Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, charalampos21 said:

istorm Ηρακλείου, με ειδοποίησαν ότι ήρθε το pro max μου. 256 natural. Εγώ έχω παραλάβει από αλλου ήδη, οποίος θέλει στέλνει πμ να του δώσω στοιχεία να πάει να παραλάβει. 

Θέλω ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

istorm Ηρακλείου, με ειδοποίησαν ότι ήρθε το pro max μου. 256 natural. Εγώ έχω παραλάβει από αλλου ήδη, οποίος θέλει στέλνει πμ να του δώσω στοιχεία να πάει να παραλάβει. 

τι ώρα έκανες τη παραγγελία;

9 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Μπράβο ρε παιδιά αν συνεχίσει η αλληλοβοήθεια στο τέλος θα παραλάβουμε όλοι έδω μέσα!

• Like 3

Εγω παντως σημερα που πηρα 3 φορες(τωρα ειμαι στην 4η) οσες φορες μου ειπαν μισο λεπτο να το ελεγξω επεφτε η γραμμη.
Κωτσος

13 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Με κάποιους γρήγορους υπολογισμούς, πιο γρήγορα θα έχω το τηλέφωνο αν ξεκινήσω κολυμπώντας από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο, παρά περιμένοντάς το από τον Κωτσόβολο.😅

20 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Μας λες τι ώρα είχες κάνει παραγγελία και αν θες και τον αριθμός της έτσι για να δούμε πόσο κοντά είμαστε οι υπόλοιποι? Εγώ έχω 2 ίδια στις 15.09 και στις 15.10 την πρώτη μέρα.

Από πλαίσιο επίσημο πιστόλι. Ενώ με είχαν πάρει ότι θα παραλάβω μου το ακύρωσαν σήμερα ότι είχε γίνει λάθος. 4/ 4 προπληρωμένα και παραλαβή 0 

44 λεπτά πριν, Stefi29 είπε

Πήγα στην istorm τσιμισκη για ένα air tag και πίσω τους 20 τμχ 15 pro max έτοιμα προς παράδοση ( δεμένα με λάστιχο με το χαρτί παραγγελίας ). Έκανα το λάθος να παραγγείλω από Kotsovolo με 1000€ προκαταβολή, πήρα τηλέφωνο με παραπονο ποτέ θα έρθει και μ ειπανε δεν γνωρίζουν Τιποτα απολύτως για το ποτέ θα παραλάβουν 

θα είναι αραγε 256αρια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, venuets είπε

Από πλαίσιο επίσημο πιστόλι. Ενώ με είχαν πάρει ότι θα παραλάβω μου το ακύρωσαν σήμερα ότι είχε γίνει λάθος. 4/ 4 προπληρωμένα και παραλαβή 0 

Μπορείς να αναφέρεις ημερομηνία παραγγελίας  καθώς και μοντέλο;

Επεξ/σία από Pwpwpw

Pro max 512 μαύρο, παραγγελία από Κωτσόβολο, με παραλαβή από κατάστημα όπου εμφανιζόταν συσκευή διαθέσιμη, επιλογή πληρωμής στο κατάστημα, ήρθε email ότι θα με περιμένουν 3 μέρες να πάω να το πάρω, αφού λάβω το sms.

Εννοείται ότι δεν ήρθε κανένα SMS, εξέλιξη παραγγελίας γράφει σελίδα υπό αναβάθμιση και στο τηλέφωνο το αυτοματοποιημενο σύστημα είπε ότι περιμένουν να πληρώσω για να το στείλουν.

Με εκπρόσωπο δεν κατάφερα να μιλήσω, είναι πολύ απασχολημένοι φαίνεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...