Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Ναι μιλάω για την παραλαβή με αποστολή όχι παραλαβή απ το κατάστημα , εγώ Πάντως έκανα Και τρεις προσπάθειες Για παραλαβή από το κατάστημα πριν κάνω παραγγελία Με αποστολή και τις τρεις δεν μου έδωσαν σύσκευη Και σε κανέναν γνωστό επίσης, Επειδή ασχολούμαι καιρό Με το θέμα ριφρές από την πρώτη μέρα και τις προηγούμενες χρονιές, Καλό είναι ο καθένας να μην στέλνει οτι ναναι και να κοροϊδεύει ότι πήρε με ριφρές Ενώ πήρε από αλλού γιατί πολύς κόσμος μπορεί να την πατήσει έτσι

Παραπανω εγραψες οτι επελεξες αποστολη στο χωρο σου σε κατι που φαινοταν διαθεσιμο, το οποιο απαιτει προπληρωμη για να ολοκληρωθει η παραγγελια και εχει επισης γραφτει εδω στο νημα οτι το Refresh δε τον χρησιμοποιουμε ετσι.Κανουμε παραγγγελιες μονο συσκευες που φαινοντα αμεσα διαθεσιμες σε συγεκριμενο καταστημα και επιλεγοουμε παραλαβη και πληρωμη στο συγκεκριμενο καταστημα που δειχνει οτι υπαρχει η διαθεσιμοτητα. Με αυτον τον τροπο εχουν παραλαβει ενα σωρο ατομα εδω μεσα, ειναι αστειο να τους αποκαλεις ολους ψευτες επειδη δεν εκατσε σε εσενα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dmamais7 είπε

Ναι οκ υπάρχει η περίπτωση του λάθους η του εκθεσιακού αλλά υπάρχουν και άλλα 15 άτομα που παρέλαβαν έτσι .

παραλαβη απο καταστημα ειναι ολοι ή σχεδον ολοι οι 15. Μου το δειχνετε οτι ειναι εδω, και οση ωρα σας πληρωνω χαιδευω και λιγο το κουτι εξωτερικα. Αλλιως δρομο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Ναι μιλάω για την παραλαβή με αποστολή όχι παραλαβή απ το κατάστημα , εγώ Πάντως έκανα Και τρεις προσπάθειες Για παραλαβή από το κατάστημα πριν κάνω παραγγελία Με αποστολή και τις τρεις δεν μου έδωσαν σύσκευη Και σε κανέναν γνωστό επίσης, Επειδή ασχολούμαι καιρό Με το θέμα ριφρές από την πρώτη μέρα και τις προηγούμενες χρονιές, Καλό είναι ο καθένας να μην στέλνει οτι ναναι και να κοροϊδεύει ότι πήρε με ριφρές Ενώ πήρε από αλλού γιατί πολύς κόσμος μπορεί να την πατήσει έτσι

Δεν νομίζω οτι όσοι  πήραν με refresh κοροϊδεύουν γιατί όντως ισχύει . Όταν έχεις κάνει εσύ μια παραγγελία και σου πουν ήρθε ελατέ την πάρετε αν εσύ πεις τελικά δεν την θέλω τότε αυτόματα μόλις την ακυρώσουν το απόθεμα βγαίνει online και στο κατάστημα διαθέσιμο (κακός γίνεται αυτό ), τότε πατάει όποιος το δει πρώτος και το παίρνει . Βέβαια υπάρχει και το άλλο σενάριο αν απο το μαγαζί είναι κάποιος λαμογιο και το θέλει για δικό του τότε σου λέει εσένα ψέματα ότι έκλεισες το εκθεσιακό και ότι το σύστημα έκανε το λάθος το παίρνει αυτός και το πετάει σε δικιά του παραγγελία .

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παραπανω εγραψες οτι επελεξες αποστολη στο χωρο σου σε κατι που φαινοταν διαθεσιμο, το οποιο απαιτει προπληρωμη για να ολοκληρωθει η παραγγελια και εχει επισης γραφτει εδω στο νημα οτι το Refresh δε τον χρησιμοποιουμε ετσι.Κανουμε παραγγγελιες μονο συσκευες που φαινοντα αμεσα διαθεσιμες σε συγεκριμενο καταστημα και επιλεγοουμε παραλαβη και πληρωμη στο συγκεκριμενο καταστημα που δειχνει οτι υπαρχει η διαθεσιμοτητα. Με αυτον τον τροπο εχουν παραλαβει ενα σωρο ατομα εδω μεσα, ειναι αστειο να τους αποκαλεις ολους ψευτες επειδη δεν εκατσε σε εσενα.

Όταν πληρώνεις με τιμολόγιο υπάρχει επιλογή εξόφλησης στο κατάστημα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikosp97 είπε

Όταν πληρώνεις με τιμολόγιο υπάρχει επιλογή εξόφλησης στο κατάστημα 

Δεν το γνωριζω αυτο αλλα τι σε ενδιαφερει αφου παραπανω ελεγες οτι ειναι  ψευτες  οσοι γραψαν οτι παρελαβαν με refresh απο καταστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasimoli είπε

Εμένα μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία... Όταν λέτε (μερικοί) ότι είστε μέσα στον κοτσο και κάνετε συνεχώς refresh εννοείται ότι κάθεστε σε μια οθόνη μπροστά για ώρες κάνοντας συνεχώς refresh? Για ένα Iphone?

Τι να πω... 

Είναι επίτευγμα marketing αυτό του κοτσου... Αν όντως συμβαίνει αυτό με το refresh.

Προσωπικά έχω ξενερώσει φουλ ενώ στην αρχή ήμουνα απίστευτα hypaρισμένος και έχω το XS MAX.

Λίγη υπομονή ακόμη το 2024 είναι κοντά🤣... που θα πάει θα φτιάξει η διαθεσιμότητα.

Έκανα 2-3 refresh χθες βραδυ και σήμερα μπαίνω λέει μη διαθέσιμο, παταώ άλλες δυο φορές όσο είμαι στο καλάθι, εμφανίζει κατάστημα το τσίμπησε τέλος. 5 λεπτά δουλειά.

* Το άτομο για το οποίο έκανα την παραγγελία, ειχε παει στον και επαληθεύσανε αυτό με το καλάθι.

Επεξ/σία από ideal09
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dmamais7 είπε

Δεν νομίζω οτι όσοι  πήραν με refresh κοροϊδεύουν γιατί όντως ισχύει . Όταν έχεις κάνει εσύ μια παραγγελία και σου πουν ήρθε ελατέ την πάρετε αν εσύ πεις τελικά δεν την θέλω τότε αυτόματα μόλις την ακυρώσουν το απόθεμα βγαίνει online και στο κατάστημα διαθέσιμο (κακός γίνεται αυτό ), τότε πατάει όποιος το δει πρώτος και το παίρνει . Βέβαια υπάρχει και το άλλο σενάριο αν απο το μαγαζί είναι κάποιος λαμογιο και το θέλει για δικό του τότε σου λέει εσένα ψέματα ότι έκλεισες το εκθεσιακό και ότι το σύστημα έκανε το λάθος το παίρνει αυτός και το πετάει σε δικιά του παραγγελία .

Αυτό ακριβώς , γιατί εφόσον σου λένε ότι υπάρχει η συσκευή και είναι δεσμευμένη δεν μπροει να το βγάζουν απ το μυαλό τους, τα τρώνε από μέσα απ τα καταστήματα 

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Δεν το γνωριζω αυτο αλλα τι σε ενδιαφερει αφου παραπανω ελεγες οτι ειναι  ψευτες  οσοι γραψαν οτι παρελαβαν με refresh απο καταστημα.

Εγώ αδερφέ μου δεν μίλησα για όλους , ειπα κάτι που βίωσα 3 φορές για παραλαβή απ το κατάστημα και αυτό που έγινε τώρα με την αποστολή για να μην την πατήσει κάποιος  άλλος , στην παραλαβή απ το κατάστημα δεν κανείς και κάτι μπροει να σου κάτσει η τυχερή 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikosp97 είπε

Αυτό ακριβώς , γιατί εφόσον σου λένε ότι υπάρχει η συσκευή και είναι δεσμευμένη δεν μπροει να το βγάζουν απ το μυαλό τους, τα τρώνε από μέσα απ τα καταστήματα 

Όχι πάντα γιατί αν κάνει λάθος και αποθηκάριος δεν ψάξει να βρει το προϊόν ότι είναι σφραγισμένο να το σκαναρει και να σου έρθει μήνυμα και απλα το περάσει χειροκίνητα  γιατί είναι σίγουρος ή γιατί βαριέται τότε εσένα σου έρχεται λάθος μήνυμα .Δεν τα τρώνε όλοι απο τα μαγαζιά . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Εγώ αδερφέ μου δεν μίλησα για όλους , ειπα κάτι που βίωσα 3 φορές για παραλαβή απ το κατάστημα και αυτό που έγινε τώρα με την αποστολή για να μην την πατήσει κάποιος  άλλος , στην παραλαβή απ το κατάστημα δεν κανείς και κάτι μπροει να σου κάτσει η τυχερή 

Αυτο ακριβως εγραψες.

20 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Και σου ειπα οτι ειναι αστειο να τους αποκαλεις ολους ψευτες επειδη απλα δεν εκατσε σε σενα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις ΑΚΥΡΩΣΑ την παραγγελια μου στον Κ! 
και η κοροιδια εχει τα ορια της…

καλοριζικο οποιος παραλαβει το ακυρωμενο 15 PM 256 NaTi μου…

θα προσπαθησω να μαζεψω λεφτα να παρω ντουκου το 16 PM… αλλιως θα μεινω με το XS MAX μου μεχρι να τα τιναξει!

τα ξαναλεμε του χρονου τετοια εποχη…

Επεξ/σία από georgezerv76
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Έκανα 2-3 refresh χθες βραδυ και σήμερα μπαίνω λέει μη διαθέσιμο, παταώ άλλες δυο φορές όσο είμαι στο καλάθι, εμφανίζει κατάστημα το τσίμπησε τέλος. 5 λεπτά δουλειά.

* Το άτομο για το οποίο έκανα την παραγγελία, ειχε παει στον και επαληθεύσανε αυτό με το καλάθι.

5 λεπτα? Θα μου κανεις κι εμενα ενα?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Είχες βάλει στο καλάθι σου αυτό που θες και στην επιλογή «δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα» πατούσες refresh μέχρι να στο βγάλει διαθέσιμο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mosdi είπε

Είχες βάλει στο καλάθι σου αυτό που θες και στην επιλογή «δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα» πατούσες refresh μέχρι να στο βγάλει διαθέσιμο;

Ναι και έμπαινα στο modal που επιλέγεις να σου εμφανίσει τα καταστήματα που το έχουν. Τώρα που το ξανατσέκαρα δεν μου λεει καν οτι ειναι διαθέσιμο. Όταν έκανα refresh ελεγε οτι υπάρχει αλλα η λίστα με τα καταστήματα ήταν κενή. Μεχρι στιγμης δεν έχω κάποια ακυρωση. Εχει ερθει emai και sms. Απογευμα θα το διευθετησω .

4 λεπτά πριν, dimpia είπε

5 λεπτα? Θα μου κανεις κι εμενα ενα?

Πόσα θελεις φιλε μου; Να πλακώσω 2-3;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Ναι, έτσι γίνεται. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Ναι και έμπαινα στο modal που επιλέγεις να σου εμφανίσει τα καταστήματα που το έχουν. Τώρα που το ξανατσέκαρα δεν μου λεει καν οτι ειναι διαθέσιμο. Όταν έκανα refresh ελεγε οτι υπάρχει αλλα η λίστα με τα καταστήματα ήταν κενή. Μεχρι στιγμης δεν έχω κάποια ακυρωση. Εχει ερθει emai και sms. Απογευμα θα το διευθετησω .

Πόσα θελεις φιλε μου; Να πλακώσω 2-3;

το pro max το πηρα, παμε για το pro τωρα

το οποιο για καποιο λογο το βλεπω πιο δυσκολο στο refresh (για το 128 μιλαω)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...