dc5893 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Παραγγελία εχθές 12:10 15 PM 512 NaTi από Κωτσόβολο και παραλάβαμε πριν λίγο με courier. Μέθοδος refresh. Είναι ο μόνος τρόπος να παραλάβεις νωρίς...
spiros1993540 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, kararoulis είπε Απο γερμανο κανα νεο κανεις; Τίποτα κανένα νεότερο.Πότε έκανες προπαραγγελία
hellojim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, dc5893 είπε Παραγγελία εχθές 12:10 15 PM 512 NaTi από Κωτσόβολο και παραλάβαμε πριν λίγο με courier. Μέθοδος refresh. Είναι ο μόνος τρόπος να παραλάβεις νωρίς... Άρα δηλαδή προπληρωσες χωρίς να ξέρεις ότι θα παραλάβεις ή μας τρολαρεις;
manost89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, dc5893 είπε Παραγγελία εχθές 12:10 15 PM 512 NaTi από Κωτσόβολο και παραλάβαμε πριν λίγο με courier. Μέθοδος refresh. Είναι ο μόνος τρόπος να παραλάβεις νωρίς... Κάθε φορά που βλέπω τέτοιες αναρτήσεις για άμεση παραλαβή λόγω refresh, νομίζω παθαίνω μικρά εγκεφαλικά 😕 1 1
dc5893 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, hellojim είπε Άρα δηλαδή προπληρωσες χωρίς να ξέρεις ότι θα παραλάβεις ή μας τρολαρεις; Προπλήρωσα. Το ρίσκαρα αλλά επειδή ήταν διαθέσιμο σε δύο καταστήματα θεώρησα πως όντωσ υπάρχει stock. Αν δεν υπήρχε θα ακύρωνα και θα μου στέλναν τα χρήματα πισω. Simple as that... 2 λεπτά πριν, manost89 είπε Κάθε φορά που βλέπω τέτοιες αναρτήσεις για άμεση παραλαβή λόγω refresh, νομίζω παθαίνω μικρά εγκεφαλικά 😕 To πρόβλημα είναι του Κωτσόβολου. Όταν ακυρώνει κάποιος δεν δεσμεύουν το κινητό για τις εκκρεμείς προπαραγγελίες αλλά το βάζουν διαθέσιμο για αγορά. Το σύστημά τους δεν είναι τόσο έξυπνο φαίνεται ή το κάνουν εσκεμμένα. 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 34 minutes ago, dc5893 said: Παραγγελία εχθές 12:10 15 PM 512 NaTi από Κωτσόβολο και παραλάβαμε πριν λίγο με courier. Μέθοδος refresh. Είναι ο μόνος τρόπος να παραλάβεις νωρίς... 24 minutes ago, hellojim said: Άρα δηλαδή προπληρωσες χωρίς να ξέρεις ότι θα παραλάβεις ή μας τρολαρεις; ΜΕ τα 512 δεν υπάρχει θέμα γι αυτό και είναι διαθέσιμα.
Nikos3648 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) μόλις βρήκα 256 blue titanium pro max από Κωτσόβολο με τη μεθοδο refresh. εχω προπαραγγειλει το nati βεβαια από 15/9 istorm. ακόμα κι αν ειναι αληθινο το αποθεμα και οχι λαθος του σαιτ, δεν ξερω αν με πειθει το χρωμα και να δωσω τοσα λεφτά για κατι που δεν με τρελαινει. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Nikos3648 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, dc5893 είπε Προπλήρωσα. Το ρίσκαρα αλλά επειδή ήταν διαθέσιμο σε δύο καταστήματα θεώρησα πως όντωσ υπάρχει stock. Αν δεν υπήρχε θα ακύρωνα και θα μου στέλναν τα χρήματα πισω. Simple as that... To πρόβλημα είναι του Κωτσόβολου. Όταν ακυρώνει κάποιος δεν δεσμεύουν το κινητό για τις εκκρεμείς προπαραγγελίες αλλά το βάζουν διαθέσιμο για αγορά. Το σύστημά τους δεν είναι τόσο έξυπνο φαίνεται ή το κάνουν εσκεμμένα. Αυτό που δε γνωρίζετε προφανώς είναι ότι άλλη αποθήκη στέλνει στα καταστήματα και άλλη αποθήκη αναλαμβάνει τις παραγγελίες από το website. Και αυτό είναι γεγονός και το κάνουν όλες οι εταιρείες δεν το κάνει μόνο η συγκεκριμένη ακόμα και ο Γερμανός άλλο είναι το website και άλλο είναι όταν παραγγέλνεις για να πάει σε μαγαζί. Ή το βλέπεις διαθέσιμο σε μαγαζί και πας και το παίρνεις. Παραδείγματος χάριν ήθελα να πάρω 5G Router Από την Vodafone ενώ στο website ήταν διαθέσιμο για παραγγελία δεν ήταν στο κατάστημα. Για παραγγελία πάντα μιλάω. Γιατί είναι διαφορετική η αποθήκη που στέλνεις στο κατάστημα και τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Το ίδιο μου συνέβη και στο Γερμανό για ένα iPhone παλιότερο. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Just_travel_everywhere
Thrall Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, dc5893 είπε Προπλήρωσα. Το ρίσκαρα αλλά επειδή ήταν διαθέσιμο σε δύο καταστήματα θεώρησα πως όντωσ υπάρχει stock. Αν δεν υπήρχε θα ακύρωνα και θα μου στέλναν τα χρήματα πισω. Simple as that... To πρόβλημα είναι του Κωτσόβολου. Όταν ακυρώνει κάποιος δεν δεσμεύουν το κινητό για τις εκκρεμείς προπαραγγελίες αλλά το βάζουν διαθέσιμο για αγορά. Το σύστημά τους δεν είναι τόσο έξυπνο φαίνεται ή το κάνουν εσκεμμένα. Κι εγώ το ρίσκαρα το ίδιο, αλλά το χθεσινό μήνυμα «θα παραδοθεί σήμερα σε εταιρεία μεταφορών», τώρα έγινε «Σύντομα θα δεις εδώ την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης στην courrier». Δεν έχουμε όλοι την ίδια τύχη προφανώς.
vaggos2586 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Παραλαβή φιλος χθες 15 pro 128gb white από istorm στην Αθήνα, το ανοίγουν επιτόπου για να περάσουν το tempered glass, και υπάρχει γρατζουνιά στη άκρη της οθόνης, καταλαβαίνεται το ξενέρωμα…είχε πληρώσει, είχε πάρει θήκη…φυσικά επιστροφή κατευθείαν χρημάτων και ξανά αναμονή! 3
Phlegon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε Παραλαβή φιλος χθες 15 pro 128gb white από istorm στην Αθήνα, το ανοίγουν επιτόπου για να περάσουν το tempered glass, και υπάρχει γρατζουνιά στη άκρη της οθόνης, καταλαβαίνεται το ξενέρωμα…είχε πληρώσει, είχε πάρει θήκη…φυσικά επιστροφή κατευθείαν χρημάτων και ξανά αναμονή! Έχουν αναφερθεί κάποια τεμάχια χτυπημένα και γρατζουνισμένα μέσα από το κουτί. Ένα άλλο πρόβλημα που έχω δει είναι κάποιοι έχουν οθόνες με κακό burn-in από τώρα. Τα προβλήματα με την υπερθέρμανση δεν ισχύουν μιας και το πρόβλημα ήταν από κακό λογισμικό και από την πλευρά iOS αλλά και από κάποιες εφαρμογές και τώρα έχει λυθεί. Ούτε τα δήθεν σπάει εύκολα. Επίσης και κάτι μπούρδες με τα ηχεία ούτε αυτό ισχύει. Τα μόνα που έχω δει με αποδείξεις ότι ισχύουν σε κάποιους άτυχους είναι τα 2 πρώτα. Όσοι παραλάβουν θα πρέπει να ελέγξουν καλά τη συσκευή. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από Phlegon
Dimitrisbud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Τα αφεντικά μου πάντως με παραγγελία όχι προπαραγγελια παρέλαβαν χθες από πλαίσιο 3 pro 2 μαύρα 1 τιτάνιο. Δε γνωρίζω χωρητικότητα. Κατάστημα Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη
avacan23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 δυστυχώς βλέπω και γω φωτογραφίες με γρατζουνιές. δεν ξέρω αν ειναι απο το κουτί αλλα το σίγουρο είναι ότι θέλει ΄θηκη λόγω τιτανιου. Προσοχή ομως γιατι εδώ δεν πρέπει να χαθεί το πλεονέκτημα των 20 γρ. πιο ελαφρύ από πέρυσι, οπότε πρέπει να μπει θήκη με μικρό βάρος. https://www.skroutz.gr/s/45771998/Spigen-Ultra-Hybrid-MagFit-Back-Cover-Leyko-iPhone-15-Pro-Max-ACS06576.html για τα εντός θέματος amazon άρχισε να στέλνει Ελλάδα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, avacan23 είπε ... θέλει ΄θηκη λόγω τιτανιου. Προσοχή ομως γιατι εδώ δεν πρέπει να χαθεί το πλεονέκτημα των 20 γρ. πιο ελαφρύ από πέρυσι, οπότε πρέπει να μπει θήκη με μικρό βάρος. Άντεχαν μια χαρά πριν το τιτάνιο και θέλουν θήκη τώρα? Κάτι δεν "δένει" μιας και το τιτάνιο είναι πιο ανθεκτικό... 😛 Σε άλλα νέα αρχίζουν σταδιακά επιπλέον παραλαβές από όλα τα δίκτυα διανομής, οπότε ελπίζω να καλυφθείτε όλοι σύντομα! 1 2
dmamais7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nikos3648 είπε μόλις βρήκα 256 blue titanium pro max από Κωτσόβολο με τη μεθοδο refresh. εχω προπαραγγειλει το nati βεβαια από 15/9 istorm. ακόμα κι αν ειναι αληθινο το αποθεμα και οχι λαθος του σαιτ, δεν ξερω αν με πειθει το χρωμα και να δωσω τοσα λεφτά για κατι που δεν με τρελαινει. Αλεξανδρούπολη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις