Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, darionaharos είπε

Όντως; 

φυσικά. 

IMG_5208.png.ff02f13706de95e5b1fd7f327ab1c558.png

επίσης από την ημερομηνια παράδοσης που γράφει υπολόγισε περίπου 3 ημέρες νωρίτερα. είναι εγγύηση το amazon και φοβερό support 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

34 λεπτά πριν, darionaharos είπε

Να σαι καλά απλά θέλω να το πάρω με αποφορολογηση.

Καλημερα. Και ποιος σου ειπε οτι τα ευρωπαικα AMAZON δεν εχουν αποφορολογηση? Εδω και χρονια γινεται η αποφορολογηση και οχι μονο στα κινητα. Σε ολα τα ειδη.

Επικοινωνία με public. Ρωτάω για ημερομηνία παραλαβής,

δεν γνωρίζουμε θα ενημερωθείτε με sms όταν θα είναι διαθέσιμο. Υπάρχει σειρά προτεραιότητας,

σε ποιά σειρά είμαι; Δεν το γνωρίζω.

Ποιός το γνωρίζει;
το τμήμα πωλήσεων.προηγούνται όσοι έχουν προπληρώσει.

Όταν έκανα προπαραγγελία δεν το έγραφε πουθενά αυτό.
Έπρεπε να το γράφει…

τέλος από μένα, καλή συνέχεια και υπομονή σε όσους περιμένουν. Δεν γράφω τίποτα γιατί ανέβασα λίγο πίεση και θα το μετανιώσω μετά. πάω για iPhone 15 plus που είναι διαθέσιμο. 

13 ώρες πριν, ThodorisAthina είπε

Εαν πας να το προχωρησεις αλλαζει η διαθεσιμοτητα. Κατι παιζει με το site. Εχει οντως παραλαβει καποιος?

Έκανα παραγγελία Κυριακή 8/10, πληρωμή και παραλαβή από κατάστημα γιατί μου έβγαλε διαθέσιμο 15pro 128 black. Χθες παρέλαβα το πρωί μου ήρθε μήνημα και πήγα και παρέλαβα. Η κυρία στο ταμείο μου είπε οτι κανονικά δεν δέχονται παραγγελίες και ήταν λάθος του site αλλα αφού το βρήκες καλά έκανες και το πήρες. Οπότε ναι τελικά όντως μπορέι να παραλάβει κάποιος έτσι. (Είχα ήδη κάνει μία παραγγέλια 24/9 istorm την οποίο και ακύρωσα)

• Thanks 1

Μην μου στέλνετε αλλά μηνύματα, παρέλαβε άλλος από iStorm Ηρακλείου. Τήρησα σειρά προτεραιότητας προσωπικά εν αντιθέσει με τις αλυσίδες μας 😂

• Like 1
  • Thanks 1

Υπαρχει κάποιος εδώ με προπαραγγελία απο Κωτσόβολο για 15promax 256 που να εχει παραλαβει??

Και δεν εννοω με refresh κτλ κτλ 

Να εχουν επικοινωνήσει μαζί του απο Κωτσόβολο και να εχει προχωρήσει σε παραλαβή.

Γενικά παντως πλεον υπάρχουν προ μαξ στις οφισιαλ τιμες αντε με ενα καπέλο 30-40€ . Ολοι αυτοιι που ψαχνομαστε εδω μεσα ειναι επειδη θελουμε να τα πάρουμε τιμολογιο ανευ φπα και να γλυτωσουμε το 300αρι. 🚀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Stelaras1993 said:

Γενικά παντως πλεον υπάρχουν προ μαξ στις οφισιαλ τιμες αντε με ενα καπέλο 30-40€ . Ολοι αυτοιι που ψαχνομαστε εδω μεσα ειναι επειδη θελουμε να τα πάρουμε τιμολογιο ανευ φπα και να γλυτωσουμε το 300αρι. 🚀

Αυτοί που τα πουλάνε 30-40€ πάνω από την τιμή λιανικής με τιμολόγιο τα έχουνε πάρει, άρα το πραγματικό καπέλο είναι 300€. Μόνο αν δεν έχεις ο ίδιος εταιρεία ή άκρη και θα αγόραζες ούτως ή άλλως στη λιανική τιμή έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο. Πάντως οι τιμές ομαλοποιούνται επειδή σιγά σιγά κινείται το προϊόν. Ήδη βλέπουμε τόσες παραχωρήσεις κάθε μέρα γιατί πολλοί ήδη το προμηθεύτηκαν, ακόμα και διαθέσιμα άμεσα στα ράφια των καταστημάτων πχ στη Vodafone. Πιστεύω μέσα στον Οκτώβριο θα έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι προπαραγγελίες. Άντε στα natural να υπάρχει πρόβλημα που μόνο όποιος επιμείνει και δεν πάρει blue ή black θα πάει για Νοέμβρη. 

Επεξ/σία από enlightened
  • Like 1

7 λεπτά πριν, sadeadu είπε

Υπαρχει κάποιος εδώ με προπαραγγελία απο Κωτσόβολο για 15promax 256 που να εχει παραλαβει??

Να εχουν επικοινωνήσει μαζί του απο Κωτσόβολο και να εχει προχωρήσει σε παραλαβή.

Εχω παραγγελεια από 15/09 στις 13.00 pro max blue 256 ακόμα τίποτα 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, enlightened είπε

Πάντως οι τιμές ομαλοποιούνται επειδή σιγά σιγά κινείται το προϊόν. Πιστεύω μέσα στον Οκτώβριο θα έχουν εξυπηρετηθεί όλες οι προπαραγγελίες. Άντε στα natural να υπάρχει πρόβλημα που μόνο όποιος επιμείνει και δεν πάρει blue ή black θα πάει για Νοέμβρη. 

Την ομαλοποίηση που την βλέπεις;

Έχω προπαραγγειλει  15/9 από πλαίσιο και σήμερα σχεδόν ένα μήνα μετά ούτε έχω παραλάβει ούτε με ενημερώνουν για το ποτε θα παραλάβω. 
Το ότι ένα μήνα μετά δεν έχουν εξυπηρετηθεί ούτε οι day one προπαραγγελίες δείχνει ομαλοποίηση;

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επικοινώνησα με τη Vodafone και μου είπαν ότι οι διαθεσιμότητες στο site ισχύουν κανονικά. Αυτή τη στιγμή φαίνονται διαθέσιμα:

iPhone 15 Pro 512 Blue / White

iPhone 15 Pro Max 512 Blue / Black / White

iPhone 15 Pro Max 1TB Blue / Black / Natural

Απλά δεν υπάρχει παραλαβή από κατάστημα, αυτά έρχονται όλα από τα κεντρικά για παράδοση στο σπίτι. Δεν ξέρω αν κάνουν απευθείας αποφορολόγηση επίσης. Κάτι απ' τα δύο ή και τα δύο ευθύνονται για τη διαθεσιμότητα.

Επεξ/σία από enlightened

52 minutes ago, sadeadu said:

Φίλος μου 15 προ Μαξ 256 natural. 13/09 παραγγελία 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...