Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, spiros1993540 είπε

Τίποτα κανένα νεότερο.Πότε έκανες προπαραγγελία

15/09 5 το απογευμα 15 pro 128 nati

Επεξ/σία από kararoulis
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dimpia είπε

το pro max το πηρα, παμε για το pro τωρα

το οποιο για καποιο λογο το βλεπω πιο δυσκολο στο refresh (για το 128 μιλαω)

Το ξανατσεκαρα και τωρα δεν το βγαζει καν διαθεσιμο. Πριν το βγαζε διαθεσιμο αλλα δεν ειχε καταστηματα. Τωρα τιποτα.

Δημοσ.

Εγω με refresh απέτυχα παντως. Βγαζει διαθεσιμο αλλα οταν βαζω ΤΚ για παραλαβη δεν εμφανιζει ουτε το κοντινο μου κατάστημα, ούτε άλλα. Όχι οτι θα εβγαινα κι απο Καλαματα να παω να το παρω, αλλα τουλαχιστον να έβλεπα διαθεσιμότητα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gio2739 είπε

Καλημερα μπορείς να μας πεις τι ώρα η αριθμό παραγγελίας για να υπολογίσουμε και εμείς που περιμενουμε

Η παραγγελία έγινε 3 το μεσημέρι περίπου. Ο κωδικός λήγει σε 5468. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, pallisi είπε

Ο Κωτσόβολος νομίζω έχει παραπάνω από μια αρίθμηση στις παραγγελίες. Πρέπει δηλαδή, γιατί η δικιά μου που είναι από 15/09 λήγει σε πιο μικρό αριθμό από 5468. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, marios_p_89 είπε

Ο Κωτσόβολος νομίζω έχει παραπάνω από μια αρίθμηση στις παραγγελίες. Πρέπει δηλαδή, γιατί η δικιά μου που είναι από 15/09 λήγει σε πιο μικρό αριθμό από 5468. 

Ή στο εφαγε κάποιος με refresh(το έδωσαν αλλου) ή μπορεί να παίζει ρόλο και το μοντέλο-χρώμα…

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Ή στο εφαγε κάποιος με refresh(το έδωσαν αλλου) ή μπορεί να παίζει ρόλο και το μοντέλο-χρώμα…

Παιδεία είπαμε το refresh γίνεται  απ ακυρώσεις παραγγελιών μην το μπερδεύεται . 

Δημοσ.
6 hours ago, billdanos said:

Άντεχαν μια χαρά πριν το τιτάνιο και θέλουν θήκη τώρα? Κάτι δεν "δένει" μιας και το τιτάνιο είναι πιο ανθεκτικό... 😛 

Σε άλλα νέα αρχίζουν σταδιακά επιπλέον παραλαβές από όλα τα δίκτυα διανομής, οπότε ελπίζω να καλυφθείτε όλοι σύντομα! 

αν θυμαμαι καλα εισαι ο "μεσα στα κολπα" ,γιατι νομιζω ησουν εσυ που ειχες γραψει αρχικη τιμη στο αρθρο του ινσομνια για την παρουσιαση των κινητων.
Ελπιζω να εισαι οντως μεσα για να σταματησω να ειμαι στην αναμονη του κωτσοβολου καθε μερα χαχαχα

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pallisi είπε

Ο κωδικός παραγγελίας σου είναι 10ψηφία ή 14; Γιατί εμένα μου έχουν δώσει 2 κώδικους, γι αυτο ρωτάω.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dimitrisbud είπε

Τα αφεντικά μου πάντως με παραγγελία όχι προπαραγγελια παρέλαβαν χθες από πλαίσιο 3 pro

2 μαύρα 1 τιτάνιο.

Δε γνωρίζω χωρητικότητα.

Κατάστημα Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη 

Άρα μας κοροϊδεύει κανονικά το πλαίσιο,όχι ότι δεν το ξέραμε απλά τώρα μας το επιβεβαίωσες !

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, legbeard89 είπε

Εγω με refresh απέτυχα παντως. Βγαζει διαθεσιμο αλλα οταν βαζω ΤΚ για παραλαβη δεν εμφανιζει ουτε το κοντινο μου κατάστημα, ούτε άλλα. Όχι οτι θα εβγαινα κι απο Καλαματα να παω να το παρω, αλλα τουλαχιστον να έβλεπα διαθεσιμότητα.

Εγω το έκλεισα απο καταστημα εκτος νομου και θα το στειλουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KostasMoss89 είπε

Ο κωδικός παραγγελίας σου είναι 10ψηφία ή 14; Γιατί εμένα μου έχουν δώσει 2 κώδικους, γι αυτο ρωτάω.

Έχεις δίκιο. Είναι δυο οι αριθμοί. Ο αριθμός παραγγελίας λήγει σε 5468 (αυτός είχε έρθει σε sms). Ο κωδικός παραγγελίας λήγει σε 7523. Και τα δυο 10 ψηφία έχουν. Υπάρχει και άλλος αριθμός ( που δεν αναγράφεται στο τιμολόγιο)με 14 ψηφία στην απόδειξη είσπραξης του καταστήματος και λήγει σε 8258. 

Επεξ/σία από pallisi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, billdanos είπε

Σε άλλα νέα αρχίζουν σταδιακά επιπλέον παραλαβές από όλα τα δίκτυα διανομής, οπότε ελπίζω να καλυφθείτε όλοι σύντομα! 

Δεν ξερω αν εισαι σε θεση να γνωριζεις πραγματα "εκ των εσω" αλλα αν θα γινουν επιπλεον παραλαβες γιατι στις αλυσιδες που παιρνουμε τηλεφωνο μπας και μαθουμε κανενα νεοτερο ουσιαστικα εχουν την ιδιας κασετα  "δεν ξερω δεν απαντω". Μυστικο κρατανε οτι περιμενουν παραλαβες η απλα την βρισκουν να παιζουν με τα νευρα μας?

Επεξ/σία από Pwpwpw
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...