Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 15 Pro/ Pro Max

Pwpwpw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, alexopouli είπε

Μου έλεγαν κάτι κουλά στην αρχή, να πάω με την πιστωτική και την ταυτότητά μου σε κατάστημα για αποδέσμευση ποσού, μετά έλεγαν να περιμένω τηλέφωνο από τα κεντρικά και μετά να πάω για την ακύρωση της συναλλαγής, μετά τους πήρα και τους είπα ότι αφού δεν έχει γίνει καν δέσμευση ποσού στην κάρτα μου, να μην τολμήσουν καν να κάνουν, να την ακυρώσουν πριν καν φτάσει για έγκριση. 

Είπαν θα το ρυθμίσουν, για να δούμε. Κίνηση στην κάρτα δεν φαίνεται ακόμα.

Στο τέλος τους είπα "αν δεν κάνατε βλακείες να δείχνετε διαθεσιμότητα ενώ δεν έχετε στα αλήθεια, δεν θα γινόταν όλη αυτή η ταλαιπωρία" ...

Εχουν χασει την μπαλα. Χθες λογο δουλειας πηγα ταξιδι σε καποια επαρχιακη πολη και τυχαια με εβγαλε ο δρομος σε ενα  καταστημα του κωτσοβολου και λεω ας μπω να ρωτησω.

Μολις μπαινω ερχεται ενας πωλητης να με εξυπηρετησει και του λεω οτι θα ηθελα να δω στην εκθεθεση το 15pro max και να ρωτησω μην τυχον υπαρχει καποιο διαθεσιμο στο καταστημα πχ απο καμια ακυρωση παραγγελιας. Δεν το ειχαν φερει καν στην εκθεση ακομη και φυσικα ουτε υπηρχε διαθεσιμοτητα και μου λεει ο πωλητης μονο με παραγγελια. Του απαντω  με παραγγελια θα αργησει πολυ γιατι γινετε χαμος με τις διαθεσιμοτητες στο συγκεκριμενο και οτι αν θελησω θα το κανω ηλεκτρονικα απο το σιτε. Μου  απαντησε οτι δεν θα αργησει η παραγγελια και οτι σε κανενα 10ημερο θα το εχω και οταν του ειπα οτι εχω γνωστο που δεν εχει παραλαβει ακομη την προπαραγγελια που εκανε 15/9 και οτι βλεπω δεν εχουν καν εκθεσιακες συσκευες ακομη στο καταστημα δεν ηξερε να απαντησει.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, dimpia είπε

Οποιος θελει 15 PM μαυρο 512 απο istorm golden hall, pm

Πληρωμη στο καταστημα.

Χάθηκε να ειχες βάλει ένα 256 ?? 😜

ψηνομαι άγρια, αλλά τι να το κάνω το 512? Πληρώνω 10€ το μήνα για 2 TB iCloud …

• Thanks 1

Άσχετο αλλά το θέμα της αυξημένης θερμοκρασίας σε κάποιες συσκευές διορθώθηκε με την 17.0.3 και με ένα update στο Instagram από ότι διάβασα. Όπως φαίνεται το Instagram έκανε το πρόβλημα. Σε ένα σχετικό βίντεο που είδα τώρα είναι όπως πρέπει. Κανένα πρόβλημα δηλαδή

Just now, alexopouli said:

ψηνομαι άγρια, αλλά τι να το κάνω το 512? Πληρώνω 10€ το μήνα για 2 TB iCloud …

Και εγώ το ίδιο. Δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα παραπάνω για κάτι που δεν θα κάνω χρήση. Σκέψου με XS MAX είμαι 64gb και είμαι οριακά "καλά", άρα τα 256gb θα με  καλύψουν και με το παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, alexopouli είπε

Αν ειχε βαλει το 256 πιθανοτητα δεν θα ειχε ακομη διαθεσιμοτητα. Τα 256 ειναι αφαντα.

Προσωπικα αν και με τρωει (γενικα οχι το συσγκεκριμενο) 260ευρω επιπλεον για μνημη που δεν χρειαζομαι τα τσιγκουνευομαι και ουτε θα τα παρω ποτε πισω σε μελλοντικη μεταπωληση. Εχω 13Pro 128 αυτη την στιγμη και δεν εχω γεμισει ουτε καν το μισο, προσωπικα τα 512 μου ειναι εντελως αχρηστο

Επεξ/σία από Pwpwpw

29 minutes ago, Darma90 said:

Καλοριζικο φιλος. Την παραγγελεια την εκανες σε καταστημα και σου ρθε τοσο γρηγορα η μεσω του eshop τους; Σκεφτομαι να στραφω κι εγω βονταφον μιας και δειχνει διαθεσιμα 512 και σε λευκο και σε μαυρο. 

Δεν ειχαν stock στο καταστημα αλλα στις αποθηκες εχουν και τα φερνουν σφαιρα, εαν το παραγγειλεις πριν τις 13:00 θα σου ερθει την επομενη μερα, προτεινω να το παρεις απο καταστημα παρα απο το eShop.

2 λεπτά πριν, Vanton είπε

Δεν ειχαν stock στο καταστημα αλλα στις αποθηκες εχουν και τα φερνουν σφαιρα, εαν το παραγγειλεις πριν τις 13:00 θα σου ερθει την επομενη μερα, προτεινω να το παρεις απο καταστημα παρα απο το eShop.

Αν πας καταστημα vodafone να το παραγγειλεις σου ζητανε προπληρωμη η το πληρωνεις κατα την παραλαβη?

Just now, Pwpwpw said:

Αν πας καταστημα vodafone να το παραγγειλεις σου ζητανε προπληρωμη η το πληρωνεις κατα την παραλαβη?

Δυστυχως υπαρχει, αλλα εαν δεν ερθει μπορεις αμεσα να παρεις τα χρηματα πισω (Ετσι με ειπαν τουλαχιστον).
Εμενα μου ζητησαν το μισο ποσο.

5 λεπτά πριν, Vanton είπε

Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Θα παω αυριο πρωι σε καταστημα λοιπον πληρωμη με πιστωτικη και βλεπουμε τι και πως. Ελπιζω να μην εχω κι εκει την κωλυσιεργια του πλαισιου

• Like 1

10 minutes ago, Darma90 said:

Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Θα παω αυριο πρωι σε καταστημα λοιπον πληρωμη με πιστωτικη και βλεπουμε τι και πως. Ελπιζω να μην εχω κι εκει την κωλυσιεργια του πλαισιου

Εως Σαββατο μπορει και να το εχεις, καλη σου τυχη!

4 λεπτά πριν, Vanton είπε

Εως Σαββατο μπορει και να το εχεις, καλη σου τυχη!

Ελπιζω να γινει αυτο και να μη μου πουν θα περιμενεις ποτε θα στοκαρουμε κλπ κλπ γτ το θεωρω χαζο εφοσον στο eshop εχουν να μην διοχετευονται οπου υπαρχει ζητηση. 

• Like 1

30 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

Άσχετο αλλά το θέμα της αυξημένης θερμοκρασίας σε κάποιες συσκευές διορθώθηκε με την 17.0.3 και με ένα update στο Instagram από ότι διάβασα. Όπως φαίνεται το Instagram έκανε το πρόβλημα. Σε ένα σχετικό βίντεο που είδα τώρα είναι όπως πρέπει. Κανένα πρόβλημα δηλαδή

Και εγώ το ίδιο. Δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα παραπάνω για κάτι που δεν θα κάνω χρήση. Σκέψου με XS MAX είμαι 64gb και είμαι οριακά "καλά", άρα τα 256gb θα με  καλύψουν και με το παραπάνω.

Τι περίμενες αυτά είναι για να γίνεται ντόρος και τζάμπα διαφήμιση κλασσικ apple 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως πάει πιο πιθανό να βρούμε από εδώ μέσα ο ένας από τον άλλον όπως έκανε ο φίλος dimpia, αφού έχουμε βάλει προπαραγγελίες παντού. Εγώ πάντως αν με πάρουν από κατάστημα να παραλάβω και έχω προλάβει να πάρω τη συσκευή  από άλλου(λέμε τώρα..!),θα στείλω κατευθείαν μην τυχόν και έχει μείνει κάποιος χωρίς μέχρι τότε. PM 256 μαύρο θυμίζω.

Επεξ/σία από alexopouli
  • Like 1

Ακυρωσε κανεις την προ-παραγγελια που ειχε κανει προπληρωμη απο κωτσοβολο;
Ποσο καιρο εκαναν τα χρηματα να επιστραφουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος φίλος φίλη βρει ένα pro max από Γερμανό Cosmote και δεν το θέλει 256 άντε και 512 θεσσαλονικη και δεν το θέλει ας μου στείλει έχω μια επιδότηση στην κοσμοτε που θα λήξει. Θα του δώσω και κάτι για τον κόπο του 😁 

Επεξ/σία από farcry33

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...