon de ή άλλο δεν ξέρω δεν έχω ξανά αγοράσει από εκεί κάτι για αυτό ρωτάω για να μάθω.
manost89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, pariskavadias είπε Οι μισοί 15/09 είμαστε και κανεις μας δεν το πήρε 😂 καλά πάει αυτο Κάποιοι από 14/09, όπως εγώ που ακόμα δεν το έχω. 😒 1 1
charalampos21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε Παιδιά το Amazon είναι ασφαλές, αξιόπιστο και από πού ; Amazon de ή άλλο δεν ξέρω δεν έχω ξανά αγοράσει από εκεί κάτι για αυτό ρωτάω για να μάθω. Προφανώς. Το πιο αξιόπιστο. 1
Pwpwpw Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, manost89 είπε Κάποιοι από 14/09, όπως εγώ που ακόμα δεν το έχω. 😒 Το 14/09 κανονικα δεν υφισταται, ειναι και αυτο πατεντα βλακειας που δερνει τα Ελληνικα καταστηματα. Η επισημη εναρξη των προπαραγγελιων ηταν στις 15/09 και 15.00 ωρα Ελλαδος. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1
pariskavadias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε απο πλαισιο και εσυ? Ακόμα χειρότερα κότσο μάλλον εμένα πιάσαν κότσο 😂γιατί το πλήρωσα κιόλας αλλά οκευ αν δω ότι πάει έτσι θα πάω να το ακυρώσω δεν θα παίζω με τον κάθε ακατάλληλο και φαντάσου με την σειρά που μου είπαν ότι έχω ότι θα το πάρω και day 1 🤡 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από pariskavadias
gkat2829 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Απο ολα τα ευρωπαικα AMAZON μπορεις να παραγγειλει αν το βρεις. Και απο το Γερμανικο και απο το Ισπανικο και απο το Ιταλικο και απο το Γαλλικο. Δεν εχεις κανενα μα κανενα προβλημα και στις εγγυησεις δεν εχουν καμια με την εδω εξυπηρετηση Το επιστρεφεις ακομη και στα 2 χρονια αν εχει προβλημα και σου πιστωνουν μετα απο 1 εβδομαδα τα χρηματα και τα μεταφορικα που θα το στειελεις πισω φυσικα. 1
manost89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Το 14/09 κανονικα δεν υφισταται ειναι και αυτο επινοηση της βλακειας που δερνει τα Ελληνικα καταστηματα. Η επισημη εναρξη των προπαραγγελιων ηταν στις 15/09 και 15.00 ωρα Ελλαδος. Ισχύει δεν ισχύει εμένα 14/09 στις 11 το πρωί μπήκε η παραγγελία.
panachri7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Dimitrisbud είπε Από πλαίσιο κανένα νέο;; Και γω με προπαραγγελια αρκετά αργότερα. 19/09. 15 pro 126gb Μαύρο... Κανένα νέο 1
pariskavadias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, manost89 είπε Ισχύει δεν ισχύει εμένα 14/09 στις 11 το πρωί μπήκε η παραγγελία. Μέγας αλήτης κότσος ψέμα στο ψέμα παιδιά εγω πιστεύω ότι όλα τα καταστήματα άνοιξαν πιο νωρίς βάλανε όποιον γνωστό ήθελε να πάρει και εταιρίες και μετά εμάς για αυτο και αργούν 1
Pwpwpw Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, manost89 είπε Ισχύει δεν ισχύει εμένα 14/09 στις 11 το πρωί μπήκε η παραγγελία. Δεν με καταλαβες. Δεν αμφισβητησα αυτο που εγραψες, το ξερω οτι συνεβη, το γνωριζω και απο γνωστους μου που το κανανε, επισης καποια καταστηματα δεχτηκαν προπαραγελια απο 13/9 νομιζω. Αυτο που ειπα ειναι οτι η επισημη παγκοσμια ημερομηνια εναρξης προπαραγγελιων των νεων Iphone ανακοινωθηκε και οριστηκε στις 15/9 και ωρα Ελλαδος 15.00. Οτιδηποτε πριν απο αυτο ειναι 100% ελληνικη πατεντα και δεν υπαρχει πουθενα αλλου σε ολκληρο τον πλανητη, αυτο λεω. Σε κατι τετοια εχουμε την πρωτια, υπηρχε βιασυνη στο να μπει κασερι στο ταμειο, στο να παρουμε καμια συσκευη στην ωρα μας.... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
manost89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεν με καταλαβες. Δεν αμφισβητησα αυτο που εγραψες, το ξερω οτι συνεβη, το γνωριζω και απο γνωστους μου που το κανανε, επισης καποια καταστηματα δεχτηκαν προπαραγελια απο 13/9 νομιζω. Αυτο που ειπα ειναι οτι η επισημη παγκοσμια ημερομηνια εναρξης προπαραγγελιων των νεων Iphone ανακοινωθηκε και οριστηκε στις 15/9 και ωρα Ελλαδος 15.00. Οτιδηποτε πριν απο αυτο ειναι 100% ελληνικη πατεντα και δεν υπαρχει πουθενα αλλου σε ολκληρο τον πλανητη, αυτο λεω. Σε κατι τετοια εχουμε την πρωτια, υπηρχε βιασυνη στο να μπει κασερι στο ταμειο, στο να παρουμε καμια συσκευη στην ωρα μας.... Το μόνο που έχω να πω είναι υπομονή καλά ξεμπερδέματα σε όλους μας.. το πάθημα να γίνει μάθημα για την επόμενη φορά ✌️ 2
Mitsi86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Απο ολα τα ευρωπαικα AMAZON μπορεις να παραγγειλει αν το βρεις. Και απο το Γερμανικο και απο το Ισπανικο και απο το Ιταλικο και απο το Γαλλικο. Δεν εχεις κανενα μα κανενα προβλημα και στις εγγυησεις δεν εχουν καμια με την εδω εξυπηρετηση Το επιστρεφεις ακομη και στα 2 χρονια αν εχει προβλημα και σου πιστωνουν μετα απο 1 εβδομαδα τα χρηματα και τα μεταφορικα που θα το στειελεις πισω φυσικα. Σε ευχαριστώ πολύ!!
ThodorisAthina Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Εχει κανεις εικονα τι γινεται εαν παρω απο Applestore Ευρωπαικο καποιο κινητο? Θα ειμαι εξωτερικο για δουλεια και στην πολη που παω εχει επισημο Applestore, εκει γινεται αποφορολογηση με Ευρωπαικο ΑΦΜ? Εγγυηση το καλυπτει η Infoquest Ελλαδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις