nikosgalinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Περίμενα 2 βδομαδες με προπαραγγελία από istorm , μπαίνω σήμερα το πρωί Κωτσόβολο βλέπω ένα διαθέσιμο iPhone 15 pro 256 titanium blue , το παίρνω με πιστωτική και παράδοση με wolt στην πόρτα μ , σε 20 λεπτά μου χτύπησαν το κουδούνι με το κινητό … ανεξήγητα πράγματα (Αθήνα κέντρο ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisbud Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Από πλαίσιο υπάρχει κανένα νέο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε Αφού ρώτησα και την τράπεζα και μου είπε θα αποδεσμευτει το ποσό Επιβεβαιωνω πως ειναι ετσι οπως σου τα λεμε Μηνα μηνα χρεωση και μετα απο 2 μερες ακυρωση, το εχω παθει 35 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε Συγνώμη δηλαδή εγώ που έβαλα 48 δόσεις θα έχω δεσμευμένο ποσό για 4 χρόνια; δεν μου ακούγεται λογικό Λογικο δεν ειναι με τιποτα, ΟΜΩΣ ετσι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε Από πλαίσιο υπάρχει κανένα νέο; Υπάρχει ναι. Δεν γνωρίζουμε ποτε θα υπάρξει διαθέσιμο, αλλά μείνετε ήσυχος, με το που έρθει θα σας ενημερώσουμε. Αυτη είναι η απάντηση που δίνουν στα τηλέφωνα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Όλο νέα είμαστε από το πλαίσιο.. είμαι στο τσακ να την ακυρώσω και να πηγαίνω από μαγαζί σε μαγαζί και όπου το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White ΑμπελόκηποιΛεωφ. Κηφισίας 124 11526 Αμπελόκηποι ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μολις περασα απο το ISTORM στο Κολωνακι. Μου εδειξαν την παραλαβη απο την INFOQUEST την επομενη εβδομαδα χωρις να γνωριζουν το τι θα τους ερθει. Με ενημερωσαν απλως οτι και το πρωτο 1 λεπτο να εχεις βαλει παραγγελια το 256 PM Natural ειναι πιθανο να μην παραλαβεις. Οι προπαραγγελιες δεν προκειται να καλυφθουν ουτε μεχρι τελος Νοεμβρη σε αυτο το χρωμα και με προετρεψαν οπου το βρω να το παρω απο αλλου. Εχω βαλει 2 256αρια PM natural στις 15.09 και στις 15.10 στο site και ευθεως μου ειπαν για Δεκεμβριο και βλεπουμε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, gkat2829 είπε Μολις περασα απο το ISTORM στο Κολωνακι. Μου εδειξαν την παραλαβη απο την INFOQUEST την επομενη εβδομαδα χωρις να γνωριζουν το τι θα τους ερθει. Με ενημερωσαν απλως οτι και το πρωτο 1 λεπτο να εχεις βαλει παραγγελια το 256 PM Natural ειναι πιθανο να μην παραλαβεις. Οι προπαραγγελιες δεν προκειται να καλυφθουν ουτε μεχρι τελος Νοεμβρη σε αυτο το χρωμα και με προετρεψαν οπου το βρω να το παρω απο αλλου. Εχω βαλει 2 256αρια PM natural στις 15.09 και στις 15.10 στο site και ευθεως μου ειπαν για Δεκεμβριο και βλέπουμε. Έλεος ρε φίλε... έτσι όπως πάει θα βολευτουμε με όποιο χρώμα βρούμε πρώτο μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, gkat2829 said: Μολις περασα απο το ISTORM στο Κολωνακι. Μου εδειξαν την παραλαβη απο την INFOQUEST την επομενη εβδομαδα χωρις να γνωριζουν το τι θα τους ερθει. Με ενημερωσαν απλως οτι και το πρωτο 1 λεπτο να εχεις βαλει παραγγελια το 256 PM Natural ειναι πιθανο να μην παραλαβεις. Οι προπαραγγελιες δεν προκειται να καλυφθουν ουτε μεχρι τελος Νοεμβρη σε αυτο το χρωμα και με προετρεψαν οπου το βρω να το παρω απο αλλου. Εχω βαλει 2 256αρια PM natural στις 15.09 και στις 15.10 στο site και ευθεως μου ειπαν για Δεκεμβριο και βλεπουμε. Τουλάχιστον είναι ειλικρινείς και δε σου λένε ανακρίβειες ούτε σε κοροϊδεύουν ζητώντας προκαταβολές και λέγοντας ψέματα σαν τον Κωτσόβολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Μολις περασα απο το ISTORM στο Κολωνακι. Μου εδειξαν την παραλαβη απο την INFOQUEST την επομενη εβδομαδα χωρις να γνωριζουν το τι θα τους ερθει. Με ενημερωσαν απλως οτι και το πρωτο 1 λεπτο να εχεις βαλει παραγγελια το 256 PM Natural ειναι πιθανο να μην παραλαβεις. Οι προπαραγγελιες δεν προκειται να καλυφθουν ουτε μεχρι τελος Νοεμβρη σε αυτο το χρωμα και με προετρεψαν οπου το βρω να το παρω απο αλλου. Εχω βαλει 2 256αρια PM natural στις 15.09 και στις 15.10 στο site και ευθεως μου ειπαν για Δεκεμβριο και βλεπουμε. Η δικιά μου απορία είναι αυτά που βλέπουμε σε αγγελίες εδώ και στο market place κατά καιρους, ποτε ακριβώς τα παρήγγειλαν αν οι παραγγελίες που γίναν στις 15.01 μπορεί να εξυπηρετηθούν Νοέμβρη. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Η δικιά μου απορία είναι αυτά που βλέπουμε σε αγγελίες και στο market place ποτε ακριβώς τα παρήγγειλαν αν οι παραγγελίες που γίναν στις 15.01 μπορεί μα εξυπηρετηθούν Νοέμβρη. Φίλε μου σίγουρα έχουν παιχτεί πουστιες! Τέτοια χώρα είμαστε! Εδώ άτομα που έχετε παραγγείλει από πρώτη μέρα και δεν έχετε παραλάβει. Παράδειγμα σου φέρνω! Έστω ότι το δικό σου φτάνει αύριο στο πλαίσιο. Αν στο επόμενο λεπτό μπει ένας γνωστός μέσα και θέλει το ίδιο πιστεύεις θα το πάρεις εσύ;σε καμία περίπτωση. Αυτοί είμαστε σαν χώρα. Εδώ βλέπεις πετάμε κάποια διαθέσιμα στη σελίδα και μέσα σε 20 λεπτά τα έχουν στα χέρια τους,ενώ άτομο μπορεί να έχει κάνει προπαραγγελια για το ίδιο κινητό στις 15/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxpower71 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Ρε μαγκες ποιο Νοεμβρη και Δεκεμβρη. Μιλησα με istorm χθες τηλεφωνικα και αυτην την εβδομαδα εχουν 2 παραλαβες απο τηλεφωνα… Ηρεμηστε, αργα η γρηγορα θα ξεμπλοκαρει η κατασταση. Το θεμα ειναι οτι μερικοι εδω μεσα παραγγελνετε 2 τηλεφωνα απ το καθε καταστημα χωρις να τα θελετε και δημιουργειτε προβλημα με τις παραγγελιες. Εγω μια παραγγελια εκανα 22/09 και περιμενω να ερθει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Μολις περασα απο το ISTORM στο Κολωνακι. Μου εδειξαν την παραλαβη απο την INFOQUEST την επομενη εβδομαδα χωρις να γνωριζουν το τι θα τους ερθει. Με ενημερωσαν απλως οτι και το πρωτο 1 λεπτο να εχεις βαλει παραγγελια το 256 PM Natural ειναι πιθανο να μην παραλαβεις. Οι προπαραγγελιες δεν προκειται να καλυφθουν ουτε μεχρι τελος Νοεμβρη σε αυτο το χρωμα και με προετρεψαν οπου το βρω να το παρω απο αλλου. Εχω βαλει 2 256αρια PM natural στις 15.09 και στις 15.10 στο site και ευθεως μου ειπαν για Δεκεμβριο και βλεπουμε. 15.05 από Κολωνάκι natural pm 256 πρώτη μέρα Το μόνο αρνητικό ότι βγήκε doa και τώρα περιμένω άλλο Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από pabou13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charalampos21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά απλά μην ξανασχοληθεί τε με προπαραγγελίες. Αφού βλέπετε τι γίνεται. Έχουμε προπαραγγείλει και τοσοι αγοράζουν με refresh, γνωστούς κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Ben Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, charalampos21 είπε Ναι. Σου παραθέτω σκρινσοτ από εμενα που ακόμα επιστρέφεται το ποσό κάθε μήνα. Λοιπόν έπειτα από τηλεφωνήματα κατέληξα!! Γενικά μια συμβουλή είναι αν δεν γνωρίζουμε το θέμα να μην απαντάμε με σιγουριά... Αυτό που λες ότι κάθε μήνα επιστρέφουν τα χρήματα ισχύει όμως το ποσό μου δεν είναι δεσμευμένο και μπορώ κανονικά να κάνω αγορές μου βάση το πιστωτικό υπόλοιπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις