Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, REPLAY33 είπε

Άρα μας κοροϊδεύει κανονικά το πλαίσιο,όχι ότι δεν το ξέραμε απλά τώρα μας το επιβεβαίωσες !

pro βρίσκεις εύκολα pro max δεν βρίσκεις και ειδικά το natural 

IMG_5217.png.401969a099e986a4d6ad1fa35d069dbf.png

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rubble είπε

pro βρίσκεις εύκολα pro max δεν βρίσκεις και ειδικά το natural 

IMG_5217.png.401969a099e986a4d6ad1fa35d069dbf.png

Pro έχω προ παραγγείλει μαύρο ,το pro max μου πέφτει μεγάλο

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panoulhs007 είπε

Πήρα τηλέφωνο εγώ εχτές σχετικά με την Day One 15/9 παραγγελία μου για ένα iPhone 15 Pro Max 256gb natural titanium. Μου είπε ότι σκοπεύουν μέχρι το τέλος τις εβδομάδας να έχουν δώσει τι παραγγελίες απο 15/9-22/9. Άντε να δούμε τι θα γίνει. Αν ισχύει μέχρι παρασκευή θα έχουμε παραλάβει όλοι. Να σου πω την αλήθεια δεν το πιστεύω.

ακριβώς και εγω έχω κάνει παραγγελία πρώτη μέρα αμα ειναι σωστό αυτό που το είπανε καλα

τελευταία φορά που κάνω παραγγελία απο ελλαδα καλύτερα απο εδω να μαζευτούμε και να παμε να πάρουμε απο εξωτερικό 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε

Από πλαίσιο κανένα νέο;;

Μίλησα χθες, τα κλασσικά : δεν έχουμε καμία ενημέρωση, ελπίζουμε μέχρι τέλη του μήνα 🙄

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chkokord είπε

Μίλησα χθες, τα κλασσικά : δεν έχουμε καμία ενημέρωση, ελπίζουμε μέχρι τέλη του μήνα 🙄

Ελπίζουμε μέχρι τέλος του μήνα;;;;

Α καλαααα εντάξει...

Ποιο χρώμα και χωρητικότητα έχεις κάνει προπαραγγελια;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dimitrisbud είπε

Ελπίζουμε μέχρι τέλος του μήνα;;;;

Α καλαααα εντάξει...

Ποιο χρώμα και χωρητικότητα έχεις κάνει προπαραγγελια;

Pro max natural 256, καλό 2024 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε

Από πλαίσιο κανένα νέο;;

Oχι οτι περιμενα να μαθω καποιο νεο αλλα πηρα εγω εχθες το κλασσικο εβδομαδιαΙο τηλεφωνο.Τουλαχιστον με εκαναν και γελασα.

Μου ειπε οτι "δεν ξερω αν ακουσατε για το προβλημα τον υπερθερμανσεων, για αυτο οι καθυστερησεις επειδη φτιαχνει το προβλημα η apple".Αφου γελασα, λεω μπορειτε να μου εξηγησετε πως γινετε να εχω παραγγειλει απο την πρωτη ημερα στις 15/9 και οχι απλα να μην εχω παραλαβει ενα μηνα μετα, αλλα να μην μου δινετε εστω μια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης. Και η απαντηση ηταν  "απ οσο ξερω δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο εχει παντου ενα μηνα αναμονη, λετε να εχουμε iphone και να μην τα δινουμε?Απαντησα οτι δεν εμφανιστηκα απο το πουθενα να ζηταω αυθημερον Iphone για να μου λετε ενα μηνα αναμονη, εχω προπαραγγελει απο τους πρωτουςκαι πλεον ειμαι ηδη ενα μηνα στην αναμονη. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Oχι οτι περιμενα να μαθω καποιο νεο αλλα πηρα εγω εχθες το κλασσικο εβδομαδιαΙο τηλεφωνο.Τουλαχιστον με εκαναν και γελασα.

Μου ειπε οτι "δεν ξερω αν ακουσατε για το προβλημα τον υπερθερμανσεων, για αυτο οι καθυστερησεις επειδη φτιαχνει το προβλημα η apple".Αφου γελασα, λεω μπορειτε να μου εξηγησετε πως γινετε να εχω παραγγειλει απο την πρωτη ημερα στις 15/9 και οχι απλα να μην εχω παραλαβει ενα μηνα μετα, αλλα να μην μου δινετε εστω μια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης. Και η απαντηση ηταν  "απ οσο ξερω δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο εχει παντου ενα μηνα αναμονη, λετε να εχουμε iphone και να μην τα δινουμε?Απαντησα οτι δεν εμφανιστηκα απο το πουθενα να ζηταω αυθημερον Iphone για να μου λετε ενα μηνα αναμονη, εχω προπαραγγελει απο τους πρωτουςκαι πλεον ειμαι ηδη ενα μηνα στην αναμονη. 

Πες τους αν είναι να περιμένω τόσο καιρό κρατήστε τα για το 16 μπας και το πάρω day 1 😂😂

Επεξ/σία από pariskavadias
Δημοσ.

Απαράδεκτη γενικά η κατάσταση με τις προπαραγγελιες. Και απ' ότι αντιλαμβάνομαι απ' τις λίγες μέρες που είμαι εδώ και βλέπω τη συζήτηση, το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων μας δεν είναι η αναμονή αλλά η μηδενική ενημέρωση για εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης. "Λυπάμαι" αυτούς που έχουν προπληρώσει κιόλας και ακόμα δεν έχουν παραλάβει και πρέπει να υφίστανται και την κοροϊδία των αλυσίδων.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, pariskavadias είπε

Πες τους αν είναι να περιμένω τόσο καιρό κρατήστε για το 16 μπας και το πάρω day 1 😂😂

Φιλε δεν βγαζεις ακρης μας δουλευουν, δεν γινετε να ειμαι ενα μηνα στην αναμονη και να μου λενε οτι δεν ξερουμε τιποτα για ημερομηνια παραδοσης, απλα δεν παιζει. Μολις βγαλει διαθεσιμο το amazon ψωνιζω απο εκει τρωνε ακυρο και ξεμπερδευω, αρκετα με την κωμωδια

5 λεπτά πριν, alkis__7 είπε

Και απ' ότι αντιλαμβάνομαι απ' τις λίγες μέρες που είμαι εδώ και βλέπω τη συζήτηση, το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων μας δεν είναι η αναμονή αλλά η μηδενική ενημέρωση για εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης. .

Ακριβως αυτο. τουλαχιστον να δωσουνε εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης, να εχει περασει ενας μηνας και να λενε οτι δεν εχουν ιδεα ποτε θα γινει παραδοση μονο ως κοροιδια μπορω να το εκλαβω. Ειναι αδυνατο ενα μηνα μετα να μην εχουν ενα στοιχειωδη χρονοδιαγραμμα παραδοσεων

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει και καλά που η χώρα μας ήταν από το πρώτο κύμα διάθεσης της συσκευής. Μας κοροϊδεύουν προπαραγγελία από της 15 όπως κ όλοι εσείς και μας έχουν ένα μήνα στο περίμενε δεν ντρέπονται καθόλου, στην Ελλάδα ήμαστε 10 εκατομμύρια πληθυσμός, δηλαδή οι Γάλλοι Γερμανοί με αυτό το σκεπτικό πότε θα παραλάβουν; όταν βγει το 16 . Ελληνικά καταστήματα καμία οργάνωση, όταν μπαίνεις Amazon και σου βγάζει διαθεσιμότητα και ακριβώς τον χρόνο ( εκτίμηση παράδοσης). 

Επεξ/σία από Mitsi86
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...