Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αυτή την στιγμή μπήκα για πλάκα στον Κ και μου βγάζει 2 pro  διαθέσιμα ένα μαύρο 128gb και ένα natural 256. Και μάλιστα το natural το βγάζει και διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα. Μας δουλεύουν ή παίζει αυτό που λένε τα παιδιά με το refresh , μπήκα για πλάκα να τσεκαρω κ όντως ισχύει.

Screenshot_20231009-205054.png

Screenshot_20231009-205225.png

Επεξ/σία από Mitsi86
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

34 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε

Παιδιά αυτή την στιγμή μπήκα για πλάκα στον Κ και μου βγάζει 2 pro  διαθέσιμα ένα μαύρο 128gb και ένα natural 256. Και μάλιστα το natural το βγάζει και διαθέσιμο για παραλαβή από κατάστημα. Μας δουλεύουν ή παίζει αυτό που λένε τα παιδιά με το refresh , μπήκα για πλάκα να τσεκαρω κ όντως ισχύει.

Κλασική @@διά του Κωτσόβολου. Όπως είπαν φαίνεται "Διαθέσιμο" στο αρχικό pool των συσκευών και με το που το βάλεις στο cart αλλάζει η διαθεσίμοτητα σε "Αναμένεται σύντομα" και αν επιλέξεις "Παραλαβή από κατάστημα", η διαθεσιμότητα αλλάζει σε "Εξαντλήθηκε".

Αν δεν έχω πάρει κάποιο Android μέχρι τότε, προσωπικά προπαρήγγειλα το δικό μου από iStorm σήμερα.

• Like 1

32 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Εαν πας να το προχωρησεις αλλαζει η διαθεσιμοτητα. Κατι παιζει με το site. Εχει οντως παραλαβει καποιος?

Το ξέρω.. τι να παίζει; κλέψιμο των χρημάτων του κόσμου, όλο κ κάποιος θα την πατήσει εκεί ποντάρουν 

2 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Κλασική @@διά του Κωτσόβολου. Όπως είπαν φαίνεται "Διαθέσιμο" στο αρχικό pool των συσκευών και με το που το βάλεις στο cart αλλάζει η διαθεσίμοτητα σε "Αναμένεται σύντομα" και αν επιλέξεις "Παραλαβή από κατάστημα", η διαθεσιμότητα αλλάζει σε "Εξαντλήθηκε".

Αν δεν έχω πάρει κάποιο Android μέχρι τότε, προσωπικά προπαρήγγειλα το δικό μου από iStorm σήμερα.

Και εγώ δεν άντεξα έχουμε κλείσει μήνα σχεδόν, πήρα ένα φθηνό Android και κάνω μια χαρά την δουλειά μου. Τώρα η παραγγελία υπάρχει οπότε με ειδοποιήσουν καλά Χριστούγεννα χαχαχα 

Παιδια σημερα μιλησα στο τηλ με istorm. Δεν μπορουν να μου πουν σε ποια θεση ειμαι στην σειρα στο καταστημα της Ροδου και οτι η σειρα ειναι μια σε ολα τα istorm. Απλα σε καθε καταστημα στελνουν καποια τηλεφωνα και εξυπηρετουν τους πρωτους. Απο dayone προπαραγγελιες κτλ δεν τους εχουν εξυπηρετησει ακομα ολους μου ειπε ( για Ροδο ) αρα γενικα σε ολη την χωρα. Επισης λεει θα παραλαβουν μεσα στην εβδομαδα, αλλα η apple δεν τους ενημερωνει ποτε !! Της ειπα ακομη οτι ειμαι σε forum και πολλα ατομα παιρνουν συσκευες αμεσα μεσα σε μερικες ημερες παραγγελιας και εμεις με αναμονη 1 μηνα ακομα περιμενουμε. Απαντηση : οχι δεν ισχυει κατι τετοιο, δεν υπαρχουν συσκευες και πρωτα εξυπηρετουνται οι προπαραγγελιες. Λεω θες να σου πω σε ποιο forum ειμαι να μπεις να δεις τις φωτο με τις συσκευες; ( δεν απαντησε τιποτα ). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα και εγω μια προ παραγγελία από πλαίσιο για παραλαβή από το κατάστημα Ηρακλείου 04/10 IPhone 15 Pro 128gb White Titanium , ο υπάλληλος μου είπε για Νοέμβρη πιθανόν αλλά όσο διαβάζω το νήμα απογοητεύομαι όλο και ποιο πολύ . 

Με βλέπω , καλά Χριστούγεννα ;) 

Επεξ/σία από Mr^Robot

Ακύρωσα προπαραγγελια από πλαίσιο και πήρα πίσω τα χρήματα μου. Δεν μπορούσα να με κοροϊδεύουν άλλο! Αν ξέρετε τίποτα για κανένα διαθέσιμο PM 512 οποιουδήποτε χρώματος πείτε μου σας παρακαλώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, darionaharos είπε

Ακύρωσα προπαραγγελια από πλαίσιο και πήρα πίσω τα χρήματα μου. Δεν μπορούσα να με κοροϊδεύουν άλλο! Αν ξέρετε τίποτα για κανένα διαθέσιμο PM 512 οποιουδήποτε χρώματος πείτε μου σας παρακαλώ.

Pro Max 512GB έχει η Vodafone σε όλα τα χρώματα εκτός από το Natural. Τί φάση με το Natural ρε παιδί μου;

https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/apple-iphone-15-series/apple-mblphapple-ip-15-pro-max5g256gbblac/p-150350/?i_source=homepage-banner&i_medium=banners&i_owner=mk-eshop&i_name=20230922-iphone15-launch

Επεξ/σία από nikoskon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, nikoskon said:

Pro Max 512GB έχει η Vodafone σε όλα τα χρώματα εκτός από το Natural. Τί φάση με το Natural ρε παιδί μου;

https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/apple-iphone-15-series/apple-mblphapple-ip-15-pro-max5g256gbblac/p-150350/?i_source=homepage-banner&i_medium=banners&i_owner=mk-eshop&i_name=20230922-iphone15-launch

Κάθε χρονιά υπάρχει ένα flagship colour, που πουλάει περισσότερο και άρα είναι πιο δυσεύρετο και φέτος είναι το natural. Τις προηγούμενες χρονιές ήταν τα εξής χρώματα:

14 - Deep Purple

13 - Sierra Blue 

12 - Pacific Blue

11 - Midnight Green

Χ - Gold

8 - Product RED

7 - Jet Black

6S - Rose Gold 

Ακόμα και ο Τιμ Κουκ βγήκε και είπε ότι είναι το αγαπημένο του χρώμα, οπότε καταλάβαινεις, τα πλήθη παραλήρησαν.

Επεξ/σία από enlightened
  • Like 1

10 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Μίλησα σήμερα με έναν γνωστό μου που είναι σε κατάστημα της vodafone. Είπα να μου παραγγείλει ένα. Λέει του έβγαλε περιορισμένη διαθεσιμότητα στο σύστημά τους αλλά το καταχώρησε και θα δείξει..

• Like 1

6 ώρες πριν, STEVECRETE είπε

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΙΣ 15/9/ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΠΟΛΥ ΑΠΑΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, darionaharos είπε

512 βάζει συχνά το amazon.de

τώρα το έχει διαθέσιμο σε μπλε και μαύρο 

https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-512GB/dp/B0CHX8SYXJ?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1

Επεξ/σία από Rubble

7 λεπτά πριν, Rubble είπε

512 βάζει συχνά το amazon.de

τώρα το έχει διαθέσιμο σε μπλε και μαύρο 

https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-512GB/dp/B0CHX8SYXJ?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1

Να σαι καλά απλά θέλω να το πάρω με αποφορολογηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, darionaharos είπε

Να σαι καλά απλά θέλω να το πάρω με αποφορολογηση.

Και το amazon κάνει αποφορολογηση κανονικά. Κάνε εγγραφή στο business, επίσης μπορείς να το στείλεις για οποιοδήποτε λόγο πίσω εντός 40 ημερών δωρεάν 

Επεξ/σία από Rubble

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...