Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Cooper20 είπε

Καλημέρα, σήμερα με τη μέθοδο του refresh σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων βρήκα διαθέσιμο το iPhone 15 pro max 256 black. Να σημειώσω ότι η παραγγελία έγινε σήμερα και παρέλαβα σήμερα.

Αξίζει να πω ότι ο αδερφός μου είχε κάνει προ παραγγελία στο ίδιο κατάστημα 14/9 για το ίδιο iPhone εξακολουθεί και είναι στην αναμονή διαθεσιμότητας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.....

Προφανώς είναι ο Κωτσόβολος το μαγαζί που εννοείς, μόνο αυτός τα κάνει αυτά! Έβαλες παράδοση σε 60’ ? 
Ό,τι έκανα εγώ τις προάλλες δηλαδή, απλά εσένα σου προχώρησε. 
Καλορίζικο όπως και να ‘χει! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τα συμπεράσματα μετα από 123 σελ.ειναι δύο...

Πρώτον..λεφτά υπάρχουν..!..!

Και δεύτερον δεν προπληρωνουμε προϊόντα που ξέρουμε εξ αρχής οτι θα καθυστερήσουμε να πάρουμε, γιατί οι αλυσίδες τζιραρουν τα χρήματα κ έχουν όφελος!..και εσας σας γραφουν στα πα...😊 😊 😊 α τους!

• Like 6
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Προφανως δεν αληθεύει γιατί χθες μίλησα και ο υπάλληλος  δεν ήξερε ούτε ποτε παραλαμβάνουν, ούτε εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης ούτε αριθμό παραγγελιών, ούτε αριθμό  τεμαχίων ούτε τίποτα. 
Ουσιαστικά μου είπε ότι πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.Λενε που λένε ότι τους κατέβει δεν συνεννοούνται και μεταξύ τους να λένε τα ίδια τουλάχιστον να φαίνεται πιο πειστικό.

Επισης day one προπαραγγελια στις 15.08 που γραφεισ  και  σήμερα σχεδόν 25 μέρες μετά δεν έχει εξυπηρετηθεί ακόμα, είναι γελοίο και μόνο που το συζηταμε. Αν δεν έχουν εξυπηρετηθεί ούτε οι πρώτοι των πρώτων 1 ολόκληρο μηνα μετά οι υπόλοιποι θα εξυπηρετηθούν στην παρουσίαση του iPhone 16. 
Και όλα αυτά την στιγμή που τόσος κόσμος εδώ μέσα βρίσκει ετοιμοπαράδοτα σε μεγάλες αλυσίδες και τα αγοράζει και ταυτόχρονα στις ίδιες αλυσίδες υπάρχει κόσμος  που προπαρηγγειλε και προεξόφλησε από 15/9 και ακόμη περιμένει.

Η μόνη λέξη που ταιριάζει στο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί είναι ντροπή.

Απλά μετέφερα αυτά που μου είπαν.

Εννοείται πως δε πιστεύω ούτε τα μισά.

Δε μπόρεσε να μου λύσει την απορία πώς γίνεται παραγγελία στις 15:08 με τόσες λίγες σύνολο πανελλαδικά σε μπλε χρώμα να μην έχει υλοποιηθεί ακόμα.

Καμια λογική...

Φίλος πέρασε σήμερα από το κατάστημα(πλαίσιο) και ρώτησε για προ μαξ και του είπε ο υπάλληλος αν το παραγγείλεις τώρα σε 1 μήνα το πολύ θα το έχεις.😅

Του λέει έγινε απλά περιμένω από τη πρώτη μέρα ακόμα τη προπαραγγελια μου και η απάντηση ήταν τα παράπονα σας στην Apple..

26 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε

Απλά μετέφερα αυτά που μου είπαν.

Εννοείται πως δε πιστεύω ούτε τα μισά.

Δε μπόρεσε να μου λύσει την απορία πώς γίνεται παραγγελία στις 15:08 με τόσες λίγες σύνολο πανελλαδικά σε μπλε χρώμα να μην έχει υλοποιηθεί ακόμα.

Καμια λογική...

Φίλος πέρασε σήμερα από το κατάστημα(πλαίσιο) και ρώτησε για προ μαξ και του είπε ο υπάλληλος αν το παραγγείλεις τώρα σε 1 μήνα το πολύ θα το έχεις.😅

Του λέει έγινε απλά περιμένω από τη πρώτη μέρα ακόμα τη προπαραγγελια μου και η απάντηση ήταν τα παράπονα σας στην Apple..

όσοι βάλαμε παραλαβή από κατάστημα στις 15/09 δεν ισχύει η σειρά προτεραιότητας. Το κάθε κατάστημα έχει δίκη του σειρά προτεραιότητας και τα διανέμει όπως γουστάρει. Επίσης εξυπηρετούνται πρώτα καταστήματα σε κεντρικά σημεία πχ κολωνάκι κλπ. Αυτό τουλάχιστον ισχύει στην istorm, υποθέτω και οι άλλοι το ίδιο κάνουν 

γενικά είναι γελοίο, πηγαίνεις πλαίσιο ρωτάς τον διευθυντή του καταστήματος τι θα γίνει σου απαντά ότι δεν έχουν παραλάβει και χτυπάει το κινητό του και απαντάει από ένα pro max natural... δεν ξαναπατάω απλά! amazon και πάλι amazon!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, darionaharos είπε

ρε μαγκες αυτο που γινεται στο σαιτ του κωτσου που αν κανεις ανανεωση πεταει αμεσα διαθεσιμα καποια ισχυει ή απλα γαμιεται η σελιδα?

Τίποτα από τα 2. Ο Κωτσόβολος :D
(είναι θέμα της σελίδας) σχετικά με το ερώτημα σου

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dimitrisbud είπε

Ο υππαλληλος που του απαντησε ετσι περνιεται για εξυπνος και θεωρησε οτι εδωσε σοβαρη απαντηση με αυτη την γελοιοτητα που ειπε στον φιλο σου?

Ο φιλος σου απο αυτους παρηγγειλε και σε αυτους θα δωσει τα λεφτα του. Τα οποια παραπονα να τα κανουν αυτοι στον προμηθευτη τους, δεν ειναι υποχρεωμενος ο πελατης να κανει την δικια τους δουλεια.

Ειναι δουλεια τους να εξυπηρετησουν τις παραγγελιες σε ευλογο χρονικο διαστημα και δουλεια τους να ενημερωνουν σχετικα με την ημερομηνια παραδοσης και εξελιξη παραγγελιας. Ειδικα το τελευταιο το χειριζονται με χαρακτηριστικη απαθεια.

Το οτι δεν εχουν εξυπηρετησει ακομη ουτε καν τις day one προπαραγγελιες παλι ειναι δικια τους ευθυνη. Σιγουρα εχουν ενημερωση απο τον προμηθευτη τους  και ξερουν ποτε και ποσα κομματια περιμενουν. Εφοσον δεν μπορουν να καλυψουν  με αυτα τα τεμαχια τον ογκο τον παραγγελιων που εχουν, ας γραψουν στο site τους  οτι το προιον ειναι μη διαθεσιμο προσωρινα.

Ειναι γελοιο να εχουν ανοιχτες κανονικα τις παραγγελιες λες η αγορα αυτη την στιγμη ειναι γεματη με 15pro max και να μην εχουν εξυπηρετησει ακομα τις παραγγελιες που εγιναν 15/9.

16 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Τίποτα από τα 2. Ο Κωτσόβολος :D
(είναι θέμα της σελίδας) σχετικά με το ερώτημα σου

Σε καποια ισχυει σε καποια οχι. Καποια που δειχνει διαθεσμια για αμεση παραλαβη απο συγκεκριμενα καταστηματα ειναι πιθανο να ισχυει, εχουν παραλαβει πολλα ατομα  απο εδω μεσα με αυτο τον τροπο και το εχουν γρψει

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

16 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Σε καποια ισχυει σε καποια οχι. Καποια που δειχνει διαθεσμια για αμεση παραλαβη απο συγκεκριμενα καταστηματα ειναι πιθανο να ισχυει, εχουν παραλαβει πολλα ατομα  απο εδω μεσα με αυτο τον τροπο και το εχουν γρψει

Αναφέρεσαι σε 256 PM; Δε νομίζω ότι έχει παραλάβει κάποιος με αυτόν τον τρόπο. Αντιθέτως, βγάζει "Άμεσα διαθέσιμο" και αν προχωρήσεις με παραγγελία, ενημερώνεται και μπαίνεις στην αναμονή, όπως και οι υπόλοιποι. Από Κωτσόβολο αν δεν κάνω λάθος έχουν φύγει απευθείας μόνο τα 512gb που είχαν διαθέσιμα. Ας με διορθώσει κάποιος

Αγαπητοι φιλοι ενα update απο εμενα.

Παρήγγειλα iphone 15 pro max 512 GB blue titanium απο vodafone οταν ειχε ανακαλυψει ενας φιλος απο εδω οτι τα εχουν διαθέσιμα στο site. εκανα παραγγελια με εξοφληση (δεν μπορεις αλλιως) και μαζι με μια μικρη αναποδια (δεν περασε σωστα η παραγγελια οποτε χρειαστηκε να επικοινωνησω μαζι τους) παρελαβα σε 4 μερες! 

Τη στιγμη που γραφω αυτο η vodafone εχει διαθεσιμα και αλλα χρωματα αλλα μονο 500αρια! Οποιος δεν θελει να περιμενει τα αλλα καταστηματα και εχει να δωσει λιγο παραπανω προτεινω να το κανει. αυτα!

καλη συνεχεια και υπομονη σε οσους αναμενουν την παραγγελια τους!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Αναφέρεσαι σε 256 PM; Δε νομίζω ότι έχει παραλάβει κάποιος με αυτόν τον τρόπο. Αντιθέτως, βγάζει "Άμεσα διαθέσιμο" και αν προχωρήσεις με παραγγελία, ενημερώνεται και μπαίνεις στην αναμονή, όπως και οι υπόλοιποι. Από Κωτσόβολο αν δεν κάνω λάθος έχουν φύγει απευθείας μόνο τα 512gb που είχαν διαθέσιμα. Ας με διορθώσει κάποιος

Aναφερομαι σε Pm  κυριως 512,κοματια που βγαζει αμεσα διαθεσιμα για παραλαβη απο καταστημα, Υπαρχουν ατομα απο εδω μεσα το κανανε , προχωρησε κανονικα η παραγγελια, τους ηρθε το μυνημα για παραλαβη και πηγαν στο καταστημα και πληρωσαν και παραλαβαν εκει. 

Το δεν νομιζω ειναι αυθαιρετο συμπαρασμα δικο σου, εχουν παραλαβει πολλα ατομα με αυτο τον τροπο και τον εχουν γραψει και εδω στο νημα. Αν κανεις το κοπο να διαβασεις θα το δεις και εσυ

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

6 minutes ago, Pwpwpw said:

Aναφερομαι σε Pm  κυριως 512,κοματια που βγαζει αμεσα διαθεσιμα για παραλαβη απο καταστημα, Υπαρχουν ατομα απο εδω μεσα το κανανενα, προχωρησε κανονικα η παραγγελια, τους ηρθε το μυνημα για παραλαβη και πηγαν στο καταστημα και πληρωσαν και παραλαβαν εκει. 

Το δεν νομιζω ειναι αυθαιρετο συμπαρασμα δικο σου, εχουν παραλαβει πολλα ατομα με αυτο τον τροπο και τον εχουν γραψει και εδω στο νημα. Αν κανεις το κοπο να διαβασεις θα το δεις και εσυ

Επιβεβαιώνω! Ξέρω και εγώ κόσμο εκτός νήματος που έχει παραλάβει με αυτόν τον τρόπο αυθημερόν παρακαλώ!! Γενικά παίρνουν μόνο όσοι έχουν προπληρώσει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...