Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, pariskavadias είπε

Και εγω από Λαρισα δεν θα το πάρουμε ποτε 😂

4 λεπτά πριν, Fenakiiiii είπε

ολοι λαρισαιοι ειμαστε εδω ; τι φαση χαχαχ

Έχετε κάνει τουλάχιστον 2η παραγγελία έτσι ώστε αν παραλάβετε την πρώτη να υπάρχει η δεύτερη καβάτζα και να παίξουμε μπαλίτσα ;😂

Επεξ/σία από Pwpwpw
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λάρισα όλοι ρε θηρία??? Θα έρθω Λάρισα για ένα conference για programmers στις 20 του μήνα. Κανονίστε για Insomnia/iPhone καφέ!!! :D

Όχι τίποτα άλλο, αλλά να κλαφτούμε απο κοντά παρέα! :D :D :D

Σε 14 μερουλες θα εχει περασει ενας μηνας και ουτε νέα θα έχουμε …. Περιμενουμε αλλους 11 και παίρνουμε το 16… εγω ουτε που καταλαβα πως πέρασε ενας μηνας απο την κυκλοφορία…

• Like 1

Αναλαμβάνω υπεύθυνα όταν ακυρώνετε να κάνω τεχνικη refresh -αρπακτικο...και να σας παραδώσω το κινητό...

Πέραν πλάκας εγώ έχω βάλει 3 παραγγελίες για iphone 15 pro σε χρώμα τιτάνιο οι δύο και η μία για άσπρο.αν με ενημερώσουν ότι κάποιο είναι προς παραλαβή θα γράψω εδώ και αν θέλει κάποιος πάει και το παίρνει.

Αυριο λογικα παραλαμβανω 15 PM Blue 256. Απο την μια χαιρομαι, απο την αλλη εχω καποιους ενδοιασμους σχετικα με το μπλε χρωμα... Μια ζωη ειχα μαυρα κινητα. Βεβαια θα ειναι σε θηκη, αλλα..

Εντυπωσεις απο κατοχους μπλε?

1 λεπτό πριν, starmanwarz είπε

Αυριο λογικα παραλαμβανω 15 PM Blue 256. Απο την μια χαιρομαι, απο την αλλη εχω καποιους ενδοιασμους σχετικα με το μπλε χρωμα... Μια ζωη ειχα μαυρα κινητα. Βεβαια θα ειναι σε θηκη, αλλα..

Και εγω μαύρα κινητά αλλα το μπλέ είναι πολύ ωραίο και αλλάζει απόχρωση ανάλογα τον φωτισμό!!!

20 minutes ago, starmanwarz said:

και γω μια ζωη μαυρα ειχα, πλην του τελευταιου εδω και 4.5 χρονια, p30 pro breathing crystal. Ηταν στην αρχη ενα hype αλλα ακομα και με τις διαφανες θηκες , αφου μετα απο λιγο κιτρινιζαν χανοταν η "ομοφια"

Θα αναφερθώ σε κάτι γνωρίζοντας ότι μάλλον κάποιοι θα πέσουν να με φάνε.

Είναι λογικό να κάνουν κάποιοι πολλαπλές (προ)παραγγελίες παίζοντας ρουλέτα ποια θα τους κάτσει πρώτα, και μετά να βλέπουμε παράπονα εδώ για καθυστερήσεις στις παραδόσεις όταν οι συσκευές για τις προπαραγγελίες δεσμεύονται για κάποιες μέρες, ενώ θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι πιο γρήγορα αν όλοι έκαναν μια μοναδική (προ)παραγγελία;

Δεν βλάπτει λίγη σκέψη…

• Like 7
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, WizeMan είπε

Θα αναφερθώ σε κάτι γνωρίζοντας ότι μάλλον κάποιοι θα πέσουν να με φάνε.

Είναι λογικό να κάνουν κάποιοι πολλαπλές (προ)παραγγελίες παίζοντας ρουλέτα ποια θα τους κάτσει πρώτα, και μετά να βλέπουμε παράπονα εδώ για καθυστερήσεις στις παραδόσεις όταν οι συσκευές για τις προπαραγγελίες δεσμεύονται για κάποιες μέρες, ενώ θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι πιο γρήγορα αν όλοι έκαναν μια μοναδική (προ)παραγγελία;

Δεν βλάπτει λίγη σκέψη…

Αν διαβάσεις τα ποστ θα δεις ότι τα παράπονα δεν ειναι τόσο  για τις καθυστερήσεις. Η δυσαρέσκεια αφορά κυρίως την έλλειψη ενημέρωσης από την πλευρά των καταστημάτων όσο αφορά την εξέλιξη της παραγγελίας και την μη ύπαρξη εκτιμώμενου χρόνου παράδοσης. Αυτό ενοχλεί και μάλιστα πολυ ειδικά μάλιστα όταν καποια καταστήματα  απαιτούν προκαταβολή η και προεξόφληση για να προχωρήσουν στην προπαραγγελια. Να δίναν ένα estimated delivery και ας ήταν και Δεκέμβρη δεν θα γινόταν αυτό το πανηγύρι σήμερα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 3
  • Thanks 1

Συμφωνω με τον φιλο  παραπανω. Κανετε ο καθενας 4-5 παραγγελιες και όποια κατσει. Το καθε κινητο δεσμευεται για 3 ημερες και γι αυτο υπαρχουν καθυστερησεις !!

• Thanks 1

Προφανώς και δε φταίει το οτι κάνει ο καθένας απο 3-4 παραγγελίες. Αν ηταν έτσι, θα είχαμε παραλάβει όλοι με max μια εβδομάδα καθυστέρηση και θα έμεναν και στα ράφια. Η όλη καθυστέρηση οφείλεται στον προμηθευτή και είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Όπως είπε και κάποιος παραπάνω,  η πλειοψηφία των πελατών τα έχει βάλει με τα καταστήματα γιατι δε μας δίνουν ένα πλάνο για το πότε θα παραλάβουμε και αυτό είναι ΜΟΝΟ Ελληνικό φαινόμενο.

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Maxpower71 είπε

Συμφωνω με τον φιλο  παραπανω. Κανετε ο καθενας 4-5 παραγγελιες και όποια κατσει. Το καθε κινητο δεσμευεται για 3 ημερες και γι αυτο υπαρχουν καθυστερησεις !!

Είμαστε εδώ μέσα τόσα άτομα που έχουμε κάνει προπαραγγελια από day one και δεν εχει παραλάβει  σχεδόν κανένας μας  ένα μήνα μετα, ενώ  ταυτόχρονα στο market place και στις αγγελίες εδώ υπηρχανε ένα σωρό συσκευές προς πώλησης από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.
Οι influencer επίσης εντλως τυχαία πήρανε και αυτοί συσκευές day one. Εκτός του ότι προφανως υπάρχει έλλειψη σε παγκόσμιο επίπεδο, μάντεψε τι άλλο φταίει…

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...