aissaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, Petros_Ben said: Λοιπόν έπειτα από τηλεφωνήματα κατέληξα!! Γενικά μια συμβουλή είναι αν δεν γνωρίζουμε το θέμα να μην απαντάμε με σιγουριά... Αυτό που λες ότι κάθε μήνα επιστρέφουν τα χρήματα ισχύει όμως το ποσό μου δεν είναι δεσμευμένο και μπορώ κανονικά να κάνω αγορές μου βάση το πιστωτικό υπόλοιπο! Μα ακόμα κι αν δεν είχες κάνει ακύρωση, δεν θα ήταν δεσμευμένο όλο το ποσό της αγοράς. Αν αγοράσεις κάτι με 1500 ευρώ σε δόσεις, δεν δεσμεύονται 1500 ευρώ από την κάρτα. Μόνο η εκάστοτε δόση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Ben Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, aissaris είπε Μα ακόμα κι αν δεν είχες κάνει ακύρωση, δεν θα ήταν δεσμευμένο όλο το ποσό της αγοράς. Αν αγοράσεις κάτι με 1500 ευρώ σε δόσεις, δεν δεσμεύονται 1500 ευρώ από την κάρτα. Μόνο η εκάστοτε δόση Ναι το κατάλαβα απλά ο φίλος πιο πάνω είπε ότι είναι δεσμευμένο που ρώτησα για αυτό και εγώ αγχώθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 6 minutes ago, Petros_Ben said: Ναι το κατάλαβα απλά ο φίλος πιο πάνω είπε ότι είναι δεσμευμένο που ρώτησα για αυτό και εγώ αγχώθηκα Αναλόγως την τράπεζα είναι νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Pro max σε 512 άμεσα διαθεσιμα στην Vodafone σε μπλε μαύρο και άσπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xariskap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήρθε και σε μένα το μήνυμα της καθυστέρησης Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Xariskap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Xariskap είπε Ήρθε και σε μένα το μήνυμα της καθυστέρησης Και αυτά που γράψανε ότι τσιμπάνε κάποιοι που τα βρίσκουν άμεσα διάστημα με παραλαβή από κατάστημα τι φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε Λοιπόν έπειτα από τηλεφωνήματα κατέληξα!! Γενικά μια συμβουλή είναι αν δεν γνωρίζουμε το θέμα να μην απαντάμε με σιγουριά... Αυτό που λες ότι κάθε μήνα επιστρέφουν τα χρήματα ισχύει όμως το ποσό μου δεν είναι δεσμευμένο και μπορώ κανονικά να κάνω αγορές μου βάση το πιστωτικό υπόλοιπο! Προφανώς, δεν είπα κάτι αντίθετο. Όσο επιστρέφεται το ποσό μεγαλώνει και το πιστωτικό υπόλοιπο. Νομίζω είναι προφανές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenakiiiii Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Bρε μήπως να πάρουμε κανένα μπλε ή κανένα μαύρο να τελειώνουμε; σε λίγο το νατυραλ θα γίνει συλλεκτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Ben Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, charalampos21 είπε Προφανώς, δεν είπα κάτι αντίθετο. Όσο επιστρέφεται το ποσό μεγαλώνει και το πιστωτικό υπόλοιπο. Νομίζω είναι προφανές. Μα δεν είναι έτσι αυτό λέω δεν έχει μειωθεί το. Πιστωτικό υπόλοιπο κατά 1500ευρω πχ...εχω κανονικά αδέσμευτο το ποσό εκτός της μιας δόσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannhs47 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Και αυτά που γράψανε ότι τσιμπάνε κάποιοι που τα βρίσκουν άμεσα διάστημα με παραλαβή από κατάστημα τι φάση. Απο ενα γνωστο μου έμαθα οτι εχουν και αρκετές ακυρώσεις λογο ολου αυτου που εχει γίνει με τις μπαταρίες , λογικά αυτα παραλαμβάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Petros_Ben είπε Μα δεν είναι έτσι αυτό λέω δεν έχει μειωθεί το. Πιστωτικό υπόλοιπο κατά 1500ευρω πχ...εχω κανονικά αδέσμευτο το ποσό εκτός της μιας δόσης Άμα το πιστωτικό σου υπόλοιπο είναι κομπλέ τότε δεν θα έχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Giannhs47 είπε Απο ενα γνωστο μου έμαθα οτι εχουν και αρκετές ακυρώσεις λογο ολου αυτου που εχει γίνει με τις μπαταρίες , λογικά αυτα παραλαμβάνουν Τι εχει γινει με τις μπαταριες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, Fenakiiiii said: Bρε μήπως να πάρουμε κανένα μπλε ή κανένα μαύρο να τελειώνουμε; σε λίγο το νατυραλ θα γίνει συλλεκτικό πάντως κάθε μέρα έχουμε στάνταρ 1-2 εδώ που παραχωρούν παραγγελίες σε μαύρο και μπλε οπότε μάλλον προς τα εκεί θα πάει το πράμα. Και λογικά από τέλος του μήνα θα υπάρχουν και στα ράφια τα μπλε-μαύρα. Άσπρα-φυσικά από τέλη Νοέμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Giannhs47 είπε Απο ενα γνωστο μου έμαθα οτι εχουν και αρκετές ακυρώσεις λογο ολου αυτου που εχει γίνει με τις μπαταρίες , λογικά αυτα παραλαμβάνουν Και οι ακυρώσεις γιατί να μην πάνε στον επόμενο της λίστα αναμονής των προ παραγγελιών; Η προπαραγγελια έχει κανένα νόημα εν τέλη; Γιατί από αυτά που διαβάζω, αντί όσοι κάναν προπαραγγελια να πάρουν πρώτοι, θα πάρουν τελευταίοι. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pariskavadias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, enlightened είπε πάντως κάθε μέρα έχουμε στάνταρ 1-2 εδώ που παραχωρούν παραγγελίες σε μαύρο και μπλε οπότε μάλλον προς τα εκεί θα πάει το πράμα. Και λογικά από τέλος του μήνα θα υπάρχουν και στα ράφια τα μπλε-μαύρα. Άσπρα-φυσικά από τέλη Νοέμβρη. Από κότσο έχω παραγγείλει μπλε 15/09 και δεν έχει έρθει 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις