Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Το ρώτησα και παραπίσω αλλά απάντηση δεν πήρα, οποίος κάποιος που είπε ότι έκανε την παραγγελία Παρασκευή 15/9 στις 11 το πρωί ενώ οι προπαραγγελίες ανοίγανε 15.00 το μεσημέρι.

Εγώ ειμαι αυτός. Αρχικά πήρα τηλέφωνο στο πλαίσιο να ρωτήσω την ακριβή ώρα που θα άνοιγαν τις προπαραγγελίες και η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε ότι δέχονται εδώ και μισή ώρα τηλεφωνικά. Το κουπόνι βέβαια μου το έστειλαν στις 3μμ όποτε υποθέτω ότι τις περνούσαν αυτοί εκείνη την ώρα που άνοιξε για όλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, alexopouli είπε

Δεν είναι παπάτζες. Ο Κωτσόβολος έπαιρνε τηλέφωνα και ζήταγε προκαταβολή 100 ευρώ για να σου κρατήσει το τηλέφωνο day 1. Εμένα με πήραν στις 13/9 φαντάσου, και το τηλέφωνο το βρίσκουν από την εκδήλωση ενδιαφέροντος που έκανα. Εγώ είπα "ευχαριστώ, θα το πάρω από κάποιον προμηθευτή που θα μου ζητήσει λεφτά αφού έχει στα χέρια του τη συσκευή μου" , άλλοι προχώρησαν όμως. 

σοκαριστικό πως ακόμα εμπιστέυεται κόσμος αυτήν την αλυσίδα μετά απο τα όσα κάνουν κάθε φορά που βγαίνει νέο iPhone.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Το ρώτησα και παραπίσω αλλά απάντηση δεν πήρα, οποίος κάποιος που είπε ότι έκανε την παραγγελία Παρασκευή 15/9 στις 11 το πρωί ενώ οι προπαραγγελίες ανοίγανε 15.00 το μεσημέρι.

Εγω πηρα να ρωτησω την πεμπτη 14/9 σχετικα με το αν θα ειναι ατοκεσ οι δοσεις στην πιστωτικη για τις  προπαραγγελιες και με ενημερωσαν οτι μπορω να την κανω τωρα την παραγγελια...και μαλιστα μου ειπαν οτι ειχαν ξεκινησει απο 13/9 ημερα τεταρτη.. μπορει να το επιβεβαιωσει καποιοσ που θα μιλησει με τον Κωτσοβολο.

Μόλις τώρα, taslikos είπε

σοκαριστικό πως ακόμα εμπιστέυεται κόσμος αυτήν την αλυσίδα μετά απο τα όσα κάνουν κάθε φορά που βγαίνει νέο iPhone.

Ωχ, επειδή κάνω πρώτη φορά προπαραγγελια και έτυχε να επιλέξω τον κωτσοβολο που με πήραν τηλ πρώτοι, για πείτε τι είχε γίνει τις προηγούμενες χρόνιες γιατί αρχίζω και ανησυχώ...
Η κατάσταση της παραγγελίας είχε αλλάξει βέβαια από αναμονή διαθεσιμότητας σε συλλογή και προετοιμασία αλλα μπορεί και να μην σημαίνει κάτι αυτό

Μην μπυ λέτε τετεια 🥲 η αλήθεια είναι ότι καο εγώ έχω ακούσει για κακα λογια για τον Κωτσόβολο , αλλά παράλληλα άκουγα για όλους . Εγώ τους επέλεξα γιατί θέλαν μόνο 30% προκαταβολή σε αντίθεση με public cosmote Γερμανό που θέλαν 100% και μου κάναν και θεματάκια με την αποφορολογηση . Ελπιζω να μην πάει για 2024 η παράδοση για είμαι αρκετά excited . Και εμένα στην κατάσταση συλλογή - προετοιμασία είναι 

• Like 2

2 λεπτά πριν, georgebad είπε

Μην μπυ λέτε τετεια 🥲 η αλήθεια είναι ότι καο εγώ έχω ακούσει για κακα λογια για τον Κωτσόβολο , αλλά παράλληλα άκουγα για όλους . Εγώ τους επέλεξα γιατί θέλαν μόνο 30% προκαταβολή σε αντίθεση με public cosmote Γερμανό που θέλαν 100% και μου κάναν και θεματάκια με την αποφορολογηση . Ελπιζω να μην πάει για 2024 η παράδοση για είμαι αρκετά excited . Και εμένα στην κατάσταση συλλογή - προετοιμασία είναι 

Τι προκαταβολή σου ζητούσε  το public εγώ κανονικά την έβαλα την προπαραγγελία χωρίς προκαταβολή 

2 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε

Τι προκαταβολή σου ζητούσε  το public εγώ κανονικά την έβαλα την προπαραγγελία χωρίς προκαταβολή 

Από κατάστημα πήγα , και η κοπέλα κου είπε χαρακτηριστικά : πρέπει να πληρωθεί όλο το ποσό μαζί με τον ΦΠΑ για να προχωρήσουμε στην προπαραγγελία . Θα μου επέστρεφαν αργότερα τον ΦΠΑ . Μια άλλη φορά που είχα παραγγείλει παλι ΝΕ το θδιο τρόπο ΔΕΒ μου γυρισαν ποτέ τον ΦΠΑ αλλά έειδη ήταν σχετικά μικρό το ποσό το έκανα γαργάρα 

4 λεπτά πριν, taslikos είπε

Η istorm σήμερα μου είπε πως όσοι ήταν να κληθούν έχει ήδη γίνει. Αρα δεν θα παραλάβουν άλλοι pro max day one. 

Αν περιμενα την istorm και φετος σωθηκα.

απο τοτε που ξεκινησε αυτη η φασουλα με τις προπαραγγελιες, καθε χρονο μπαινω απο το 1ο λεπτο, καθε-χρονο

Και ποτε μα ποτε δεν πηρα κινητο, ουτε τηλεφωνημα, ποτε

Γι’αυτο το παρραγγελνω σε οποιον μιλαει ελληνικα, και οποιος κατσει

• Like 2

Η INFOQUEST ο αποκλειστικος εισαγωγεας για την ΕΛΛΑΔΑ εστειλε εχθες email και αναφερει πληρως οτι η επομενη παραλαβη της ειναι 15-20/11 χωρις να αναφερει για το ποιες συσκευες θα παραλαβουν. Το εχω στα χερια του email και δεν μπορει να ανεβει εδω. Αν υπαρξει καποια αλλαγη στις παραλαβες γαι την Ελλαδα γραφει επι λεξη οτι θα ενημερωθουμε με νεωτερο email. Δουλευω στον Ομιλο COSMOTE και οι παραγγελιες αναφερονται για τα καταστηματα Γερμανος καθως και για το SITE.

11 λεπτά πριν, taslikos είπε

Η istorm σήμερα μου είπε πως όσοι ήταν να κληθούν έχει ήδη γίνει. Αρα δεν θα παραλάβουν άλλοι pro max day one. 

Istorm  ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε APR τόσο σε θέμα εξυπηρέτησης όσο και σε service.
Απαράδεκτη αλλά στους τυφλούς καλός και ο μονόφθαλμος, βλέπε Κώτσο κλπ

Εναλλακτικές public, ειδικά που έχει πληρωμή στο κατάστημα, και γερμανός με 3ετη σαφώς πιο ελκυστικές από το τάισμα του σκουριασμένου γίγαντα των μηλοπροϊόντων στη χώρα.

• Like 1

Πήρα σήμερα τηλέφωνο να ενημερωθώ για την παραγγελία μου στον Κωτσόβολο, και μου επιβεβαίωσε ο πωλητής ότι οι παραγγελίες ξεκίνησαν την Τετάρτη σε όσους είχαν πατήσει εκδήλωση ενδιαφέροντος. Και μου είπε ότι έχει συμφωνία με την Apple η οποία τους το επιτρέπει να το κάνουν, διότι πουλάνε πάρα πολλά κομμάτια.

Τραγικό το ότι μου έχουν πάρει τη σειρά όλοι αυτοί από το πουθενά ενώ η official preorder ξεκινούσε Παρασκευή στις 3. Δηλαδή εγώ, που ήμουν στην ώρα μου θα περιμένω μπορεί και 2 μήνες για να πάρω τη συσκευή στα χέρια μου. Θα έκανα ακύρωση, αλλά τέτοια ώρα όπου και να κάνω παραγγελία θα βρεθώ σε χειρότερη κατάσταση από τον Κωτσόβολο, οπότε δεν νομίζω να το κάνω. Αλλά 2 σφαλιάρες σε κάποιον εκεί μέσα θα τις έριχνα αν μπορούσα.

1 λεπτό πριν, hellojim είπε

Πήρα σήμερα τηλέφωνο να ενημερωθώ για την παραγγελία μου στον Κωτσόβολο, και μου επιβεβαίωσε ο πωλητής ότι οι παραγγελίες ξεκίνησαν την Τετάρτη σε όσους είχαν πατήσει εκδήλωση ενδιαφέροντος. Και μου είπε ότι έχει συμφωνία με την Apple η οποία τους το επιτρέπει να το κάνουν, διότι πουλάνε πάρα πολλά κομμάτια.

Τραγικό το ότι μου έχουν πάρει τη σειρά όλοι αυτοί από το πουθενά ενώ η official preorder ξεκινούσε Παρασκευή στις 3. Δηλαδή εγώ, που ήμουν στην ώρα μου θα περιμένω μπορεί και 2 μήνες για να πάρω τη συσκευή στα χέρια μου. Θα έκανα ακύρωση, αλλά τέτοια ώρα όπου και να κάνω παραγγελία θα βρεθώ σε χειρότερη κατάσταση από τον Κωτσόβολο, οπότε δεν νομίζω να το κάνω. Αλλά 2 σφαλιάρες σε κάποιον εκεί μέσα θα τις έριχνα αν μπορούσα.

Ποσο δικιο εχεις… αφου δεν ειναι η ελλαδιτσα για τετοιες δουλειες, ας παιρνου ολοι τα κομματια που τους στελνουν και ας λενε 9:00 ανοιγουν οι πορτες, με τη σειρα του ο καθενας αγοραζει και μεχρι να τελειωσουν

9:40 θα ειχαν ησυχασει και αυτοι απ’το πρηξιμο και εμεις απ’τις παπατζες τους

• Like 1

• Super Moderators

Καλά μη νομίζετε πως και το Πλαίσιο μου δίνει περισσότερες πληροφορίες για την προ παραγγελία (με εξόφληση) που έκανα στις 14/9 για το Ultra 2... Έστειλαν αριθμό  κουπονιού κλπ αλλά μέχρι εκεί.

Τη βλέπω την ακύρωση την Παρασκευή αν δεν έχω ενημέρωση... 😛 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...