apog9 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια Εγω εκανα παραγγελια 14/9 στον κωτσοβολο για 15 pro max Bkack 256 και το μονο που ελαβα σε μηνυμα προχθες ειναι οτι η παραγγελια βρισκεται σε επεξεργασια και στην σελιδα παραγγελιας πανω στο προιον δεν γραφει πλεον "αναμονη διαθεσιμοτητας" οπωσ υπηρχε.Περιμενοντας... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από apog9
taslikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο κωτσόβολος παραδοσιακά εξελίσεται σε δράμα στις παραγγελίες κάθε χρόνο.. Ευχομαι να μην επηρρεαστείς Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από taslikos
apog9 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, taslikos είπε Ο κωτσόβολος παραδοσιακά εξελίσεται σε δράμα στις παραγγελίες κάθε χρόνο.. Ευχομαι να μην επηρρεαστείς Μόλις τώρα, taslikos είπε Ο κωτσόβολος παραδοσιακά εξελίσεται σε δράμα στις παραγγελίες κάθε χρόνο.. Ευχομαι να μην επηρρεαστείς Το ιδιο ελπιζω και εγω !
taslikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ σκέφτηκα την istorm μιας και είναι επίσημος εισαγωγέας αλλά το site τους ήταν για τα πανηγύρια τελικά 3
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, pabou13 είπε Για το iPhone για γρήγορη μεταφορά αρχείων χρειάζεσαι usb3 που να υποστηρίζει 10gbps (3.1gen2, 3.2gen2), το thunderbolt4 πιάνει 40gbps που ειναι αρκετά παραπάνω όπως και το usb4 Δεν υπάρχει άλλο καλώδιο που να πουλάει στο Apple Store και να είναι usb 3 . Ένα υπάρχει που κάνει 35 και είναι 240watt . Οποτε μάλλον δεν είναι αυτό . Και επειδή μιλάμε για Apple σίγουρα είναι Thunderbolt αλλά χωρίς να υποστηρίζει της ταχύτητες αυτές .
pabou13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Δεν υπάρχει άλλο καλώδιο που να πουλάει στο Apple Store και να είναι usb 3 . Ένα υπάρχει που κάνει 35 και είναι 240watt . Οποτε μάλλον δεν είναι αυτό . Και επειδή μιλάμε για Apple σίγουρα είναι Thunderbolt αλλά χωρίς να υποστηρίζει της ταχύτητες αυτές . Μπορει να προσθεσουν καποιο
georgebad Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, apog9 είπε Καλημερα παιδια Εγω εκανα παραγγελια 14/9 στον κωτσοβολο για 15 pro max Bkack 256 και το μονο που ελαβα σε μηνυμα προχθες ειναι οτι η παραγγελια βρισκεται σε επεξεργασια και στην σελιδα παραγγελιας πανω στο προιον δεν γραφει πλεον "αναμονη διαθεσιμοτητας" οπωσ υπηρχε.Περιμενοντας... Μήπως γραφει συλλογή προετοιμασία στην κατάσταση ;
rallistas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 16 hours ago, DimVavas said: Θα πουλήσεις δηλ. το 15 PM 1TB 2.000 ευρώ και θα βγάλεις ένα 20ρικο; Αδιανόητο το 1% περιθώριο... Εύχομαι του χρόνου να έχετε οι έμποροι καλύτερα περιθώρια. Κοιτα εμεις ειμαστε ενα μαγαζι που ειναι κυριως υπολογιστες.Απλα ψωνιζουμε πολυ απο την Quest.Περσυ δε μας ειχαν στειλει καν λιστα για προπαραγγελιες.Ισως παιζει και ρολο αυτο που ειπε ο φιλος για την Apple Ελλαδος που ξεκιναει σιγα σιγα να δουλευει. Μπορει οι μεγαλοι να παιρνουν κατι καλυτερο,τι να σου πω.
dimpia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, taslikos είπε Εγώ σκέφτηκα την istorm μιας και είναι επίσημος εισαγωγέας αλλά το site τους ήταν για τα πανηγύρια τελικά Αυτο λεω κι εγω Εγω ημουν μεσα απο 14:59, σε 20 δευτερολεπτα ειχα καταχωρησει τα στοιχεια μου και τελικα η παραγγελια μου γραφει 15:22 Ο αλλος μπηκε 15:01, φτερνιστηκε και 15:02 ειχε παραγγελιουλα κομπλε Αφου ειναι ετσι γιατι δεν μας κανανε μια κληρωση με λαχνους, και οι 50 τυχεροι να παιρνανε κινητο Εγω ξερω οτι απο τοτε που βγηκε η προπαραγγελια χαθηκε η δικαιοσυνη Καλυτερα παλια με τις ουρες μας απο το ξημερωμα, οποιος ηταν πρωτος επαιρνε, και ειχε και τη φαση του
Petros_Ben Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, apog9 είπε Καλημερα παιδια Εγω εκανα παραγγελια 14/9 στον κωτσοβολο για 15 pro max Bkack 256 και το μονο που ελαβα σε μηνυμα προχθες ειναι οτι η παραγγελια βρισκεται σε επεξεργασια και στην σελιδα παραγγελιας πανω στο προιον δεν γραφει πλεον "αναμονη διαθεσιμοτητας" οπωσ υπηρχε.Περιμενοντας... Πως γίνεται να έκανες προπαραγγελια 14/09;;;; 15 του μήνα άνοιξε η προπαραγγελία.... Γιατί τόσες παπατζες εδώ μέσα στη συνομιλία ρε παιδιά;
Pwpwpw Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε Πως γίνεται να έκανες προπαραγγελια 14/09;;;; 15 του μήνα άνοιξε η προπαραγγελία.... Γιατί τόσες παπατζες εδώ μέσα στη συνομιλία ρε παιδιά; Το ρώτησα και παραπίσω αλλά απάντηση δεν πήρα, οποίος κάποιος που είπε ότι έκανε την παραγγελία Παρασκευή 15/9 στις 11 το πρωί ενώ οι προπαραγγελίες ανοίγανε 15.00 το μεσημέρι.
apog9 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, georgebad είπε Μήπως γραφει συλλογή προετοιμασία στην κατάσταση ; Οχι γραφει επεξεργασια Ελπιζω να αλλαξει το status τησ παραγγελιασ σημερα , αυριο....
giorgos56 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε Πως γίνεται να έκανες προπαραγγελια 14/09;;;; 15 του μήνα άνοιξε η προπαραγγελία.... Γιατί τόσες παπατζες εδώ μέσα στη συνομιλία ρε παιδιά; Και εγώ 14/9 έκανα προπαραγγελία από τον κωτσόβολο. Είχα κάνει δήλωση ενδιαφέροντος, με πήραν τηλέφωνο και προχωρήσαμε σε τηλεφωνική παραγγελία. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από giorgos56 1
Petros_Ben Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Το ρώτησα και παραπίσω αλλά απάντηση δεν πήρα, οποίος κάποιος που είπε ότι έκανε την παραγγελία Παρασκευή 15/9 στις 11 το πρωί ενώ οι προπαραγγελίες ανοίγανε 15.00 το μεσημέρι. Πολύ παπατζα εδώ brother άστο... Μόνο εικασίες και θα τα πάρετε τότε και θα τα πάρετε του χρόνου κτλπ... Πέρσι υπήρχε θέμα με το εργοστάσιο φέτος όσο δεν παραλάβουν τώρα Παρασκευή πιστεύω θα παραλάβουν μετά από ένα - 1 μισή μήνα το πολύ
alexopouli Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε Πως γίνεται να έκανες προπαραγγελια 14/09;;;; 15 του μήνα άνοιξε η προπαραγγελία.... Γιατί τόσες παπατζες εδώ μέσα στη συνομιλία ρε παιδιά; Δεν είναι παπάτζες. Ο Κωτσόβολος έπαιρνε τηλέφωνα και ζήταγε προκαταβολή 100 ευρώ για να σου κρατήσει το τηλέφωνο day 1. Εμένα με πήραν στις 13/9 φαντάσου, και το τηλέφωνο το βρίσκουν από την εκδήλωση ενδιαφέροντος που έκανα. Εγώ είπα "ευχαριστώ, θα το πάρω από κάποιον προμηθευτή που θα μου ζητήσει λεφτά αφού έχει στα χέρια του τη συσκευή μου" , άλλοι προχώρησαν όμως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις