Mosdi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, billdanos είπε Άντεχαν μια χαρά πριν το τιτάνιο και θέλουν θήκη τώρα? Κάτι δεν "δένει" μιας και το τιτάνιο είναι πιο ανθεκτικό... 😛 Σε άλλα νέα αρχίζουν σταδιακά επιπλέον παραλαβές από όλα τα δίκτυα διανομής, οπότε ελπίζω να καλυφθείτε όλοι σύντομα! Πώς το κατάλαβες αυτό(αρχίζουν σταδιακά επιπλέον παραλαβές)?
ideal09 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χάρη στην κοινότητα του insomnia, ένα ακόμα iphone 15 pro NT 128 gb "κλάπηκε" με refresh, σήμερα στις 11 το πρωι. Ήρθε email και SMS και απόγευμα έχουμε παραλαβές. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από ideal09 1
johnal_21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, ideal09 είπε Χάρη στην κοινότητα το insomnia, ένα ακόμα iphone 15 pro NT 128 gb "κλάπηκε" με refresh, σήμερα στις 11 το πρωι. Ήρθε email και SMS και απόγευμα έχουμε παραλαβές. Mε παραλαβη απο καταστημα η κουριερ?
Stelaras1993 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ideal09 είπε Χάρη στην κοινότητα του insomnia, ένα ακόμα iphone 15 pro NT 128 gb "κλάπηκε" με refresh, σήμερα στις 11 το πρωι. Ήρθε email και SMS και απόγευμα έχουμε παραλαβές. ΚΩΤΣΟΒΟΛΕ ΣΕ HACKARE ΤΟ INSOMNIA Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Stelaras1993 1
Nikos3648 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 37 minutes ago, dmamais7 said: Αλεξανδρούπολη; Ναι
dimpia Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, stam24 είπε Για να ξέρετε σήμερα πήγα από Κωτσοβολο με email επιβεβαίωσης για παραλαβή. Έφαγα άκυρο, δεν το είχαν καν. Τα έχουν κάνει της ΚαραΤαναρας Καποιος τυχερος refreshακιας το χαιρεται...
realityyy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 παιδιά μήπως έχετε νεα απο public; ακομα γράφει αναμονή απο προμηθευτή
ideal09 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, johnal_21 είπε Mε παραλαβη απο καταστημα η κουριερ? Κατάστημα. 1
panoulhs007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Just now, realityyy said: παιδιά μήπως έχετε νεα απο public; ακομα γράφει αναμονή απο προμηθευτή Πήρα τηλέφωνο εγώ εχτές σχετικά με την Day One 15/9 παραγγελία μου για ένα iPhone 15 Pro Max 256gb natural titanium. Μου είπε ότι σκοπεύουν μέχρι το τέλος τις εβδομάδας να έχουν δώσει τι παραγγελίες απο 15/9-22/9. Άντε να δούμε τι θα γίνει. Αν ισχύει μέχρι παρασκευή θα έχουμε παραλάβει όλοι. Να σου πω την αλήθεια δεν το πιστεύω.
Pwpwpw Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε Πήρα τηλέφωνο εγώ εχτές σχετικά με την Day One 15/9 παραγγελία μου για ένα iPhone 15 Pro Max 256gb natural titanium. Μου είπε ότι σκοπεύουν μέχρι το τέλος τις εβδομάδας να έχουν δώσει τι παραγγελίες απο 15/9-22/9. Άντε να δούμε τι θα γίνει. Αν ισχύει μέχρι παρασκευή θα έχουμε παραλάβει όλοι. Να σου πω την αλήθεια δεν το πιστεύω. Αν και δεν εχω παραγγειλει απο Public δεν το πιστευω γιατι λεει οτι να ναι ο καθε πωλητης. Ευχομαι να πεσω εξω και να παραλαβεται ολοι παντως. Εγω μια προπαραγγελια εκανα απο το πλαισιο στις 15/9.Ουτε εχω παραλαβει, ουτε εχω ενημερωση σχετικα με την εξελιξη της παραγγελιας, ουτε μπηκαν καν στον κοπο να μου απαντησουν 3 φορες που εστειλα γραπτη ερωτηση στην φορμα επικοινωνιας και ζηταω να ενημερωθω για την εξελιξη της παραγγελιας καθως και εκτιμωμενο χρονο παραδοσης. Προσωπικα και τηλεφωνο να με παρουν να μου πουνε οτι ηρθε να παραλαβω πλεον θα αρνηθω.Αρκετα με αυτη την κοροιδια και αρκετες ωρες εχασα να ασχολουμε, δεν θα τους παρακαλεσω και ολας να παρουν τα χρηματα μου.Ουτε με τα refresh του κωτσου ουτε με τιποτα που εχει σχεση με την ελληνικη φαρσοκομωδια θα ασχοληθω. Μολις βγαλει διαθεσιμο στο amazon θα παραγγειλω απο εκει, αρκετα με την κοροιδια των ελληνικων αλυσιδων. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1
marios_p_89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Όποιος ενδιαφέρεται για 15 PM 256 Blue, έχω δεσμευμένα δύο από Κωτσόβολο (refresh mode). Μου έχει έρθει και το sms ότι είναι έτοιμα για παραλαβή, οπότε υποθέτω ισχύουν. Το ένα είναι από κατάστημα Ιωαννίνων και το άλλο από Megastore Πυλαίας. Αν κάποιος θέλει να μου στείλει pm για τα στοιχεία της παραγγελίας. Σκόπευα να ζητήσω να μου τα κάνουν διακίνηση Κέρκυρα, αλλά αποφάσισα 1ον να μην ενδώσω στο μπάχαλο του refresh, και 2ον για ενάμισι χιλιάρικο ας περιμένω τουλάχιστον το χρώμα που θέλω (NaTi). 2
darionaharos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 εγω δεν αντεχα αλλο την κοροιδια και ειπα να δωσω λιγα παραπανω και παραγγειλα απο vodafone που ηταν διαθεσιμο το 15 PM Blue Titanium και θα παραλαβω αυριο οπως με ενημερωσαν. Η παραγγελια εγινε προχθες.
Vyrron Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Γιατί έχω την αίσθηση οτι ο Κωτσος απλά βάζει οτι έρχεται κατευθείαν στο site και αγνοεί εντελώς τις παραγγελίες? 😂 Αν δεν ήμουν δεσμευμένος στη Vodafone λόγω χαμηλότερης τιμής θα επιχειρούσα κι εγώ τη μέθοδο refresh. Εδώ που φτάσαμε φαίνεται να είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να το πάρεις άμεσα. 1
dmamais7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Vyrron είπε Γιατί έχω την αίσθηση οτι ο Κωτσος απλά βάζει οτι έρχεται κατευθείαν στο site και αγνοεί εντελώς τις παραγγελίες? 😂 Αν δεν ήμουν δεσμευμένος στη Vodafone λόγω χαμηλότερης τιμής θα επιχειρούσα κι εγώ τη μέθοδο refresh. Εδώ που φτάσαμε φαίνεται να είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να το πάρεις άμεσα. Όχι όχι αυτό έλειπε να κάνει και αυτό , τις ακυρώσεις βγάζει κατευθείαν διαθέσιμες αντί να τα βάλει στον επόμενο . Έτσι είχε γίνει και με τα ps5 και είχε 6500 αναμονες
tsifsta Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 39 λεπτά πριν, marios_p_89 είπε Όποιος ενδιαφέρεται για 15 PM 256 Blue, έχω δεσμευμένα δύο από Κωτσόβολο (refresh mode). Μου έχει έρθει και το sms ότι είναι έτοιμα για παραλαβή, οπότε υποθέτω ισχύουν. Το ένα είναι από κατάστημα Ιωαννίνων και το άλλο από Megastore Πυλαίας. Αν κάποιος θέλει να μου στείλει pm για τα στοιχεία της παραγγελίας. Σκόπευα να ζητήσω να μου τα κάνουν διακίνηση Κέρκυρα, αλλά αποφάσισα 1ον να μην ενδώσω στο μπάχαλο του refresh, και 2ον για ενάμισι χιλιάρικο ας περιμένω τουλάχιστον το χρώμα που θέλω (NaTi). Εγώ που έχω προπαραγγειλει μπορω να παραλάβω το δικο σου και να περαστούν η προκαταβολη και τα στοιχεία σε μενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις