Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγελία εχθές 12:10 15 PM 512 NaTi από Κωτσόβολο και παραλάβαμε πριν λίγο με courier. Μέθοδος refresh. Είναι ο μόνος τρόπος να παραλάβεις νωρίς...

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dc5893 είπε

Παραγγελία εχθές 12:10 15 PM 512 NaTi από Κωτσόβολο και παραλάβαμε πριν λίγο με courier. Μέθοδος refresh. Είναι ο μόνος τρόπος να παραλάβεις νωρίς...

Άρα δηλαδή προπληρωσες χωρίς να ξέρεις ότι θα παραλάβεις ή μας τρολαρεις;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dc5893 είπε

Κάθε φορά που βλέπω τέτοιες αναρτήσεις για άμεση παραλαβή λόγω refresh, νομίζω παθαίνω μικρά εγκεφαλικά 😕

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, hellojim είπε

Προπλήρωσα. Το ρίσκαρα αλλά επειδή ήταν διαθέσιμο σε δύο καταστήματα θεώρησα πως όντωσ υπάρχει stock. Αν δεν υπήρχε θα ακύρωνα και θα μου στέλναν τα χρήματα πισω. Simple as that...

2 λεπτά πριν, manost89 είπε

Κάθε φορά που βλέπω τέτοιες αναρτήσεις για άμεση παραλαβή λόγω refresh, νομίζω παθαίνω μικρά εγκεφαλικά 😕

To πρόβλημα είναι του Κωτσόβολου. Όταν ακυρώνει κάποιος δεν δεσμεύουν το κινητό για τις εκκρεμείς προπαραγγελίες αλλά το βάζουν διαθέσιμο για αγορά. Το σύστημά τους δεν είναι τόσο έξυπνο φαίνεται ή το κάνουν εσκεμμένα.

• Like 1
Δημοσ.
34 minutes ago, dc5893 said:

24 minutes ago, hellojim said:

ΜΕ τα 512 δεν υπάρχει θέμα γι αυτό και είναι διαθέσιμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις βρήκα 256 blue titanium pro max από Κωτσόβολο με τη μεθοδο refresh. εχω προπαραγγειλει το nati βεβαια από 15/9 istorm. ακόμα κι αν ειναι αληθινο το αποθεμα και οχι λαθος του σαιτ, δεν ξερω αν με πειθει το χρωμα και να δωσω τοσα λεφτά για κατι που δεν με τρελαινει.

Επεξ/σία από Nikos3648
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, dc5893 είπε

Προπλήρωσα. Το ρίσκαρα αλλά επειδή ήταν διαθέσιμο σε δύο καταστήματα θεώρησα πως όντωσ υπάρχει stock. Αν δεν υπήρχε θα ακύρωνα και θα μου στέλναν τα χρήματα πισω. Simple as that...

To πρόβλημα είναι του Κωτσόβολου. Όταν ακυρώνει κάποιος δεν δεσμεύουν το κινητό για τις εκκρεμείς προπαραγγελίες αλλά το βάζουν διαθέσιμο για αγορά. Το σύστημά τους δεν είναι τόσο έξυπνο φαίνεται ή το κάνουν εσκεμμένα.

Αυτό που δε γνωρίζετε προφανώς είναι ότι άλλη αποθήκη στέλνει στα καταστήματα και άλλη αποθήκη αναλαμβάνει τις παραγγελίες από το website. Και αυτό είναι γεγονός και το κάνουν όλες οι εταιρείες δεν το κάνει μόνο η συγκεκριμένη ακόμα και ο Γερμανός άλλο είναι το website και άλλο είναι όταν παραγγέλνεις για να πάει σε μαγαζί. Ή το βλέπεις διαθέσιμο σε μαγαζί και πας και το παίρνεις. 

Παραδείγματος χάριν ήθελα να πάρω 5G Router Από την Vodafone ενώ στο website ήταν διαθέσιμο για παραγγελία δεν ήταν στο κατάστημα. Για παραγγελία πάντα μιλάω. Γιατί είναι διαφορετική η αποθήκη που στέλνεις στο κατάστημα και τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Το ίδιο μου συνέβη και στο Γερμανό για ένα iPhone παλιότερο.

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dc5893 είπε

Κι εγώ το ρίσκαρα το ίδιο, αλλά το χθεσινό μήνυμα «θα παραδοθεί σήμερα σε εταιρεία μεταφορών»,  τώρα έγινε «Σύντομα θα δεις εδώ την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης στην courrier».

Δεν έχουμε όλοι την ίδια τύχη προφανώς.

Δημοσ.

Παραλαβή φιλος χθες 15 pro 128gb white από istorm στην Αθήνα, το ανοίγουν  επιτόπου για να περάσουν το tempered  glass, και υπάρχει γρατζουνιά στη άκρη της οθόνης,  καταλαβαίνεται το ξενέρωμα…είχε πληρώσει, είχε πάρει θήκη…φυσικά επιστροφή κατευθείαν χρημάτων και ξανά αναμονή!

• Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε

Παραλαβή φιλος χθες 15 pro 128gb white από istorm στην Αθήνα, το ανοίγουν  επιτόπου για να περάσουν το tempered  glass, και υπάρχει γρατζουνιά στη άκρη της οθόνης,  καταλαβαίνεται το ξενέρωμα…είχε πληρώσει, είχε πάρει θήκη…φυσικά επιστροφή κατευθείαν χρημάτων και ξανά αναμονή!

Έχουν αναφερθεί κάποια τεμάχια χτυπημένα και γρατζουνισμένα μέσα από το κουτί.

Ένα άλλο πρόβλημα που έχω δει είναι κάποιοι έχουν οθόνες με κακό burn-in από τώρα.

Τα προβλήματα με την υπερθέρμανση δεν ισχύουν μιας και το πρόβλημα ήταν από κακό λογισμικό και από την πλευρά iOS αλλά και από κάποιες εφαρμογές και τώρα έχει λυθεί. Ούτε τα δήθεν σπάει εύκολα. Επίσης και κάτι μπούρδες με τα ηχεία ούτε αυτό ισχύει.

Τα μόνα που έχω δει με αποδείξεις ότι ισχύουν σε κάποιους άτυχους είναι τα 2 πρώτα.

Όσοι παραλάβουν θα πρέπει να ελέγξουν καλά τη συσκευή. 

Επεξ/σία από Phlegon
Δημοσ.

Τα αφεντικά μου πάντως με παραγγελία όχι προπαραγγελια παρέλαβαν χθες από πλαίσιο 3 pro

2 μαύρα 1 τιτάνιο.

Δε γνωρίζω χωρητικότητα.

Κατάστημα Καλαμαριάς Θεσσαλονίκη 

Δημοσ.

δυστυχώς βλέπω και γω φωτογραφίες με γρατζουνιές. δεν ξέρω αν ειναι απο το κουτί αλλα το σίγουρο είναι ότι θέλει ΄θηκη λόγω τιτανιου. Προσοχή ομως γιατι εδώ δεν πρέπει να χαθεί το πλεονέκτημα των 20 γρ. πιο ελαφρύ από πέρυσι, οπότε πρέπει να μπει θήκη με μικρό βάρος. 

https://www.skroutz.gr/s/45771998/Spigen-Ultra-Hybrid-MagFit-Back-Cover-Leyko-iPhone-15-Pro-Max-ACS06576.html

για τα εντός θέματος amazon άρχισε να στέλνει Ελλάδα. 

• Super Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, avacan23 είπε

... θέλει ΄θηκη λόγω τιτανιου. Προσοχή ομως γιατι εδώ δεν πρέπει να χαθεί το πλεονέκτημα των 20 γρ. πιο ελαφρύ από πέρυσι, οπότε πρέπει να μπει θήκη με μικρό βάρος. 

Άντεχαν μια χαρά πριν το τιτάνιο και θέλουν θήκη τώρα? Κάτι δεν "δένει" μιας και το τιτάνιο είναι πιο ανθεκτικό... 😛 

Σε άλλα νέα αρχίζουν σταδιακά επιπλέον παραλαβές από όλα τα δίκτυα διανομής, οπότε ελπίζω να καλυφθείτε όλοι σύντομα! 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikos3648 είπε

μόλις βρήκα 256 blue titanium pro max από Κωτσόβολο με τη μεθοδο refresh. εχω προπαραγγειλει το nati βεβαια από 15/9 istorm. ακόμα κι αν ειναι αληθινο το αποθεμα και οχι λαθος του σαιτ, δεν ξερω αν με πειθει το χρωμα και να δωσω τοσα λεφτά για κατι που δεν με τρελαινει.

Αλεξανδρούπολη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...