ben-sef Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, sadeadu είπε για ποιο μοντέλο και ποιο χρώμα είναι ? γιατί κι εγώ έχω κάνει στης 14/9 παραγγελία και ακόμα περιμένω και έχω δώσει. και προκαταβολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε 135 σελίδες κι ακόμα δεν είδαμε κάποιον να παραλάβει pro max 256 από πλαίσιο.. Λες και το έχουν βάλει σε μαύρη λίστα οι προμηθευτές. Τους έχω στείλει 2 φορές μυνημα στην φόρμα επικοινωνίας που έχει το site σχετικά με τους χρόνους παράδοσης της προπαραγγελίες και δεν πήρα ποτε απάντηση τους γραπτή. Στα τηλέφωνα λένε ότι ότι τους κατέβει ανάλογα με ποιον υπάλληλο θα μιλήσεις. Πραγματικά δεν ξέρω τι στραβό εχει συμβεί εκεί, είναι λες και δεν έχουν παραλάβει κανένα pro max 256. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xariskap Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, sadeadu είπε Φίλε σου εμφανίζει την παραγγελία σου κανονικά το site του Κωτσοβολου? Γιατί εμένα γράφει ότι είναι εκτός λειτουργίας λόγω αναβάθμισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadeadu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, ben-sef είπε για ποιο μοντέλο και ποιο χρώμα είναι ? γιατί κι εγώ έχω κάνει στης 14/9 παραγγελία και ακόμα περιμένω και έχω δώσει. και προκαταβολή Ένα 15 pro max 256 natural titanium KAI Ένα 15 pro max 256 white titanium (και εγω εδωσα προκαταβολή 100 ευρώ) Μόλις τώρα, Xariskap είπε Φίλε σου εμφανίζει την παραγγελία σου κανονικά το site του Κωτσοβολου? Γιατί εμένα γράφει ότι είναι εκτός λειτουργίας λόγω αναβάθμισης Ναι κανονικά μου την εμφανίζει, απο εκει εβγαλα πριν λιγο το screen shot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1992 είπε Θελω να ευχαριστησω τον Χαραλαμπο και δημοσια που μου παραχωρησε την σειρα του και παρελαβα σημερα επιτελους απο istorm 15 Pro Max NaTi 256gb. Εχω και εγω παραγγελιες σε istorm plaisio public isystem electrocrete, οταν με ενηνερωσουν οτι εχει ερθει θα το γραψω εδω αν θελει καποιος να παραλαβει. @charalampos21 Ευχαριστω πολυ Bro 🙏🙏 Αν θες κανε μας και ενα μινι review πως τα παει με της θερμοκρασίες και τα ηχεια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ben-sef Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Xariskap είπε Φίλε σου εμφανίζει την παραγγελία σου κανονικά το site του Κωτσοβολου? Γιατί εμένα γράφει ότι είναι εκτός λειτουργίας λόγω αναβάθμισης κι εμένα δεν μου εμφανιζει την παραγγελία καν και έγινε την ίδια μέρα 14/9 λίγη ώρα μετά απο αυτήν που έγινε στην φωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cooper20 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Έτσι έγινε και σε μένα 14/9 με καλέσανε από Κωτσόβολο και έδωσα την προκαταβολή των 100 € και σε δεύτερο χρόνο και την εξόφληση. Ωστόσο να αναφέρω ότι χθες μέσα από την σελίδα του Κωτσόβολου βρήκα διαθέσιμο iPhone 15 προ Max στα 256 blue. Έτσι και προχώρησα σε ακύρωση της αρχικής παραγγελίας 14/9. Δυστυχώς δεν φαίνεται να τηρείται καμιά σειρά και καμιά προτεραιότητα στις παραγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xariskap Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, ben-sef είπε κι εμένα δεν μου εμφανιζει την παραγγελία καν και έγινε την ίδια μέρα 14/9 λίγη ώρα μετά απο αυτήν που έγινε στην φωτό Τι να πω περίεργα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Cooper20 είπε Έτσι έγινε και σε μένα 14/9 με καλέσανε από Κωτσόβολο και έδωσα την προκαταβολή των 100 € και σε δεύτερο χρόνο και την εξόφληση. Ωστόσο να αναφέρω ότι χθες μέσα από την σελίδα του Κωτσόβολου βρήκα διαθέσιμο iPhone 15 προ Max στα 256 blue. Έτσι και προχώρησα σε ακύρωση της αρχικής παραγγελίας 14/9. Δυστυχώς δεν φαίνεται να τηρείται καμιά σειρά και καμιά προτεραιότητα στις παραγγελίες. Με παραλαβή από κατάστημα ή αποστολή στο σπίτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cooper20 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 παραλαβή από το κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΧΡΗΣΤΟΣ1992 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, darkman είπε Αν θες κανε μας και ενα μινι review πως τα παει με της θερμοκρασίες και τα ηχεια του Δεν εχω αποψη ακομα, 2 ωρες το χρησιμοποιω περιπου. Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι σαν πρωτη εικονα απο 14 pro max ειναι αισθητα πιο ελαφρι και πιο μικρο, μου φαινεται πιο σβελτο. Με τον ηχο ολα καλα. Σχετικα με τις θερμοκρασιες, στην μεταφορα δεδομενων το 14 pm ηταν πολυ πιο ζεστο απ το 15 pm. Σε οτι χρηση του εχω κανει εως τωρα δεν εχει ζεσταθει. Θετικη εντυπωση που εχει αφησει γενικοτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
annachtz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, Rubble είπε φυσικά. επίσης από την ημερομηνια παράδοσης που γράφει υπολόγισε περίπου 3 ημέρες νωρίτερα. είναι εγγύηση το amazon και φοβερό support Γίνεται με δόσεις από αμαζόν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, annachtz είπε Γίνεται με δόσεις από αμαζόν;; Nope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Διαθέσιμο τώρα στο γερμανικό αμαζον 15 Pro Titanium https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CHWWM3JH 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ........... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από equi1908 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις