enlightened Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, Nikos3648 said: Μόλις τηλεφώνησα istorm λέει όλες οι προπαραγγελίες θα εξυπηρετηθούν μέσα στον Οκτώβριο. Βγάζει νόημα σύμφωνα με τις αναμονές που δίνει το site της Apple. Όπως έγραψα και λίγες ημέρες πριν εδώ, πιστεύω ότι μέσα στον Οκτώβριο θα παραδοθούν όλες οι παραγγελίες, με ένα ερωτηματικό στα PM NaTi. Θα υπάρχουν όμως άπλετα ΡΜ από τα άλλα χρώματα στα ράφια των καταστημάτων και μόνο όποιος επιμείνει στο NaTi θα παραλάβει από μέσα Νοεμβρίου. 1
gkat2829 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nikos3648 είπε Μόλις τηλεφώνησα istorm λέει όλες οι προπαραγγελίες θα εξυπηρετηθούν μέσα στον Οκτώβριο. Εγω προς ενημερωση σου εχω 2 PRO MAX 256αρια NaTi ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10Λεπτο και την Δευτερα το απογευμα που τους πηρα μου ειπαν επι λεξη οτι δεν γνωριζουν ποτε θα παραλαβουν και εξυπηρετουνται ολοι με αυστηρη σειρα προτεραιοτητας. 1
georgezerv76 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Γενέθλια σε 4 μέρες συμπληρώνεται ένας μήνας αναμονής. Εύχομαι να μην τα εκατοστησουμε😂 Καθαρη Δευτερα το θελω σιγουρα!!! 11 λεπτά πριν, Rubble είπε και εγώ από τη πρώτη μέρα περιμένω, ωστόσο με αυτά που γίνονται στη μεσόγειο αλίμονο μας να απελπιζόμαστε για ένα iphone First/second world problems…
Pwpwpw Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Εγω προς ενημερωση σου εχω 2 PRO MAX 256αρια NaTi ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10Λεπτο και την Δευτερα το απογευμα που τους πηρα μου ειπαν επι λεξη οτι δεν γνωριζουν ποτε θα παραλαβουν και εξυπηρετουνται ολοι με αυστηρη σειρα προτεραιοτητας. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι σε κάθε τηλεφώνημα ακούς και κάτι διαφορετικό ανάλογα σε ποιον θα πέσεις. Ούτε αυτοί ξέρουν τι τους γίνεται. 4 λεπτά πριν, georgezerv76 είπε Καθαρη Δευτερα το θελω σιγουρα!!! Άμα είναι να περιμένουμε καθαρή Δευτέρα άσε θα περιμένουμε λίγο ακόμη για το 16. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
georgezerv76 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επιασα γραμμη στον Κ επιτελους! μου ειπαν ειναι το μοναδικο προιον που δεν εχουν καμια απολυτως ενημερωση τι θα γινει! μου προτειναν να κανω …αντιπροταση δλδ να παρω αλλο προιον στα ιδια λεφτα! Μου προτειναν το 14 προ μαξ το οποιο κατα δηλωση τους … «ειναι ακριβως το ιδιο κινητο δεν εχει καμια διαφορα με το 15»!!! αφου με επιασαν τα γελια στη τελευταια μου ερωτηση αν υπαρχει ενδεχομενο να…μην ερθει καθολου απαντησαν οτι ουτε αυτο το ξερουν! κωμωδια… Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από georgezerv76
Pwpwpw Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, georgezerv76 είπε Επιασα γραμμη στον Κ επιτελους! μου ειπαν ειναι το μοναδικο προιον που δεν εχουν καμια απολυτως ενημερωση τι θα γινει! μου προτειναν να κανω …αντιπροταση δλδ να παρω αλλο προιον στα ιδια λεφτα! Μου προτειναν το 14 προ μαξ το οποιο κατα δηπωση τους … «ειναι ακριβως το ιδιο κινητο δεν εχει καμια διαφορα με το 15»!!! αφου με επιασαν τα γελια στη τελευταια μου ερωτηση αν υπαρχει ενδεχομενο να…μην ερθει καθολου απαντησαν οτι ουτε αυτο το ξερουν! κωμωδια… Aμα τα δίνουν όλα στα refresh για παραλαβή από κατάστημα τι να μείνει για τις προπαραγγελίες. 1
nikosp97 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μάγκες πολύ προσοχή στον Κωτσόβολο , το ρεφρες δεν ισχύει για αποστολές , σου λένε εξόφλησε το και στο στέλνουμε πχ απ το κατάστημα Δράμας , παίρνουν τα λεφτά και μετά σου λένε δεν υπάρχει ήταν εκθεσιακό η λαθος του συστήματος , την πάθαμε έτσι 3 άτομα σήμερα και αυτή τη στιγμή είμαστε στο κατάστημα και δεν μας δίνουν αποδεσμεύουν και τα λεφτα μας απ τις κάρτες , το έχουν σύστημα τρώνε πολύ χρήμα απ τον κόσμο έτσι και δεν το παιρνεις ποτε
Rubble Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, nikosp97 είπε Μάγκες πολύ προσοχή στον Κωτσόβολο , το ρεφρες δεν ισχύει για αποστολές , σου λένε εξόφλησε το και στο στέλνουμε πχ απ το κατάστημα Δράμας , παίρνουν τα λεφτά και μετά σου λένε δεν υπάρχει ήταν εκθεσιακό η λαθος του συστήματος , την πάθαμε έτσι 3 άτομα σήμερα και αυτή τη στιγμή είμαστε στο κατάστημα και δεν μας δίνουν αποδεσμεύουν και τα λεφτα μας απ τις κάρτες , το έχουν σύστημα τρώνε πολύ χρήμα απ τον κόσμο έτσι και δεν το παιρνεις ποτε σας βλέπω να φεύγετε με κανένα πλυντήριο / κουζίνα ο καθένας, λεφτά μη περιμένετε
dimpia Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Το σωστο το refresh το ορθόδοξο, έχει έναν απαράβατο όρο: Παραλαβή από κατάστημα και πληρωμή στο κατάστημα (υπάρχει ξεκάθαρα κουτακι την ώρα της ολοκλήρωσης) Αμ είστε refreshάκηδες, αμ το κάνετε και λάθος
dmamais7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimpia είπε Το σωστο το refresh το ορθόδοξο, έχει έναν απαράβατο όρο: Παραλαβή από κατάστημα και πληρωμή στο κατάστημα (υπάρχει ξεκάθαρα κουτακι την ώρα της ολοκλήρωσης) Αμ είστε refreshάκηδες, αμ το κάνετε και λάθος Ακριβώς χαχαχα
teol20 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Σιχαθηκα τη ζωη μου με αυτα που βλεπω. Ευτυχως 20-25/10 θα ειμαι Λονδινο. Ελπιζω να βρω κανενα διαθεσιμο κομματι. Με την ισοτιμια βγαινει 100 ευρω φθηνοτερα απο Ελλαδα λιανικη, αλλα θα ησυχασω με την παρανοια των ελληνικων καταστηματων. Και ας κανουν με την παραγγελια σε Πλαισιο και iStorm οτι θελουν
nikosp97 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, nikosp97 είπε Μάγκες πολύ προσοχή στον Κωτσόβολο , το ρεφρες δεν ισχύει για αποστολές , σου λένε εξόφλησε το και στο στέλνουμε πχ απ το κατάστημα Δράμας , παίρνουν τα λεφτά και μετά σου λένε δεν υπάρχει ήταν εκθεσιακό η λαθος του συστήματος , την πάθαμε έτσι 3 άτομα σήμερα και αυτή τη στιγμή είμαστε στο κατάστημα και δεν μας δίνουν αποδεσμεύουν και τα λεφτα μας απ τις κάρτες , το έχουν σύστημα τρώνε πολύ χρήμα απ τον κόσμο έτσι και δεν το παιρνεις ποτε Απλά να ξέρετε , και να σας διαβεβαιώσουν απ το τάδε κατάστημα Δράμας πχ Ότι Όντως υπάρχει και είναι δεσμευμένο για εσάς είναι όλα ψέματα, πριν πληρώσω μίλησα με 10 διάφορετικα άτομα Και μου εγγυήθηκαν ότι όντως υπάρχει και θα παραλάβω μετά την πληρωμή
dmamais7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, nikosp97 είπε Απλά να ξέρετε , και να σας διαβεβαιώσουν απ το τάδε κατάστημα Δράμας πχ Ότι Όντως υπάρχει και είναι δεσμευμένο για εσάς είναι όλα ψέματα, πριν πληρώσω μίλησα με 10 διάφορετικα άτομα Και μου εγγυήθηκαν ότι όντως υπάρχει και θα παραλάβω μετά την πληρωμή Ναι οκ υπάρχει η περίπτωση του λάθους η του εκθεσιακού αλλά υπάρχουν και άλλα 15 άτομα που παρέλαβαν έτσι .
nikosp97 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dmamais7 είπε Ναι οκ υπάρχει η περίπτωση του λάθους η του εκθεσιακού αλλά υπάρχουν και άλλα 15 άτομα που παρέλαβαν έτσι . Ναι μιλάω για την παραλαβή με αποστολή όχι παραλαβή απ το κατάστημα , εγώ Πάντως έκανα Και τρεις προσπάθειες Για παραλαβή από το κατάστημα πριν κάνω παραγγελία Με αποστολή και τις τρεις δεν μου έδωσαν σύσκευη Και σε κανέναν γνωστό επίσης, Επειδή ασχολούμαι καιρό Με το θέμα ριφρές από την πρώτη μέρα και τις προηγούμενες χρονιές, Καλό είναι ο καθένας να μην στέλνει οτι ναναι και να κοροϊδεύει ότι πήρε με ριφρές Ενώ πήρε από αλλού γιατί πολύς κόσμος μπορεί να την πατήσει έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις