Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hellojim είπε

Δεν ισχύει αυτό. Πάρε τώρα τηλέφωνο και ρώτα πότε ξεκίνησαν οι προπαραγγελιες. Εγώ όσες φορες έχω πάρει πάντα μου λένε από μόνοι τους "έχετε κάνει 15/9 αλλά οι προπαραγγελιες ξεκίνησαν στις 13". Το λένε από μόνοι τους δεν χρειάζεται να τους πιεσεις για να στο πουν.

Εμένα χαρακτηριστικά μου είπαν ότι έχουν κάνει συμφωνία με την Apple και τους το επιτρέπει επειδή πωλούν πολλά κομμάτια. Τώρα είναι αλήθεια ψέματα δεν ξέρω.

Θες να σου στείλω εσωτερικό τους μήνυμα που πήγε στα μαγαζιά και έλεγε ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ. Απλα κάποιοι το αγνόησαν .τσπ όπως να 'χει κουβέντα να γίνετε . Απλα αν ήταν κανονικές παραγγελίες δεν θα έλεγε στο site εκδήλωση ενδιαφέροντος θα είχε και παραγγελία , απλα το έκαναν αβαβα για να πάρουν πιο νωρίς παραγγελίες.

1 ώρα πριν, Cooper20 είπε

Έτσι έγινε και σε μένα 14/9 με καλέσανε από Κωτσόβολο και έδωσα την προκαταβολή των 100 € και σε δεύτερο χρόνο και την εξόφληση. 

Ωστόσο να αναφέρω ότι χθες μέσα από την σελίδα του Κωτσόβολου βρήκα διαθέσιμο iPhone 15 προ Max στα 256 blue.

Έτσι και προχώρησα σε ακύρωση της αρχικής παραγγελίας 14/9.

Δυστυχώς δεν φαίνεται να τηρείται καμιά σειρά και καμιά προτεραιότητα στις παραγγελίες.

Ναι ισχύει κάθε μέρα σχεδόν που παρατηρώ βγάζει ένα διαθέσιμο 256 σε διάφορα χρώματα , δυστυχώς είναι απο ακυρώσεις πελατών που δεν παρέλαβαν (στις περισσότερες περιπτώσεις  ) και συστημικά αντί να το δεσμεύσουν για επόμενες παραγγελίες το πετάνε διαθέσιμο και πάει όποιος το δει πρώτος και το παίρνει και τώρα που έγραψα αυτό το μήνυμα  είδα ότι είχε 3 διαθέσιμα για λίγα λεπτά .

Επεξ/σία από dmamais7
  • Confused 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παραγγελεια απο βονταφον Παρασκευη μεσημερι και μολις παρελαβα. 15 PM σε λευκο 512. Συνεπως οσο ακομα λεει διαθεσιμο στη σελιδα προχωρατε.

• Like 2
Δημοσ.

Μετά απο επικοινωνία που είχα με την εξυπηρέτηση του Κωτσου τις πρώτες μέρες της αναμονής, μου είπαν οτι οι online προπαραγγελίες ξεκίνησαν στις 15/09 15:00, οπως λέει ο φίλος παραπάνω, ΑΛΛΑ οι τηλεφωνικές παραγγελίες ξεκίνησαν απο τις 13/09. Αυτό είναι μεγάλη π@@ιά γιατι ουσιαστικά εμείς που "προπαραγγείλαμε" στις 15/09 είμαστε πολύ μετά για παραλαβή.

Δημοσ.

Έχουμε κανένα νέο σχετικά με παραλαβές από Κωτσο; 
στα τηλέφωνα και από κοντά ο καθένας λέει τα δικά του. 
15 pro max blue titanium 256

Με τιμολόγιο και τα μισά προκαταβολή…

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KostasMoss89 είπε

Μετά απο επικοινωνία που είχα με την εξυπηρέτηση του Κωτσου τις πρώτες μέρες της αναμονής, μου είπαν οτι οι online προπαραγγελίες ξεκίνησαν στις 15/09 15:00, οπως λέει ο φίλος παραπάνω, ΑΛΛΑ οι τηλεφωνικές παραγγελίες ξεκίνησαν απο τις 13/09. Αυτό είναι μεγάλη π@@ιά γιατι ουσιαστικά εμείς που "προπαραγγείλαμε" στις 15/09 είμαστε πολύ μετά για παραλαβή.

Δυστυχώς όποιος έχει το χρήμα τώρα ζεστό και δεν είναι απο δάνειο ή κάτι άλλο αν κάτσει μπροστά απο έναν υπολογιστή και κάνει συνέχεια refresh στο Κωτσόβολο στο χρώμα που θέλει μέσα στην ημέρα θα του βγάλει κάποιο το κλείνει και πάει απο το μαγαζί που το έβγαλε και το παίρνει και κάτσε εσύ να περιμένεις απο τις 13 ,14 ,15 κτλπ . 

Δημοσ.

Εγώ όπως έγραψα πριν μερικές ημέρες, τυχαία βρέθηκα στον Κωτσο του αεροδρομίου και τσιμπησα το pro max επιτόπου, χωρίς παραγγελία, χωρίς refresh, απλός πελάτης που βρέθηκε στο κατάστημα. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, ούτε πως δουλεύει η όλη φάση. Άδικο πολύ πάντως για όσους έχουν πληρώσει και περιμένουν, το σύστημα δεν είναι καθόλου δίκαιο...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dmamais7 είπε

Δυστυχώς όποιος έχει το χρήμα τώρα ζεστό και δεν είναι απο δάνειο ή κάτι άλλο αν κάτσει μπροστά απο έναν υπολογιστή και κάνει συνέχεια refresh στο Κωτσόβολο στο χρώμα που θέλει μέσα στην ημέρα θα του βγάλει κάποιο το κλείνει και πάει απο το μαγαζί που το έβγαλε και το παίρνει και κάτσε εσύ να περιμένεις απο τις 13 ,14 ,15 κτλπ . 

Αν και έχω κάνει προπαραγγελία στις 16/9 το κάνω από το πρωί αλλά τίποτα…

IMG_2059.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mosdi είπε

Αν και έχω κάνει προπαραγγελία στις 16/9 το κάνω από το πρωί αλλά τίποτα…

IMG_2059.png

15 PM 256 Blue με μέθοδο refresh φαίνεται να είναι τώρα διαθέσιμο the mall για όποιον ενδιαφέρεται. 

Tip: μην έχεις παραπάνω από 1 μοντέλα στο καλάθι γιατί θα πρέπει να βρεθούν και τα 2 ταυτόχρονα διαθέσιμο σε ίδιο κατάστημα. Χρησιμοποίησε διαφορετικούς browser με ένα μοντέλο στο καλάθι στον καθένα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, joanast είπε

Εγώ όπως έγραψα πριν μερικές ημέρες, τυχαία βρέθηκα στον Κωτσο του αεροδρομίου και τσιμπησα το pro max επιτόπου, χωρίς παραγγελία, χωρίς refresh, απλός πελάτης που βρέθηκε στο κατάστημα. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, ούτε πως δουλεύει η όλη φάση. Άδικο πολύ πάντως για όσους έχουν πληρώσει και περιμένουν, το σύστημα δεν είναι καθόλου δίκαιο...

Δυστυχώς αυτό που λέω γίνετε όποιος είναι να παραλάβει απο το Χ κατάστημα και ακυρώσει την παραγγελία του , αντί να πάρουν το τηλέφωνο και να το δώσουν στην επόμενη παραγγελία που περιμένει το αφήνουν ελεύθερο επιτόπου για αγορά και στο online και στο κατάστημα και οποίος το δει πρώτος το πηρέ .

1 λεπτό πριν, marios_p_89 είπε

15 PM 256 Blue με μέθοδο refresh φαίνεται να είναι τώρα διαθέσιμο the mall για όποιον ενδιαφέρεται. 

Tip: μην έχεις παραπάνω από 1 μοντέλα στο καλάθι γιατί θα πρέπει να βρεθούν και τα 2 ταυτόχρονα διαθέσιμο σε ίδιο κατάστημα. Χρησιμοποίησε διαφορετικούς browser με ένα μοντέλο στο καλάθι στον καθένα. 

Ακριβώς, είχε στο mall τώρα δεν έχει . 3 στα Χανιά και  3 mall και δόθηκαν σε σημερινούς πελάτες και κάτσε εσύ και εγώ να περιμένουμε απο τις 13 ,14 ,15 και πάει λέγοντας.  

• Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dmamais7 είπε

Δυστυχώς αυτό που λέω γίνετε όποιος είναι να παραλάβει απο το Χ κατάστημα και ακυρώσει την παραγγελία του , αντί να πάρουν το τηλέφωνο και να το δώσουν στην επόμενη παραγγελία που περιμένει το αφήνουν ελεύθερο επιτόπου για αγορά και στο online και στο κατάστημα και οποίος το δει πρώτος το πηρέ .

Ακριβώς, είχε στο mall τώρα δεν έχει . 3 στα Χανιά και  3 mall και δόθηκαν σε σημερινούς πελάτες και κάτσε εσύ και εγώ να περιμένουμε απο τις 13 ,14 ,15 και πάει λέγοντας.  

Ξέρεις αν έχει κανένα Κέρκυρα να πάω να το τσιμπήσω γιατί αν περιμένω 256 nati με παραγγελία στις 15/09 θα το παραλάβουν τα εγγόνια μου; 🤣😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marios_p_89 είπε

Ξέρεις αν έχει κανένα Κέρκυρα να πάω να το τσιμπήσω γιατί αν περιμένω 256 nati με παραγγελία στις 15/09 θα το παραλάβουν τα εγγόνια μου; 🤣😂

Στο site αμα κάτσεις πάνω απο έναν υπολογιστή και κάνεις refresh μόλις στο εμφανίσει πατας πάνω και βλέπεις πιο κατάστημα είναι . Τώρα που κοιτάω δεν έχει κανένα . 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ThodorisAthina είπε

Εαν πας να το προχωρησεις αλλαζει η διαθεσιμοτητα. Κατι παιζει με το site. Εχει οντως παραλαβει καποιος?

Εγώ . Κανείς πολλές φορές refresh και κάποια στιγμή στο παίρνει στο καλάθι . Από την στιγμή που το βγάζει διαθέσιμο στο Χ κατάστημα είναι όντως διαθέσιμο . Έτσι το πήρα το δικό μου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Darma90 είπε

Παραγγελεια απο βονταφον Παρασκευη μεσημερι και μολις παρελαβα. 15 PM σε λευκο 512. Συνεπως οσο ακομα λεει διαθεσιμο στη σελιδα προχωρατε.

Με αποφορολογηση ξέρεις τι παίζει; αν βάλεις τιμολόγιο σου βγάζει να πληρώσεις όλο το ποσό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...