Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tepe είπε

Εάν ενδιαφέρεται κάποιος υπάρχει ετοιμοπαραδοτο σφραγισμένο 512 White titanium!!! Από μεγάλη αλυσίδα 

Τιμη λιανικης η καπελακι?

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, tepe είπε

Ενα εικοσαρικο καπέλο. 1770 το δίνω. 

Ένα εικοσαρικο καπέλο.1770 το δίνω 

Ειναι με αποδειξη λιανικης αγορασμενο η με τιμολογιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρελαβα και εγω σημερα απο Κωτσοβολο PM 256 Blue. Η αγορα εγινε απο το σαιτ βραδυ Σαββατου με παραλαβη απο καταστημα. Ουτε η ταμιας πιστευε οτι υπαρχει διαθεσιμο, ειπε οτι γινεται χαμος. Μεχρι να το πιασω στα χερια μου νομιζα οτι θα το ακυρωσουν...

Μολις τελειωσα και το σεταρισμα, πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες. Σχετικα με τους ενδoιασμους μου με το χρωμα, οφειλω να ομολογησω οτι ειναι καταπληκτικο το μπλε τελικα :)

Επεξ/σία από starmanwarz
  • Like 3
  • Confused 1

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΙΣ 15/9/ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΠΟΛΥ ΑΠΑΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

• Like 7

Κάποιος που να έχει παραλάβει από iStorm πρόσφατα π.χ. σήμερα ή την Παρασκευή 

15 Pro Max NaTi 256 ασχέτως τρόπου παραλαβής υπάρχει ;

ώστε να μας δώσει πληροφορίες για το πότε προπαρήγγειλε και αριθμό παραγγελίας, να πάρουμε μία ιδέα πως κυλάει το πράγμα στην μπλε,

αν και πάλι υπάρχουν πολλοί παράμετροι.

Όσον αφορά Public, Κώτσο τζάμπα ασχολείστε δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη απλά . .

Αν και όταν σαν ειδοποιήσουν ρίξτε τους άκυρο, αλλιώς "τεχνική refresh".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σπευσατε στο AMAZON.DE εχει PM 256αρια BLUE με παραδιση 23/10

Επισης το PUBLIC στον MALL στον Αγιο Δημητριο εχει ετοιμαπαραδοτο αυτην την στιγμη PM 512 BLUE για οποιον ενδιαφερεται.

Επεξ/σία από gkat2829

11 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Παρελαβα και εγω σημερα απο Κωτσοβολο PM 256 Blue. Η αγορα εγινε απο το σαιτ βραδυ Σαββατου με παραλαβη απο καταστημα. Ουτε η ταμιας πιστευε οτι υπαρχει διαθεσιμο, ειπε οτι γινεται χαμος. Μεχρι να το πιασω στα χερια μου νομιζα οτι θα το ακυρωσουν...

Μολις τελειωσα και το σεταρισμα, πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες. Σχετικα με τους ενδoιασμους μου με το χρωμα, οφειλω να ομολογησω οτι ειναι καταπληκτικο το μπλε τελικα :)

Tα κλασσικά του Κωτσόβολου πετάει ένα διαθέσιμο στο site απο διαφορά που δεν παρέλαβε κάποιος και αντί να το βαλει στις παραγγελίες που περιμένει κόσμος το βγάζει διαθέσιμο και το παίρνει ο πρώτος που θα το δει . Όπως και να 'χει καλορίζικο 

52 minutes ago, Thrall said:

Pro max 512 μαύρο, παραγγελία από Κωτσόβολο, με παραλαβή από κατάστημα όπου εμφανιζόταν συσκευή διαθέσιμη, επιλογή πληρωμής στο κατάστημα, ήρθε email ότι θα με περιμένουν 3 μέρες να πάω να το πάρω, αφού λάβω το sms.

Εννοείται ότι δεν ήρθε κανένα SMS, εξέλιξη παραγγελίας γράφει σελίδα υπό αναβάθμιση και στο τηλέφωνο το αυτοματοποιημενο σύστημα είπε ότι περιμένουν να πληρώσω για να το στείλουν.

Με εκπρόσωπο δεν κατάφερα να μιλήσω, είναι πολύ απασχολημένοι φαίνεται...

ειμαι δυο ωρες και ενα τεταρτο στην αναμονη 🙂 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, pariskavadias είπε

Πήρα κότσο να ρωτησω και τους είπα βγάζετε ξαφνικά διαθεσιμα με refresh και τα παίρνουν επιτόπου και μου λέει όχι δεν γίνεται αυτο έχουμε αυστηρά σειρά προτεραιότητας και σε τυχόν ακύρωσης παραγγελίας πάει στον επόμενο δεν ξερω τι να πιστέψω ρε παιδιά τις λέω μου είπατε ότι είμαι 140 θέση από το κατάστημα σε όλη την Ελλαδα στο συγκεκριμένο χρώμα μοντέλο και δεν έχετε φέρει τόσα και δεν ήξερε τι να μ πει 😅

Πες του και όμως γίνεται γιατί  δεν ξέρουν τι τους γίνεται και περιμένει κόσμος που έχει προ παραγγείλει  πόσο καιρό 

Επεξ/σία από dmamais7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, STEVECRETE είπε

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΙΣ 15/9/ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΠΟΛΥ ΑΠΑΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Και εγώ 15/9 από πλαισιο τίποτα ακόμα.

Κατι έχει πάει στραβά φέτος εκεί. Απορώ αν έχει παραλάβει κανείς από εκεί 256gb συσκευή.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

1 ώρα πριν, gkat2829 είπε

Σπευσατε στο AMAZON.DE εχει PM 256αρια BLUE με παραδιση 23/10

Επισης το PUBLIC στον MALL στον Αγιο Δημητριο εχει ετοιμαπαραδοτο αυτην την στιγμη PM 512 BLUE για οποιον ενδιαφερεται.

έχει και τα αλλα χρώματα σε 512.

Παραγγειλα θήκη από amazon να έρχεται, μόλις βγάλει 256 θα το χτυπήσω από εκεί, απλά ήθελα να κάνω trade in το 14 γι αυτό και έκανα πρπ´αραγγελια ελλάδα αλλιώς δε θα ασχολιόμουν καν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...