marmagia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Public υπάρχει διαθέσιμο από προπαραγγελια 512 pro max natural titanium αν θέλει κανείς 1
darionaharos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Σε περίπτωση που ακυρώσω προπαραγγελια από πλαίσιο που έχω προπληρώσει ξέρει κανείς σε πόσο καιρό επιστρέφουν τα χρήματα ;
Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, marmagia είπε Public υπάρχει διαθέσιμο από προπαραγγελια 512 pro max natural titanium αν θέλει κανείς Σε πιο υποκατάστημα;
pabou13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, marmagia είπε Public υπάρχει διαθέσιμο από προπαραγγελια 512 pro max natural titanium αν θέλει κανείς Πότε προπαραγγελία; Να δούμε αν άρχισαν να εξυπηρετούν και τις χωρίς προπληρωμή 1
laz_pra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, darionaharos είπε Σε περίπτωση που ακυρώσω προπαραγγελια από πλαίσιο που έχω προπληρώσει ξέρει κανείς σε πόσο καιρό επιστρέφουν τα χρήματα ; Το έκανα χθες και μου είπαν σε 2-3 εργάσιμες 1
aissaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά μην τσιγκουνεύεστε στο storage, πάρτε 512άρια γιατί μας βλέπω να εγκαθιστούμε παιχνίδια 100+ GB όπως στο Playstation
charalampos21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, darionaharos είπε Σε περίπτωση που ακυρώσω προπαραγγελια από πλαίσιο που έχω προπληρώσει ξέρει κανείς σε πόσο καιρό επιστρέφουν τα χρήματα ; Aν δεν ειναι με δόσεις σε 2 μέρες συνήθως. 1
Petros_Ben Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Aν δεν ειναι με δόσεις σε 2 μέρες συνήθως. Αν το έχεις κάνει με δόσεις τι παίζει;
charalampos21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Petros_Ben είπε Αν το έχεις κάνει με δόσεις τι παίζει; Σου γυρνάνε το ποσό σε αντίστοιχες δόσεις.
Petros_Ben Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Σου γυρνάνε το ποσό σε αντίστοιχες δόσεις. Τι εννοείς; εμένα μου τράβηξε μια δόση ο κωτσοβολος και την ακύρωσα... Περιμένω να γίνει η επιστροφή άρα λογικά αυτή την μια δόση θα μου την επιστρέψει σωστά; γιατί τώρα φαίνεται στην πιστωτική μου δεσμευμένο το ποσό και δεν έχω πιστωτικό υπόλοιπο
charalampos21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Petros_Ben είπε Τι εννοείς; εμένα μου τράβηξε μια δόση ο κωτσοβολος και την ακύρωσα... Περιμένω να γίνει η επιστροφή άρα λογικά αυτή την μια δόση θα μου την επιστρέψει σωστά; γιατί τώρα φαίνεται στην πιστωτική μου δεσμευμένο το ποσό και δεν έχω πιστωτικό υπόλοιπο Κάθε μήνα θα σου τραβάει από το δεσμευμένο μία δόση και αυτόματα μετά από 2-3 μέρες θα κάνει επιστροφή του ποσού. Έτσι είναι με δόσεις, δυστυχώς την πάτησες.
Petros_Ben Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, charalampos21 είπε Κάθε μήνα θα σου τραβάει από το δεσμευμένο μία δόση και αυτόματα μετά από 2-3 μέρες θα κάνει επιστροφή του ποσού. Έτσι είναι με δόσεις, δυστυχώς την πάτησες. Αφού ρώτησα και την τράπεζα και μου είπε θα αποδεσμευτει το ποσό
alex19871987 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Πρόλαβα παραγγελία στον Κωτσόβολο προ15 νατουραλ περιμένω μου που αν ισχύει
Petros_Ben Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, charalampos21 είπε Δεν γινεται ετσι δυστυχώς. Μια φορά αγόρασα με δόσεις και ακύρωσα και την πάτησα και εγώ. Η επιστροφή του ποσού γίνεται σε δόσεις. Οι μισοί εδώ με δόσεις το αγοράζουν Συγνώμη δηλαδή εγώ που έβαλα 48 δόσεις θα έχω δεσμευμένο ποσό για 4 χρόνια; δεν μου ακούγεται λογικό
charalampos21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Petros_Ben είπε Συγνώμη δηλαδή εγώ που έβαλα 48 δόσεις θα έχω δεσμευμένο ποσό για 4 χρόνια; δεν μου ακούγεται λογικό Ναι. Σου παραθέτω σκρινσοτ από εμενα που ακόμα επιστρέφεται το ποσό κάθε μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις