Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexopouli είπε

Με θερμοκρασία κανένα θέμα, ούτε με ήχο δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Μπαταρία φαντάσου από τις 8 το πρωί που βγήκε από τον φορτιστή και με αρκετή χρήση όλη μέρα, τώρα 11 το βράδυ έχει 37%.
Αύριο που θα είμαι στη δουλειά και θα μιλάω και στο τηλέφωνο πολύ,  θα έχω καλύτερη εικόνα, αφού Παρασκευή βράδυ ενεργοποίησα . 

Ευχαριστώ φίλε. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, alexopouli είπε

Με θερμοκρασία κανένα θέμα, ούτε με ήχο δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Μπαταρία φαντάσου από τις 8 το πρωί που βγήκε από τον φορτιστή και με αρκετή χρήση όλη μέρα, τώρα 11 το βράδυ έχει 37%.
Αύριο που θα είμαι στη δουλειά και θα μιλάω και στο τηλέφωνο πολύ,  θα έχω καλύτερη εικόνα, αφού Παρασκευή βράδυ ενεργοποίησα . 

Επιβεβαιώνω ότι το κινητό δεν παρουσιάζει φαινόμενα υπερθέρμανσης (είμαι στην 17.0.3). Ήχος πολύ καθαρός και δυνατός. Για μπαταρία είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα αλλά σίγουρα δεν είναι χειρότερο από το 12 προ μαξ μου όταν ήταν καινούργιο..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mitsi86 είπε

Παιδιά μπορείτε να μας πείτε όσοι έχετε παραλάβει αν διαπιστώσατε το θέμα που απασχολεί όλους: είδατε θέμα με την θερμότητα; με τον ήχο που έγραψαν κάποιοι; με την μπαταρία; διάβασα στο skroutz κριτικές για το pm  και οι περισσότεροι γράφουν αρνητικά. 

Εγώ εχω υψηλή θερμοκρασία κατα διαστήματα μέτριας χρήσης...ηχο δεν εχω παράπονο... μπαταρία αν και καινούριο πιστεύω ότι παίζει ίδια επίπεδα με το s23u μου

Δημοσ.
Στις 6/10/2023 στις 11:47 ΠΜ, stefanosnik είπε

https://reddit.com/r/verizon/s/5iS7jfJnB6

Στην Αμερική, σε πολλούς με προπαραγγελια έχουν εκτιμήσει, ότι θα παραλάβουν τέλη Οκτωβρίου έως και 17 Νοεμβρίου.

Οπότε φαντάζομαι, ότι και εμείς, στη καλύτερη, θα παραλάβουμε κοντά σε αυτές τις ημερομηνίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά έχει παραλάβει κανένας από Κώτσο 256; Τι γίνεται; Πόσο άλλο θα κρατήσει αυτή η αναμονή; 

Επεξ/σία από Mosdi
Δημοσ.
19 ώρες πριν, alexopouli είπε

Είναι μια χαρά μόνο και μόνο από το γεγονός ότι τηρούν τη σειρά προτεραιότητας , ανεξάρτητα εάν η συσκευή είναι προπληρωμένη ή όχι. Από 15:24 παραγγελία στις 15/9, παρέλαβα 6/10 PM 256 μαύρο, δηλαδή 2 εβδομάδες μετά το επίσημο launch, ενώ πλαίσιο, public και iSystem (με παραγγελίες πιο νωρίς χρονικά και στα 3) με έχουν ακόμα στο «διαβάστηκε» που λένε και οι νέοι! 😜

Υ.Γ.: πρώτη φορά από iStorm εγώ, έχω να πω μια χαρά εμπειρία, δεν κορόιδεψαν, απλά δεν ήξεραν πότε θα παραλάβω, όπως και όλοι όμως. 

καμία σειρά δεν τηρεί

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Ρε παιδιά έχει παραλάβει κανένας από Κώτσο 256; Τι γίνεται; Πόσο άλλο θα κρατήσει αυτή η αναμονή; 

Έχω κάνει παραγγελία από 15/09 από κατάστημα σε μπλε και ούτε μια ενημέρωση μέχρι σήμερα 🥲

Δημοσ.
13 ώρες πριν, vaggelisst είπε

Πόσα άτομα να έχουν παραλάβει άραγε 15PM 256GB NaTi από iStorm ; ίσως να είναι η μόνη η οποία τηρεί την σειρά προτεραιότητας και αυτό βέβαια με επιφύλαξη.

Κώτσος, Πλαίσιο και Public είναι σχεδόν βέβαιο ότι όχι μόνο δεν τηρούν την σειρά προτεραιότητας αλλά "παίζουν και άλλες ιστορίες", ο νοών νοείτο.

Εν ολίγοις, όλοι αναμένουν να υπάρχει ικανοποιητικό στοκ άρα οι προπαραγγελίες δεν έχουν κανένα νόημα! Μέχρι την παρέλαση παραείναι αισιόδοξο σενάριο, οπότε το "καλό πολυτεχνείο" είναι σαφώς πιο ρεαλιστικό.

παιδιά τι λέτε; καμία σειρά δεν τηρεί το istorm. αντιθέτως αντί να έχει μια ενιαία σειρά προτεραιότητας το κάθε κατάστημα έχει τη δική του λίστα και τα δίνει όπου γουστάρει. 

Δημοσ.

Καλησπέρα έχει κανείς εικόνα σχετικά με Plaisio? Έχω παραγγείλειστις 19/09 15 pro, 128gb και δεν έχω κανένα νέο. Έχει παραλάβει κάνεις σε κοντινή ημερομηνία? Εχω προπληρωσει, online παραγγελία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Rubble είπε

παιδιά τι λέτε; καμία σειρά δεν τηρεί το istorm. αντιθέτως αντί να έχει μια ενιαία σειρά προτεραιότητας το κάθε κατάστημα έχει τη δική του λίστα και τα δίνει όπου γουστάρει. 

Τουλάχιστον εδώ μέσα κάποιοι παρέλαβαν προπαραγγελίες από εκεί και  φαίνεται να τσουλάει κάπως. Σε Κώτσο άλλοι περιμένουν προπαραγγελια και στο site βγάζει ανα διαστήματα άμεσα διαθέσιμες συσκευές και έχει αναφερθεί ότι πήρανε κάμποσα άτομα συσκευή με αυτό τον τρόπο. Στο πλαίσιο δε κανιά ενημέρωση, μόνο ένας παρέλαβε εδώ μέσα προπαραγγελια και αυτός είχε συσκευή 512. 

4 λεπτά πριν, panachri7 είπε

Καλησπέρα έχει κανείς εικόνα σχετικά με Plaisio? Έχω παραγγείλειστις 19/09 15 pro, 128gb και δεν έχω κανένα νέο. Έχει παραλάβει κάνεις σε κοντινή ημερομηνία? Εχω προπληρωσει, online παραγγελία

Προπαραγγελια από 15/9 iPhone 15 PM 256gb nati, μαύρα μεσάνυχτα καμία απολύτως ενημέρωση.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panachri7 είπε

19/09;;;; Καλή ανάσταση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Rubble είπε

19/09;;;; Καλή ανάσταση 

Μπορεί να σωθεί επείδη είναι pro και όχι το pro max, αν ήταν max όντως θα ερχόταν μαζί με τις πασχαλινές λαμπάδες.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Ίσως είναι απλά ιδέα μου, αλλά δεν έχω δει πολύ κόσμο να ανεβάζει πληροφορίες σχετικά με αγορές απλών pro. 
Τα PM δείχνουν να έχουν περισσότερα κομμάτια σε κυκλοφορία, ελπίζω να μην φάμε καμία απογοήτευση και τα pro φτάσουν στα καταστήματα τελευταία.

Δημοσ.

Πήρα κότσο να ρωτησω και τους είπα βγάζετε ξαφνικά διαθεσιμα με refresh και τα παίρνουν επιτόπου και μου λέει όχι δεν γίνεται αυτο έχουμε αυστηρά σειρά προτεραιότητας και σε τυχόν ακύρωσης παραγγελίας πάει στον επόμενο δεν ξερω τι να πιστέψω ρε παιδιά τις λέω μου είπατε ότι είμαι 140 θέση από το κατάστημα σε όλη την Ελλαδα στο συγκεκριμένο χρώμα μοντέλο και δεν έχετε φέρει τόσα και δεν ήξερε τι να μ πει 😅

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panachri7 είπε

Μια από τα ίδια αλλά σε 256. Τίποτα ακόμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...