Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 λεπτά πριν, marmagia είπε

Public υπάρχει διαθέσιμο από προπαραγγελια 512 pro max natural titanium αν θέλει κανείς 

Πότε προπαραγγελία; Να δούμε αν άρχισαν να εξυπηρετούν και τις χωρίς προπληρωμή 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, darionaharos είπε

Σε περίπτωση που ακυρώσω προπαραγγελια από πλαίσιο που έχω προπληρώσει ξέρει κανείς σε πόσο καιρό επιστρέφουν τα χρήματα ;

Το έκανα χθες και μου είπαν σε 2-3 εργάσιμες 

• Like 1

10 ώρες πριν, darionaharos είπε

Σε περίπτωση που ακυρώσω προπαραγγελια από πλαίσιο που έχω προπληρώσει ξέρει κανείς σε πόσο καιρό επιστρέφουν τα χρήματα ;

Aν δεν ειναι με δόσεις σε 2 μέρες συνήθως.

• Like 1

27 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Σου γυρνάνε το ποσό σε αντίστοιχες δόσεις. 

Τι εννοείς; εμένα μου τράβηξε μια δόση ο κωτσοβολος και την ακύρωσα... Περιμένω να γίνει η επιστροφή άρα λογικά αυτή την μια δόση θα μου την επιστρέψει σωστά; γιατί τώρα φαίνεται στην πιστωτική μου δεσμευμένο το ποσό και δεν έχω πιστωτικό υπόλοιπο 

3 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε

Τι εννοείς; εμένα μου τράβηξε μια δόση ο κωτσοβολος και την ακύρωσα... Περιμένω να γίνει η επιστροφή άρα λογικά αυτή την μια δόση θα μου την επιστρέψει σωστά; γιατί τώρα φαίνεται στην πιστωτική μου δεσμευμένο το ποσό και δεν έχω πιστωτικό υπόλοιπο 

Κάθε μήνα θα σου τραβάει από το δεσμευμένο μία δόση και αυτόματα μετά από 2-3 μέρες θα κάνει επιστροφή του ποσού. Έτσι είναι με δόσεις, δυστυχώς την πάτησες.

Μόλις τώρα, charalampos21 είπε

Κάθε μήνα θα σου τραβάει από το δεσμευμένο μία δόση και αυτόματα μετά από 2-3 μέρες θα κάνει επιστροφή του ποσού. Έτσι είναι με δόσεις, δυστυχώς την πάτησες.

Αφού ρώτησα και την τράπεζα και μου είπε θα αποδεσμευτει το ποσό 

6 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Δεν γινεται ετσι δυστυχώς. Μια φορά αγόρασα με δόσεις και ακύρωσα και την πάτησα και εγώ. Η επιστροφή του ποσού γίνεται σε δόσεις.

Οι μισοί εδώ με δόσεις το αγοράζουν

Συγνώμη δηλαδή εγώ που έβαλα 48 δόσεις θα έχω δεσμευμένο ποσό για 4 χρόνια; δεν μου ακούγεται λογικό 

Μόλις τώρα, Petros_Ben είπε

Συγνώμη δηλαδή εγώ που έβαλα 48 δόσεις θα έχω δεσμευμένο ποσό για 4 χρόνια; δεν μου ακούγεται λογικό 

Ναι. Σου παραθέτω σκρινσοτ από εμενα που ακόμα επιστρέφεται το ποσό κάθε μήνα. 

IMG_0559.jpeg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...