Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, avacan23 είπε σημασία έχει ότι τελος οκτώβρη θα στρώσει πιστεύω ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τα περσινά χάλια που πολλοί παρέλαβαν το 2023. Μην επαναληφθούν τα ίδια και φέτος. Μην φτάσουμε Χριστούγεννα και ψάχνουμε ακομα τις προπαραγγελίες μας… Η αισιοδοξία οτι προς τα τέλη οκτωβρη θα στρώσει το πράμα από που πηγάζει; 1
georgezerv76 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Εγω το χω παρει αποφαση οτι θα παραλαβω Φλεβαρη η και…ποτε! 1
Darma90 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Vyrron είπε Ανανεώθηκαν οι εκτιμώμενες ημερομηνίες για παραλαβή στις αποθήκες της Vodafone (από γνωστό που δουλεύει σε κατάστημα). Pro Max 256gb Black - Παραλαβή έως 23/10 Pro Max 256gb Natural/Blue/White - Αναμονή Παραλαβής (δηλαδή άγνωστο) Προσωπικά έχω χάσει τις ελπίδες μου να το έχω αυτό το μήνα 🥲 Παντως στο eshop ακομα διαθεσιμα δειχνουν στα 512 λευκο και μαυρο σιγουρα που μολις τσεκαρα
teol20 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μην επαναληφθούν τα ίδια και φέτος. Μην φτάσουμε Χριστούγεννα και ψάχνουμε ακομα τις προπαραγγελίες μας… Η αισιοδοξία οτι προς τα τέλη οκτωβρη θα στρώσει το πράμα από που πηγάζει; Σε όλες τις μεγάλες αγορες οι χρόνοι αναμονής στα επίσημα Apple Store βαινουν μειουμενοι. Αρα η εφοδιαστικη αλυσίδα πήρε μπρος. Επίσης η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες σαν γκρουπ που επίσημα λανσαριστηκε οπότε θεωρητικά βρίσκεται πιο "μπροστά" από άλλες χώρες. Τέλος συσκευές σιγά σιγά εμφανίζονται στα καταστήματα. Ίσως τέλη του μήνα να τρέχει πιο γρήγορα η διαδικασία. Το πρόβλημα είναι τα ελληνικά καταστήματα που ενώ δεν ήξεραν καν ποτέ θα παραλάβουν και πόσα κομματάκι έχουν λάβει χιλιάδες προπαραγγελιες μόνο και μόνο για να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία. Από πέρσι τα περιμένω καλύτερα τα πράγματα. Τώρα αυτά τα δραματικά για Γενάρη Φλεβάρη κλπ τα θεωρώ υπερβολές. Ειδικά όσοι κάνανε προπαραγγελια Day 1.
Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, teol20 είπε Τώρα αυτά τα δραματικά για Γενάρη Φλεβάρη κλπ τα θεωρώ υπερβολές. Ειδικά όσοι κάνανε προπαραγγελια Day 1. Μακαρι να έχεις δικαιο σε αυτό που γράφεις. Κρατάω αυτό το ποστ να το θυμάμαι και ελπίζω να παραλάβω πριν τα Χριστούγεννα και να επαληθευτείς 😂 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1
darionaharos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μακαρι να έχεις δικαιο σε αυτό που γράφεις. Κρατάω αυτό το ποστ να το θυμάμαι και ελπίζω να παραλάβω πριν τα Χριστούγεννα και να επαληθευτείς 😂 Αν εσύ παραλάβεις πριν τα Χριστούγεννα με παραγγελία από την αρχή εγώ που έκανα 25/9 λογικά πρέπει να αυτοκτονήσω 😭
georgezerv76 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με το σαιτ του κωτσο τι παιζει και κανει refresh συνεχως μονο του στην αναζητηση παραγγελιας 3 μερες τωρα; 🤔 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από georgezerv76
Kef89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, να θελει καποιος iphone 15 pro max 512 black, θα υπαρχει στο golden hall istorm μεχρι το σαββατο! Στειλτε μου inbox Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Kef89 1
redmamba Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Η γυναίκα μου είχε παραγγείλει και εξοφλήσει στις 16/9 ένα pro max 256gb από το public της Λάρισας. Σήμερα της ήρθε μήνυμα στον viber και email πως το κινητό ήταν έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα. Πάμε να το πάρουμε και οι υπάλληλοι αφού έψαξαν μας είπαν πως δεν έχει έρθει η παραγγελία. Μπήκαν επίσης και στο σύστημα του μαγαζιού και μας έδειξαν πως η παραγγελία φαινόταν υπό παράδοση. Πήραμε τηλ στα κεντρικά και μας είπαν ότι κάποιο λάθος θα έγινε… Εν τω μεταξύ όταν από το link του email κοιτάμε την εξέλιξη της παραγγελίας ακόμα και τώρα δείχνει ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα. Έχει συμβεί αυτόν σε κάποιον άλλο; Τι πιστεύετε οτι έχει παιχτεί ; Δεν έχει πάει ακόμα η παραγγελία στο κατάστημα; Η μήπως πήγε και έδωσαν σε άλλον το κινητό; 1
darionaharos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, redmamba είπε Η γυναίκα μου είχε παραγγείλει και εξοφλήσει στις 16/9 ένα pro max 256gb από το public της Λάρισας. Σήμερα της ήρθε μήνυμα στον viber και email πως το κινητό ήταν έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα. Πάμε να το πάρουμε και οι υπάλληλοι αφού έψαξαν μας είπαν πως δεν έχει έρθει η παραγγελία. Μπήκαν επίσης και στο σύστημα του μαγαζιού και μας έδειξαν πως η παραγγελία φαινόταν υπό παράδοση. Πήραμε τηλ στα κεντρικά και μας είπαν ότι κάποιο λάθος θα έγινε… Εν τω μεταξύ όταν από το link του email κοιτάμε την εξέλιξη της παραγγελίας ακόμα και τώρα δείχνει ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα. Έχει συμβεί αυτόν σε κάποιον άλλο; Τι πιστεύετε οτι έχει παιχτεί ; Δεν έχει πάει ακόμα η παραγγελία στο κατάστημα; Η μήπως πήγε και έδωσαν σε άλλον το κινητό; πιστευω εγινε μλκια και το εδωσαν... 2
Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, redmamba είπε Η γυναίκα μου είχε παραγγείλει και εξοφλήσει στις 16/9 ένα pro max 256gb από το public της Λάρισας. Σήμερα της ήρθε μήνυμα στον viber και email πως το κινητό ήταν έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα. Πάμε να το πάρουμε και οι υπάλληλοι αφού έψαξαν μας είπαν πως δεν έχει έρθει η παραγγελία. Μπήκαν επίσης και στο σύστημα του μαγαζιού και μας έδειξαν πως η παραγγελία φαινόταν υπό παράδοση. Πήραμε τηλ στα κεντρικά και μας είπαν ότι κάποιο λάθος θα έγινε… Εν τω μεταξύ όταν από το link του email κοιτάμε την εξέλιξη της παραγγελίας ακόμα και τώρα δείχνει ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα. Έχει συμβεί αυτόν σε κάποιον άλλο; Τι πιστεύετε οτι έχει παιχτεί ; Δεν έχει πάει ακόμα η παραγγελία στο κατάστημα; Η μήπως πήγε και έδωσαν σε άλλον το κινητό; Ελπίζω όντως να είναι λάθος και να μην το χαίρεται κάποιος άλλος.
farcry33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, redmamba είπε Η γυναίκα μου είχε παραγγείλει και εξοφλήσει στις 16/9 ένα pro max 256gb από το public της Λάρισας. Σήμερα της ήρθε μήνυμα στον viber και email πως το κινητό ήταν έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα. Πάμε να το πάρουμε και οι υπάλληλοι αφού έψαξαν μας είπαν πως δεν έχει έρθει η παραγγελία. Μπήκαν επίσης και στο σύστημα του μαγαζιού και μας έδειξαν πως η παραγγελία φαινόταν υπό παράδοση. Πήραμε τηλ στα κεντρικά και μας είπαν ότι κάποιο λάθος θα έγινε… Εν τω μεταξύ όταν από το link του email κοιτάμε την εξέλιξη της παραγγελίας ακόμα και τώρα δείχνει ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα. Έχει συμβεί αυτόν σε κάποιον άλλο; Τι πιστεύετε οτι έχει παιχτεί ; Δεν έχει πάει ακόμα η παραγγελία στο κατάστημα; Η μήπως πήγε και έδωσαν σε άλλον το κινητό; 100% το έδωσαν σε άλλον μην σου πω 1000%
Rubble Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, redmamba είπε Η γυναίκα μου είχε παραγγείλει και εξοφλήσει στις 16/9 ένα pro max 256gb από το public της Λάρισας. Σήμερα της ήρθε μήνυμα στον viber και email πως το κινητό ήταν έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα. Πάμε να το πάρουμε και οι υπάλληλοι αφού έψαξαν μας είπαν πως δεν έχει έρθει η παραγγελία. Μπήκαν επίσης και στο σύστημα του μαγαζιού και μας έδειξαν πως η παραγγελία φαινόταν υπό παράδοση. Πήραμε τηλ στα κεντρικά και μας είπαν ότι κάποιο λάθος θα έγινε… Εν τω μεταξύ όταν από το link του email κοιτάμε την εξέλιξη της παραγγελίας ακόμα και τώρα δείχνει ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα. Έχει συμβεί αυτόν σε κάποιον άλλο; Τι πιστεύετε οτι έχει παιχτεί ; Δεν έχει πάει ακόμα η παραγγελία στο κατάστημα; Η μήπως πήγε και έδωσαν σε άλλον το κινητό; στο φάγανε από το κατάστημα
redmamba Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 33 λεπτά πριν, redmamba είπε Η γυναίκα μου είχε παραγγείλει και εξοφλήσει στις 16/9 ένα pro max 256gb από το public της Λάρισας. Σήμερα της ήρθε μήνυμα στον viber και email πως το κινητό ήταν έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα. Πάμε να το πάρουμε και οι υπάλληλοι αφού έψαξαν μας είπαν πως δεν έχει έρθει η παραγγελία. Μπήκαν επίσης και στο σύστημα του μαγαζιού και μας έδειξαν πως η παραγγελία φαινόταν υπό παράδοση. Πήραμε τηλ στα κεντρικά και μας είπαν ότι κάποιο λάθος θα έγινε… Εν τω μεταξύ όταν από το link του email κοιτάμε την εξέλιξη της παραγγελίας ακόμα και τώρα δείχνει ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα. Έχει συμβεί αυτόν σε κάποιον άλλο; Τι πιστεύετε οτι έχει παιχτεί ; Δεν έχει πάει ακόμα η παραγγελία στο κατάστημα; Η μήπως πήγε και έδωσαν σε άλλον το κινητό; Να διευκρινίσω κάτι (σε περίπτωση που δεν το εξήγησα καθαρά στο αρχικό μου post…). Στο σύστημα του public Λάρισας η παραγγελία φαινόταν υπό παράδοση στο κατάστημα (ότι δεν είχαν παραλάβει το κινητό δλδ). Στο site όμως του public η εξέλιξη της παραγγελίας δείχνει πως το κινητό είναι έτοιμο για παραλαβή από το κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις