Pwpwpw Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dmamais7 είπε Δυστυχώς όποιος έχει το χρήμα τώρα ζεστό και δεν είναι απο δάνειο ή κάτι άλλο αν κάτσει μπροστά απο έναν υπολογιστή και κάνει συνέχεια refresh στο Κωτσόβολο στο χρώμα που θέλει μέσα στην ημέρα θα του βγάλει κάποιο το κλείνει και πάει απο το μαγαζί που το έβγαλε και το παίρνει και κάτσε εσύ να περιμένεις απο τις 13 ,14 ,15 κτλπ . Πιθανοτατα θα βρει 512Gb ομως. Αν καποιος ψαχνει και καλυπτεται με 256, θα δωσει 260 ευρω παραπανω για κατι που ουτε θα χρησιμοποιησει ουτε θα τα παρει πισω σε μελλοντικη μεταπωληση. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mosdi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, marios_p_89 είπε 15 PM 256 Blue με μέθοδο refresh φαίνεται να είναι τώρα διαθέσιμο the mall για όποιον ενδιαφέρεται. Tip: μην έχεις παραπάνω από 1 μοντέλα στο καλάθι γιατί θα πρέπει να βρεθούν και τα 2 ταυτόχρονα διαθέσιμο σε ίδιο κατάστημα. Χρησιμοποίησε διαφορετικούς browser με ένα μοντέλο στο καλάθι στον καθένα. Και ετσι που μου είπες πάλι τα ίδια Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Mosdi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kararoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Απο γερμανο κανα νεο κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a40ntistos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Αν ενδιαφέρεται κάποιος έχω μια κράτηση για pro max 512gb μπλε στο Κωτσόβολο σε μαγαζί της Αθήνας. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebad Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά υπάρχει κάποιο νήμα όπου σχολιάζουμε τύχον προβλήματα / έμπειρες με τα κινητά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darma90 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, hellojim είπε Με αποφορολογηση ξέρεις τι παίζει; αν βάλεις τιμολόγιο σου βγάζει να πληρώσεις όλο το ποσό. Δυστυχως δεν εχω εικονα μιας και το πηρα με αποδειξη κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μολις παρελαβα 2 PRO MAX 256αρια με την μεθοδο του REFRESH απο τον Κωτσοβολο της Νεας Σμυρνης. Στις 17.05 σημερα εβαλα ενα ασπρο και στις 17.37 ενα Μπλε. Μολις πηγα και τα παρελαβα. Μπραβο σε αυτους που εδωσαν τις πληροφοριες για τα refresh. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Μολις παρελαβα 2 PRO MAX 256αρια με την μεθοδο του REFRESH απο τον Κωτσοβολο της Νεας Σμυρνης. Στις 17.05 σημερα εβαλα ενα ασπρο και στις 17.37 ενα Μπλε. Μολις πηγα και τα παρελαβα. Μπραβο σε αυτους που εδωσαν τις πληροφοριες για τα refresh. και το μπλε απο νέα Σμύρνη το έκλεισες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dmamais7 είπε και το μπλε απο νέα Σμύρνη το έκλεισες ; Ναι. Υπαρχει ενα κρατημενο στο ονομα του γιου στον Κωτσοβολο στα Χανια. Αν ειναι κανενας απο τα Χανια παει και το παιρνει. Δεν το εχω πληρωσει Τα 2 που πηρα ειναι για μενα και τον αδελφο απο εδω στην Αθηνα. Των Χανιων ο γιος μου δεν θα το παρει γιατι του φανηκε πολυ μεγαλο θα προτιμησει το PRO. Στα Χανια ειναι 256αρι PRO ΜΑΧ ΜΠΛΕ. Οποιος θελει πηγαινει και το παιρνει αν φυσικα του το δωσουν διοτι στην Νεα Σμυρνη μου ζητησαν ταυτοτητα για την παραλαβη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Ναι. Υπαρχει ενα κρατημενο στο ονομα του γιου στον Κωτσοβολο στα Χανια. Αν ειναι κανενας απο τα Χανια παει και το παιρνει. Δεν το εχω πληρωσει Τα 2 που πηρα ειναι για μενα και τον αδελφο απο εδω στην Αθηνα. Των Χανιων ο γιος μου δεν θα το παρει γιατι του φανηκε πολυ μεγαλο θα προτιμησει το PRO. Στα Χανια ειναι 256αρι PRO ΜΑΧ ΜΠΛΕ. Οποιος θελει πηγαινει και το παιρνει αν φυσικα του το δωσουν διοτι στην Νεα Σμυρνη μου ζητησαν ταυτοτητα για την παραλαβη. A για αυτό σε ρώτησα λέω και εγώ , τα Χανιά το είδα και εγώ μαζί με του mall αλλά του mall είναι εκθεσιακό και έχει γίνει λάθος που το βγαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, dmamais7 είπε A για αυτό σε ρώτησα λέω και εγώ , τα Χανιά το είδα και εγώ μαζί με του mall αλλά του mall είναι εκθεσιακό και έχει γίνει λάθος που το βγαζει Τα 2 τα πηρα απο την Νεα Σμυρνη. Το τριτο ειναι στα Χανια μολις με πηρανε απο τον Κωτσοβολο Τηλεφωνο. Θα το κρατησω μεχρι αυριο αν το θελει καποιος και μετα θα το ακυρωσω. Μου ειπανε οτι υπαρχει. Δεν πηγε ο γιος μου απο εκει. Τωρα τι να πω θεωρω οτι υπαρχει. Και τα 3 τα εκλεισα με την μεθοδο του Refresh σημερα το απογευμα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zipone Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Σήμερα παραλαβή από Γερμανό. Προπαραγγελία 15/9 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pallisi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σήμερα ήρθε sms και πριν από μερικές ώρες παρέλαβα από Κώτσο. Προ παραγγελία με προκαταβολή 100 ευρώ στις 14/9. 15 Pro Max 256 NaTi. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από pallisi 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis__7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα. "Θύμα" κι εγώ των αλυσίδων, προπαραγγειλα 15 PM NaTi 128GB στις 17/09 από Public. Εννοείται όσο κι αν προσπάθησα να μάθω πότε μπορεί να παραλάβω, στο τηλέφωνο ο καθένας έλεγε τα δικά του, υποστηρίζοντας όμως ότι σαν αλυσίδα θέλουν να παραδώσουν όλες τις προπαραγγελιες μέχρι τέλος του μήνα. Μήπως μεταξύ μας έχουμε κάτι νεότερο για το πότε μπορεί να το περιμένουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REPLAY33 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Στις 9/10/2023 στις 7:18 ΜΜ, STEVECRETE είπε ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΙΣ 15/9/ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΠΟΛΥ ΑΠΑΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Και εγώ μια από τα ίδια προπληρωμένη παραγγελία online στις 15/9 για 15 pro και ούτε φωνή ούτε ακρόαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις