venuets Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Εχει παραλαβει κανεις απο Plaisio ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, venuets είπε Εχει παραλαβει κανεις απο Plaisio ; Νομίζω μονο ένας κάποιες σελίδες πίσω ένα pm 512 μπλε. 256 ουτε μια αναφορά. Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνετε φέτος στο πλαίσιο. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, venuets είπε Εχει παραλαβει κανεις απο Plaisio ; αρκετοί διευθυντές καταστημάτων και προσωπικό του πλαισίου. Δεν έχουμε ακριβή αριθμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor-manolis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 πλαίσιο 15 pro 128gb NaTi - προπαραγγελία 19/9 χωρίς πληρωμή, καμία ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsi86 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά λοιπόν θα σας πω τι συμβαίνει παντού κ όχι μόνο σε εμάς, με εξαίρεση ότι οι δικοί μας, είναι για τα πανηγύρια και δεν δίνουν έναν χρόνο παράδοσης όπως κάνουν στο εξωτερικό, να ξέρει ο κόσμος στο περίπου πόσες εβδομάδες να περιμένει, αυτό όμως που επικρατεί παντού είναι και σχέδιο της apple. Καθυστερούν επίτηδες τα 128,256 gb και βγάζουν πιο πολλές μονάδες από 512 και 1tb επίτηδες. Ο Σκοπός είναι να επικρατεί παντού αυτό, να ψάχνουν όλοι για συσκευές κ να αναγκάζονται να παίρνουν τις μεγαλύτερες χωρητικότητες αφού μόνο αυτές βρίσκονται διαθέσιμες. Είναι σχεδιασμένο παιδιά κ όλα για το χρήμα, μην περιμένετε 128 κ 256 πριν τα Χριστούγεννα. Ελάχιστα για τα μάτια του κόσμου θα βγαίνουν εκεί που θα υπάρχει διαθέσιμοι είναι όπως καί τώρα στα 512 και 1tb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Iphone 15 pro 128 natural titanium με θήκη spigen ultra hybrid και τζαμακι της ίδιας εταιρείας Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από alex19871987 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, alex19871987 είπε Iphone 15 pro 128 natural titanium με θήκη spigen ultra hybrid και τζαμακι της ίδιας εταιρείας κουκλί 😍 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Και στα δικά μας 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, taslikos είπε Και στα δικά μας 😆 Είναι νωρίς ακόμα είμαστε μικροί, σε κάνα χρόνο εμείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgezerv76 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Είναι νωρίς ακόμα είμαστε μικροί, σε κάνα χρόνο εμείς. Καθαρα Δευτερα θελω να το εχω…ελπιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Είναι νωρίς ακόμα είμαστε μικροί, σε κάνα χρόνο εμείς. 5 ακυρωμένες παραγγελίες Κωτσόβολο, 1 istorm την ημέρα που άνοιξαν ξεχασμένη και από τις πέτρες, και 1 στο αμαζον που λογικά αυτή θα προχωρήσει. Δεν θα πέσει το κάστρο εύκολα! (Οι δυσκολίες λόγω του ότι ψάχνω natural titanium. Τα υπόλοιπα χρώματα υπάρχουν συνέχεια) Εντωμεταξύ πάνω στην πλάκα, πήγα χθες Κωτσόβολο για παραλαβή ενός άσχετου προϊόντος και κατά την διαδικασία της πληρωμής ρωτάω την υπάλληλο: αν και ξέρω την απάντηση λογικά θα σε ρωτήσω.. κανένα 15 pro/max παίζει εδώ; Και πετάγεται το παιδί από το απέναντι kiosk κυριολεκτικά 5 μέτρα μακριά και μου απαντάει με ένα περίεργο ύφος, ΟΧΙ σαν να φώναζε εδώ δεν έχουμε παραλάβει εμείς, τι θες εσυ τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alex19871987 είπε Iphone 15 pro 128 natural titanium με θήκη spigen ultra hybrid και τζαμακι της ίδιας εταιρείας Καλοριζικο, πολυ ωραιο! Ειναι matte απο πισω η θηκη; Εχω ανοιξει και thread για θηκες, αν θες το ανεβαζεις και εκει! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από pabou13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenakiiiii Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά όσοι έχετε κάνει παραγγελία από παμπλικ . Στο υπογραμμισμένο σημείο τι σας βγάζει εσάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Just now, Fenakiiiii said: Παιδιά όσοι έχετε κάνει παραγγελία από παμπλικ . Στο υπογραμμισμένο σημείο τι σας βγάζει εσάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenakiiiii Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε Κι εμένα αυτό έβγαζε. Από εχθές προχθές βγάζει καταχωρήθηκε.. ότι ναναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις