Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, Petros_Ben said:

Λοιπόν έπειτα από τηλεφωνήματα κατέληξα!! Γενικά μια συμβουλή είναι αν δεν γνωρίζουμε το θέμα να μην απαντάμε με σιγουριά... Αυτό που λες ότι κάθε μήνα επιστρέφουν τα χρήματα ισχύει όμως το ποσό μου δεν είναι δεσμευμένο και μπορώ κανονικά να κάνω αγορές μου βάση το πιστωτικό υπόλοιπο! 

Μα ακόμα κι αν δεν είχες κάνει ακύρωση, δεν θα ήταν δεσμευμένο όλο το ποσό της αγοράς. Αν αγοράσεις κάτι με 1500 ευρώ σε δόσεις, δεν δεσμεύονται 1500 ευρώ από την κάρτα. Μόνο η εκάστοτε δόση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, aissaris είπε

Μα ακόμα κι αν δεν είχες κάνει ακύρωση, δεν θα ήταν δεσμευμένο όλο το ποσό της αγοράς. Αν αγοράσεις κάτι με 1500 ευρώ σε δόσεις, δεν δεσμεύονται 1500 ευρώ από την κάρτα. Μόνο η εκάστοτε δόση

Ναι το κατάλαβα απλά ο φίλος πιο πάνω είπε ότι είναι δεσμευμένο που ρώτησα  για αυτό και εγώ αγχώθηκα 

6 minutes ago, Petros_Ben said:

Ναι το κατάλαβα απλά ο φίλος πιο πάνω είπε ότι είναι δεσμευμένο που ρώτησα  για αυτό και εγώ αγχώθηκα 

Αναλόγως την τράπεζα είναι νομίζω. 

3 λεπτά πριν, Xariskap είπε

Ήρθε και σε μένα το μήνυμα της καθυστέρησης 

IMG_20231006_130023.jpg

Και αυτά που γράψανε ότι  τσιμπάνε κάποιοι που τα βρίσκουν άμεσα διάστημα με παραλαβή από κατάστημα τι φάση.

35 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε

Λοιπόν έπειτα από τηλεφωνήματα κατέληξα!! Γενικά μια συμβουλή είναι αν δεν γνωρίζουμε το θέμα να μην απαντάμε με σιγουριά... Αυτό που λες ότι κάθε μήνα επιστρέφουν τα χρήματα ισχύει όμως το ποσό μου δεν είναι δεσμευμένο και μπορώ κανονικά να κάνω αγορές μου βάση το πιστωτικό υπόλοιπο! 

Προφανώς, δεν είπα κάτι αντίθετο. Όσο επιστρέφεται το ποσό μεγαλώνει και το πιστωτικό υπόλοιπο. Νομίζω είναι προφανές. 

1 λεπτό πριν, charalampos21 είπε

Προφανώς, δεν είπα κάτι αντίθετο. Όσο επιστρέφεται το ποσό μεγαλώνει και το πιστωτικό υπόλοιπο. Νομίζω είναι προφανές. 

Μα δεν είναι έτσι αυτό λέω δεν έχει μειωθεί το. Πιστωτικό υπόλοιπο κατά 1500ευρω πχ...εχω κανονικά αδέσμευτο το ποσό εκτός της μιας δόσης 

6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Και αυτά που γράψανε ότι  τσιμπάνε κάποιοι που τα βρίσκουν άμεσα διάστημα με παραλαβή από κατάστημα τι φάση.

Απο ενα γνωστο μου έμαθα οτι εχουν και αρκετές ακυρώσεις λογο ολου αυτου που εχει γίνει με τις μπαταρίες , λογικά αυτα παραλαμβάνουν

1 λεπτό πριν, Petros_Ben είπε

Μα δεν είναι έτσι αυτό λέω δεν έχει μειωθεί το. Πιστωτικό υπόλοιπο κατά 1500ευρω πχ...εχω κανονικά αδέσμευτο το ποσό εκτός της μιας δόσης 

Άμα το πιστωτικό σου υπόλοιπο είναι κομπλέ τότε δεν θα έχεις πρόβλημα 

1 λεπτό πριν, Giannhs47 είπε

Απο ενα γνωστο μου έμαθα οτι εχουν και αρκετές ακυρώσεις λογο ολου αυτου που εχει γίνει με τις μπαταρίες , λογικά αυτα παραλαμβάνουν

Τι εχει γινει με τις μπαταριες?

2 minutes ago, Fenakiiiii said:

Bρε μήπως να πάρουμε κανένα μπλε ή κανένα μαύρο να τελειώνουμε; σε λίγο το νατυραλ θα γίνει συλλεκτικό 

πάντως κάθε μέρα έχουμε στάνταρ 1-2 εδώ που παραχωρούν παραγγελίες σε μαύρο και μπλε οπότε μάλλον προς τα εκεί θα πάει το πράμα. Και λογικά από τέλος του μήνα θα υπάρχουν και στα ράφια τα μπλε-μαύρα. Άσπρα-φυσικά από τέλη Νοέμβρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Giannhs47 είπε

Και οι ακυρώσεις γιατί να μην πάνε στον επόμενο της λίστα αναμονής των προ παραγγελιών;

Η προπαραγγελια έχει κανένα νόημα εν τέλη; Γιατί από αυτά που διαβάζω, αντί όσοι κάναν προπαραγγελια να πάρουν πρώτοι, θα πάρουν τελευταίοι.

Επεξ/σία από Pwpwpw

2 λεπτά πριν, enlightened είπε

πάντως κάθε μέρα έχουμε στάνταρ 1-2 εδώ που παραχωρούν παραγγελίες σε μαύρο και μπλε οπότε μάλλον προς τα εκεί θα πάει το πράμα. Και λογικά από τέλος του μήνα θα υπάρχουν και στα ράφια τα μπλε-μαύρα. Άσπρα-φυσικά από τέλη Νοέμβρη.

Από κότσο έχω παραγγείλει μπλε 15/09 και δεν έχει έρθει 😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...