Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

o άλλος εχει παραγγειλει μέχρι και από την electronet και εχει φάει άκυρο από παντού. Τι κάνω ρε φίλε με ενα iphone 7 εχω μέινει που το χα για δεύτερο μου λέει. Η κατάσταση ειναι απελπιστική με το Ελλαδιστάν και σέβομαι την αγωνία και την αναγκη ολων να έχουν ενα τηλέφωνο που ειναι μέσο δουλειάσ και όχι είδος πολυτελείας. Πιο πολύ από ολα επειδή το συζητάμε αναλυτικά ειναι το χάος και η αβεβαιοτητα για τη διαθεσιμότητα και το χρόνο αναμονής. Ειναι απαραδεκτο να δείχνει απόθεμα μια αλυσίδα και μετα με φθηνές δικαιολογίεσ να ακυρώνει παραγγελίες αλλά επίσης απαράδεκτο ότι δεν δίνουν εκτιμώμενη ημερομηνία  -  διαθεσιμότητα. υπομονή και καλή τύχη σε ολους!

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Και οι ακυρώσεις γιατί να μην πάνε στον επόμενο της λίστα αναμονής των προ παραγγελιών;

Η προπαραγγελια έχει κανένα νόημα εν τέλη; Γιατί από αυτά που διαβάζω, αντί όσοι κάναν προπαραγγελια να πάρουν πρώτοι, θα πάρουν τελευταίοι.

Δεν ξερω καθόλου , εγω το μονο που εχω δει με τα ματια μου ειναι απο γνωστη που ειχε κανει παραγγελία απο Πλαισιο να την περνουν την επόμενη μερα τις κυκλοφορίας για να περάσει και επειδή δεν μπορουσε πήγα εγω μετα απο 3-4 μερες και τον ειχαν δώσει,τωρα που και πως θα σε γελάσω 

Εγώ με αυτα που βλέπω πάντως ευελπιστώ να βρω κάποια άκρη και να εξασφαλισω συσκευή στο Λονδίνο που θα είμαι 20-25 Οκτωβρίου. Με τις προπαραγγελιες εδώ δεν βγάζεις άκρη και δεν υπάρχει λόγος να μαλωνω με τον κάθε υπάλληλο που απλά λέει ότι του λένε ή στη χειρότερη το μακρύ του και το κοντό του.

Αλλά άπλα εκμεταλλευονται την κατάσταση και βρίσκουν τρόπους να κονομανε γνωρίζοντας ότι πουλάει σαν τρελό καί πολλοί θα τσιμπήσουν. Αλλά όχι να προκαταβαλλω και το σύνολο του ποσού ρε παιδιά χωρίς να μου πούνε ΠΟΤΕ θα παραλάβω.

Πάντως παιδια, επειδή τυχαίνει να εργάζομαι κι εγώ στην εξυπηρέτηση πελατών, σε μεγάλη εταιρεία, να ξέρετε πραγματικά πως οι υπάλληλοι θέλουν να σας βοηθήσουν. Οι οδηγίες όμως που μας δίνουν για αντιμετώπιση προβλημάτων είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα αιτήματα των πελατών κατά το δοκούν. Επειδή έχω ακούσει πολλές προσβολές , φωνές και βρισιες κατά τη διάρκεια της εργασίας μου, σας παρακαλώ , να θυμάστε να είστε ευγενικοί με όποιον εκπρόσωπο μιλάτε σχετικά με τη παραγγελία σας και να θυμάστε πως δεν φταίει ο ίδιος.. παιδιά κάνουμε πραγματικά ότι μας λένε 

• Like 14
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Fenakiiiii είπε

Πάντως παιδια, επειδή τυχαίνει να εργάζομαι κι εγώ στην εξυπηρέτηση πελατών, σε μεγάλη εταιρεία, να ξέρετε πραγματικά πως οι υπάλληλοι θέλουν να σας βοηθήσουν. Οι οδηγίες όμως που μας δίνουν για αντιμετώπιση προβλημάτων είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα αιτήματα των πελατών κατά το δοκούν. Επειδή έχω ακούσει πολλές προσβολές , φωνές και βρισιες κατά τη διάρκεια της εργασίας μου, σας παρακαλώ , να θυμάστε να είστε ευγενικοί με όποιον εκπρόσωπο μιλάτε σχετικά με τη παραγγελία σας και να θυμάστε πως δεν φταίει ο ίδιος.. παιδιά κάνουμε πραγματικά ότι μας λένε 

Πάντα ευγένεια. Προφανως ο εκάστοτε υπάλληλος που είναι στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης δεν έχει καμία ευθύνη, συγκεκριμένες οδηγίες ακολουθεί και αυτός.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια είχα προπαραγγείλει αλλα βρηκα απο αλλού. Σήμρα μου ήρθε μήνυμα οτι είναι διαθέσιμο για παραλαβή. Όποιος ενδιαφέρετε να το πάρει του δίνω τα στοιχεία μου για να το παραλάβει. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις όποιος στείλει πρώτος θα το λάβει. Istorm Κολωνάκι είναι το κατάστημα παραλαβής και πληρώνεται εκεί.

image.png.b9680342baf3537da6a54584bd5e52fe.png

Επεξ/σία από kapsala
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, kapsala said:

Παιδια είχα προπαραγγείλει αλλα βρηκα απο αλλού. Σήμρα μου ήρθε μήνυμα οτι είναι διαθέσιμο για παραλαβή. Όποιος ενδιαφέρετε να το πάρει του δίνω τα στοιχεία μου για να το παραλάβει. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις όποιος στείλει πρώτος θα το λάβει. 

image.png.b9680342baf3537da6a54584bd5e52fe.png

Ευχαριστούμε όλους όσους παραχωρούν τις παραγγελίες τους, απλά καλό είναι να γράφετε και από ποιό κατάστημα είναι η εκάστοτε παραγγελία για να γνωρίζουμε εάν μπορούμε να παραλάβουμε !

Επεξ/σία από enlightened

3 λεπτά πριν, enlightened είπε

Ευχαριστούμε όλους όσους παραχωρούν τις παραγγελίες τους, απλά καλό είναι να γράφετε και από ποιό κατάστημα είναι η εκάστοτε παραγγελία για να γνωρίζουμε εάν μπορούμε να παραλάβουμε !

Ενημερώθηκε η ανάρτιση

3 ώρες πριν, stefanosnik είπε

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White 

ΑμπελόκηποιΛεωφ. Κηφισίας 124 11526 Αμπελόκηποι 

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ

Δεν είναι διαθέσιμο..πήρα χθες εγώ τηλέφωνο 

Πάντως μίλησα με φίλο που έκανε πριν μια βδομάδα παραγγελία στον Κωτσο. Επειδή έχει γνωστό μου είπε ότι τον έβαλαν πρώτο στη λιστα για να παραλάβει και ειναι άλλα δεκάδες άτομα πριν από αυτόν. Σε κατάστημα εδώ στη Θεσσαλονίκη επειδή έχει γνωστούς.

Και αυτοί που προπληρωσαν...μπουκάλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, equi1908 είπε

με πήραν από istorm για 15 pro blue 256 που είχα βάλει προπαραγγελία και τους έριξα άκυρο πήρα από public

Τώρα σε πήραν ? Ή από χτες? Άντε ρε παιδιά εκεί στην iStorm , ένα μαύρο PM 256 περιμένουμε, μας έχετε χτικιάσει!!

Επεξ/σία από alexopouli

3 λεπτά πριν, alexopouli είπε

Τώρα σε πήραν ? Ή από χτες? Άντε ρε παιδιά εκεί στην iStorm , ένα μαύρο PM 256 περιμένουμε, μας έχετε χτικιάσει!!

Μόνο μπλε εχουν 😜

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...