Apollo2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Πληροφοριακά κάλεσα στο Πλαίσιο, αφού δεν είχα καμία ενημέρωση τόσο καιρό να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που το πλάνο δόσεων ξεκινήσει προτού παραλάβω το προϊόν που έχω παραγγείλει -για να ξέρω με ποιον τρόπο μπορώ να αποσύρω την παραγγελία μου- και με διαβεβαίωσαν ότι η αποπληρωμή ξεκινάει μόνο αφού γίνει η παραλαβή του προϊόντος από τον πελάτη. Μετά βέβαια άκουσα και το "δεν μας έχει ενημερώσει η apple", όταν ρώτησα ποιος είναι ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής. Υπομονή λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 22 λεπτά πριν, alexopouli είπε Τώρα σε πήραν ? Ή από χτες? Άντε ρε παιδιά εκεί στην iStorm , ένα μαύρο PM 256 περιμένουμε, μας έχετε χτικιάσει!! 15:16 σήμερα από το 2119997485 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 16 minutes ago, equi1908 said: 15:16 σήμερα από το 2119997485 Κατάστημα Γλυφάδας; Ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaulTr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σας, Προπαραγγελια 19/9 από you.gr Iphone 15 pro 256gb BLUE. Σήμερα παρέλαβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgezerv76 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ωρα αναμονη στο τηλ του Κωτσοβολου… καμια απαντηση το σαιτ συνεχιζει να κανει φορτωση μονο του οποτε μαλλον θα πρεπει να παω σε καταστημα να την ακυρωσω… δε βλεπω ουτε φετος να το παιρνω… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Last but not least που λένε και στο χωριό μου… παραγγελία 15.09 15:24 με πληρωμή στο κατάστημα(river west) , έσκασε το περιβόητο mail το απογευματάκι . Ήμουν σε δουλειά στην Καλλιθέα, λέω θα πεταχτώ μετά και ας φάω την κίνηση. Μέχρι την ώρα που έφτασα στο ταμείο έλεγα μέσα μου «θα μου πουν ότι ήρθε κατά λάθος το μαιλ και θα πέσει ξύλο!» Τελικά όλα καλά! Υ.Γ. : μετά το σκηνικό με τον Κωτσόβολο, ενώ είπαν ότι θα το τακτοποιήσουν το θέμα με την πιστωτική, ενώ στο e-banking δεν φαίνεται κανένα δεσμευμένο ποσό, η συναλλαγή απορρίφθηκε! Θα καλέσω v-banking το σύμβουλο της τράπεζας τη Δευτέρα να το λύσω από τη μεριά της Eurobank γιατί αν περιμένω από το τον Κώτσο, σώθηκα… Καλές παραλαβές σε όλους! κρατάω ανοιχτή την παραγγελία από πλαίσιο, public και isystem, αν με πάρουν για παραλαβή θα στείλω κατευθείαν . IMG_3740.heic 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, alexopouli είπε Last but not least που λένε και στο χωριό μου… παραγγελία 15.09 15:24 με πληρωμή στο κατάστημα(river west) , έσκασε το περιβόητο mail το απογευματάκι . Ήμουν σε δουλειά στην Καλλιθέα, λέω θα πεταχτώ μετά και ας φάω την κίνηση. Μέχρι την ώρα που έφτασα στο ταμείο έλεγα μέσα μου «θα μου πουν ότι ήρθε κατά λάθος το μαιλ και θα πέσει ξύλο!» Τελικά όλα καλά! Υ.Γ. : μετά το σκηνικό με τον Κωτσόβολο, ενώ είπαν ότι θα το τακτοποιήσουν το θέμα με την πιστωτική, ενώ στο e-banking δεν φαίνεται κανένα δεσμευμένο ποσό, η συναλλαγή απορρίφθηκε! Θα καλέσω v-banking το σύμβουλο της τράπεζας τη Δευτέρα να το λύσω από τη μεριά της Eurobank γιατί αν περιμένω από το τον Κώτσο, σώθηκα… Καλές παραλαβές σε όλους! κρατάω ανοιχτή την παραγγελία από πλαίσιο, public και isystem, αν με πάρουν για παραλαβή θα στείλω κατευθείαν . IMG_3740.heic 1.05 MB · 9 downloads Καλοδουλευτο φίλε να το χαρείς! Αντε να παίρνουμε και εμείς σειρά σιγά σιγά! Μεχρι στιγμής παντως δείχνει ότι το istrom μάλλον τσουλάει καλύτερα απ όλα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiCE_Gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 45 λεπτά πριν, alexopouli είπε Last but not least που λένε και στο χωριό μου… παραγγελία 15.09 15:24 με πληρωμή στο κατάστημα(river west) , έσκασε το περιβόητο mail το απογευματάκι . Ήμουν σε δουλειά στην Καλλιθέα, λέω θα πεταχτώ μετά και ας φάω την κίνηση. Μέχρι την ώρα που έφτασα στο ταμείο έλεγα μέσα μου «θα μου πουν ότι ήρθε κατά λάθος το μαιλ και θα πέσει ξύλο!» Τελικά όλα καλά! Υ.Γ. : μετά το σκηνικό με τον Κωτσόβολο, ενώ είπαν ότι θα το τακτοποιήσουν το θέμα με την πιστωτική, ενώ στο e-banking δεν φαίνεται κανένα δεσμευμένο ποσό, η συναλλαγή απορρίφθηκε! Θα καλέσω v-banking το σύμβουλο της τράπεζας τη Δευτέρα να το λύσω από τη μεριά της Eurobank γιατί αν περιμένω από το τον Κώτσο, σώθηκα… Καλές παραλαβές σε όλους! κρατάω ανοιχτή την παραγγελία από πλαίσιο, public και isystem, αν με πάρουν για παραλαβή θα στείλω κατευθείαν . IMG_3740.heic 1.05 MB · 24 downloads Καλησπέρα, τι αριθμό παραγγελίας ειχες; μπας και κάπως συγκρίνω με το δικό μου. Αν και δεν περιμενω σύντομα με παραγγελία 22/9 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cappliv Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, PaulTr είπε Καλησπέρα σας, Προπαραγγελια 19/9 από you.gr Iphone 15 pro 256gb BLUE. Σήμερα παρέλαβα. Egw me 18/9 PM 256 black de parelava akoma apo to you 😭😭😭😭 gamhmena pro max.kalodouleuto file Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexopouli Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, DiCE_Gr είπε Καλησπέρα, τι αριθμό παραγγελίας ειχες; μπας και κάπως συγκρίνω με το δικό μου. Αν και δεν περιμενω σύντομα με παραγγελία 22/9 🤣 180344 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joanast Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Βρέθηκα για άσχετο λόγο στο αεροδρόμιο και επειδή είχα χρόνο να σκοτώσω, πήγα στον Κωτσο να χαζεψω, μιας και έχω ήδη παραγγείλει πριν λίγες ημέρες το pro max 512 σε μπλε, χωρίς να με καίει ιδιαίτερα το πότε θα παραλάβω. Έρχεται ένα παλικάρι, μου λέει αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι και του λέω κοιτάω γενικά τα pro max. Μου λέει έχουμε διαθέσιμο σε natural, του λέω φερτο. Δεν το ανοίγω μέχρι να μου έρθει και το μπλε και να διαλέξω τότε οριστικά ποιο θα κρατήσω. Οποιο δεν κρατήσω, θα το αφήσω σφραγισμένο και θα το δώσω σε οποιονδήποτε το θέλει (αν το θέλει κάποιος) στην τιμή που το πήρα εννοείται, ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaulTr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Cappliv είπε Egw me 18/9 PM 256 black de parelava akoma apo to you 😭😭😭😭 gamhmena pro max.kalodouleuto file Ευχαριστώ φίλε. Είναι περιζήτητα τα Max υπομονή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, joanast είπε Βρέθηκα για άσχετο λόγο στο αεροδρόμιο και επειδή είχα χρόνο να σκοτώσω, πήγα στον Κωτσο να χαζεψω, μιας και έχω ήδη παραγγείλει πριν λίγες ημέρες το pro max 512 σε μπλε, χωρίς να με καίει ιδιαίτερα το πότε θα παραλάβω. Έρχεται ένα παλικάρι, μου λέει αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι και του λέω κοιτάω γενικά τα pro max. Μου λέει έχουμε διαθέσιμο σε natural, του λέω φερτο. Δεν το ανοίγω μέχρι να μου έρθει και το μπλε και να διαλέξω τότε οριστικά ποιο θα κρατήσω. Οποιο δεν κρατήσω, θα το αφήσω σφραγισμένο και θα το δώσω σε οποιονδήποτε το θέλει (αν το θέλει κάποιος) στην τιμή που το πήρα εννοείται, ούτε ένα ευρώ παραπάνω. xxaaxxaax θα μας τρελανουν....!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex19871987 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τεχνική refresh.εχω κάνει προπαραγγελια σε όλα και κανένα τηλέφωνο.πρωι μπήκα και με μέθοδο αρπακτικό τσιμπησα 15 pro natural titanium .νασαι καλά Κωτσόβολοςε Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από alex19871987 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 πως κανετε προπαραγγελια χωρις να πληρωσετε? δεν το εχω κανει γι αυτο ρωταω..στην πληρωμη τι βαζετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις