panoulhs007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, charalampos21 said: istorm Ηρακλείου, με ειδοποίησαν ότι ήρθε το pro max μου. 256 natural. Εγώ έχω παραλάβει από αλλου ήδη, οποίος θέλει στέλνει πμ να του δώσω στοιχεία να πάει να παραλάβει. Θέλω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, charalampos21 είπε istorm Ηρακλείου, με ειδοποίησαν ότι ήρθε το pro max μου. 256 natural. Εγώ έχω παραλάβει από αλλου ήδη, οποίος θέλει στέλνει πμ να του δώσω στοιχεία να πάει να παραλάβει. τι ώρα έκανες τη παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, charalampos21 είπε istorm Ηρακλείου, με ειδοποίησαν ότι ήρθε το pro max μου. 256 natural. Εγώ έχω παραλάβει από αλλου ήδη, οποίος θέλει στέλνει πμ να του δώσω στοιχεία να πάει να παραλάβει. Μπράβο ρε παιδιά αν συνεχίσει η αλληλοβοήθεια στο τέλος θα παραλάβουμε όλοι έδω μέσα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Εγω παντως σημερα που πηρα 3 φορες(τωρα ειμαι στην 4η) οσες φορες μου ειπαν μισο λεπτο να το ελεγξω επεφτε η γραμμη. Κωτσος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, charalampos21 είπε istorm Ηρακλείου, με ειδοποίησαν ότι ήρθε το pro max μου. 256 natural. Εγώ έχω παραλάβει από αλλου ήδη, οποίος θέλει στέλνει πμ να του δώσω στοιχεία να πάει να παραλάβει. Με κάποιους γρήγορους υπολογισμούς, πιο γρήγορα θα έχω το τηλέφωνο αν ξεκινήσω κολυμπώντας από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο, παρά περιμένοντάς το από τον Κωτσόβολο.😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, charalampos21 είπε istorm Ηρακλείου, με ειδοποίησαν ότι ήρθε το pro max μου. 256 natural. Εγώ έχω παραλάβει από αλλου ήδη, οποίος θέλει στέλνει πμ να του δώσω στοιχεία να πάει να παραλάβει. Μας λες τι ώρα είχες κάνει παραγγελία και αν θες και τον αριθμός της έτσι για να δούμε πόσο κοντά είμαστε οι υπόλοιποι? Εγώ έχω 2 ίδια στις 15.09 και στις 15.10 την πρώτη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Από πλαίσιο επίσημο πιστόλι. Ενώ με είχαν πάρει ότι θα παραλάβω μου το ακύρωσαν σήμερα ότι είχε γίνει λάθος. 4/ 4 προπληρωμένα και παραλαβή 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cooper20 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, pariskavadias είπε Φίλε ποτε το είχες παραγγείλει ;;; Σήμερα το πρωί!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnal_21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Cooper20 είπε Σήμερα το πρωί!! ........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matt87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 44 λεπτά πριν, Stefi29 είπε Πήγα στην istorm τσιμισκη για ένα air tag και πίσω τους 20 τμχ 15 pro max έτοιμα προς παράδοση ( δεμένα με λάστιχο με το χαρτί παραγγελίας ). Έκανα το λάθος να παραγγείλω από Kotsovolo με 1000€ προκαταβολή, πήρα τηλέφωνο με παραπονο ποτέ θα έρθει και μ ειπανε δεν γνωρίζουν Τιποτα απολύτως για το ποτέ θα παραλάβουν θα είναι αραγε 256αρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, venuets είπε Από πλαίσιο επίσημο πιστόλι. Ενώ με είχαν πάρει ότι θα παραλάβω μου το ακύρωσαν σήμερα ότι είχε γίνει λάθος. 4/ 4 προπληρωμένα και παραλαβή 0 Μπορείς να αναφέρεις ημερομηνία παραγγελίας καθώς και μοντέλο; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxpower71 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Istorm μεσα στην εβδομαδα θα εχουν μεγαλυτερη παραλαβη !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 53 λεπτά πριν, Rubble είπε τι ώρα έκανες τη παραγγελία; 15:06 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tepe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Εάν ενδιαφέρεται κάποιος υπάρχει ετοιμοπαραδοτο σφραγισμένο 512 White titanium!!! Από μεγάλη αλυσίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrall Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Pro max 512 μαύρο, παραγγελία από Κωτσόβολο, με παραλαβή από κατάστημα όπου εμφανιζόταν συσκευή διαθέσιμη, επιλογή πληρωμής στο κατάστημα, ήρθε email ότι θα με περιμένουν 3 μέρες να πάω να το πάρω, αφού λάβω το sms. Εννοείται ότι δεν ήρθε κανένα SMS, εξέλιξη παραγγελίας γράφει σελίδα υπό αναβάθμιση και στο τηλέφωνο το αυτοματοποιημενο σύστημα είπε ότι περιμένουν να πληρώσω για να το στείλουν. Με εκπρόσωπο δεν κατάφερα να μιλήσω, είναι πολύ απασχολημένοι φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις