Matt87 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Τα iStorm σαν καταστήματα είναι αξιόπιστα γενικότερα? Πρώτη φορά έκανα προπαραγγελία μεσω της iStorm και εχω κάποιους ενδοιασμούς για την αξιοπιστία τους. Ευχαριστώ και καλες αναμονές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Matt87 είπε Τα iStorm σαν καταστήματα είναι αξιόπιστα γενικότερα? Πρώτη φορά έκανα προπαραγγελία μεσω της iStorm και εχω κάποιους ενδοιασμούς για την αξιοπιστία τους. Ευχαριστώ και καλες αναμονές.. Μια χαρά είναι και απο αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα φαίνεται οτι μάλλον τσουλάνε και λίγο καλύτερα οι προπαραγγελίες συγκριτικά με άλλες αλυσίδες. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Matt87 είπε Τα iStorm σαν καταστήματα είναι αξιόπιστα γενικότερα? Πρώτη φορά έκανα προπαραγγελία μεσω της iStorm και εχω κάποιους ενδοιασμούς για την αξιοπιστία τους. Ευχαριστώ και καλες αναμονές.. Είναι μια χαρά μόνο και μόνο από το γεγονός ότι τηρούν τη σειρά προτεραιότητας , ανεξάρτητα εάν η συσκευή είναι προπληρωμένη ή όχι. Από 15:24 παραγγελία στις 15/9, παρέλαβα 6/10 PM 256 μαύρο, δηλαδή 2 εβδομάδες μετά το επίσημο launch, ενώ πλαίσιο, public και iSystem (με παραγγελίες πιο νωρίς χρονικά και στα 3) με έχουν ακόμα στο «διαβάστηκε» που λένε και οι νέοι! 😜 Υ.Γ.: πρώτη φορά από iStorm εγώ, έχω να πω μια χαρά εμπειρία, δεν κορόιδεψαν, απλά δεν ήξεραν πότε θα παραλάβω, όπως και όλοι όμως. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από alexopouli 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matt87 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, alexopouli είπε Είναι μια χαρά μόνο και μόνο από το γεγονός ότι τηρούν τη σειρά προτεραιότητας , ανεξάρτητα εάν η συσκευή είναι προπληρωμένη ή όχι. Από 15:24 παραγγελία στις 15/9, παρέλαβα 6/10 PM 256 μαύρο, δηλαδή 2 εβδομάδες μετά το επίσημο launch, ενώ πλα Όντως εχει παραλάβει κάποιος απο iStorm χωρίς προπληρωμη? Μου ακούγεται λίγο απίθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Matt87 είπε Όντως εχει παραλάβει κάποιος απο iStorm χωρίς προπληρωμη? Μου ακούγεται λίγο απίθανο Εγώ σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από MAFAKA 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Matt87 είπε Όντως εχει παραλάβει κάποιος απο iStorm χωρίς προπληρωμη? Μου ακούγεται λίγο απίθανο Κι εγώ πληρωμή στο κατάστημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matt87 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, MAFAKA είπε Εγώ σίγουρα Καλοριζικο!! Να το χαρείς! Παραγγελία πότε εκανες? Εγω απόγευμα 17 Σεπτεμβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Matt87 είπε Καλοριζικο!! Να το χαρείς! Παραγγελία πότε εκανες? Εγω απόγευμα 17 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ. Το γράφει στο mail, 30 Σεπτεμβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, MAFAKA είπε Ευχαριστώ. Το γράφει στο mail, 30 Σεπτεμβρίου. Με βαση την κατασταση που επικρατει μιλαμε για παραλαβη αστραπη. Επαιξε τεραστιο ρολο οτι επελεξες 512gb εκδοση νομιζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, Matt87 said: Όντως εχει παραλάβει κάποιος απο iStorm χωρίς προπληρωμη? Μου ακούγεται λίγο απίθανο Εγω. 3 συσκευές μου βρήκαν έτσι. Παραχώρησα εδώ σε φίλους στο φόρουμ τις 2 παρέλαβα την Τρίτη εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisst Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Πόσα άτομα να έχουν παραλάβει άραγε 15PM 256GB NaTi από iStorm ; ίσως να είναι η μόνη η οποία τηρεί την σειρά προτεραιότητας και αυτό βέβαια με επιφύλαξη. Κώτσος, Πλαίσιο και Public είναι σχεδόν βέβαιο ότι όχι μόνο δεν τηρούν την σειρά προτεραιότητας αλλά "παίζουν και άλλες ιστορίες", ο νοών νοείτο. Εν ολίγοις, όλοι αναμένουν να υπάρχει ικανοποιητικό στοκ άρα οι προπαραγγελίες δεν έχουν κανένα νόημα! Μέχρι την παρέλαση παραείναι αισιόδοξο σενάριο, οπότε το "καλό πολυτεχνείο" είναι σαφώς πιο ρεαλιστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, vaggelisst είπε Μέχρι την παρέλαση παραείναι αισιόδοξο σενάριο, οπότε το "καλό πολυτεχνείο" είναι σαφώς πιο ρεαλιστικό. Συμφωνώ μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsi86 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά μπορείτε να μας πείτε όσοι έχετε παραλάβει αν διαπιστώσατε το θέμα που απασχολεί όλους: είδατε θέμα με την θερμότητα; με τον ήχο που έγραψαν κάποιοι; με την μπαταρία; διάβασα στο skroutz κριτικές για το pm και οι περισσότεροι γράφουν αρνητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 36 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε Παιδιά μπορείτε να μας πείτε όσοι έχετε παραλάβει αν διαπιστώσατε το θέμα που απασχολεί όλους: είδατε θέμα με την θερμότητα; με τον ήχο που έγραψαν κάποιοι; με την μπαταρία; διάβασα στο skroutz κριτικές για το pm και οι περισσότεροι γράφουν αρνητικά. Με θερμοκρασία κανένα θέμα, ούτε με ήχο δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Μπαταρία φαντάσου από τις 8 το πρωί που βγήκε από τον φορτιστή και με αρκετή χρήση όλη μέρα, τώρα 11 το βράδυ έχει 37%. Αύριο που θα είμαι στη δουλειά και θα μιλάω και στο τηλέφωνο πολύ, θα έχω καλύτερη εικόνα, αφού Παρασκευή βράδυ ενεργοποίησα . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις