gkat2829 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, farcry33 είπε Αν κάποια φίλος φίλη βρει ένα pro max από Γερμανός Cosmote και δεν το θέλει 256 άντε και 512 θεσσαλονικη και δεν το θέλει ας μου στείλει έχω μια επιδότηση και στην κοσμοτε που θα λήξει. Θα του δώσω και κάτι για τον κόπο του 😁 Δεν παιζουν οι επιδοτησεις στην COSMOTE ουτε και καμια αλλη εκπτωση προς το παρον για τα 15αρια. Δουλευω στον ομιλο. Μολις θα βαλουν παραγγελιες τα καταστηματα απο τελος Νοεμβρη και μετα τοτε θα μπορεσεις να το παρεις μς επιδοτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 13 minutes ago, Vanton said: Ακυρωσε κανεις την προ-παραγγελια που ειχε κανει προπληρωμη απο κωτσοβολο; Ποσο καιρο εκαναν τα χρηματα να επιστραφουν; Το έκανα εγώ αλλά επειδή το θεώρησα μεγάλη ταλαιπωρία να ζητήσω τα χρήματα πίσω, ζήτησα να πιστωθούν στο ΑΦΜ μου, όποτε τώρα έχω 100€ στον λογαριασμό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Γιατι σου κανει εντυπωση, τ μαυρο και το ασπρο ειναι τα πλεον κλασσικα χρωματα σε μια συσκευη. Ενας ακομη λογος για το φετινο μπλε ειναι οτι ειναι σχεδον ιδιο με το μπλε που ειχε το 12pro max. Μη το λες..και στο 14 pm είχε γίνει πανικός με το μωβ όχι με το μαύρο και το άσπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosrod3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Προπαραγγελία από Κωτσόβολο ,15 Pro Max 256 σε μαύρο χρώμα στις 14/09 με εξόφληση όλου του ποσού. Ακύρωση σήμερα 5/10, χωρίς να έχω ΚΑΜΙΑ ενημέρωση.Κουράστηκα να με θεωρούν χαζό... Έχει γεμίσει ο τόπος από αγγελίες γνωστών και φίλων και εμείς κάνουμε refresh στην παρακολούθηση της παραγγελίας... Πρώτη φορά σε iPhone και δεν φανταζόμουν αυτήν την κατάσταση.Μάθημα λοιπόν και την επόμενη φορά αγορά από εταιρείες και επιχειρήσεις που σέβονται τους πελάτες τους(πχ Amazon). Εκτός από καταγγελίες και άλλα που διάβασα σε αυτό το νήμα, νομίζω το πιο απλό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι μια απλή ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στην Google μήπως και κάποιος αποφύγει όλη αυτήν την ταλαιπωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Δεν παιζουν οι επιδοτησεις στην COSMOTE ουτε και καμια αλλη εκπτωση προς το παρον για τα 15αρια. Δουλευω στον ομιλο. Μολις θα βαλουν παραγγελιες τα καταστηματα απο τελος Νοεμβρη και μετα τοτε θα μπορεσεις να το παρεις μς επιδοτηση. Όντως μαλακιες μου λέμε δηλαδή στο τηλέφωνο ε 😂. Αυτοί μου λένε ότι δεν έχει σχέση όποτε έρθουν απλά κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Vanton said: Ακυρωσε κανεις την προ-παραγγελια που ειχε κανει προπληρωμη απο κωτσοβολο; Ποσο καιρο εκαναν τα χρηματα να επιστραφουν; 5 μερες εχουν περασει απο την ακυρωση και ακομα δεν εχει γινει η επιστροφη. 1.500ε δανεικα στον Κωτσο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgezerv76 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Καλησπερα! Ιδιο προβλημα κι εδω… Παραγγελια 15/9 στον Κωτσοβολο Pro max 256 nat ti με πλανο δοσεων κι απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση… Δεν μπορω να τους πιασω στο τηλ. Μια φορα τα καταφερα και μου ειπαν οτι …δε ξερουν τιποτα και στο σαιτ στη κατασταση παραγγελιας εδω και 2 μερες κανει μονο του συνεχομενα auto-refresh οποτε δε φαινεται τιποτα! Εκτος αυτου απο αυτο το μηνα πρεπει να αρχισω να τους πληρωνω και τις δοσεις! Για ενα κινητο που μπορει να παραλαβω το… Φλεβαρη η και ποτε! Τι να κανω; Εχω απογοητευτει… Περσι ειχα κανει ξανα παραγγελια για το 14 pro max και μετα δυο μηνες αναμονης το ακυρωσα! Εχω ξεμεινει με το Xs max και δε βλεπω φως… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vyrron Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ανανεώθηκαν οι εκτιμώμενες ημερομηνίες για παραλαβή στις αποθήκες της Vodafone (από γνωστό που δουλεύει σε κατάστημα). Pro Max 256gb Black - Παραλαβή έως 23/10 Pro Max 256gb Natural/Blue/White - Αναμονή Παραλαβής (δηλαδή άγνωστο) Προσωπικά έχω χάσει τις ελπίδες μου να το έχω αυτό το μήνα 🥲 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosrod3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, georgezerv76 είπε Καλησπερα! Ιδιο προβλημα κι εδω… Παραγγελια 15/9 στον Κωτσοβολο Pro max 256 nat ti με πλανο δοσεων κι απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση… Δεν μπορω να τους πιασω στο τηλ. Μια φορα τα καταφερα και μου ειπαν οτι …δε ξερουν τιποτα και στο σαιτ στη κατασταση παραγγελιας εδω και 2 μερες κανει μονο του συνεχομενα auto-refresh οποτε δε φαινεται τιποτα! Εκτος αυτου απο αυτο το μηνα πρεπει να αρχισω να τους πληρωνω και τις δοσεις! Για ενα κινητο που μπορει να παραλαβω το… Φλεβαρη η και ποτε! Τι να κανω; Εχω απογοητευτει… Περσι ειχα κανει ξανα παραγγελια για το 14 pro max και μετα δυο μηνες αναμονης το ακυρωσα! Εχω ξεμεινει με το Xs max και δε βλεπω φως… Εφόσον έχεις κάνει πληρωμή μέσω πιστωτικής κάνε υπομονή, γιατί έχω την εντύπωση ότι περιπλέκεται λίγο η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση. Όπως και να έχει,δεν μπορώ να δεχτώ πάντως να μιλάνε για προπαραγγελίες και προπληρωμες ενώ κάποια παιδιά από εδώ παρέλαβαν σήμερα με παραγγελία....ΧΘΕΣ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, darionaharos είπε Μη το λες..και στο 14 pm είχε γίνει πανικός με το μωβ όχι με το μαύρο και το άσπρο Αντίστοιχο αυτή την φορά έγινε με το natural, είναι το χρώμα της χρονιάς. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgezerv76 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, thanosrod3 είπε Εφόσον έχεις κάνει πληρωμή μέσω πιστωτικής κάνε υπομονή, γιατί έχω την εντύπωση ότι περιπλέκεται λίγο η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση. Όπως και να έχει,δεν μπορώ να δεχτώ πάντως να μιλάνε για προπαραγγελίες και προπληρωμες ενώ κάποια παιδιά από εδώ παρέλαβαν σήμερα με παραγγελία....ΧΘΕΣ.... Οχι δυστυχως δεν ειναι πιστωτικη… πλανο εντοκων δοσεων χωρις καρτα γιατι εχω μονο χρεωστικες… (οποτε μου βγαινει και πολυ παραπανω απο 1500) 1η δοση 15/10… δε ξερω τι να κανω… να πληρωσω, να ακυρωσω ξανα … το θελω ομως το ατιμο! Εχω απογοητευτει πληρως… ηρθε και η καταρρευση του σαιτ κι εδεσε το γλυκο! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από georgezerv76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα iPhone 15 Pro Max 256GB Blue από electronet. Στις 27/09 είχα βάλει την παραγγελία και δεν είχα πληρώσει είχα βάλει με κατάθεση. Με κάλεσαν μου είπαν να καταθέσω διότι ήρθε απόθεμα και ήρθα και το πήρα από κατάστημα Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από aler45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darionaharos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, aler45 είπε Μόλις παρέλαβα iPhone 15 Pro Max 256GB Blue από electronet. Στις 27/09 είχα βάλει την παραγγελία και δεν είχα πληρώσει είχα βάλει με κατάθεση. Με κάλεσαν μου είπαν να καταθέσω διότι ήρθε απόθεμα και ήρθα και το πήρα από κατάστημα Εύχομαι να το χαρείς φίλε!! Το ίδιο περιμένω αλλά το πλαίσιο κοιμάται μάλλον! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, darionaharos said: Εύχομαι να το χαρείς φίλε!! Το ίδιο περιμένω αλλά το πλαίσιο κοιμάται μάλλον! Ευχαριστώ! Ελπίζω όλοι σύντομα να παραλάβετε διότι αυτό που γίνετε με τις μεγάλες αλυσίδες έχει καταντήσει κοροϊδία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, aler45 είπε Μόλις παρέλαβα iPhone 15 Pro Max 256GB Blue από electronet. Στις 27/09 είχα βάλει την παραγγελία και δεν είχα πληρώσει είχα βάλει με κατάθεση. Με κάλεσαν μου είπαν να καταθέσω διότι ήρθε απόθεμα και ήρθα και το πήρα από κατάστημα Καλορίζικο! Όποτε λογικά ίσχυε η διαθεσιμότητα στο λινκ που ανέβασα, ομως μάλλον τελείωσε γρήγορα το στοκ και ξέμεινε στο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις