Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 λεπτά πριν, billdanos είπε

Καλά μη νομίζετε πως και το Πλαίσιο μου δίνει περισσότερες πληροφορίες για την προ παραγγελία (με εξόφληση) που έκανα στις 14/9 για το Ultra 2... Έστειλαν αριθμό  κουπονιού κλπ αλλά μέχρι εκεί.

Τη βλέπω την ακύρωση την Παρασκευή αν δεν έχω ενημέρωση... 😛 

Και εγώ πλαίσιο.να είμαι τυχερός για 15 προ σε τιτάνιο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει ρωτήσει κανείς για trade in iPhone 14 Pro Max τι ποσό πιάνει; Ήθελα να δω πόση διαφορά έχει με το νέο Pro Max και αν αξίζει να μπω στη διαδικασία.

12 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Έχει ρωτήσει κανείς για trade in iPhone 14 Pro Max τι ποσό πιάνει; Ήθελα να δω πόση διαφορά έχει με το νέο Pro Max και αν αξίζει να μπω στη διαδικασία.

Ξεχνα το

Η κλεψια του αιωνα

καλυτερα αγγελια. Βεβαια στην αγγελια μπλεκεις με ολους τους κλαρινογαμπρους που το παζαρι παει συννεφο, αλλα φαντασου ποσο δεν σε συμφερει το trade in…

4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παιδια απο πλαισιο ειχε κανεις ενημερωση για παραλαβη Παρασκευη?

Εγώ τίποτα ακόμα.αν και λογικά δεν είμαι από τους πρώτους..μόνο κουπόνι προπαραγγελιας εχω

• Super Moderators
5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παιδια απο πλαισιο ειχε κανεις ενημερωση για παραλαβη Παρασκευη?

Μόλις τώρα, alex19871987 είπε

Εγώ τίποτα ακόμα.αν και λογικά δεν είμαι από τους πρώτους..μόνο κουπόνι προπαραγγελιας εχω

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν πως δεν γνωρίζουν ακόμη πόσα ακριβώς θα παραλάβουν (ούτε καν για το Ultra που περιμένω εγώ) και πως είχαν πάνω από 1000 προ παραγγελίες (που δεν ξέρω αν το πιστεύω αλλά το μεταφέρω απλά). Και πως την Παρασκευή όσοι είναι να παραλάβουν θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν πως δεν γνωρίζουν ακόμη πόσα ακριβώς θα παραλάβουν (ούτε καν για το Ultra που περιμένω εγώ) και πως είχαν πάνω από 1000 προ παραγγελίες (που δεν ξέρω αν το πιστεύω αλλά το μεταφέρω απλά). Και πως την Παρασκευή όσοι είναι να παραλάβουν θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.

To ultra σε apple watch αναφερεσε?

Θυμαμαι απ ολες τις προηγουμενες φορες οτι στο πλαισιο και τουλαχιστον οσο αφορα τις προπαραγγελιες των iphone, παντα μα παντα οσοι ειναι να παραλαβουν ενημερωνονται τηλεφωνικα 1-2 ημερες πριν, για αυτο ρωταω αν ενημερωθηκε καποιος για να ξερουμε αν εχουν ξεκινησει τα τηλεφωνηματα σε οσους ειναι να παραλαβουν τωρα την Παρασκευη.

Επεξ/σία από Pwpwpw

• Super Moderators
48 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

To ultra σε apple watch αναφερεσε?

Ναι Ultra 2.

Πάντως είπε πως την Παρασκευή θα ξέρουν...

• Like 1

Καλεσα το ISTORM να ενημερωθω για τις προπαραγγελιες μου (Εχω βαλει 2 256αρια NaTi PM. 1 στην Γλυφαδα στισ 15.09 και 1 στο Κολωνακι για τον αδελφο μου στις 15.10) Αφου περιμενα κανενα 10λεπτο στην αναμονη και τους πιεσα με ενημερωσαν τα παρακατω:

1. Για οσους εχουν βαλει παραλαβη απο τα καταστηματα μας ανα την Ελλαδα το μεγαλυτερο ποσοσστο το εχουμε καλεσει στο τηλεφωνο να παραλαβει με σειρα προτεραιοτητας και με 1 μερα περιθωριο την 22/09.

2. Αυτοι που εχουν προπληρωσει και εχουν ζητησει να αποσταλει με courier θα ενημερωθουν αυριο με email ή τηλεφωνικα.

Απο εκει και μετα αν υπαρξουν ακυρωσεις στις παραλαβες απο τα καταστηματα θα ενημερωθουν οι αμεσως επομενοι το Σαββατο ή την Δευτερα τηλεφωνικα. Για ολους τους υπολοιπους η ενημερωση που εχουμε ειναι οτι νεα παραλαβη θα γινει στα μεσα Νοεμβριου διοτι τον Οκτωβριο θα καλυφθουν οι χωρες του Δευτερου Κυματος.

Έχει βάλει κάποιος από Κωτσόβολο παράδοση στο σπίτι; Μου είπαν στην εξυπηρέτηση ότι θα σταλεί μήνυμα σε όποιον είναι να του παραδοθεί από αύριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...