dmamais7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 50 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Φίλος μου 15 προ Μαξ 256 natural. 13/09 παραγγελία Ρε παιδιά μια ερώτηση επειδή το βλέπω και σε άλλους , πως γίνετε να λέτε παραγγελία 13 και 14 όταν οι παραγγελίες άνοιξαν 15 ? Μάλιστα ο Κωτσόβολος είχε δώσει οδηγία καμία παραγγελία πριν τις 15 . Τότε ήταν μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος . Εκτός και αν κάποιος πωλητής το έκανε απο μονός του στο sap . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 49 λεπτά πριν, enlightened είπε Επικοινώνησα με τη Vodafone και μου είπαν ότι οι διαθεσιμότητες στο site ισχύουν κανονικά. Αυτή τη στιγμή φαίνονται διαθέσιμα: iPhone 15 Pro 512 Blue / White iPhone 15 Pro Max 512 Blue / Black / White iPhone 15 Pro Max 1TB Blue / Black / Natural Απλά δεν υπάρχει παραλαβή από κατάστημα, αυτά έρχονται όλα από τα κεντρικά για παράδοση στο σπίτι. Δεν ξέρω αν κάνουν απευθείας αποφορολόγηση επίσης. Κάτι απ' τα δύο ή και τα δύο ευθύνονται για τη διαθεσιμότητα. Αρχικά αν προχωρήσεις την παραγγελία ακόμα και αν βάλεις τιμολόγιο σου βγάζει πληρωμή με ΦΠΑ. Δεύτερον, πρέπει να προπληρώσεις όλο το ποσό => Καλό Κωτσόβολο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΧΡΗΣΤΟΣ1992 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, charalampos21 είπε Μην μου στέλνετε αλλά μηνύματα, παρέλαβε άλλος από iStorm Ηρακλείου. Τήρησα σειρά προτεραιότητας προσωπικά εν αντιθέσει με τις αλυσίδες μας 😂 Θελω να ευχαριστησω τον Χαραλαμπο και δημοσια που μου παραχωρησε την σειρα του και παρελαβα σημερα επιτελους απο istorm 15 Pro Max NaTi 256gb. Εχω και εγω παραγγελιες σε istorm plaisio public isystem electrocrete, οταν με ενηνερωσουν οτι εχει ερθει θα το γραψω εδω αν θελει καποιος να παραλαβει. @charalampos21 Ευχαριστω πολυ Bro 🙏🙏 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από ΧΡΗΣΤΟΣ1992 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, dmamais7 είπε Ρε παιδιά μια ερώτηση επειδή το βλέπω και σε άλλους , πως γίνετε να λέτε παραγγελία 13 και 14 όταν οι παραγγελίες άνοιξαν 15 ? Μάλιστα ο Κωτσόβολος είχε δώσει οδηγία καμία παραγγελία πριν τις 15 . Τότε ήταν μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος . Εκτός και αν κάποιος πωλητής το έκανε απο μονός του στο sap . Ο Κωτσόβολος το παραδέχεται από μόνος του ότι ξεκίνησε τις προπαραγγελιες 2 μέρες πριν (από τις 13) για όσους είχαν πατήσει εκδήλωση ενδιαφέροντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, hellojim είπε Ο Κωτσόβολος το παραδέχεται από μόνος του ότι ξεκίνησε τις προπαραγγελιες 2 μέρες πριν (από τις 13) για όσους είχαν πατήσει εκδήλωση ενδιαφέροντος. και πως την ξεκίνησε ? Το ότι πάτησε κάποιος εκδήλωση δεν σημαίνει ότι έγινε παραγγελία . Τσπ ίσως σε κάποιον υπάλληλο να ξέφυγε για αυτό κιόλας ήρθε αυστηρή οδηγία σε όλα τα καταστήματα κάνεις να μην κόβει παραγγελία πριν τις 15 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dmamais7 είπε και πως την ξεκίνησε ? Το ότι πάτησε κάποιος εκδήλωση δεν σημαίνει ότι έγινε παραγγελία . Τσπ ίσως σε κάποιον υπάλληλο να ξέφυγε για αυτό κιόλας ήρθε αυστηρή οδηγία σε όλα τα καταστήματα κάνεις να μην κόβει παραγγελία πριν τις 15 . Όσοι πάτησαν εκδήλωση ενδιαφέροντος τους έπαιρναν τηλέφωνο μετά και προχωρούσαν σε τηλεφωνική παραγγελία κανονικά. Εγώ έκανα 15/9 (όταν άνοιξαν οι official) αλλά ουσιαστικά προηγούνται 2 ημερών άτομα 😛 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από hellojim 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisbud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 135 σελίδες κι ακόμα δεν είδαμε κάποιον να παραλάβει pro max 256 από πλαίσιο.. Λες και το έχουν βάλει σε μαύρη λίστα οι προμηθευτές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadeadu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Εγω για παράδειγμα είχα συμπληρώσει την φόρμα ενδιαφέροντος στον Κωτσόβολο, στις 14/9 με κάλεσαν και έβαλα την παραγγελία μου τηλεφωνικά και καταχωρήθηκε 14/09 13:38. (Με προκαταβολή 100 ευρώ) Και προφανώς καμία ενημέρωση μεχρι στιγμής (για 15 pro max 256, white και natural) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, hellojim είπε Όσοι πάτησαν εκδήλωση ενδιαφέροντος τους έπαιρναν τηλέφωνο μετά και προχωρούσαν σε τηλεφωνική παραγγελία κανονικά. Εγώ έκανα 15/9 (όταν άνοιξαν οι official) αλλά ουσιαστικά προηγούνται 2 ημερών άτομα 😛 όχι όχι δεν ισχύει αυτό . Κανένα τηλέφωνο δεν πήραν πριν της 15 , στο λέω επειδή δούλευα Κωτσόβολο μόνο σε κάποιον πωλητή να ξέφυγε παραγγελία πριν τις 15 απο κατάστημα . 1 λεπτό πριν, sadeadu είπε Εγω για παράδειγμα είχα συμπληρώσει την φόρμα ενδιαφέροντος στον Κωτσόβολο, στις 14/9 με κάλεσαν και έβαλα την παραγγελία μου τηλεφωνικά και καταχωρήθηκε 14/09 13:38. (Με προκαταβολή 100 ευρώ) Και προφανώς καμία ενημέρωση μεχρι στιγμής (για 15 pro max 256, white και natural) Σε πήραν τηλέφωνο 14??? Τότε μάλλον και στο τηλεφωνικό θα τους ξέφυγε , τι να πω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadeadu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dmamais7 είπε όχι όχι δεν ισχύει αυτό . Κανένα τηλέφωνο δεν πήραν πριν της 15 , στο λέω επειδή δούλευα Κωτσόβολο μόνο σε κάποιον πωλητή να ξέφυγε παραγγελία πριν τις 15 απο κατάστημα . Αυτό που λές δεν ισχύει, και εμενα κάλεσαν...και τον συζυγο και συνάδελφο με αυτο τον τρόπο στις 14/9 με κανονικη καταχώρηση παραγγελίας και προκαταβολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Παιδια διαβαστε στις πρωτες σελιδες, πανω απο 10 ατομα μαρτυρουν οτι εβαλαν παραγγελιες στις 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, sadeadu είπε Αυτό που λές δεν ισχύει, και εμενα κάλεσαν...και τον συζυγο και συνάδελφο με αυτο τον τρόπο στις 14/9 με κανονικη καταχώρηση παραγγελίας και προκαταβολη. Ναι σου απάντησα απο πάνω μάλλον τους ξέφυγε και απο εκεί το πράγμα. υπήρχε γενική εσωτερική οδηγία πάντως όχι παραγγελίες πριν τις 15 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) οπως και ανημερα στις 15 νωριτερα απ'τις 15.00 που ανοιξε παγκοσμια Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από dimpia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sadeadu Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, dmamais7 είπε Ναι σου απάντησα απο πάνω μάλλον τους ξέφυγε και απο εκεί το πράγμα. υπήρχε γενική εσωτερική οδηγία πάντως όχι παραγγελίες πριν τις 15 . Δεν ισχύει αυτό. Πάρε τώρα τηλέφωνο και ρώτα πότε ξεκίνησαν οι προπαραγγελιες. Εγώ όσες φορες έχω πάρει πάντα μου λένε από μόνοι τους "έχετε κάνει 15/9 αλλά οι προπαραγγελιες ξεκίνησαν στις 13". Το λένε από μόνοι τους δεν χρειάζεται να τους πιεσεις για να στο πουν. Εμένα χαρακτηριστικά μου είπαν ότι έχουν κάνει συμφωνία με την Apple και τους το επιτρέπει επειδή πωλούν πολλά κομμάτια. Τώρα είναι αλήθεια ψέματα δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις