georgezerv76 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ελπιζω πριν τις … Αποκριες να εχουμε παραλαβει ολοι! Ειδικα οι…Κωτσοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, farcry33 είπε Όντως μαλακιες μου λέμε δηλαδή στο τηλέφωνο ε 😂. Αυτοί μου λένε ότι δεν έχει σχέση όποτε έρθουν απλά κομμάτια. Τα απλα κομματια εδω και 3 χρονια φτανουν στους Γερμανους απο τα τελη Νοεμβριου και μετα. Αυτην την στιγμη απο την ανακοινωση που εχει ερθει εσωτερικα δεν παιζει καμια εκπτωση και καμια επιδοτηση. Μονο προπληρωμη ολο το ποσό κανονικα ή με τιμολογιο. Τιποτα αλλο. Ξερεις τι λαος περιμενει για να παρει επιδοτησεις απο τους τους 12.000 υπαλληλους που εχι ο ΟΤΕ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 15 minutes ago, pabou13 said: Καλορίζικο! Όποτε λογικά ίσχυε η διαθεσιμότητα στο λινκ που ανέβασα, ομως μάλλον τελείωσε γρήγορα το στοκ και ξέμεινε στο site Εγω όταν το παρηγγειλα έλεγε κατόπιν παραγγελίας και με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι σε λίγες ημέρες θα είχαν απόθεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, aler45 είπε Εγω όταν το παρηγγειλα έλεγε κατόπιν παραγγελίας και με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι σε λίγες ημέρες θα είχαν απόθεμα Ναι, σημερα το ειχαν βγαλει διαθεσιμο, ισως τους περισσεψαν καποια κομματια απο αυτα που ηρθαν και τα ανεβασαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teol20 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για να χρυσωσω και λίγο το χάπι, οι χρόνοι αναμονής σε Αγγλία, Ευρώπη καί ΗΠΑ μειώνονται. Στην αγγλια εκεί που έδινε 17-24 Νοεμβρίου το 15 PM NT τωρα το δίνει 10-17. Ίσως μέσα στο μήνα η κατάσταση εξομαλυνθει. Μην απογοητευστε λοιπόν. Θεωρώ σε 15-20 μέρες θα έχει στρώσει άπειρα. Θα έρθουν κομμάτια. Λιιιιγη υπομονή. Φάγαμε το γαιδουρι έμεινε η ουρά. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από teol20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malamis1996 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 έχει βάλει το amazon.it-es iPhone 15 pro 128gb blue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 31 minutes ago, teol20 said: Για να χρυσωσω και λίγο το χάπι, οι χρόνοι αναμονής σε Αγγλία, Ευρώπη καί ΗΠΑ μειώνονται. Στην αγγλια εκεί που έδινε 17-24 Νοεμβρίου το 15 PM NT τωρα το δίνει 10-17. Ίσως μέσα στο μήνα η κατάσταση εξομαλυνθει. Μην απογοητευστε λοιπόν. Θεωρώ σε 15-20 μέρες θα έχει στρώσει άπειρα. Θα έρθουν κομμάτια. Λιιιιγη υπομονή. Φάγαμε το γαιδουρι έμεινε η ουρά. Πολλοί πάντως έχουν ακυρώσει τις παραγγελίες λόγω των προβλημάτων στο hardware και της υπερθέρμανσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, enlightened είπε Πολλοί πάντως έχουν ακυρώσει τις παραγγελίες λόγω των προβλημάτων στο hardware και της υπερθέρμανσης εγώ παντως δεν έχω πετύχει τίποτα απο τα δυο στις 2 μέρες που το έχω τρέξει ενα 12ωρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, UpToDate_ είπε εγώ παντως δεν έχω πετύχει τίποτα απο τα δυο στις 2 μέρες που το έχω τρέξει ενα 12ωρο γενικα απ οτι ξερω βγηκε και ενα update χθες που αφορα τη θερμοκρασια. Γενικα και απο βιντεο που εχω δει νομιζω οτι το κανουν να φαινεται πολυ μεγαλυτερο το προβλημα απ οτι ειναι. Δεν θεωρω οτι υπαρχει λογος σοβαρος να μη το αγορασει καποιος. (πολλα κυκλοφορουν απο haters και μονο)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teol20 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Όπως και έχει η κατάσταση σιγά σιγά εξομαλυνεται με τις παραγγελίες. Σίγουρα δεν περιμένουμε πολλά μέσα στον Οκτώβριο για όσους δεν έχουν προπαραγγειλει, αλλά τέλη Οκτώβρη αρχές Νοεμβρίου εχω μια αίσθηση ότι θα αρχίσει να τσουλαει το πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, gkat2829 είπε Τα απλα κομματια εδω και 3 χρονια φτανουν στους Γερμανους απο τα τελη Νοεμβριου και μετα. Αυτην την στιγμη απο την ανακοινωση που εχει ερθει εσωτερικα δεν παιζει καμια εκπτωση και καμια επιδοτηση. Μονο προπληρωμη ολο το ποσό κανονικα ή με τιμολογιο. Τιποτα αλλο. Ξερεις τι λαος περιμενει για να παρει επιδοτησεις απο τους τους 12.000 υπαλληλους που εχι ο ΟΤΕ? Καταλαβαίνω αλλά εγώ είμαι πελάτης και με συμβόλαιο που σχεδόν έληξε και οι απαράδεκτοι δεν το δίνουν καν σαν πιστωτικό. Εγώ δεν καίγομαι να το πάρω άμεσα αλλά μου λένε μόνο με συσκευή δίνεται η επιδότηση. Οκ άρα να την κάνω για άλλη εταιρία. Thank you αύριο θα τους πάρω να τους ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgebad Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 35 λεπτά πριν, darionaharos είπε γενικα απ οτι ξερω βγηκε και ενα update χθες που αφορα τη θερμοκρασια. Γενικα και απο βιντεο που εχω δει νομιζω οτι το κανουν να φαινεται πολυ μεγαλυτερο το προβλημα απ οτι ειναι. Δεν θεωρω οτι υπαρχει λογος σοβαρος να μη το αγορασει καποιος. (πολλα κυκλοφορουν απο haters και μονο)... Όλη μέρα το χρησιμοποιώ και δεν έχει ανεβάσει καθόλου θερμοκρασία . Και το έκανα μάλιστα setup με 5G και όχι με WiFi . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 https://www.tiktok.com/@milesabovetech/video/7285123193826708782?refer=embed μετά την υπερθέμανση τώρα βρηκαν οτι εχουν θέμα τα ηχεία. Από Reddit, από κατόχους διαφόρων μοντέλων της 15ης γενιάς, αναφέρει ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται συχνότερα από το πάνω ηχείο του ακουστικού, ειδικά στα υψηλότερα επίπεδα έντασης. Διάφορα αντίστοιχα σχόλια περιγράφουν λεπτομερώς το πρόβλημα, με το πάνω ηχείο να ακούγεται σχεδόν σα να έχει "υγρό στο εσωτερικό του". Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα αντιληπτό κατά τη διάρκεια των κλήσεων ή κατά την αναπαραγωγή μουσικής σε ένταση πάνω από 80%. Προσωπικά οχι μόνο δεν είχα θέμα με τα ηχεία αλλά τα θεωρώ ανώτερα από τα περσινα στο 14 max μετά τις δημοτικέσ εκλογέσ θα στρώσει η κατάσταση. υπομονή. ειναι λίγο υποπτο βέβαια οτι εχει συνέχεια κομάτια στα 512 και όχι στα 256 αλλά οκ ίσως είναι σύμπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, avacan23 είπε https://www.tiktok.com/@milesabovetech/video/7285123193826708782?refer=embed μετά την υπερθέμανση τώρα βρηκαν οτι εχουν θέμα τα ηχεία. Από Reddit, από κατόχους διαφόρων μοντέλων της 15ης γενιάς, αναφέρει ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται συχνότερα από το πάνω ηχείο του ακουστικού, ειδικά στα υψηλότερα επίπεδα έντασης. Διάφορα αντίστοιχα σχόλια περιγράφουν λεπτομερώς το πρόβλημα, με το πάνω ηχείο να ακούγεται σχεδόν σα να έχει "υγρό στο εσωτερικό του". Το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα αντιληπτό κατά τη διάρκεια των κλήσεων ή κατά την αναπαραγωγή μουσικής σε ένταση πάνω από 80%. Προσωπικά οχι μόνο δεν είχα θέμα με τα ηχεία αλλά τα θεωρώ ανώτερα από τα περσινα στο 14 max μετά τις δημοτικέσ εκλογέσ θα στρώσει η κατάσταση. υπομονή. ειναι λίγο υποπτο βέβαια οτι εχει συνέχεια κομάτια στα 512 και όχι στα 256 αλλά οκ ίσως είναι σύμπτωση. τι εννοεις υποπτο? απλα τα 256 εχουν πολλη μεγαλυτερη ζητηση.. και λογω τιμης και λογω του cloud που πληρωνουμε ολοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 μια αλυσίδα παραγγελνει από τον προμηθευτή 100 τεμάχια 256αρια -40 τεμάχια 512 και 10 μήλα 1tb. αν εκτελούσαν ολες τις προπαραγγελίες δεν υπάρχει τιποτα ύποπτο ειναι λογικό να μενουν τα μεγάλα. οταν όμως βλέπεις ότι day 1 ακόμα περιμένουν και διαθεσιμότητα υπάρχει μόνο στα μεγάλα μήλα τότε μπάινεισ σε σκέψεις. σημασία έχει ότι τελος οκτώβρη θα στρώσει πιστεύω ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τα περσινά χάλια που πολλοί παρέλαβαν το 2023. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις