annachtz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 22/9 pro max nt 256 από istorm Παρασκευή που Μίλησα μου είπε από εβδομάδα θα λάβουμε μια μεγάλη παραγγελία και θα ξέρουμε τότε αλλά θα αργήσουν κ λέω δηλαδή μπορεί κ 2 μήνες; κ μου είπε δε νομίζω τόσο πολύ. Από istorm έχει παραλάβει κανείς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mosdi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 37 λεπτά πριν, pariskavadias είπε Πήρα κότσο να ρωτησω και τους είπα βγάζετε ξαφνικά διαθεσιμα με refresh και τα παίρνουν επιτόπου και μου λέει όχι δεν γίνεται αυτο έχουμε αυστηρά σειρά προτεραιότητας και σε τυχόν ακύρωσης παραγγελίας πάει στον επόμενο δεν ξερω τι να πιστέψω ρε παιδιά τις λέω μου είπατε ότι είμαι 140 θέση από το κατάστημα σε όλη την Ελλαδα στο συγκεκριμένο χρώμα μοντέλο και δεν έχετε φέρει τόσα και δεν ήξερε τι να μ πει 😅 Πως γίνεται να ξέρουν σε τι θέση είσαι; Από κατάστημα στο είπαν αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgalinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 38 λεπτά πριν, pariskavadias είπε Πήρα κότσο να ρωτησω και τους είπα βγάζετε ξαφνικά διαθεσιμα με refresh και τα παίρνουν επιτόπου και μου λέει όχι δεν γίνεται αυτο έχουμε αυστηρά σειρά προτεραιότητας και σε τυχόν ακύρωσης παραγγελίας πάει στον επόμενο δεν ξερω τι να πιστέψω ρε παιδιά τις λέω μου είπατε ότι είμαι 140 θέση από το κατάστημα σε όλη την Ελλαδα στο συγκεκριμένο χρώμα μοντέλο και δεν έχετε φέρει τόσα και δεν ήξερε τι να μ πει 😅 Χαχαχα όχι ρε μην λες τέτοια πράγματα !! Κι εγώ μπήκα Κωτσόβολο χωρίς καμία προπαραγγελία ,το είδα διαθέσιμο , το αγόρασα και σε 20 λεπτά ήταν σπίτι μου 😅 pro 256 gb blue 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasimoli Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Καμιά προτεραιότητα πουθενά. Οι υπάλληλοι λένε το ποίημά τους γιατί έτσι πρέπει να κάνουν και εμείς περιμένουμε. Επειδή δούλευα (παλιά) σε πωλήσεις μπορώ να πω πως εύκολα ανεβάζαμε θέσεις, στη λίστα προτεραιότητας, τους καλούς πελάτες. Εγώ παράγγειλα στο τέλος του Σεπτέμβρη. Αλλά αντί να φουντώνει η επιθυμία εξασθενεί... Ξενέρωσα λίγο... Το έχω δει δυο-τρεις φορές διαθέσιμο στον κοτσο (online) αλλά δεν εκανα την κίνηση. Αναμονή από Πλαίσιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katia123456 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, pariskavadias είπε Πήρα κότσο να ρωτησω και τους είπα βγάζετε ξαφνικά διαθεσιμα με refresh και τα παίρνουν επιτόπου και μου λέει όχι δεν γίνεται αυτο έχουμε αυστηρά σειρά προτεραιότητας και σε τυχόν ακύρωσης παραγγελίας πάει στον επόμενο δεν ξερω τι να πιστέψω ρε παιδιά τις λέω μου είπατε ότι είμαι 140 θέση από το κατάστημα σε όλη την Ελλαδα στο συγκεκριμένο χρώμα μοντέλο και δεν έχετε φέρει τόσα και δεν ήξερε τι να μ πει 😅 Εγώ πήρα τηλ στον κωτσοβολο και μου λέει η υπάλληλος αυτή την εβδομάδα περιμένουμε μια μεγάλη παραλαβή και απ ότι βλέπω από την ημερομηνία παραγγελίας σας θα είστε μέσα στις παραλαβές.. τώρα αν μου το είπε αυτό για να με ξεφορτωθεί η οντως ισχύει δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όσα τηλέφωνα και να πάρουμε δεν αλλάζει τίποτα. Κάθε 2 λεπτά να παίρνεις τηλέφωνο μιλάς με άτομο στην εξυπηρέτηση πελατών, δεν έχουν καμία ιδέα ούτε από την αποθήκη ούτε από την ανάθεση προϊόντων στις παραγγελίες. Μπείτε λίγο στη θέση τους. Σε παίρνουν τηλ και σε ρωτάνε για την παραγγελία. Μπαίνεις βλέπεις τον αριθμό παραγγελίας, δεν έχει σταλεί οπότε τους λες θα ενημερωθείτε με μήνυμα όταν είναι έτοιμη να φύγει. Θα έρθει όταν είναι η σειρά σας. Όσο και να χτυπιέστε δεν θα έρθει πιο γρήγορα. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από hellojim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_p_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, Katia123456 είπε Εγώ πήρα τηλ στον κωτσοβολο και μου λέει η υπάλληλος αυτή την εβδομάδα περιμένουμε μια μεγάλη παραλαβή και απ ότι βλέπω από την ημερομηνία παραγγελίας σας θα είστε μέσα στις παραλαβές.. τώρα αν μου το είπε αυτό για να με ξεφορτωθεί η οντως ισχύει δεν ξέρω... Είχα τηλεφωνική επικοινωνία μόλις τώρα με Κωτσόβολο, γιατί μου εμφάνισε PM 256 natural άμεσα διαθέσιμο για αποστολή, το παρήγγειλα και του πήρα να δω αν ισχύει. Μου είπαν ότι δεν είναι όντως διαθέσιμο, ότι δεν υπάρχει κανένα χρώμα διαθέσιμο πουθενά (σε ερώτηση αν υπάρχει κάποιο χρώμα αντί για natural για άμεση αποστολή, από αυτά που εμφανίζονται καθημερινά στο site). Με ενημέρωσαν επίσης ότι την Παρασκευή θα έχουν νέα ενημέρωση από apple για παραδόσεις με μοντέλα/χρώματα/χωρητικότητα. Κατά τα άλλα δεν έχουν εικόνα για την σειρά προτεραιότητας για να ξέρουν πότε θα είναι η σειρά ποιου, και ισχυρίζονται ότι όλες οι προπαραγγελίες τους είναι το λιγότερο με προκαταβολή, άρα δεν προηγούνται οι προεξοφλήσεις. Αν κάποιος ακυρώσει προπαραγγελία για να κάνει τώρα νέα σε άλλο χρώμα, θα περιμένει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iSeptic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερες! Ενδιαφερομαι για Pro 256gb ειτε μαυρο, μπλε, natural. Στο καλαθι στον Κωτσο εχω βαλει και τα 3, και με refresh το μαυρο ειναι πολυ συχνα διαθεσιμο. Πριν 10 λεπτα μου εμφανισε το Natural διαθεσιμο, 3πλοτσεκαρα με refreshes και το δειχνε διαθεσιμο, προχωρησα σε παραγγελια με αντικαταβολη και περασε (βεβαια ειμαι ακομα σε εξελιξη). Τσεκαρα για διαθεσιμοτητα αφου εκανα την παραγγελια και ηταν ακομα διαθεσιμο για κανα λεπτο ακομα. Τωρα ειναι παλι στην φαση του "Αναμενεται Συντομα". Ποσο πιθανο ειναι να ειναι fake availability και να ειμαι σε φαση εξελιξης μεχρι το release του 16? Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από iSeptic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_p_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, iSeptic είπε Καλησπερες! Ενδιαφερομαι για Pro 256gb ειτε μαυρο, μπλε, natural. Στο καλαθι στον Κοτσω εχω βαλει και τα 3, και με refresh το μαυρο ειναι πολυ συχνα διαθεσιμο. Πριν 10 λεπτα μου εμφανισε το Natural διαθεσιμο, 3πλοτσεκαρα με refreshes και το δειχνε διαθεσιμο, προχωρησα σε παραγγελια με αντικαταβολη και περασε (βεβαια ειμαι ακομα σε εξελιξη). Τσεκαρα για διαθεσιμοτητα αφου εκανα την παραγγελια και ηταν ακομα διαθεσιμο για κανα λεπτο ακομα. Τωρα ειναι παλι στην φαση του "Αναμενεται Συντομα". Ποσο πιθανο ειναι να ειναι fake availability και να ειμαι σε φαση εξελιξης μεχρι το release του 16? Θεωρώ πως fake είναι, έκανα ακριβώς το ίδιο με εσένα για το ίδιο μοντέλο, αντί για αντικαταβολή έβαλα τραπεζική κατάθεση (δεν μου εμφάνισε καν αντικαταβολή νομίζω). Πήρα τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pariskavadias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mosdi είπε Πως γίνεται να ξέρουν σε τι θέση είσαι; Από κατάστημα στο είπαν αυτό; Ναι από το κατάστημα όταν εκανα παραγγελία 54 λεπτά πριν, Katia123456 είπε Εγώ πήρα τηλ στον κωτσοβολο και μου λέει η υπάλληλος αυτή την εβδομάδα περιμένουμε μια μεγάλη παραλαβή και απ ότι βλέπω από την ημερομηνία παραγγελίας σας θα είστε μέσα στις παραλαβές.. τώρα αν μου το είπε αυτό για να με ξεφορτωθεί η οντως ισχύει δεν ξέρω... Εμένα αντίθετος μου είπε πως έρχονται κατά διαστήματα χωρίς να ξέρουν συγκεκριμένο αριθμό 55 λεπτά πριν, Katia123456 είπε Εγώ πήρα τηλ στον κωτσοβολο και μου λέει η υπάλληλος αυτή την εβδομάδα περιμένουμε μια μεγάλη παραλαβή και απ ότι βλέπω από την ημερομηνία παραγγελίας σας θα είστε μέσα στις παραλαβές.. τώρα αν μου το είπε αυτό για να με ξεφορτωθεί η οντως ισχύει δεν ξέρω... Ποτε έκανες παραγγελία και πιο μοντέλο χρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cooper20 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Ειναι κάποιος που θέλει Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium απο κατάστημα Κωτσόβολος Λιβαδειας? Μου εχουνε στείλει SMS ότι είναι διαθέσιμο στο κατάστημα. Το Πληρώνει και το παίρνει επιτόπου. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pariskavadias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Cooper20 είπε Ειναι κάποιος που θέλει Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium απο κατάστημα Κωτσόβολος Λιβαδειας? Μου εχουνε στείλει SMS ότι είναι διαθέσιμο στο κατάστημα. Το Πληρώνει και το παίρνει επιτόπου. Φίλε ποτε το είχες παραγγείλει ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katia123456 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 45 λεπτά πριν, pariskavadias είπε Ναι από το κατάστημα όταν εκανα παραγγελία Εμένα αντίθετος μου είπε πως έρχονται κατά διαστήματα χωρίς να ξέρουν συγκεκριμένο αριθμό Ποτε έκανες παραγγελία και πιο μοντέλο χρώμα Στις 15/9 pm white 256 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefi29 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Πήγα στην istorm τσιμισκη για ένα air tag και πίσω τους 20 τμχ 15 pro max έτοιμα προς παράδοση ( δεμένα με λάστιχο με το χαρτί παραγγελίας ). Έκανα το λάθος να παραγγείλω από Kotsovolo με 1000€ προκαταβολή, πήρα τηλέφωνο με παραπονο ποτέ θα έρθει και μ ειπανε δεν γνωρίζουν Τιποτα απολύτως για το ποτέ θα παραλάβουν 🥲 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) istorm Ηρακλείου, με ειδοποίησαν ότι ήρθε το pro max μου. 256 natural. Εγώ έχω παραλάβει από αλλου ήδη, οποίος θέλει στέλνει πμ να του δώσω στοιχεία να πάει να παραλάβει. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από charalampos21 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις