dimpia Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsifsta είπε Εγώ που έχω προπαραγγειλει μπορω να παραλάβω το δικο σου και να περαστούν η προκαταβολη και τα στοιχεία σε μενα? Σαφως και οχι...
hmmy92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Ποιος τσίμπησε μόλις απο κώτσο ένα 128 Pro black titanium? Σκέφτομαι να το κάνω και εγώ αλλά μέχρι να βάλω τους κωδικούς για την απαλλαγή απο φπα κτλπ θα έχει εξαφανιστει. Εκτός αν μπορώ να το παραγγείλω και όταν πάω εκεί να τους ζητήσω να το κόψουν τιμολόγιο, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται
marios_p_89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tsifsta είπε Εγώ που έχω προπαραγγειλει μπορω να παραλάβω το δικο σου και να περαστούν η προκαταβολη και τα στοιχεία σε μενα? Υποθέτω πως όχι, αλλά εάν εσύ πας στο κατάστημα και σε συνεννόηση με τον υπάλληλο ακυρώσω εγώ την παραγγελία μου δεν λειτουργεί η εξέλιξη παραγγελίας για να μπορέσω να την ακυρώσω και πάρεις εσύ απευθείας το αποδεσμευμένο προϊόν κάτι θα μπορούσε να γίνει, έτσι δεν είναι; #HACK_KOTSOVOLOS Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από marios_p_89
dimpia Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, marios_p_89 είπε Υποθέτω πως όχι, αλλά εάν εσύ πας στο κατάστημα και σε συνεννόηση με τον υπάλληλο ακυρώσω εγώ την παραγγελία μου και πάρεις εσύ απευθείας το αποδεσμευμένο προϊόν κάτι θα μπορούσε να γίνει, έτσι δεν είναι; #HACK_KOTSOVOLOS 😁εχετε καταλαβει ποσοι πατανε refresh μονο απο δω μεσα ανα δευτερολεπτο? πιστευετε εχετε ελπιδες αν το κανετε αυτο? Φτερα θα κανει μεταξυ των δυο κλικ
enlightened Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Κι εγώ τώρα βρήκα 15 Pro 128GB NaTi διαθέσιμο μου προχώρησε σχεδόν όλα τα βήματα και στο τέλος μου έγραψε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα! Νομίζω πια όλο τον τζίρο ο Κώτσος θα τον πάρει από τα άλλα καταστήματα!!
hellojim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, panoulhs007 είπε Πήρα τηλέφωνο εγώ εχτές σχετικά με την Day One 15/9 παραγγελία μου για ένα iPhone 15 Pro Max 256gb natural titanium. Μου είπε ότι σκοπεύουν μέχρι το τέλος τις εβδομάδας να έχουν δώσει τι παραγγελίες απο 15/9-22/9. Άντε να δούμε τι θα γίνει. Αν ισχύει μέχρι παρασκευή θα έχουμε παραλάβει όλοι. Να σου πω την αλήθεια δεν το πιστεύω. Εδώ θα είμαστε όλοι την επόμενη Δευτέρα 16 του μήνα, να συζητάμε για το πότε θα είναι η επόμενη πιθανή παραλαβή. 1
ideal09 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Πάντως δεν γίνεται η σελίδα τους να είναι τόσο προβληματική, μιλάμε για εντελώς σκουπίδι, μια φορτώνει μια δεν φορτώνει, μια το βγάζει διαθέσιμο μια όχι. Απαράδεκτα πράγματα για το μέγεθος της αλυσίδας. Και γενικότερα όλη η μηχανοργάνωση είναι για τ ανάθεμα. 1
hellojim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πήρα Κώτσο τηλέφωνο σήμερα και τους είπα ότι γίνεται αυτό με τα διαθέσιμα προϊόντα (μπας και τους πιάσω απροετοίμαστους) και έλεγε ότι ναι ισχύει ότι για λίγο βγάζει τα εκθεσιακά, αλλά ότι όταν ακυρώνεται μια παραγγελία δεν μπαίνει το προϊόν σαν διαθέσιμο αλλά πάει στον επόμενο στην λίστα. Εδώ ο παπάς, εκεί ο παπάς, που είναι ο παπάς;; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από hellojim
Pwpwpw Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, hellojim είπε Εγώ πήρα Κώτσο τηλέφωνο σήμερα και τους είπα ότι γίνεται αυτό με τα διαθέσιμα προϊόντα (μπας και τους πιάσω απροετοίμαστους) και έλεγε ότι ναι ισχύει ότι για λίγο βγάζει τα εκθεσιακά, αλλά ότι όταν ακυρώνεται μια παραγγελία δεν μπαίνει το προϊόν σαν διαθέσιμο αλλά πάει στον επόμενο στην λίστα. Εδώ ο παπάς, εκεί ο παπάς, που είναι ο παπάς;; Επρπε να τους πεις να διαβασει Insomnia ποσα ατομα εχουν παραλαβει με αυτον τον τροπο, που βγαζει και καλα μονο τα εκθεσιακα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Rubble Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, hellojim είπε Εδώ ο παπάς, εκεί ο παπάς, που είναι ο παπάς;; ρευστό μαζεύει, χεστηκαν για τις λίστες, γιατί: Ενδιαφέρον και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την εξαγορά του Κωτσόβολου
georgezerv76 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Σε 4 μερες κλεινει ενας μηνας απο την ντει ουαν παραγγελια μου στον Κ για 15 προ μαξ 256 ΝαΤι… ουτε φωνη ουτε ακροαση… σελιδα υπο αναβαθμιση… τηλ κεντρο ανυπαρκτο… Απελπισια…
Pwpwpw Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, georgezerv76 είπε Σε 4 μερες κλεινει ενας μηνας απο την ντει ουαν παραγγελια μου στον Κ για 15 προ μαξ 256 ΝαΤι… ουτε φωνη ουτε ακροαση… σελιδα υπο αναβαθμιση… τηλ κεντρο ανυπαρκτο… Απελπισια… Γενέθλια σε 4 μέρες συμπληρώνεται ένας μήνας αναμονής. Εύχομαι να μην τα εκατοστησουμε😂 Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Rubble Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, georgezerv76 είπε Σε 4 μερες κλεινει ενας μηνας απο την ντει ουαν παραγγελια μου στον Κ για 15 προ μαξ 256 ΝαΤι… ουτε φωνη ουτε ακροαση… σελιδα υπο αναβαθμιση… τηλ κεντρο ανυπαρκτο… Απελπισία… και εγώ από τη πρώτη μέρα περιμένω, ωστόσο με αυτά που γίνονται στη μεσόγειο αλίμονο μας να απελπιζόμαστε για ένα iphone Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Rubble 3
Nikos3648 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τηλεφώνησα istorm λέει όλες οι προπαραγγελίες θα εξυπηρετηθούν μέσα στον Οκτώβριο. 3 2
vasimoli Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Εμένα μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία... Όταν λέτε (μερικοί) ότι είστε μέσα στον κοτσο και κάνετε συνεχώς refresh εννοείται ότι κάθεστε σε μια οθόνη μπροστά για ώρες κάνοντας συνεχώς refresh? Για ένα Iphone? Τι να πω... Είναι επίτευγμα marketing αυτό του κοτσου... Αν όντως συμβαίνει αυτό με το refresh. Προσωπικά έχω ξενερώσει φουλ ενώ στην αρχή ήμουνα απίστευτα hypaρισμένος και έχω το XS MAX. Λίγη υπομονή ακόμη το 2024 είναι κοντά🤣... που θα πάει θα φτιάξει η διαθεσιμότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις