Rubble Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 ε ναι σε λίγο δε θα έχει νόημα να το πάρει κάποιος πριν τη black friday, σίγουρα θα έχει ένα δεκάρικο έκπτωση τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, vaggelisst είπε Προ-παραγγελία 15/09 14.41 ακριβώς το ίδιο μοντέλο, παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα Αθήνα και είναι ακόμη "Σε αναμονή από προμηθευτή". Βαρέθηκα το Public, και να το φέρουν δεν θα το πάρω, έχει και η κοροϊδία κάπου τα όριά της. Επαναλαμβάνω, μου είπαν ξεκάθαρα ότι, μετά από «οδηγία της apple», οι προπληρωμένες παραγγελίες προηγούνται από αυτές με πληρωμή στο κατάστημα, ακόμα και αν μπήκαν 2 ώρες ή και 2 εβδομάδες μετά από εσένα που έκανες 14:41! Εγώ έκανα 14:35, ευτυχώς η iStorm δεν κάνει τέτοιες διακρίσεις και παρέλαβα σήμερα.Όπως και η iSystem είπε ότι δεν κάνει τα του Public. Υπομονή και με το καλό να παραλάβεις φίλε μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, alexopouli είπε Επαναλαμβάνω, μου είπαν ξεκάθαρα ότι, μετά από «οδηγία της apple», οι προπληρωμένες παραγγελίες προηγούνται από αυτές με πληρωμή στο κατάστημα, ακόμα και αν μπήκαν 2 ώρες ή και 2 εβδομάδες μετά από εσένα που έκανες 14:41! Εγώ έκανα 14:35, ευτυχώς η iStorm δεν κάνει τέτοιες διακρίσεις και παρέλαβα σήμερα.Όπως και η iSystem είπε ότι δεν κάνει τα του Public. Υπομονή και με το καλό να παραλάβεις φίλε μου.. Καλορίζικο! Ποια συσκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, pabou13 είπε Καλορίζικο! Ποια συσκευή; PM 256 Black 😍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, alexopouli είπε PM 256 Black 😍 Public καταχωρημένη παραγγελία 14.32 καμία επικοινωνία με χωρίς προπληρωμή για pm natural 256 ενώ istorm σε αντίστοιχη παραγγελία 15.05 παραλαβή πρώτη μέρα. Ενώ το κινητό βγήκε doa η αντικατάσταση έγινε με καινούργια συσκευή σφραγισμένη σε μόλις 2 μέρες αφότου ελέγχθηκε η παλιά, πρώτη φορά αγορά από istorm και η εμπειρία μέχρι τώρα πολύ θετική! Παντως έχω την εντύπωση ότι παραλαμβάνουν κάθε Παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 36 λεπτά πριν, pabou13 είπε Public καταχωρημένη παραγγελία 14.32 καμία επικοινωνία με χωρίς προπληρωμή για pm natural 256 ενώ istorm σε αντίστοιχη παραγγελία 15.05 παραλαβή πρώτη μέρα. Ενώ το κινητό βγήκε doa η αντικατάσταση έγινε με καινούργια συσκευή σφραγισμένη σε μόλις 2 μέρες αφότου ελέγχθηκε η παλιά, πρώτη φορά αγορά από istorm και η εμπειρία μέχρι τώρα πολύ θετική! Παντως έχω την εντύπωση ότι παραλαμβάνουν κάθε Παρασκευή Τί σου έβγαλε; Και βγήκε doa να έχουμε το νού μας ( κινητό δεν έχουμε παραλάβει, κουβέντα να γίνεται.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Belial είπε Τί σου έβγαλε; Και βγήκε doa να έχουμε το νού μας ( κινητό δεν έχουμε παραλάβει, κουβέντα να γίνεται.) Μαύρη οθόνη, δεν άνοιγε, σύνδεσα φορτιστή αλλά τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 μπλε και άσπρα PM 256 https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-512GB/dp/B0CHX8SYXJ?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Rubble είπε μπλε και άσπρα PM 256 https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-512GB/dp/B0CHX8SYXJ?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 To μπλε το εχει στοκ, στο λευκο δινει delivery 30/10 με 7/11 Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rubble Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε To μπλε το εχει στοκ, στο λευκο δινει delivery 30/10 με 7/11 μέχρι πριν λίγο είχε 2τμχ, το μπλε είναι σε στοκ ακόμα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από Rubble 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisbud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις μίλησα με πλαίσιο. Μου είπαν ότι έχουν έρθει κομμάτια περίπου 50 ερχονται για κάθε χρώμα κάθε εβδομάδα. Μιλάω για pro max. Για τα μπλε pro max 256 τους έχουν μείνει 150 προπαραγγελιες που δεν έχουν δώσει ακόμα. Εγώ έκανα τη προπαραγγελια 15:08 και είμαι σε αυτούς τους 150 που έμειναν. Δε ξέρω κατά πόσο αληθεύει φυσικά αλλά αυτό μου είπε ο υπάλληλος. Επίσης είπε ότι από τη πρώτη μέρα και μετά έχουν άλλες 450 παραγγελίες. Επίσης αυτά τα νούμερα είναι για όλη την Ελλάδα όχι για κάθε κατάστημα Εκτιμώμενο χρόνο μου έδωσε 1-2 εβδομάδες Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από Dimitrisbud 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cooper20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα, σήμερα με τη μέθοδο του refresh σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων βρήκα διαθέσιμο το iPhone 15 pro max 256 black. Να σημειώσω ότι η παραγγελία έγινε σήμερα και παρέλαβα σήμερα. Αξίζει να πω ότι ο αδερφός μου είχε κάνει προ παραγγελία στο ίδιο κατάστημα 14/9 για το ίδιο iPhone εξακολουθεί και είναι στην αναμονή διαθεσιμότητας. Τα συμπεράσματα δικά σας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgezerv76 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πηγα ο ιδιος χτες σε καταστημα Κωτσο αφου το σαιτ δε λειτουργει ετοιμος να ακυρωσω αλλα τελικα δε το εκανα… ρωτησα τι γινεται ο υπαλληλος δεν ειχε ιδεα… του λεω θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας; Λεει φυσικα… Ουτε λογος για εκτιμωμενη ημερομηνια! Δεν ξερουν τιποτα κατα λεξη του… Επισης πρεπει να ξεκινησω να πληρωνω δοσεις τωρα κι ας ερθει σε τρεις μηνες… Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από georgezerv76 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dimitrisbud είπε Μόλις μίλησα με πλαίσιο. Μου είπαν ότι έχουν έρθει κομμάτια περίπου 50 ερχονται για κάθε χρώμα κάθε εβδομάδα. Μιλάω για pro max. Για τα μπλε pro max 256 τους έχουν μείνει 150 προπαραγγελιες που δεν έχουν δώσει ακόμα. Εγώ έκανα τη προπαραγγελια 15:08 και είμαι σε αυτούς τους 150 που έμειναν. Δε ξέρω κατά πόσο αληθεύει φυσικά αλλά αυτό μου είπε ο υπάλληλος. Επίσης είπε ότι από τη πρώτη μέρα και μετά έχουν άλλες 450 παραγγελίες. Επίσης αυτά τα νούμερα είναι για όλη την Ελλάδα όχι για κάθε κατάστημα Εκτιμώμενο χρόνο μου έδωσε 1-2 εβδομάδες Προφανως δεν αληθεύει γιατί χθες μίλησα και ο υπάλληλος δεν ήξερε ούτε ποτε παραλαμβάνουν, ούτε εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης ούτε αριθμό παραγγελιών, ούτε αριθμό τεμαχίων ούτε τίποτα. Ουσιαστικά μου είπε ότι πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.Λενε που λένε ότι τους κατέβει δεν συνεννοούνται και μεταξύ τους να λένε τα ίδια τουλάχιστον να φαίνεται πιο πειστικό. Επισης day one προπαραγγελια στις 15.08 που γραφεισ και σήμερα σχεδόν 25 μέρες μετά δεν έχει εξυπηρετηθεί ακόμα, είναι γελοίο και μόνο που το συζηταμε. Αν δεν έχουν εξυπηρετηθεί ούτε οι πρώτοι των πρώτων 1 ολόκληρο μηνα μετά οι υπόλοιποι θα εξυπηρετηθούν στην παρουσίαση του iPhone 16. Και όλα αυτά την στιγμή που τόσος κόσμος εδώ μέσα βρίσκει ετοιμοπαράδοτα σε μεγάλες αλυσίδες και τα αγοράζει και ταυτόχρονα στις ίδιες αλυσίδες υπάρχει κόσμος που προπαρηγγειλε και προεξόφλησε από 15/9 και ακόμη περιμένει. Η μόνη λέξη που ταιριάζει στο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί είναι ντροπή. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgezerv76 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος! Εμενα δεν μου εχουν στειλει ουτε 1 σμς ετσι για τα ματια του κοσμου οτι θα καθυστερησει… με προπαραγγελια ντει ουαν… και με την εξελιξη παραγγελιας στο σαιτ του Κ μη προσβασιμη πλεον… τα νευρα μου… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις